Igrali bi u ZeniciKevin je napisao/la:kakva Europa, OPET nemate licencu i ne bi i tako i tako išliSlatinash_7 je napisao/la:igra i 4. mjesto za Evropu koja steta za onaj poraz od Olimpika sad bi bili tu negdje uz medjusobni dvoboj 2 ekipe ispred nas mogli smo do tog 4. mjesta![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 26 maj 2011, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mislim da je u ovom slucaju problem finansijske prirode, a ne stadionharry_90 je napisao/la:Igrali bi u ZeniciKevin je napisao/la:kakva Europa, OPET nemate licencu i ne bi i tako i tako išliSlatinash_7 je napisao/la:igra i 4. mjesto za Evropu koja steta za onaj poraz od Olimpika sad bi bili tu negdje uz medjusobni dvoboj 2 ekipe ispred nas mogli smo do tog 4. mjesta![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Nadam se danasnjoj pobjedi protiv Zvijezde.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dokle je doslo da se danas ni po cem po gradu ne zna da Sloboda igra, apsolutno nikakve price o Slobodi, apsolutno niko ne rece ni da slucajno planira na Tusanj. Da neko dodje u Tz danas i da mu kazes da ima neka utakmica prije bi pomislio po prici, dresovima itd itd da igraju Barcelona-Mancester ovdje nego da Sloboda igra. Jednostavno klub kao da je prestao da postoji od one utakmice sa Sarajevom. Kao da je neki duh koji samo zivotari.... jad i tuga sta se uradi od Slobode 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- slani grad
- Kontakt:
pa stoka bi givit razjebala a ne SLOBODUultrasstyle_tz je napisao/la:dokle je doslo da se danas ni po cem po gradu ne zna da Sloboda igra, apsolutno nikakve price o Slobodi, apsolutno niko ne rece ni da slucajno planira na Tusanj. Da neko dodje u Tz danas i da mu kazes da ima neka utakmica prije bi pomislio po prici, dresovima itd itd da igraju Barcelona-Mancester ovdje nego da Sloboda igra. Jednostavno klub kao da je prestao da postoji od one utakmice sa Sarajevom. Kao da je neki duh koji samo zivotari.... jad i tuga sta se uradi od Slobode
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Nije to vise ko prije, sve je gore i gore 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
hvala igracima koji su iznjeli nekako ovu sezonu...
hvala crnkicu i denisu sto su odradili dobar posao
moglo je i peto ali s ovako malo novca od kantona i opcine te velikih kasnjenja plata stvarno se moze reci da su dobro sve odradili s obzirom da smo nakon prvog dijela bili i za ispadanja
upravi **** mater...
sljedecu sezonu opstati uz nadam se vecu pomoc navijaca
hvala crnkicu i denisu sto su odradili dobar posao
moglo je i peto ali s ovako malo novca od kantona i opcine te velikih kasnjenja plata stvarno se moze reci da su dobro sve odradili s obzirom da smo nakon prvog dijela bili i za ispadanja
upravi **** mater...
sljedecu sezonu opstati uz nadam se vecu pomoc navijaca
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Hoćete li da mijenjamo golmane, daćemo vam pride i jednog crnca.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- Crni gavran
- Kontakt:
Pozdrav za Slobodu iz Tuzle, nadam se da cete se na godinu boriti za sami vrh, jer ipak vi ste iz Tuzle
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
**** te crnachusein veličanstveni je napisao/la:Hoćete li da mijenjamo golmane, daćemo vam pride i jednog crnca.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
tesko necemo se pojacavati a djeca ce dobiti sansu....Crni gavran je napisao/la:Pozdrav za Slobodu iz Tuzle, nadam se da cete se na godinu boriti za sami vrh, jer ipak vi ste iz Tuzle
tako je u ovoj ligi celik,velez i sloboda su osudjeni jbg nam rijetko ko kad pomogne finansijski i to je to..koliko imamo para cuda pravimo
- marseille_unique
- Kontakt:
firme koje svi mi finansiramo budgetom drzavnim finansiraju sarajevo i zelju a mi ostali se snalazimo kako mozemo, tako je i sa borcem osim sa nekim klubovima malim iz hercegovine, jadni smo mi u takom sistemu nepostenom
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Uvjek su se i borili za vrh,zato sto su iz TZ,HA HACrni gavran je napisao/la:Pozdrav za Slobodu iz Tuzle, nadam se da cete se na godinu boriti za sami vrh, jer ipak vi ste iz Tuzle
- zlaya_tm87
- Kontakt:
jel istina da vam se sprema igracki egzodus,nesto kao nama prosle godine
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
dobiti ce djeca slobode sansu...svako ko zeli da ide moze oticiRosas7 je napisao/la:jel istina da vam se sprema igracki egzodus,nesto kao nama prosle godine
Juve-TZ je napisao/la:dobiti ce djeca slobode sansu...svako ko zeli da ide moze oticiRosas7 je napisao/la:jel istina da vam se sprema igracki egzodus,nesto kao nama prosle godine
to je najbolja solucija,imate dobre juniore
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
nista puno..dobilo se jos 1,5 mil da se dovrsi do kraja sjeverna tribina koja ce primati 5.000...tako da ce kapacitet biti 13.000 sjedecih ja mislimzlaya_tm87 je napisao/la:dokle ste vi dogurali sa stadionom?
uglavnom tribina lijepo izgleda...sve oko tribine ruzno kao neko smjetljiste..
ne treba ocekivatat gradnju nove tribine do sezone 2012/2013 mozda ni tad..jer se nama para, dati ce pare mozda pocetkom 2013 jer se rok izgradnje vec dava puta probio samo za ovu manju tribinu
Rosas7 je napisao/la:jel istina da vam se sprema igracki egzodus,nesto kao nama prosle godine
Kako su nastali kod njih je egzodus
Južna tribina što se skoro izgradila je veoma lijepa. Koja će se sljedeća raditi, sjeverna ili istok ?Juve-TZ je napisao/la:nista puno..dobilo se jos 1,5 mil da se dovrsi do kraja sjeverna tribina koja ce primati 5.000...tako da ce kapacitet biti 13.000 sjedecih ja mislimzlaya_tm87 je napisao/la:dokle ste vi dogurali sa stadionom?
uglavnom tribina lijepo izgleda...sve oko tribine ruzno kao neko smjetljiste..
ne treba ocekivatat gradnju nove tribine do sezone 2012/2013 mozda ni tad..jer se nama para, dati ce pare mozda pocetkom 2013 jer se rok izgradnje vec dava puta probio samo za ovu manju tribinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.