Cao,cao vozdrica cickovo ulje kosica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A jest mi krivo sto ne udje ona u gol kad je Hadzija opali,malo je falilo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
mah izletili smo mi fino u travniku i trebinju ..skup ceh bi...mirza kupi 2 tekme i onda nas zajebaje kao na pressu pred velez...ma bjezi ...ovako se mirza nikada necemo rjesiti...frajer kad treba izleti para i lafo 2 ccccc sramota...TM87visnjik je napisao/la:Komsije cestitam zasluzili ste drugo mjesto..cijelu sezonu ste bili u nekim problemima i budite ponosni na vase igrace
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
To sam namjerno i napisao i hocu i uvijek cu i uvijek ce biti ovo njihova drzava dok je nas Istinskih Bosanaca i Hercegovaca pa nek se jedu al " Rs " nikad nece biti samostalna !
Naravno Sarajevo prije Svega
Naravno Sarajevo prije Svega
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Buraz al vasi igraci su iznjeli veliki teret..nije lahko igrati kad je haos u klubu..svaka cast vasim igracimmma_hz je napisao/la:mah izletili smo mi fino u travniku i trebinju ..skup ceh bi...mirza kupi 2 tekme i onda nas zajebaje kao na pressu pred velez...ma bjezi ...ovako se mirza nikada necemo rjesiti...frajer kad treba izleti para i lafo 2 ccccc sramota...TM87visnjik je napisao/la:Komsije cestitam zasluzili ste drugo mjesto..cijelu sezonu ste bili u nekim problemima i budite ponosni na vase igrace![]()
ma jesu bratee..igrali su ,al da se nije tipla nebi mi bili 2 vjeruj mi...ma brate od one afere virsla , ja nijednog igraca koji je ucestvovao u tome ne gotivim tako da...sta kaze jahovic "nikada nebi tako postupio i pricao kao onda"..ee moj jaha poslije **** nema kajanja ..haha e jes ga mirza zajebo ...al hajde jedino sto jos volim radi tih hordi otici gore,a ostalo je vise sve davno potonulo..TM87visnjik je napisao/la:Buraz al vasi igraci su iznjeli veliki teret..nije lahko igrati kad je haos u klubu..svaka cast vasim igracimmma_hz je napisao/la:mah izletili smo mi fino u travniku i trebinju ..skup ceh bi...mirza kupi 2 tekme i onda nas zajebaje kao na pressu pred velez...ma bjezi ...ovako se mirza nikada necemo rjesiti...frajer kad treba izleti para i lafo 2 ccccc sramota...TM87visnjik je napisao/la:Komsije cestitam zasluzili ste drugo mjesto..cijelu sezonu ste bili u nekim problemima i budite ponosni na vase igrace![]()
FK SARAJEVO.
- Megamon
- Kontakt:
Koji vam je qrac sto pisete o kupovanju nekih bodova kod anitalenate iz Travnika,Trebinja...
Ako imate dokaz pravac nogometni savez,posaljite mail UEFI a ne prosipajte ovdje neko znanje.Razumijete se u sve u Marija u kriv qrac
Ako imate dokaz pravac nogometni savez,posaljite mail UEFI a ne prosipajte ovdje neko znanje.Razumijete se u sve u Marija u kriv qrac
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Upravo to pisu za utakmicu s Travnikom a nije prodana sigurno , za Trebinje neznam .Megamon je napisao/la:Koji vam je qrac sto pisete o kupovanju nekih bodova kod anitalenate iz Travnika,Trebinja...
A sto se tice Mirze : Mirza Odlazi !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Čestitke igračima na drugom mjestu i bodovima danas, Mirza nek bude iza Veleža 2011 godine !!! Nije mi jasno čitav stadon mu skandira da ode i on se pravi lud. Da ima imlo dostojansva dao bi otkaz odmah poslije utkmice !
U novi boj ...
otice aha ..jos nas ismijava na pressu sadaa...ma jos sada 2 zavrsio ...CoDe je napisao/la:Upravo to pisu za utakmicu s Travnikom a nije prodana sigurno , za Trebinje neznam .Megamon je napisao/la:Koji vam je qrac sto pisete o kupovanju nekih bodova kod anitalenate iz Travnika,Trebinja...
A sto se tice Mirze : Mirza Odlazi !
e sada kada su sve tekme uredu i legalne i ako je mirza sa ovom ekipom i svim problemima 2 ond aje on cudotvorac...
ja onda fakat neznam sta mi kukamo i sto se zalimo...frajer sve tekme regularno igrao i 2 smo zavrsili...dobio covjek listicu..ma sve osigurao evropu...sta mi hocemo ..sve regularno frajer..
FK SARAJEVO.
hebi ga sad, i ti mu dajes prostor za manipulaciju. imate vi s velezom jos jednu tekmu u 2011., onu u jesenjem dijelu naredne sezone. pridruzujem se cestitkama na osvojenom drugom mjestuhz033 je napisao/la:Čestitke igračima na drugom mjestu i bodovima danas, Mirza nek bude iza Veleža 2011 godine !!! Nije mi jasno čitav stadon mu skandira da ode i on se pravi lud. Da ima imlo dostojansva dao bi otkaz odmah poslije utkmice !
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 28 maj 2011, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... b78ffb26d4
Evo onog malog(zaboravih mu ime) sto je bio na ispuni mi zelju...respect za ovo sto mu se omogucio dolazak na tekmu
Evo onog malog(zaboravih mu ime) sto je bio na ispuni mi zelju...respect za ovo sto mu se omogucio dolazak na tekmu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bio je i protiv olimpica ...i svaku na kosevu ja mislim...miky_hz je napisao/la:http://www.fksinfo.com/galerija/details ... b78ffb26d4
FK SARAJEVO.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
CoDe je napisao/la:SARAJEVO ŠAMPION !
I ovdje cestitam Borcu titulu DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE ! [/size]
ne znam dal da se smijem il da placem, svaka cast postenim navijacima Sarajeva, al ti kralju ocito patis od kompleksa prema Borcu
i zasto bolan Bosna pises vecim slovima nego Hercegovina, nemoj bit tako bezobrazan, naljutit ce nam se Hercegovci
-
padobranac1978
- Kontakt:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Kad vec spominjes Handzice u svakom pogledu Hare zasluzuje da igra uvijek prije Amela jer kad je Hare igrao ,on je igrao klikera....Megamon je napisao/la:Sto se tice danasnje utakmice ocekujem sigurna tri boda.Naravano volio bih vidjeti ponovo Hadjiju u prvoj postavi,Trebinjca na lijevom beku,Suljica umjesto Pixija,Comora,Handjice a Dupovcu je sigurno prva postava zagarantovana.Takodjer vrijeme je odlicno,zadnja utakmice sezone jos kad se uzme u obzir da mozemo biti drugi sigurno su stvari koje bi trebale privuci bordo zaljubljenike na najveci stadion u drzavi.Mozda bi bilo dobro staviti i Hamzica na gol da momak ne izgubi samopozudanje.
Znaci
Hamzic
Comor--Dupovac-Gutic-Trebinjac
---K.Handjic--Nuhic
Suljic--A.Handjic--Hadjija
---Obuca---
Sto ne probati sa ovim sastavom
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
Čestitke Sarajevu na današnjoj pobjedi i osvojenom drugom mjestu. Na moju žalost, to nije bio Željo, al' da podijelim mišljenje sa ostalim navijačima i simpatizerima Želje na ovoj temi, više bih volio da je Sarajevo osvojilo titulu nego genocidaši.
Što bi Ameri kazali: "United we stand, divided we fall."
Pamet u glavu.
Što bi Ameri kazali: "United we stand, divided we fall."
Pamet u glavu.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981
PS: Da se osvrnem na prethodne komentare i da vam kratko kazem Dragi muslimani mi smo jedini kojima ova zemlja znaci nesto jer druge nemamo ostali imaju drugu zato ovu i ne postuju, trebamo se puno bolje gledati i njegovati biti jedinstveni a ne se vazda svadjati i nerde na stadionima praviti zajedno protiv svih Č-----i U--------.
PS: Da se osvrnem na prethodne komentare i da vam kratko kazem Dragi muslimani mi smo jedini kojima ova zemlja znaci nesto jer druge nemamo ostali imaju drugu zato ovu i ne postuju, trebamo se puno bolje gledati i njegovati biti jedinstveni a ne se vazda svadjati i nerde na stadionima praviti zajedno protiv svih Č-----i U--------.
ne slažem se za muslimane, Bosna to nikad nije bila niti ćenno9 je napisao/la:Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Tako je prijatelju niti je Sarajevo bosnjacki klub niti ce to biti .Neuville je napisao/la:ne slažem se za muslimane, Bosna to nikad nije bila niti ćenno9 je napisao/la:Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981
malo si se zajebo....Samo F.K.S !! je napisao/la:Tako je prijatelju niti je Sarajevo bosnjacki klub niti ce to biti .Neuville je napisao/la:ne slažem se za muslimane, Bosna to nikad nije bila niti ćenno9 je napisao/la:Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 77 gostiju.