Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

]CHELSEA|4|ever[
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la ]CHELSEA|4|ever[ » 27 jun 2009, 22:42

majestic24 je napisao/la:Ljudi,hoce li nama poceti pristizati kakva pojacanja? Imamo 180 mill eura,pa jbt,moramo naci nekoliko pojacanja. Posto Essien odlazi iz chelsea-ja,zasto ga ferguson nebi doveo. Carick i anderson nemogu zamijeniti scholesa,dok essien sigurno moze. Na krilu bi trebalo dovesti valenciju ili robbena...nadam se da nece dovesti aguera,na njega ima maradona prevelik utjecaj,moze raditi s njim kao i sa tevezom.
A kakav je uticaj imao na Teveza, budi zahvalan Tevezu, covjek je Mancester uvijek u zadnjim minutama spasavao tim :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 jun 2009, 22:42

]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Ljudi,hoce li nama poceti pristizati kakva pojacanja? Imamo 180 mill eura,pa jbt,moramo naci nekoliko pojacanja. Posto Essien odlazi iz chelsea-ja,zasto ga ferguson nebi doveo. Carick i anderson nemogu zamijeniti scholesa,dok essien sigurno moze. Na krilu bi trebalo dovesti valenciju ili robbena...nadam se da nece dovesti aguera,na njega ima maradona prevelik utjecaj,moze raditi s njim kao i sa tevezom.
E sad ti meni lijepo daj link da ja procitam to za Essiena. Ako je tacno da odlazi iz Chelsea i da ima neke sanse da dođe na OT, placam rundu! Mada mi je malo nevjerovatno da Chelsea pusti svog najboljeg igraca.
Tako je Trasimaco, nisu ludi da puste ponajboljeg igraca jbt, kosto bi bilo da Rooney ide iz Man Utd-a jbt pa nidje veze, to sve novinari izmisljaju
A ja imam osjecaj da si se ti malo prepao. Mala zezancija! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 27 jun 2009, 22:43

pa moraju i novinari nekako svoj kruh zaraditi

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 jun 2009, 22:46

ne brini se ba, doći će neko, samo polako,....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 jun 2009, 22:57

Anceloti zeli dovesti Pirla. Nevjerujem da bi igrao s 2 zadnja vezna,a jos gluplje je to da jednog od ove dvojice ostavlja na klupi. Ma ne povezuje se essien s manchesterom,to je samo moja zelja. Njega zele barca i real,al essien je js prije izjavio da zeli igrati u engleskoj,mislim prosle godine,kad je potpisivao novi ugovor. A ovo za Teveza...hvala njemu za sve,nista ja njega ne krivim,vec maradonin veliki jezik. On mu je utuvio u glavu da malo igrau Manchesteru,a carlos je igrao 34 utakmicemod cega je 20 bio u pocetnom sastavu. Ja sam siguran da bi on ostao,da onaj debil se nije pravio pametan. . ebem mu ginu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

]CHELSEA|4|ever[
Kontakt:

Post Postao/la ]CHELSEA|4|ever[ » 28 jun 2009, 00:06

Svi pricaju kako Fergusona moze naprviti zvojezde u fudbalu, koliko moze napraviti zvijezde tako ih moze i pokvariti kao sto je ucinio sa Tevezom
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2009, 00:14

Ma Tevez je u Manchester dosao vec kao zvijezda, kad se samo sjetim one utakmice Manchestera i West Hama kad je Tevez svojim golom spasio cekicare od ispadanja
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 28 jun 2009, 07:32

Ferguson je posalo ponudu za Davida Villu od 40 miliona eura.Da li ce to biti dovoljno nisam siguran ali on bi bio veliko pojacanje za nas.
BosnaE

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 jun 2009, 07:39

Sve je to super i Villa je strasan napadac, ali ja bih nekako vise volio vidjeti Benzemu ili Eto'oa. Villa mi je nekako prenizak za napad u kojem vec igra Rooney. On bi naprimjer vise odgovarao Liverpoolu ili Arsenalu. Necu se zaliti ako dođe, ali meni licno on nije prvi izbor.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 28 jun 2009, 12:22

Trasimaco je napisao/la:Sve je to super i Villa je strasan napadac, ali ja bih nekako vise volio vidjeti Benzemu ili Eto'oa. Villa mi je nekako prenizak za napad u kojem vec igra Rooney. On bi naprimjer vise odgovarao Liverpoolu ili Arsenalu. Necu se zaliti ako dođe, ali meni licno on nije prvi izbor.
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 44389.aspx

Evo, Mancho i Real se bore za Benzemu, sad koja ce ponuda biti primamljivija ne zna se...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 28 jun 2009, 22:27

Manchester United spreman ponuditi 47 milijuna eura za Villu

Španjolski sportski dnevnik AS objavio je vijest kako je Manchester United spreman Valenciji poslati izdašnu ponudu za njezinog napadača, španjolskog reprezentativca Davida Villu...

AS ima informaciju da je Manchester United voljan odvojiti za Villu 47 milijuna eura, a možda čak i više od toga. Alex Ferguson je upravi svog kluba poručio da želi dovesti Villu, te da na tom transferu ne treba štedjeti, što znači da bi ponuda mogla biti i još jača od spomenutih 47 milijuna eura.

Zna se da je United primio 94 milijuna eura na ime odštete za Cristriana Ronalda, a klub je u potrazi za kvalitetnim napadačem kojim bi nadomjestili njegov odlazak, kao i Carlosa Teveza, koji je također napustio klub.

Villa je u nekoliko navrata isticao da ne želi otići iz Španjolske, što ne znači da želi ostati u Valenciji. Ovaj je napadač bio povezan s odlaskom u madridski Real, a u zadnje vrijeme i s transferom u Barcelonu koja, međutim, nema novaca kojima bi mogli konkurirati ponudi Manchester Uniteda, ukoliko su informacije koje je objavio AS točne.
BosnaE

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 jun 2009, 22:54

Ma ja se uopste nebrinem za pojacanja. Sto se mene tice,nemora nikog ni dovesti. Imamo mi i mlade igrace, u napad umjesto Teveza,Macheda,Walback....zamjene za Ronalda,Nani,Park...Nije Manchester United,tim kao Totetnham ili City da mora graditi tim iz pocetka. Nama to netreba. Od Nanija,Tosica,Parka se ocekuje i zna se da oni mogu zamijeniti najbolje igrace. Pa nije Ferguson uzalud dao 20 mill za njih.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 29 jun 2009, 04:20

Manchester United doveo Valenciju

Luis Antonio Valencia je jučer navečer avionom doletio u Englesku kako bi finalizirao svoj £16 milijuna funti vrijedan transfer u redove Manchester Uniteda, čime je klub sa Old Trafforda dobio svoje prvo pojačanje ovoga ljeta...

Ekvadorski as je skratio svoj odmor u domovini i otputovao u Manchester, gdje će u toku dana obaviti potrebne medicinske pretrage, a detalji ugovora su već dogovoreni.

Valencijin transfer u United se 'kuhao' proteklih pet mjeseci, još od trenutka kada je Fergie u posljednjem prijelaznom roku pokazao želju za njegovim dovođenjem.

Real Madrid i Bayern su naišli na Valencijunu odbijenicu, jer je njegova jedina želja bila odlazak u redove engleskih prvaka.

To je transfer iz snova za mladog Ekvadorca, čija će se primanja učetverostručiti potpisivanjem ugovora sa Unitedom, prema kojemu će tjedno zarađivati £75,000 funti.

Wigan je također dobio satisfakciju u odšeti, koju je United platio za Valenciju, a novi menadžer Roberto Martinez će također krenuti u ofenzivu na potencijalna pojačanja. Valencijin bivši klub Villareal će također dobiti svoj dio kolača, otprilike £3 milijuna funti, jer je tako predviđeno pri njegovoj prodaji u Wigan.

Ferguson je čekao da Valencijina cijena dođe na prihvatljivu visinu. Nije ga želio preplatiti, a nakon prvog pojačanja, šef Uniteda na raspolaganju ima još približno £85 milijuna funti za ostala pojačanja.

United i dalje ne odustaje od španjolskog napadača Davida Ville, koji je priznao kako je 'počašćen interesom četiri najveća svjetska kluba', unatoč činjenici kako preferira odlazak u Madrid.

Ferguson se nada kako će mu u tome pomoći i lokalni antagonizam, koji vlada na relaciji Valencija-Real i koji bi se mogao ispriječiti Villi na putu prema željenoj destinaciji. United će svoju ponudu za Villu poslati onda kada se formira njegova otkupna cijena.
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 29 jun 2009, 22:19

Rooney: Mogu biti centralna figura Uniteda

Wayne Rooney vjeruje kako može kompenzirati ovoljetni egzodus napadačkog talenta iz redova Manchester Uniteda – te je priznao kako mu do sada na Old Traffordu nije pružena prava prilika da zasja...

Od kraja prošle sezone, klub su napustili Cristiano Ronaldo i Carlos Tevez, koji su spadali među glavne uzdanice Uniteda.

"Izgubili smo dva ključna igrača i naravno da se nadam da ćemo dovesti nekoliko igrača u klub," rekao je Rooney za The Times.

"Cristiano i Carlos su zabili mnogo golova za nas u prošloj sezoni i onoj prije nje, no volim vjerovati kako sam sposoban da nadoknadim tu razliku.

"Govorio sam i prije - ukoliko mogu igrati na svojoj pravoj poziciji, sposoban sam za to."

Rooney je često bio prisiljen igrati na krilnim pozicijama, otkad ga je Sir Alex Ferguson doveo iz Evertona.

Roo odlučno tvrdi kako ga je upravo to spriječilo u pokazivanju najbolje forme na stalnoj osnovi, i vjeruje kako je sada pravi trenutak za trajno preseljenje u sami vrh napada.

"Želim igrati na poziciji na kojoj se najbolje osjećam," rekao je.

"Mnogo ljudi smatra kako najviše mogu pružiti na poziciji centralnog napadača.

"Igrati u finalu Lige prvaka i iz tjedna u tjedan igrati za Manchester United je privilegija i nešto zbog čega sam jako sretan, no ne mislim kako igrajući na krilu mogu pokazati onoliko koliko bih volio."
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 30 jun 2009, 01:06

Mančester junajted hoće Gojka Kačara!
Vezista Herte i reprezentativac Srbije Gojko Kačar pojačaće ovog leta redove Mančester junajteda, i to za 12 miliona evra! Ovu senzacionalnu vest objavio je nemački „Berliner kurir" pozivajući se na zvaničan sajt šampiona Engleske i ovogodišnjeg finaliste Lige šampiona!

Cela ideja potekla je od navijača Mančester junajteda, koji su predložili rukovodstvu kluba da na „Old Traford" što pre dovede Gojka Kačara, jer bi prema svim karakteristima predstavljao idealnu zamenu za vremešnog Pola Skolsa. Čelnici Mančestera očigledno žele da ispune zahtev brojnih fanova koji su na blogu tog kluba biranim rečima pisali o nekadašnjem prvotimcu novosadske Vojvodine. Tako se, između ostalog, Kačar opisuje kao igrač sa izraženim timskim duhom, pobedničkim mentalitetom i vanserijskom snagom. Mladi Novosađanin je pažnju navijača Mančester junajteda skrenuo igrama na Evropskom prvenstvu mladih reprezentacija u Švedskoj, bez obzira što je Srbija završila takmičenje još u preliminarnoj fazi. Prema njihovom mišljenju, Kačar će u bližoj budućnosti postati istinska zvezda evropskog fudbala, baš kao Đovinko, Akvafreska, Berg i Bajrami.

U Herti tvrde da još nisu dobili zvaničnu ponudu za Kačara, ali da se na relaciji Berlin-Mančester nešto kuva govore i reči direktora plavo-belih Mihaela Preca.

- Stav navijača Mančester junajteda je još jedan dokaz da imamo vrhunske igrače koji su cenjeni na evropskom tržištu - rekao je za nemačke mediji Mihael Prec.
BosnaE

]CHELSEA|4|ever[
Kontakt:

Post Postao/la ]CHELSEA|4|ever[ » 30 jun 2009, 01:27

majestic24 je napisao/la:Ma ja se uopste nebrinem za pojacanja. Sto se mene tice,nemora nikog ni dovesti. Imamo mi i mlade igrace, u napad umjesto Teveza,Macheda,Walback....zamjene za Ronalda,Nani,Park...Nije Manchester United,tim kao Totetnham ili City da mora graditi tim iz pocetka. Nama to netreba. Od Nanija,Tosica,Parka se ocekuje i zna se da oni mogu zamijeniti najbolje igrace. Pa nije Ferguson uzalud dao 20 mill za njih.
ali nemora znaciti da ce oni uvijek igrati onako kako su se dokazivali

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 jun 2009, 11:20

The Mirror and other tabloids claim Luis Antonio Valencia has passed a medical and will complete a £16million move to United today, taking over Cristiano Ronaldo's number seven shirt.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2009, 16:46

Franck Ribery is due in Manchester tonight, Munich are covering up the deal (which is how SAF likes to opperate) by saying they will match his (riberys) ambition and take the club forward(cover up story). The fee is around the 55.5 million mark with Nike making the deal worth over £60 Million mark as the desperatly want Ribery in a nike kit to spearhead thier new Advertising campaign(a compain Ronaldo was meant to be the 'face of') now he will be wearing the Adidas kit of real they cannot market him as they wished! It is believed Ribery will sign a 6 year deal worth £140,000 a week making him and Rooney the clubs biggest earners when Rooney signs his new contract (end of july). It was thought Real Madrid would seal the Ribery deal with the influence of ZZ but Ribery has told his agent he does not want to be part of the Real Madrid circus and wants to be at a club that can match his ambition to be the greatest player in the world something he believes SAF can help him achieve as he did Ronaldo he wants to play for Manchester United.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 30 jun 2009, 18:08

miky_hz je napisao/la:Franck Ribery is due in Manchester tonight, Munich are covering up the deal (which is how SAF likes to opperate) by saying they will match his (riberys) ambition and take the club forward(cover up story). The fee is around the 55.5 million mark with Nike making the deal worth over £60 Million mark as the desperatly want Ribery in a nike kit to spearhead thier new Advertising campaign(a compain Ronaldo was meant to be the 'face of') now he will be wearing the Adidas kit of real they cannot market him as they wished! It is believed Ribery will sign a 6 year deal worth £140,000 a week making him and Rooney the clubs biggest earners when Rooney signs his new contract (end of july). It was thought Real Madrid would seal the Ribery deal with the influence of ZZ but Ribery has told his agent he does not want to be part of the Real Madrid circus and wants to be at a club that can match his ambition to be the greatest player in the world something he believes SAF can help him achieve as he did Ronaldo he wants to play for Manchester United.
Ako je ovo tacno, i ako je sam Ribery izjavio ovo za Real... dobrodosao momak! Huge respect! Prve dobre vijesti koje sam cuo u ovom usranom danu. Neka su vec jednom krenuli ovi transferi. Red je bio vise.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jun 2009, 18:11

Trasimaco je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Franck Ribery is due in Manchester tonight, Munich are covering up the deal (which is how SAF likes to opperate) by saying they will match his (riberys) ambition and take the club forward(cover up story). The fee is around the 55.5 million mark with Nike making the deal worth over £60 Million mark as the desperatly want Ribery in a nike kit to spearhead thier new Advertising campaign(a compain Ronaldo was meant to be the 'face of') now he will be wearing the Adidas kit of real they cannot market him as they wished! It is believed Ribery will sign a 6 year deal worth £140,000 a week making him and Rooney the clubs biggest earners when Rooney signs his new contract (end of july). It was thought Real Madrid would seal the Ribery deal with the influence of ZZ but Ribery has told his agent he does not want to be part of the Real Madrid circus and wants to be at a club that can match his ambition to be the greatest player in the world something he believes SAF can help him achieve as he did Ronaldo he wants to play for Manchester United.
Ako je ovo tacno, i ako je sam Ribery izjavio ovo za Real... dobrodosao momak! Huge respect! Prve dobre vijesti koje sam cuo u ovom usranom danu. Neka su vec jednom krenuli ovi transferi. Red je bio vise.
Moze li mi ko ovo ukratko prevesti o cemu se radi.uglavnom sam skontao da on zeli da igra za Manchester.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.