FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

starigrad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la starigrad » 28 maj 2011, 23:19

hz033 je napisao/la:Čestitke na uspješnoj sezoni uz napomenu da je vrijeme da sazrijemo i da dignemo naša dva Sarajevska kluba iznad papaka i nacionalista koji su spremni uništiti sve u ovoj državi pa čak i sport. Znam koliko je rivalstvo ali od sljedeće sezone treba da u svakom pogledu u sportskom duhu da nadmašimo i pokažemo nacionalistima šta znači biti navijač Sarajeva ili Želje. Još jednom čestitam na osvojeom Kupu BiH i sretno u Evropi !
drago mi je vidjeti masu ovakvih postova danas na temama fkz i fks. od srca se nadam da se te rjeci mogu sprovesti u djela
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 maj 2011, 23:21

Hamo je napisao/la:Jesmo li nosioci sada u Euroligi ili ne :?:
ne
Za zivot cijeli!

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 28 maj 2011, 23:22

hvala hz

i treba se prestati sa nakaradnim pjesmama gdje vrijeđamo jedni druge, pokazati veličinu poštovanjem a ne uvredama se "dizati".
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 maj 2011, 23:22

Na žalost niste, ali ne zbog pozicije na tabeli nego zbog lošeg koeficijenta od ranije. Široki igra u 1. pred kolu dok mi startamo od drugog. Evo ti mogući protivnika stim da se nemožemo međusobno sastati !
2nd Qualifying Round (80 teams)

Seeded teams Nosioci coef. Unseeded teams coef.
------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
Fulham FC * Eng 40.157 --- .
Dinamo Bucuresti Rom 22.164------------- EL3 * Pol 3.183
FC Salzburg Aut 22.140------------- FK Minsk * Bls 3.216
Austria Wien Aut 16.640------------- FH Hafnarfjardar Isl 2.991
Anorthosis Famagusta Cyp 14.624------------- Metalurgs Liepaja Lat 2.983
MSK Zilina Svk 14.399------------- Olimpi Rustavi * Geo 2.891
Nacional Funchal Por 14.319------------- FK Rad Belgrade * Srb 2.850
Vorskla Poltava Ukr 10.276------------- Örebro SK Swe 2.825
Sheriff Tiraspol Mol 9.549------------- BK Häcken * Swe 2.825
IF Elfsborg * Swe 8.825------------- Zeljeznicar Sarajevo Bos 2.824
Lokomotiv Sofia Bul 7.575------------- SK Tirana Alb 2.274
Gaziantepspor Tur 7.010 ------------- Iskra-Stal Ribnita Mol 2.549
Olympiakos Volou Gre 6.833 ------------- Suduva Marijampole Lit 2.541
Dundee United Sco 6.528 ------------- KR Reykjavik * Isl 2.491
Bnei Yehuda Isr 6.400 ------------- The New Saints * Wal 2.308
EL3 Den 6.110 - 10.610------------- FC Vaduz Lie 2.300
Maccabi Tel-Aviv Isr 5.900------------- TPS Turku Fin 2.293
KVC Westerlo Bel 5.400 ------------- Renova Dzepciste * Mac 2.291
FK Jablonec Cze 5.170 ------------- NK Koper * Slo 2.224
FK Ventspils Lat 4.983------------- FK Tauras Lit 2.041
EL3 Sui 4.980 - 9.480------------- Buducnost Podgorica * Mon 2.025
Vålerengen IF Nor 4.875------------- KuPS Kuopio Fin 1.793
Tromsø IL * Nor 4.375------------- Rudar Pljevlja Mon 1.775
St. Patrick's Athletic * Irl 4.241 ------------- Birkirkara * Mlt 1.733
Garabag Agdam * Azb 4.233 ------------- Kecskeméti TE Hun 1.700
Rabotnicki Skopje * Mac 4.041------------- Paksi FC * Hun 1.700
Aalesunds FK * Nor 3.875------------- Ferencváros * Hun 1.700
FK Aktobe Kaz 3.874------------- Sant Julià And 1.700
EL2 Srb 3.850 - 9.350------------- EB Streymur Far 1.533
Bohemians Dublin Irl 3.741------------- Khazar Lenkoran Azb 1.483
AEK Larnaca Cyp 3.624 ------------- Gagra Tbilisi Geo 1.391
Spartak Trnava * Svk 3.399 ------------- Metalurg Skopje Mac 1.291
Dinamo Tbilisi * Geo 3.391 ------------- Mika Ashtarak Arm 1.266
FK Sarajevo Bos 3.324 ------------- NK Domzale Slo 1.224
Honka Espoo * Fin 3.293------------- Llanelli FC Wal 1.058
Levadia Tallinn Est 3.258 ------------- Crusaders Belfast Nir 0.949
RNK Split Cro 3.224 ------------- Juvenes Dogana Sma 0.683
NK Varazdin * Cro 3.224 ------------- Floriana Mlt 0.483
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 28 maj 2011, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.
U novi boj ...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 maj 2011, 23:23

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
ne
Pricamo o ovome 3-4 dana on tek sad pita :lol: :lol:

Nasem gradu treba jakih utakmica i zelje i nas !
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 28 maj 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 28 maj 2011, 23:24

niste..Samo je Sarajevo nosilac u 2 pretkolu... Ukoliko prodjemo drugo i trece pretkolo dogodine ce Sarajevo biti nosioc i u 3 pretkolu..Jedini Bosanskohercegovacki klub koji je nosioc u 2 pretkolu je FK Sarajevo!

PS - ne vidim svrhu da se vodi rat izmedju pristalica Sarajeva i Zeljeznicara.. Mi se trebamo ujediniti protiv dusmana kao sto su uradili delije i grobari..
Ovako razdvojeni ne mozemo nista samo propadamo dublje i dublje...

Da se nadovezem na pricu. Mi se radujemo 2 mjestu. Meni 2 mjesto nije uspjeh nikakav.. ZELJO I SARAJEVO NE SMIJU BITI ZADOVOLJNI NIKAKVIM IZLASCIMA U EVROPU NA GUZOVE NITI BILO KAKVIM OSVOJENIM 2 MJESTIMA!

ZELJO I SARAJEVO MORAJU SVAKE GODINE VODITI BITKU ZA 1 MJESTO! A NE NEKAKVI BORCEVI,LISTICE I **** MATERINE!

Koeficijent Zeljeznicara : 2.824
Koeficijent Sarajeva : 3.324
Zadnja izmjena: 19HzsA87, dana/u 28 maj 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 maj 2011, 23:24

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 28 maj 2011, 23:28

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Covjek zna nema sta .............
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 28 maj 2011, 23:29

Jedan je Bleks :mrgreen:

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2011, 23:30

PONOVO, JAVNO POZIVAM @EŁ SAIKA DA PROMJENI AVATAR!! :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 28 maj 2011, 23:34

moze li mi neko reci samo za jednu utakmicu koliko se dobije bodova i to kako ide vec...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 28 maj 2011, 23:36

juveboy je napisao/la:Iako nisam iz Sarajeva, uvijek zelim da su Bosanski klubovi svi redom ispred ovih nebosanskih klubova : Borca, Leotara, Svinjskog, Sirokog itd.
Iako sam za Zelju, radije bi milijun godina gledao Sarajevo na prvom mjestu Zelju na drugom, negoli Borca, Leotara, Svinjski i ostala sranja na prvom.
To je moje misljenje i niko ga ne moze osporiti, jednostavno ne volim nabrojane klubova zbog klime koja vlada u hercegovini, odnosno zbog pisma koje se koristi u RS, dakle nije do klubova do klime i pisma je. . .
:lol: .. koji si ti pacenik .. samo da te podsjetim da ovi iz Sirokog i Zrinjskog nikad nisu rekli nista protiv titule BiH, nikad nisu omalozavali BiH, uvijek su se izjasnjavali kao klubovi iz BiH .. mozda njihovi navijaci vise vole Hrvatsku nego BiH, ali oni ne govore da ne priznaju BiH i da se zele odvojit kao sto to svim silama zele navijaci Borca .. na utakmici BiH-Turska u Zenici ne znam ciji je zastava bilo vise, s tim ti ne mozes prigovorit ovim sto su Hrvati, kad je Turska dobila Hrvatsku pola BiH je slavilo, tako da i dalje nemas sta prigovorit .. to sto su te Srbi isfrustrirali ne moras ti pljuvat i po Hrvatima .. ja nisam nacionalista, ja bi volio da sve 4 kluba odu sto dalje, nikog ne mrzim, al nije posteno tako pljuvat .. kad udjem na neku tebi i vidim postove kao sto je tvoj ja se zapitam gdje to zivim, sto su ti uradili ti ljudi, zar si ti toliki pacenik da ih ne mozes ignorirat .. pusti Zrinjski i Siroki na miru, nebi ti prigovarao da sam ikad cuo da se pricalo kako ce neki trofej zavrsit u Neretvi il Listici .. i samo jos jedno, nije Bosna nego Bosna i Hercegovina, nisu bosanski klubovi nego bosanskohercegovacki, ni sam ne znas kako ti se drzava zove

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 maj 2011, 23:38

Ljudi moji sta je ovo , da nece Sudnji Dan , srce mi je k'o Trebevic kad sam prelistao posljednjih nekoliko stranica.Nadam se da ce ovako ostati.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 maj 2011, 23:48

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ljudi moji sta je ovo , da nece Sudnji Dan , srce mi je k'o Trebevic kad sam prelistao posljednjih nekoliko stranica.Nadam se da ce ovako ostati.
Meni je ko Igman, ipak je i meni i tebi Igman bliži :lol:

Šta reći za ove posljednje stranice!? Amin! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 maj 2011, 23:49

old school je napisao/la:moze li mi neko reci samo za jednu utakmicu koliko se dobije bodova i to kako ide vec...
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/calc.html
NO PYRO NO PARTY

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 29 maj 2011, 00:11

gospodin Seljakovic je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Iako nisam iz Sarajeva, uvijek zelim da su Bosanski klubovi svi redom ispred ovih nebosanskih klubova : Borca, Leotara, Svinjskog, Sirokog itd.
Iako sam za Zelju, radije bi milijun godina gledao Sarajevo na prvom mjestu Zelju na drugom, negoli Borca, Leotara, Svinjski i ostala sranja na prvom.
To je moje misljenje i niko ga ne moze osporiti, jednostavno ne volim nabrojane klubova zbog klime koja vlada u hercegovini, odnosno zbog pisma koje se koristi u RS, dakle nije do klubova do klime i pisma je. . .
:lol: .. koji si ti pacenik .. samo da te podsjetim da ovi iz Sirokog i Zrinjskog nikad nisu rekli nista protiv titule BiH, nikad nisu omalozavali BiH, uvijek su se izjasnjavali kao klubovi iz BiH .. mozda njihovi navijaci vise vole Hrvatsku nego BiH, ali oni ne govore da ne priznaju BiH i da se zele odvojit kao sto to svim silama zele navijaci Borca .. na utakmici BiH-Turska u Zenici ne znam ciji je zastava bilo vise, s tim ti ne mozes prigovorit ovim sto su Hrvati, kad je Turska dobila Hrvatsku pola BiH je slavilo, tako da i dalje nemas sta prigovorit .. to sto su te Srbi isfrustrirali ne moras ti pljuvat i po Hrvatima .. ja nisam nacionalista, ja bi volio da sve 4 kluba odu sto dalje, nikog ne mrzim, al nije posteno tako pljuvat .. kad udjem na neku tebi i vidim postove kao sto je tvoj ja se zapitam gdje to zivim, sto su ti uradili ti ljudi, zar si ti toliki pacenik da ih ne mozes ignorirat .. pusti Zrinjski i Siroki na miru, nebi ti prigovarao da sam ikad cuo da se pricalo kako ce neki trofej zavrsit u Neretvi il Listici .. i samo jos jedno, nije Bosna nego Bosna i Hercegovina, nisu bosanski klubovi nego bosanskohercegovacki, ni sam ne znas kako ti se drzava zove
Kad igraju hrvatska-turska...zar je raja obavezna navijat za hrvatsku?

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 29 maj 2011, 00:13

TM87visnjik je napisao/la:
upravo tako. ne navijaju ni brazilci za argentinu, niti navijaju irci za englesku, niti poljaci za njemačku il' šta ti ja znam...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 29 maj 2011, 00:16

Koga bi voljeli da izvučemo ? 8-)

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 maj 2011, 00:17

Prva utakmica drugog pretkola Europa Lige se igra 14. jula, a revanš 21, dakle za nekih 45 dana, za nadati je se da će se novi igrači do tada uklopiti i ekipa pripremiti i aBd ako ništa da prođemo ovo drugo pretkolo...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 00:17

TM87visnjik je napisao/la:
a kad igraju Hrvatska - BiH zar je obavezna navijat za BiH
ja zivim u BiH i vise volim BiH i priznam ju kao svoju drzavu, al navijam za Hrvatsku iz razloga sto se nas Krscane iz BiH ne priznaje, jer se zbog nas pale Hrvatske zastave, jer se ne osjecam ugodno u tom drustvu koje navija za BiH .. uostalom, nema veze za koju drzavu navijam, isto da mi prigovaras zasto navijam za Zelju ako sam iz Zenice, al haj

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nindza i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []