2.Bosna 50
3.Borac 50
4.Mladost 40
5.TOŠK 37
6.Mladost (Z) 34
7.Ozren 33
8.Rudar 31
9.Usora 31
10.Pobjeda 31
11.Natron 31
12.Vratnik 31
13.Famos 30
14.Biser 29
15.Krivaja 27
jos nista nije gotovo druze,mislim da je Unis u najboljoj poziciji da bude prvakD€LUX je napisao/la:Mislim da ce Bosna uci , ipak imaju najvise para sudije i savez na svojoj strani... Ako cemo realno da je Borac imalo htio taj ulazak mogao je ko nista... Bolji su i od Unisa I Bosne , imaju samo dva poraza u drugoj polusezoni al kod kuce su kiksali dva puta... Bosna ulazi , Borac drugi...
Majstore , Uprava Borca je igracima rekla nas cilje je vrh tabele vi ako mozete izboriti ulazak , izborite svojom igrom i trudom... Financijski nisu sigurni da li mogu podnijeti Prvu ligu federacije , al ako bude naci ce se sredstva na kraju krajeva ako treba i za jednu sezonu ... Al cisto sumnjam Borac sutra gostuje Orlicu koji se bori grcevito za opstanak i nece dozvoliti pobjedu Borcu ako treba na kraju ce dovesti onog svog glavonu kick boxera sta je vec.. Tako da ce sutra ovisiti da li ce prvi biti Bosna ili Unis , al Bosna ima poslije toga gostovanje u Jelahu... tako da dosta se iskomplikovalo..._Djavoli_ je napisao/la:jos nista nije gotovo druze,mislim da je Unis u najboljoj poziciji da bude prvakD€LUX je napisao/la:Mislim da ce Bosna uci , ipak imaju najvise para sudije i savez na svojoj strani... Ako cemo realno da je Borac imalo htio taj ulazak mogao je ko nista... Bolji su i od Unisa I Bosne , imaju samo dva poraza u drugoj polusezoni al kod kuce su kiksali dva puta... Bosna ulazi , Borac drugi...ipak sami odlucuju o svojoj sudbini sto je vrlo vazno (oni bolje upuceni znaju o cemu je rijec i sta se sve radi u ovoj ligi)
Sto se tice Borca,kvalitetna ekipa koja je istina igrala vrlo dobro u ovoj drugoj polusezoni ( cak 3 kiksa kuci nerijeseno Unis,Vratnik,Rudar)i opet su samo na bod od prvog mjesta 3 kola prije kraja,al navodno bez ambicija za ulazak!!!![]()
Sutra se igra utakmica sezone na Kosevu Bosna-Unis 17:30,koja bi mogla dosta toga odluciti odnosno siguran sam da ce tako biti![]()
Unis prvak do kraja!
Nek' nas se plasi Seria B
grcevita borba za opstanak mada sa pobjedom sutra protiv direktnog konkurnta za opstanak Natrona moze se izborit opstanak stim da se moraju uzet bodoviNK/RK Krivaja je napisao/la:Borba za opstanak, na na na na na na...
I ja mislim uz jučerašnju pobjedu ne bi trebalo da ispadnemo, al` sve je moguće..._Djavoli_ je napisao/la:grcevita borba za opstanak mada sa pobjedom sutra protiv direktnog konkurnta za opstanak Natrona moze se izborit opstanak stim da se moraju uzet bodoviNK/RK Krivaja je napisao/la:Borba za opstanak, na na na na na na...vec u narednom kolu u gostima u Kaknju protiv Mladosti (dogovor )
i zadnje kolo protiv Rudara sta drugo osim pobjede!! to je ukupno 36 bodova sto ce vjerovatno biti dovoljno za opstanak..jer po mom misljenju stvarno Krivaja ne bih smjela dopustiti da ispadne u Kanton..imaju stvarno dobre uslove za razliku od raznih vukojebina koje opstaju iz godine u godine
Poslije jucerasnjeg rezultata protiv Bosne 2-2,gotovo sigurno Unis je prvakreebok23 je napisao/la:idemo, idemo, danas vam je jasno ko ulazi u ligu, Unis napokon dolazi na mjesto koje mu pripada, a idemo iz kantonalne u drugu , pa iz druhge u federalnu i aBd sledece napadamo PREMIER, RUSIMO REKODRDE
pa eto sada je Krivaja na 30 bodova i ostaju samo ako dobiju slijedecu u gostima Mladost (DK) sto ce vjerovatno uz dogovor ( kupiti )NK/RK Krivaja je napisao/la:I ja mislim uz jučerašnju pobjedu ne bi trebalo da ispadnemo, al` sve je moguće..._Djavoli_ je napisao/la:grcevita borba za opstanak mada sa pobjedom sutra protiv direktnog konkurnta za opstanak Natrona moze se izborit opstanak stim da se moraju uzet bodoviNK/RK Krivaja je napisao/la:Borba za opstanak, na na na na na na...vec u narednom kolu u gostima u Kaknju protiv Mladosti (dogovor )
i zadnje kolo protiv Rudara sta drugo osim pobjede!! to je ukupno 36 bodova sto ce vjerovatno biti dovoljno za opstanak..jer po mom misljenju stvarno Krivaja ne bih smjela dopustiti da ispadne u Kanton..imaju stvarno dobre uslove za razliku od raznih vukojebina koje opstaju iz godine u godine
Ma Famos i krivaja ispadaju,ulazi Borac Jelah...GusaR 1996 je napisao/la:Tabela nakon 28. kola
1. UNIS Vogošća 52
2. Bosna Sarajevo 51
3. Borac Jelah 50
4. Mladost Doboj Kakanj 40
5. TOŠK Tešanj 37
6. Ozren Semizovac 34
7. Rudar Breza 34
8. Usora 34
9. Vratnik Sarajevo 34
10. Mladost Župča 34
11. Biser 32
12. Famos Hrasnica 31
13. Pobjeda Tešanjka 31
14. Natron Maglaj 31
15. Krivaja Zavidovići 30
Bice zestoka borba za opstanak...Krivaja ostaje 100 % uzimaju u gostima Mladost (DK)...A ko je prvak to se vec zna od proslog kola a to je UNISkladionicar je napisao/la:Ma Famos i krivaja ispadaju,ulazi Borac Jelah...GusaR 1996 je napisao/la:Tabela nakon 28. kola
1. UNIS Vogošća 52
2. Bosna Sarajevo 51
3. Borac Jelah 50
5. TOŠK Tešanj 37
6. Ozren Semizovac 34
7. Rudar Breza 34
8. Usora 34
9. Vratnik Sarajevo 34
10. Mladost Župča 34
11. Biser 32
12. Famos Hrasnica 31
13. Pobjeda Tešanjka 31
14. Natron Maglaj 31
Eto vidis da ne uzima Krivaja...Ispada Famos i Krivaja,ili Unis i Krivaja,nema druge opcije milijardu posto..._Djavoli_ je napisao/la:Bice zestoka borba za opstanak...Krivaja ostaje 100 % uzimaju u gostima Mladost (DK)...A ko je prvak to se vec zna od proslog kola a to je UNISkladionicar je napisao/la:Ma Famos i krivaja ispadaju,ulazi Borac Jelah...GusaR 1996 je napisao/la:Tabela nakon 28. kola
1. UNIS Vogošća 52
2. Bosna Sarajevo 51
3. Borac Jelah 50
5. TOŠK Tešanj 37
6. Ozren Semizovac 34
7. Rudar Breza 34
8. Usora 34
9. Vratnik Sarajevo 34
10. Mladost Župča 34
11. Biser 32
12. Famos Hrasnica 31
13. Pobjeda Tešanjka 31
14. Natron Maglaj 31
A ne vjerujem da ce Vratnik uzeti,ne treba im,mogu samo uzeti ''lovu'',posto Unis mora dobiti,jer Borac ide Komsijama u Tesanj,i tamo uzimaju 3 doba...Tihi je napisao/la:Dal' ce Vratnik "uzet" UNIS-a!?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.