Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 01:00

Kojih zadnjih veznih ? :D

Imamo Songa, a njema kad nema zbog kartona ili povredice to nazad ne liči ni na šta. Zapravo liči na kuršlus i nered. Još sad kad nam u najgorem dijelu sezone Song ode na ACN, opaala biće veselo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 maj 2011, 01:04

Frimpong.
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 01:08

AllGunsBlazing je napisao/la:Frimpong.
Yebo te on. Pun mi je **** igračiča na kojim ćemo opet izgubiti sezonu i koji ce otici u najboljim godinama.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 01:13

Bosco je napisao/la:Kojih zadnjih veznih ? :D

Imamo Songa, a njema kad nema zbog kartona ili povredice to nazad ne liči ni na šta. Zapravo liči na kuršlus i nered. Još sad kad nam u najgorem dijelu sezone Song ode na ACN, opaala biće veselo.
Ramsey? Denilson? Pa i Diaby zna uskočit, mada je previše ofanzivan ,al' uostalom k'o i Song?
Trojca/četvorca. Možda Denilsonu pomahat i dovest Diaru ili Parkera :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 01:21

Denilson je krmeleon/debil/slon/obućar/papak/konj/mazga. Denilson je qrac ali zadnji vezni nije.
Ramsey je centralni veznjak, nikakve veze on sa pozicijom DM-a nema, nikad je čak nije ni igrao čak ni kod Wengera gdje Bendtner igra krilo. :lol:
Diaby je centralni vezni/ofanzivni vezni - u nas često igra ispomoć Fabregasu ili onome ko već mijenja maminu mazu.
Znači imamo jednog zadnjeg veznog i kada na Songovu poziciju staviš ili Diabya ili DeBilsona dobiješ osjećaj da gledaš neku dobru grčku tragikomediju.

Ramsey nije zadnji vezni, nikad nije ni bio i nikad neće ni igrat na toj poziciji.

Parker ili Diarra - eh oni bi nam došli ko melem na ranu. Odnosno jedan od njih, a ja bi rađe Scotta.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 01:28

Bosco je napisao/la:Denilson je krmeleon/debil/slon/obućar/papak/konj/mazga. Denilson je qrac ali zadnji vezni nije.
Ramsey je centralni veznjak, nikakve veze on sa pozicijom DM-a nema, nikad je čak nije ni igrao čak ni kod Wengera gdje Bendtner igra krilo. :lol:
Diaby je centralni vezni/ofanzivni vezni - u nas često igra ispomoć Fabregasu ili onome ko već mijenja maminu mazu.
Znači imamo jednog zadnjeg veznog i kada na Songovu poziciju staviš ili Diabya ili DeBilsona dobiješ osjećaj da gledaš neku dobru grčku tragikomediju.

Ramsey nije zadnji vezni, nikad nije ni bio i nikad neće ni igrat na toj poziciji.

Parker ili Diarra - eh oni bi nam došli ko melem na ranu. Odnosno jedan od njih, a ja bi rađe Scotta.
Nije al' može igrati, ima motor u du'etu :lol:
Denilsona ti fino naFali,neka polako :mrgreen: I meni se ne svidja, a nego šta, nego da katkad i odigra zadnjeg veznog.
Diaby isto (čini mi se na 1-2 tekme ove sezone) je igrao baš na poziciji Songa, samo da je za moj ukus malo preofanzivan za takvo što (al' kako rekoh i Song je pre pre preofanzivan za tu poziciju,mora i on malo smanjit).

Ako ode Denilson, onda dovest jednog, a vidiš ja bih najradije Matuidi-a(kažu prevel'ka cijena),onda dajte nam Diarru. :mrgreen: Parker je prestar.

Btw. I Djuro zna odigrat DMF u ekipi, na početku svojih igračkih dana je bio baš to. :D

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 01:34

Drugo je šta čovjek sve zna - a drugo je šta mu sve leži i kakve rezultate ostvaruje kada radi nešto što je za njega neprirodno. Npr ja nikad nisam znao crtat i ti od mene ne praviš umjetnika ( u prijevodu nemoš pravit pitu od govana :lol: ), tako isto od Diaby, Ramseya i Denilsona nemoš pravit zadnjeg veznog. Možda da i Bendtnera stavi tu, uvjeren sam da ne bi odigrao ništa lošije od njih, a svi smo vidjeli da je iskusan i da zna spasiti čisti gol sa crte. :lol: Dakle već je bolji od Debilsona u nečemu jer onaj apsolutno ništa ne zna.

Matuidi je dobar - ali ja bih Parkera rađe jer nama upravo trebo neko star, neko iskusan. Dosta mi je ove balavurdije više koja uvijek u presudnom trenutku bilo čega uspije da zasere. Evo moje glave ako bi mi izgubili prednost od četiri gola da smo u ekipi imali Parkera ili Vieiru.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 01:47

Bosco je napisao/la:Drugo je šta čovjek sve zna - a drugo je šta mu sve leži i kakve rezultate ostvaruje kada radi nešto što je za njega neprirodno. Npr ja nikad nisam znao crtat i ti od mene ne praviš umjetnika ( u prijevodu nemoš pravit pitu od govana :lol: ), tako isto od Diaby, Ramseya i Denilsona nemoš pravit zadnjeg veznog. Možda da i Bendtnera stavi tu, uvjeren sam da ne bi odigrao ništa lošije od njih, a svi smo vidjeli da je iskusan i da zna spasiti čisti gol sa crte. :lol: Dakle već je bolji od Debilsona u nečemu jer onaj apsolutno ništa ne zna.

Matuidi je dobar - ali ja bih Parkera rađe jer nama upravo trebo neko star, neko iskusan. Dosta mi je ove balavurdije više koja uvijek u presudnom trenutku bilo čega uspije da zasere. Evo moje glave ako bi mi izgubili prednost od četiri gola da smo u ekipi imali Parkera ili Vieiru.
Od njih n možeš praviti DMFa nego to oni i jesu, ne primarno, al' sekundarno itekako, po potrebi. Denilson pogotovo.

A što se tiče tebe i umjetnosti?! :lol: Koliko sam upućen i koliko znam na likovnim akademijama nauče i onog bez ruku da crta Mona Lize :D

Btw. Matuidi nije više mlad, 24 godine, samo je skuplji od Parkera, a ovaj prvi je post'o i reprezetant Francuske, tako da mu je i tp veliki plus. :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 01:51

Ma kakvi oni i zadnji vezni, oni ti zadnjeg veznog ne bi mogli igrat u Drini. Mani se ćorava posla, oni su na poziciji zadnjeg veznog čista nula i samo nam štetu nanose kada igraju tu, pa bez obzira jesu li ili nisu. Svejedno treba neko drugi. A moje želje znaš. Nemam ništa protiv Matuidija, ali ja bih radije nekog 28+ godina.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 02:00

Bosco je napisao/la:Ma kakvi oni i zadnji vezni, oni ti zadnjeg veznog ne bi mogli igrat u Drini. Mani se ćorava posla, oni su na poziciji zadnjeg veznog čista nula i samo nam štetu nanose kada igraju tu, pa bez obzira jesu li ili nisu. Svejedno treba neko drugi. A moje želje znaš. Nemam ništa protiv Matuidija, ali ja bih radije nekog 28+ godina.
Romaric iz Seville? Baš dobar igrač, 27 godina :D Mene impresionir'o sa par svojih tekmi (zajedno sa Kanuteom,kojeg ionao cijenim)...znam tvoje želje, a moje su da dovedemo par kvalitetnih engleza. :)
Baines,Downing,Albringhton,Young Richards i Cahill, pa nek' Wenger dovede makar 3 od ovih, ja prezadovoljan (imamo ih onda 6 :D )....
Da ih sklopim :mrgreen: :arrow:
Vojcech
Sagna-Cahill-Vermaelen-Baines
Song
Theo-Jack-Cesc-Downing
RvP

U zamjeni čuče: Aaron,Albringhton,Ricards i Gibbs (Younga neću brojat'), koliko bi mi bili engleskiji/britanskiji (lupam pridjeve :mrgreen: )tim. 9 engleza :shock:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 02:07

Bili bismo sila, sviđaju mi se tvoja pojačanja uz ove naše internacionalce ne bi nam trebalo dugo da počnemo osvajat trofeje. Ja bih ako može tu dodao i onog wickhama iz Ipswicha, ima mali talenta, a već su govorili da je Alex Chamberlain potpisao za Arsenal, ali ništa od toga.

I ne zaboravi da smo ptpisali Carla Jenkinsona, a tu je i velika nada Lansbury. :)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2011, 02:13

A dje je u tom timu punom engleskih razvikanih prosjeka Samir Nasri?

Moja zelja za narednu sezonu

Sczeczny, Sagna, Koscielny, Vermalen, Clichy, Song, Wilshare, Fabregas, Hazard, Nasri, Van Persie
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 29 maj 2011, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 02:16

Bosco je napisao/la:Bili bismo sila, sviđaju mi se tvoja pojačanja uz ove naše internacionalce ne bi nam trebalo dugo da počnemo osvajat trofeje. Ja bih ako može tu dodao i onog wickhama iz Ipswicha, ima mali talenta, a već su govorili da je Alex Chamberlain potpisao za Arsenal, ali ništa od toga.

I ne zaboravi da smo ptpisali Carla Jenkinsona, a tu je i velika nada Lansbury. :)
I nezaboravni JET :D
Eto ga i ti doda 3-4 engleza i to je već 12-13 engleza, mnogo bolje bi to izgledalo, jer englesku ligu valjda osvajaju engleski klubovi, druga logika mi ne ide u glavu. :D
Mali miks napravit, uz to ,sigurno ne bi bacili velike pare na ova pojačanja, Cahill je i najskuplji, a sve to se može otplatiti sa prodajom 3-4 igrača (Denilson, Squillaci,Nicklas itd) Samo Nicklas je vrijedan 15 milja eurića. :D
-Paja je napisao/la:A dje je u tom timu punom engleskih razvikanih prosjeka Samir Nasri?
I Samir Nasri je tu negdje...al' na klupi :lol:
Šalim se, igraju samo oni u najboljoj formi, pa kako ispa'ne. :mrgreen:
Zadržat naše najbolje igrače, dakako. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 02:19

-Paja je napisao/la:

Moja zelja za narednu sezonu

Sczeczny, Sagna, Koscielny, Vermalen, Clichy, Song, Wilshare, Fabregas, Hazard, Nasri, Van Persie
Otkud ti ovaj? :?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2011, 02:24

Pa to je jedino zvucno pojacanje, imas onda i klupu dobru: Fabianski, Eboue, Gibbs, Miquel, Djorou, Diaby, Frimpong, Walcott, Miyaichi, Chamakh, to je realan tim Arsenala za slijedecu sezonu al eto ono kad bi se bas Wenger sad isprsio onda ovom nabrojanom timu dodaj Sambu i Remya, Miquel bi zavrsio u rezervama.
Dio Arsenala

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 02:31

Ovi ostali su nezvučni? :D
Samba,Remy i Hazard...
Ovaj Remy ti se i nije nešto pokaz'o ove sezone :mrgreen: Ako baš hoćeš francuza, ja bih radije Benzemu,a od nefrancuza Falcao ili Hulk ;)
Koštaju, al' makar znaš šta si platio.
A što ako bi se Wenger isprsio, smatraš ga škrtim? Po prvi put ima para (40 milja funti,plus od prodaje) idemo se složit oko jednog igrača,pa da mu šaljemo peticiju, red je više. :lol:
Imamo mi parazita u klubu, složit ćeš se i ti, što ne znaju lopte šutnut,a na kartici sve više love, njih maršnut ;)

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 29 maj 2011, 02:51

Faraon iz Visokog je napisao/la:
don_burza je napisao/la:
Bosco je napisao/la: su vam potencijalni protivnici u kvalifikacijama za LP? Villarreal, Udinese, Bayern? Gutavo, gutavo :lol:
Ne znam s kim se možemo sastat, ali ja priželjkujem Bayern. :)

Vidim ovaj put su scouseri izdržali nekih 10 postova do famoznih "stignite 18+5 pa se javite". :lol:

Nemoj Bayern kakva bi onda bila CL bez Arsenala
a tek bez bayerna :lol:[/quote]

Bayern je insititucija za mali Arsenal

6 years and counting...
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2011, 11:57

Nisu oni nezvucni vec mislim da ce jedino Hazard biti kupljen, Remy je za Benzemu izmislio fudbal, Benzema je flop pa kad on jednoj panjini higuainu klupu grije....
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 maj 2011, 12:44

Bosco je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Frimpong.
Yebo te on. Pun mi je **** igračiča na kojim ćemo opet izgubiti sezonu i koji ce otici u najboljim godinama.
Sta ba ti???? Ko kaze da ce otici u najboljim godinama??? A on ce najvjerovatnije biti ta zamjena za defanzivnog veznog...
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 12:48

Piši još jednu propalu sezonu ako on bude zamjena.

A želim Bayern naravno jer igrački nisu ništa bolji od Arsenala, a to bi bile dvije velike utakmice. dvije poslastice i nadam se da će se ta dva tima susrest. Mene su ovi Bayernovci pogrešno shvatili, meni je Bayern jako draga ekipa i najviše mi se sviđaju u Njemačkoj. Svake godine poigram FM-a upravo sa njima. :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []