Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

neutralan__
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la neutralan__ » 27 maj 2011, 17:19

jubitubi je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Dali neko ima ili dali bi mogao naci statistiku posjecenosti stadiona ove sezone?

Neko je jednom bio postavio,ali to je bilo davno,nekada na pocetku sezone.
Evo ti ovdje.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/premi ... _BOS1.html
Hvala drug puno. ;) :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

babilonTM
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH 30. kolo (zadnje kolo)

Post Postao/la babilonTM » 27 maj 2011, 19:36

Realno, ovo kolo se igra samo da se vidi koji od dva sarajevka kluba će biti drugi.

SARAJEVO-VELEŽ 1 Sarajevo mora ovo uzet, a Velež samo što nije sa pjetlićima krenuo na Koševo.

RUDAR PRIJEDOR-ŽELJEZNIČAR 1X2 Nažalost ovdje je sve moguće, kvalitet imamo, ali će biti umora od Kupa. Dosta zavisi od želje za igrom domaće ekipe.

SVE OSTALO JE SUVIŠNO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 27 maj 2011, 21:09

babilonTM je napisao/la: RUDAR PRIJEDOR-ŽELJEZNIČAR 1X2 Nažalost ovdje je sve moguće, kvalitet imamo, ali će biti umora od Kupa. Dosta zavisi od želje za igrom domaće ekipe.

SVE OSTALO JE SUVIŠNO!

" нас пар $ $ " / за " ' у ?! :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 maj 2011, 21:33

ZRINJSKI - DRINA Z. 1 zrinjski puno bolji i kvalitetniji
BUDUĆNOST - ŠIROKI B. 1
BORAC - LEOTAR 1
SLOBODA - ZVIJEZDA 2
OLIMPIC - TRAVNIK 1 olimpic se oprašta pobjedom
RUDAR P. - ŽELJEZNIČAR. 2 rudar pali nema ih nigdje (5 zadnjih utakmica popusli)
SLAVIJA - ČELIK 1
SARAJEVO - VELEŽ 1 velez bez 5 prvotimaca
NO PYRO NO PARTY

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 27 maj 2011, 22:00

" ? je napisao/la:
babilonTM je napisao/la: RUDAR PRIJEDOR-ŽELJEZNIČAR 1X2 Nažalost ovdje je sve moguće, kvalitet imamo, ali će biti umora od Kupa. Dosta zavisi od želje za igrom domaće ekipe.

SVE OSTALO JE SUVIŠNO!

" нас пар $ $ " / за " ' у ?! :D
Nemojte ba, što će vam to! :D
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 27 maj 2011, 23:29

29.05. 17:30 ZRINJSKI - DRINA Z. 1 Zrinjski pobjedom do oprostaja od svojih navijaca iako ce se Drina boriti do kraja
29.05. 17:30 BUDUĆNOST - ŠIROKI B. 1
29.05. 17:30 BORAC - LEOTAR 1 Proslava titule
29.05. 17:30 SLOBODA - ZVIJEZDA X mogle bi komsije to podjeliti
29.05. 17:30 OLIMPIC - TRAVNIK 1 .
29.05. 17:30 RUDAR P. - ŽELJEZNIČAR X bez puno golova
29.05. 17:30 SLAVIJA - ČELIK 1 na treba ni igreti ovo poslije srijede
29.05. 17:30 SARAJEVO - VELEŽ 1 Za kraj sezone poklon navijacima
Zadnja izmjena: nostradamus, dana/u 27 maj 2011, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 27 maj 2011, 23:31

nostradamus je napisao/la:29.05. 17:30 ZRINJSKI - DRINA Z. 1 Zrinjski pobjedom do oprostaja od svojih navijaca iako ce se Drina boriti do kraja
29.05. 17:30 BUDUĆNOST - ŠIROKI B. 1 Buducnost se bori za opstanak siguran kec
29.05. 17:30 BORAC - LEOTAR 1 Proslava titule
29.05. 17:30 SLOBODA - ZVIJEZDA X mogle bi komsije to podjeliti
29.05. 17:30 OLIMPIC - TRAVNIK 1 Travnik sigurno gubi.Poslije danasnjih informacija koje kruze po gradu ,nazalost izgleda da smo stvarno izbaceni.Samo se ceka ponedjeljak da se to objavi...
29.05. 17:30 RUDAR P. - ŽELJEZNIČAR X bez puno golova
29.05. 17:30 SLAVIJA - ČELIK 1 na treba ni igreti ovo poslije srijede
29.05. 17:30 SARAJEVO - VELEŽ 1 Za kraj sezone poklon navijacima
jedino ako tvoj travnik "izleti" ali ne vjerujem u to
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Colorado

Post Postao/la Colorado » 27 maj 2011, 23:37

29.05. 17:30 ZRINJSKI - DRINA Z. 1:1 nista nista , losi i jedni i dugi
29.05. 17:30 BUDUĆNOST - listica 2:0 za oprostaj od premijer lige :D
29.05. 17:30 BORAC - LEOTAR 3:1 titula :)
29.05. 17:30 SLOBODA - ZVIJEZDA 1:3 komsijski derbi u kojem vise sansi dajem gostima
29.05. 17:30 OLIMPIC - TRAVNIK 2:0 lagano vukovi uzimaju
29.05. 17:30 RUDAR P. - ŽELJEZNIČAR 2:2 bice dosta golova , ali komsije umorne da nesta vise naprave
29.05. 17:30 SLAVIJA - ČELIK 3:2 slavija losa , celik raspad sistema .
29.05. 17:30 SARAJEVO - VELEŽ 4:1 uz duzno postovanje velezu , ali mislim da smo puno kvalitetnija ekipa od njih 8-)

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 maj 2011, 00:17

ZNA LI KO KADA SE TACNO IGRA,SUBOTA ILI NEDJELJA?HVALA

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 28 maj 2011, 00:19

zvjezdas je napisao/la:ZNA LI KO KADA SE TACNO IGRA,SUBOTA ILI NEDJELJA?HVALA
Sve utakmice se igraju u subotu 28.05.2011 u 17:00h.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 maj 2011, 19:57

Postoji li mogucnost da se UEFI i FIFI uputi jedan tekst u kome ce se navesti kakve sve poruke dolaze iz Banja Luke ukljucjuci i klub FK Borac.

- Prvo i ono najvaznije - Ogromna mrznja koja dolazi iz Banja Luke prema drzavi BiH.

- Drugo treba navesti da - FK Borac osvjac titule BiH, ne zeli da predstavlja istu u Euro takmicenjima nego se deklarira kao tim RS - koja ne postoji.

- Trece: Nacjonalizam i velicanje ratnih zlocinaca.

Mislim da je svima jasno da UEFA i FIFA strog zabranjuju mjesanje politike, nacjonalu i rastu netrpeljivost u sportu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 28 maj 2011, 20:30

Eh dodje i kraj ove sezone,na zalost za moj klub ne uspjesne.
Puno smo ocekivali,a malo toga dobili.Jednostavno nismo imali kvaliteta za nesto vise.
Iako smo vecinu utakmica dobro odigrali,uvijek smo na kraju gubili 2 boda ili sva 3 boda.
Mi smo pokazali da smo sredina gdje se moze igrati,igrali smo citavo prvenstvo posteno i casno.Ko god je odnio bod ili 2 dobio je aplauz od banovicke publike.Rijetko gdje to ima u ovoj nasoj drzavi.
[youtube][/youtube]

Ono sto me raduje jeste to da je stadion uvijek bio dobro popunjen,pa i onda kada je svaka nada bila izgubljena.
Iako je bilo i pljuvaca,sva sreca oni su u manjini.

Bilo mi je zadovoljstvo gledati navijacke skupine iz cijele BiH-e u Banovicima.
Pocev od Hordi koje su oborile sve rekorde sto se tice od brojnosti,pa do Ultrasa i RA koji su na -10 presli 300km puta i dosli da bodre svoj klub u najtezim trenutcima,to je ona srz fudbala,to je ljubav prema klubu.
Da ne zaboravim i ostale grupe Manijaci,Fukare,Robijasi,Red Dragonsi,Lesinari.Svaka cast svima.
slikaslika
slika
Neka se ne ljute ostale navijacke skupine,ali nisam mogao sve slike postaviti,jbg bio bi post od kilometar.

Jedino lose sto je bilo jeste prekid protiv Zrinjskog,ali ja nikom ne zamjerim zbog toga uostalom sve ste vidjeli.
Negdje je moralo puknuti,a u ovom slucaju to je bilo kod nas.To je po meni bilo jedno od boljih izdanja Buducnosti,ali jednostavno mi i kada pocnemo dobro igrati umijesaju se djelioci pravde i da izvinete sve sj.ebu.

Bolje smo igrali u gostima,sto je za ovu ligu,nesto posebno.Kod kuce smo prosuli toliko bodova,za nepovjerovati.

Nadam se da nam niko nema nesto zamjeriti,a i ako ima jbg niko nije savrsen pa tako ni mi.
Bilo mi je zadovoljstvo biti dio svega ovoga.
Ovo je pjesma koju sad mozemo pjevati:[youtube][/youtube].

A ova pjesma je za dusmane kojima smo mi trn u oku:[youtube][/youtube].

Vratit cemo se nekad,mozda opet za 5 godina,mozda za 10,ali vratiti cemo se jaci nego sad u to sam siguran.

Postoje i teorije zavjere,u koje ja iskreno i ne vjerujem bas.
Mnogo se prica i pise o tome da ce Travnik biti izbacen,a ja u to nevjerujem dok ne vidim papir o tome.
Iako nemam nista protiv Travnika,zasluzili su to,iskreno.

Zalosno je to sto smo sebi dopustili to da zavisimo od drugih,ali jbg bolje nema.

Sve u svemu casno smo se oprostili od PL pobjedom,protiv odlicne ekipe Sirokog.

PONOSAN NA SVOJ KLUB,PONOSAN NA SVOJ GRAD!VOLIM TE BUDO!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 maj 2011, 23:54

Elegant je napisao/la:Postoji li mogucnost da se UEFI i FIFI uputi jedan tekst u kome ce se navesti kakve sve poruke dolaze iz Banja Luke ukljucjuci i klub FK Borac.

- Prvo i ono najvaznije - Ogromna mrznja koja dolazi iz Banja Luke prema drzavi BiH.

- Drugo treba navesti da - FK Borac osvjac titule BiH, ne zeli da predstavlja istu u Euro takmicenjima nego se deklarira kao tim RS - koja ne postoji.

Mislim da je svima jasno da UEFA i FIFA strog zabranjuju mjesanje politike, nacjonalu i rastu netrpeljivost u sportu.
Mozes ti poslati i deset pisama ako hoces,a svaki ce ti odgovor biti :lol: :lol: :lol: :lol:
Prema tome bi pola evrope trebalo biti suspendovano i izbaceno zbog ili rasne,nacionalne ili mesanja politike.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 29 maj 2011, 07:10

Elegant je napisao/la:Postoji li mogucnost da se UEFI i FIFI uputi jedan tekst u kome ce se navesti kakve sve poruke dolaze iz Banja Luke ukljucjuci i klub FK Borac.

postoji ;)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 29 maj 2011, 08:13

neutralan__ je napisao/la:Eh dodje i kraj ove sezone,na zalost za moj klub ne uspjesne.
Puno smo ocekivali,a malo toga dobili.Jednostavno nismo imali kvaliteta za nesto vise.
Iako smo vecinu utakmica dobro odigrali,uvijek smo na kraju gubili 2 boda ili sva 3 boda.
Mi smo pokazali da smo sredina gdje se moze igrati,igrali smo citavo prvenstvo posteno i casno.Ko god je odnio bod ili 2 dobio je aplauz od banovicke publike.Rijetko gdje to ima u ovoj nasoj drzavi.
[youtube][/youtube]

Ono sto me raduje jeste to da je stadion uvijek bio dobro popunjen,pa i onda kada je svaka nada bila izgubljena.
Iako je bilo i pljuvaca,sva sreca oni su u manjini.

Bilo mi je zadovoljstvo gledati navijacke skupine iz cijele BiH-e u Banovicima.
Pocev od Hordi koje su oborile sve rekorde sto se tice od brojnosti,pa do Ultrasa i RA koji su na -10 presli 300km puta i dosli da bodre svoj klub u najtezim trenutcima,to je ona srz fudbala,to je ljubav prema klubu.
Da ne zaboravim i ostale grupe Manijaci,Fukare,Robijasi,Red Dragonsi,Lesinari.Svaka cast svima.
slikaslika
slika
Neka se ne ljute ostale navijacke skupine,ali nisam mogao sve slike postaviti,jbg bio bi post od kilometar.

Jedino lose sto je bilo jeste prekid protiv Zrinjskog,ali ja nikom ne zamjerim zbog toga uostalom sve ste vidjeli.
Negdje je moralo puknuti,a u ovom slucaju to je bilo kod nas.To je po meni bilo jedno od boljih izdanja Buducnosti,ali jednostavno mi i kada pocnemo dobro igrati umijesaju se djelioci pravde i da izvinete sve sj.ebu.

Bolje smo igrali u gostima,sto je za ovu ligu,nesto posebno.Kod kuce smo prosuli toliko bodova,za nepovjerovati.

Nadam se da nam niko nema nesto zamjeriti,a i ako ima jbg niko nije savrsen pa tako ni mi.
Bilo mi je zadovoljstvo biti dio svega ovoga.
Ovo je pjesma koju sad mozemo pjevati:[youtube][/youtube].

A ova pjesma je za dusmane kojima smo mi trn u oku:[youtube][/youtube].

Vratit cemo se nekad,mozda opet za 5 godina,mozda za 10,ali vratiti cemo se jaci nego sad u to sam siguran.

Postoje i teorije zavjere,u koje ja iskreno i ne vjerujem bas.
Mnogo se prica i pise o tome da ce Travnik biti izbacen,a ja u to nevjerujem dok ne vidim papir o tome.
Iako nemam nista protiv Travnika,zasluzili su to,iskreno.

Zalosno je to sto smo sebi dopustili to da zavisimo od drugih,ali jbg bolje nema.

Sve u svemu casno smo se oprostili od PL pobjedom,protiv odlicne ekipe Sirokog.

e brate stvarno svaka čast za ovaj post i ja sam razmisljao ali eto ti si prvi ubacio. Svima smo dokazali kakvi smo, nadam se da nismo nekome naškodili nedaj Bože na utakmici na forumu, BILO GDJE. Zelimo samo da budemo dobri prijatelji sa svima, kako se kaze LIJEPO UGOSTIMO, LIJEPO CE NAS UGOSTITI, sta sad treba da se udaramo sa nekim navijackim skupinama i kada mi dodjemo njima ljudi nas napadnu i to bi islo u nedogled, nego FER I KOREKTNOST je sastavni dio svega, od fudbala do normalnog FANSKOG zivota. Zelim vam svima srecu u dolazećoj sezoni i da sve protece u ovom smislu kako smo mi igrali. Ako si bolji pobijedit ces, ako je bolji protivnik i ako pobjedi PRUZI RUKU budi sporista brate.
Nazalost malo je takvih.
SPORTSKI POZDRAVI IZ BANOVIĆA !
1947!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 maj 2011, 13:21

Devil je napisao/la:

Mozes ti poslati i deset pisama ako hoces,a svaki ce ti odgovor biti :lol: :lol: :lol: :lol:
Prema tome bi pola evrope trebalo biti suspendovano i izbaceno zbog ili rasne,nacionalne ili mesanja politike.
ako je Široki kažnjavan zbog toga morao bi biti i Borac..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2011, 13:22

Kevin je napisao/la:
Devil je napisao/la:

ako je Široki kažnjavan zbog toga morao bi biti i Borac..
Sirokog je kaznio N/FS BIH a ne UEFA. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 maj 2011, 13:27

Nema veze, nek dolazi nek oni predstavljaju koga hoce al ce im uvijek pisati Banja Luka, Bosna i Hercegovina i mogu kurcu zvizdat, ja im zelim da nas predstave u sto boljem izdanju da bar doguraju do treceg pretkola ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2011, 13:59

Borac se kaznit nece nazalost
NO PYRO NO PARTY

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 29 maj 2011, 14:12

lisander je napisao/la:

Nema veze, nek dolazi nek oni predstavljaju koga hoce al ce im uvijek pisati Banja Luka, Bosna i Hercegovina i mogu kurcu zvizdat, ja im zelim da nas predstave u sto boljem izdanju da bar doguraju do treceg pretkola ;)
Upravo to. Mislim da ih baš boli što predstavljaju našu državu, i što nama povećavaju koeficijent.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.