Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 00:05

jacky09 je napisao/la: Arbeloa i Granero jedini koji su vidjeli kako izgleda Bernabeu.
I kakve sad to ima veze? Ovaj je ironicno pitao ima li jos ko osim Ikera da je ponikao u Realovoj skoli i dobio je odgovor. Uz to, Callejon ce igrati dosta utakmica ove sezone i ako mu se poklope razne stvari ima sansu da postane prvotimac.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2011, 00:06

Dalo bi se cak i raspravljati da li je Arbeloa "prosao" Realovu skolu,jer ako me pamcenje sluzi on je tek sa nekih 17 godina dosao u Real,znaci tek jednu godinu u toj skoli je bio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 00:08

Devil je napisao/la:Dalo bi se cak i raspravljati da li je Arbeloa "prosao" Realovu skolu,jer ako me pamcenje sluzi on je tek sa nekih 17 godina dosao u Real,znaci tek jednu godinu u toj skoli je bio.
6 godina igrao za sve Realove mladje uzraste, zar nije dovoljno?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2011, 00:11

Portillo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Dalo bi se cak i raspravljati da li je Arbeloa "prosao" Realovu skolu,jer ako me pamcenje sluzi on je tek sa nekih 17 godina dosao u Real,znaci tek jednu godinu u toj skoli je bio.
6 godina igrao za sve Realove mladje uzraste, zar nije dovoljno?
6 godina?
Znaci sa 23 godine se to jos smatra mladi uzrast. :?
Ako kazes skola onda se misli do 18 godine,nemoj mi sada tamo sto je posle 18 godine igrao za Real Madrid B i C,to nije vise skola to je regularan tim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 maj 2011, 00:14

Šta se glupiraju ovaj Devil i ovaj Jacky :mrgreen:

Svi ovi nabrojani su prošli Realovu školu i zaigrali u prvom timu ,e sad što se nisu pokazali to je druga stvar ,eto i Dela Red je prošo ,pa i Soldado je prove nekolike godine ,Jurado iz Schalkea ,ima ih samo su momci neinformisani i mrze Real ;)

Arbeloa 83 godište ,u Real došao 2000 ,tad je imao 23 godine pa ja šta hoćete :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 maj 2011, 00:19

legenda reala je napisao/la:Šta se glupiraju ovaj Devil i ovaj Jacky :mrgreen:

Svi ovi nabrojani su prošli Realovu školu i zaigrali u prvom timu ,e sad što se nisu pokazali to je druga stvar ,eto i Dela Red je prošo ,pa i Soldado je prove nekolike godine ,Jurado iz Schalkea ,ima ih samo su momci neinformisani i mrze Real ;)

Arbeloa 83 godište ,u Real došao 2000 ,tad je imao 23 godine pa ja šta hoćete :mrgreen:
J*** ti nastavnicu matematike :lol:
Ima dosta igrača,a i da nema šta sad bitan je uspjeh kluba kojeg mi nismo imali proteklih sezona sada je već malo bolje,a imamo i svijetlu budućnost sve su tu mladi momci koji treba da postanu legende Reala.Marcelo,Higuain.Ramos su kao mladi došli u Real itd.. 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 00:20

Aj dobro, Arbeloa nije Realova skola :roll:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 29 maj 2011, 00:43

Zaboravili ste da je i Cristiano Ronaldo iz nase skole!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2011, 00:45

cristiano ronaldo je iz gijonove skole.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 29 maj 2011, 00:47

Donnie Darko je napisao/la:cristiano ronaldo je iz gijonove skole.
:o :shock: Cuj??
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 29 maj 2011, 00:49

Pa, sta, ti nisi znao da je Ronaldo pet godina igrao u Castilli?

Edit: I dvije u Gijonu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 10:55

Coentrao uskoro potpisuje, cijena ce biti negdje oko 20-ak miliona.

Kaze njegova mater da bi to bio san za njega, takodjer dodaje da je plakao 2001. kad je Bayern izbacio Reala :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 maj 2011, 11:00

Portillo je napisao/la:Coentrao uskoro potpisuje, cijena ce biti negdje oko 20-ak miliona.

Kaze njegova mater da bi to bio san za njega, takodjer dodaje da je plakao 2001. kad je Bayern izbacio Reala :D
:roll: :lol: Ma eto nek potpiše,ali ja onda ne vidim mjesta za Di Mariu u ekipi :? Pošto ja potenciram još od novembra da Di Maria ide ovo je idealna prilika
Bilo bi zanimljivo vidjet Coentrao-Marcelo se smjenjuju napad-odbrana po lijevoj strani 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 11:02

LBJ MVP je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Coentrao uskoro potpisuje, cijena ce biti negdje oko 20-ak miliona.

:roll: :lol: Ma eto nek potpiše,ali ja onda ne vidim mjesta za Di Mariu u ekipi :? Pošto ja potenciram još od novembra da Di Maria ide ovo je idealna prilika
Bilo bi zanimljivo vidjet Coentrao-Marcelo se smjenjuju napad-odbrana po lijevoj strani 8-)
Sumnjam da ce Di Maria ispastat, iako je Coentrao polivalentan igrac i moze igrati na obe strane. Prije ce bit da je to drugo sto si napisao (da se smjenjuju napad i obrana po desnoj strani), to Mourinho vec sad unaprijed isplanirao taktiku protiv Barce u superkupu, da mu drugog beka (dupliranje Alvesa) opet ne igra Di Maria :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 maj 2011, 11:13

Portillo je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

Sumnjam da ce Di Maria ispastat, iako je Coentrao polivalentan igrac i moze igrati na obe strane. Prije ce bit da je to drugo sto si napisao (da se smjenjuju napad i obrana po desnoj strani), to Mourinho vec sad unaprijed isplanirao taktiku protiv Barce u superkupu, da mu drugog beka (dupliranje Alvesa) opet ne igra Di Maria :lol:
Odlično Coentrao je tu ta 3 utakmice u sezoni doveden možda i 6,ako se potrefi ko ove godine :lol: Fino je da neko dođe,ali ja stvarno ne vidim da se mi možemo još poboljšat jedino da dovedemo Xavija,ali ne da igra samo da oslabimo Barcu :mrgreen:
I sinoć protiv Uniteda Barca je radila šta hoće dok protiv nas nije mogla to držali su loptu,ali nisu stvarali prilike jer smo dobro zatvarali dok United nije mogao to da uradi.Na našu žalost Barca trenutno ima jaču i uiigraniju ekipu s tim da se mi još uigravamo u Mourinhov sistem što je odlično jer svi znamo da jedino Mourinho može Guardiolu pobijedit i obrnuto(sa ovakvim sastavima)
P.S.Dobro je što će doći konkurencija Marcelu da se možda ne opusti previše,a ta konkurencija se može i na drugim pozicijama iskoristit neće bezveze sjedit na klupi 8-)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 29 maj 2011, 11:18

Neznam zašto pišete da ce Coentrao izbaciti Di Mario iz postave, kad je Di Marija Lijevo Krilo, a Coentrao Lijevi bek koji se pri lošem rezultatu transformira u krilo ...

Coentrao > Marcelo
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 maj 2011, 11:21

robovi88 je napisao/la:Neznam zašto pišete da ce Coentrao izbaciti Di Mario iz postave, kad je Di Marija Lijevo Krilo, a Coentrao Lijevi bek koji se pri lošem rezultatu transformira u krilo ...

Coentrao > Marcelo
Vjerovatno zato što je Marcelo nedodirljiv Bog na lijevom beku jedino Abidal se može poredit s njim,ali na čijoj su strani godine?Od Carlosa nije bio ovakav igrač svi znamo šta je Carlos
Evra je isto dobar,ali i u tekmi protiv Barce se vidjelo koliko je Marcelo bolji od njega lijeva strana odbrane Uniteda je stalno pucala dok je Marcelo to odlično zatvarao,a u napadu je bio više nego koristan 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 11:48

LBJ MVP je napisao/la: Odlično Coentrao je tu ta 3 utakmice u sezoni doveden možda i 6,ako se potrefi ko ove godine :lol: Fino je da neko dođe,ali ja stvarno ne vidim da se mi možemo još poboljšat jedino da dovedemo Xavija,ali ne da igra samo da oslabimo Barcu :mrgreen:
I sinoć protiv Uniteda Barca je radila šta hoće dok protiv nas nije mogla to držali su loptu,ali nisu stvarali prilike jer smo dobro zatvarali dok United nije mogao to da uradi.Na našu žalost Barca trenutno ima jaču i uiigraniju ekipu s tim da se mi još uigravamo u Mourinhov sistem što je odlično jer svi znamo da jedino Mourinho može Guardiolu pobijedit i obrnuto(sa ovakvim sastavima)
P.S.Dobro je što će doći konkurencija Marcelu da se možda ne opusti previše,a ta konkurencija se može i na drugim pozicijama iskoristit neće bezveze sjedit na klupi 8-)
Ma kakav Xavi, sa njim ne bi mogli napredovati (iako je u onom sustavu svi znamo sta), jedino kao sto kazes oslabili bi cigane :D Sto se tice te iduce sezone sto si se dotakao. Da, odmah u osmom mjesecu nas cekaju dva duela sa ciganima.
robovi88 je napisao/la:Neznam zašto pišete da ce Coentrao izbaciti Di Mario iz postave, kad je Di Marija Lijevo Krilo, a Coentrao Lijevi bek koji se pri lošem rezultatu transformira u krilo ...

Coentrao > Marcelo
E ko je to sad napisao? Kao prvo, Di Maria je desno krilo a Coentrao lijevi krilni bek :D Fino je to LBJFSAJFAJNA napisao, Marcelo je mozda trenutno najbolji lijevi bek svijeta i nedodirljiv na toj poziciji, ali nije ba Coentrao doveden da njemu bude back-up. Vidjelo se da ima promaje gore po desnoj strani kada je Di Maria igrao lijevo (na Alvesu), a sa Coentraom bi samo dvostruko dobili u tekmama protiv Farce, i jednog dobrog krilnog beka koji bi mogao kvalitetnije zatvoriti Farcinu desnu stranu za razliku od Di Marije, a Di Maria bi se samo vratio na svoju prirodnu poziciju i igrao mnogo bolje nego li na beku (da opet Mascherano ne otpliva u reklame :D) i eto na kraju ispade da ga dovedosmo samo radi utakmica sa Barcom :lol: Ako nista, jos jedan motiv vise da navijam za Portugal na Euru iduce godine :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 29 maj 2011, 12:03

Tacno, bio sam ironican ali upravo iz ovog razloga. Realova skola je postala odron i to je nesto sa cime se Real definitivno ne moze ponositi. Za deset godina nisu izbacili jednog ili dvojicu igraca da valja. Za razliku od njih Barca skoro svake godine izbaci po jednu zvijezdu. Tu lezi tajna uspjeha a ne u milionima tj. milijardama ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 12:15

UPS je napisao/la:

Tacno, bio sam ironican ali upravo iz ovog razloga. Realova skola je postala odron i to je nesto sa cime se Real definitivno ne moze ponositi. Za deset godina nisu izbacili jednog ili dvojicu igraca da valja. Za razliku od njih Barca skoro svake godine izbaci po jednu zvijezdu. Tu lezi tajna uspjeha a ne u milionima tj. milijardama ;)
Bogati? E haj sad na transfermarkt i pogledaj koliko ste igraca iz vlastite skole imali u periodu od 99-2005 i koliko ste trofeja osvojili u tom periodu. Ja stvarno ne znam kako neko moze biti toliko glup da nesto ovako napise. Evo Real je imao 98-me dva igraca iz vlastite skole i osvojio je Ligu prvaka, 2000. takodjer 2 isti slucaj i 2002., Liverpool je 2005. osvojio LP sa Gerrardom i Karaherom, 2003. u Milanu je igrao samo Maldini, Porto 2004. nije imao nijednog iz vlastite skole. Dalje, tajna vaseg uspjeha lezi i sam znas u cemu, da nije bilo onog crvenog Pepeta osvojili bi vi na kraju kitu musanovu. Sto se tice tog djela sa milionima, ajde mi ti dokazi da nije tako ja ti dam sta hoces. Real je u periodu 2005-2009 do ne trosenja milijardi bio jedan prosjecan Europski klub a sada su drugi najbolji, osvojili Kup, igrali bi finale Lige prvaka da nije bilo "onoga". Dalje, milijarde su svoje pokazale takodjer 2001. kada je Figo prakticki sam osvojio Primeru, 2002. kada je Zidane najboljim golom ikada u Ligi prvaka presudio Svabama. Milijarde su svoje pokazale kad je Ronaldo prakticki se sam popiso po Old Traffordu i kada je Cristiano jednim potezom rijesio pitanje pobjednika Kupa. E haj sad adios, saludos, abrazo.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.