Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
E onda ćeš se baš razočaratD1n0 je napisao/la:Bilo bi veliko razocarenje da izgubimo protiv ovi Miami-clowns..
WIR HABEN NUR NOCH EIN ZIEL VOR AUGEN: DEN SIEG!!!
LBJ MVP je napisao/la:E onda ćeš se baš razočaratD1n0 je napisao/la:Bilo bi veliko razocarenje da izgubimo protiv ovi Miami-clowns..
Jbg i najboljim se nekad desi za razliku od vas koji ste na sličan način odradili prošlu dekaduD1n0 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:E onda ćeš se baš razočaratD1n0 je napisao/la:Bilo bi veliko razocarenje da izgubimo protiv ovi Miami-clowns..
![]()
![]()
![]()
I ja bi volio da ovo uzme Dalas,stvarno mi je Dirk cudo od igraca 213,a onako igra ,sut kao da je bek,zatim onaj sut unazad s 1 noge nesto slicno Jordanu i mislim da je jedini igrac te visine koji tako suta,nacin na koje postize koseve je raznovrstan.Kidd jedan od najbioljih pg u istoriji NBA.Mislim da imaju velike sanse da dobiju,imaju vise oruzja a nisu oni ni losa odbrambena ekipa.amertiger je napisao/la:Ja stari simpatizer Bullsa i navijac Sunsa svim srcem navijam za Mavse u finalu samo radi Dirka, Kida, Peje momaka koji nikad nisu osvojili prsten a zasluzili su svojim igrama.
Let's Go Mavs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.