Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne mozes igrati sa Bayernom i oni su nosioci, steta izgleda da je i villareal nosilac nista ljepse nego da odradimo ono za sta smo predodredjeni a to je da spanske cigancice cinimo inferiornim i da ih superiorno izdominiramo.
Dio Arsenala
Bogami šteta, radije bih gledao tekmu protiv Bayerna ili Villareala nego protiv nekih levata.-Paja je napisao/la:Ne mozes igrati sa Bayernom i oni su nosioci, steta izgleda da je i villareal nosilac nista ljepse nego da odradimo ono za sta smo predodredjeni a to je da spanske cigancice cinimo inferiornim i da ih superiorno izdominiramo.
- Megamon
- Kontakt:
Ako bi igrali protiv Villareala i Bayerna uakmice bi bile prava patnje i postavlja se pitanje da li bi ikako prosli.Ovako boje dobiti neke poluamatere i napuniti kasu toj usranoj upravi.Opet nedaju novac za pojacanja tako da je najbolje da se pripremim za jos jednu sezonu bez trofeja.Realnost boli al' takva je.Bosco je napisao/la:Bogami šteta, radije bih gledao tekmu protiv Bayerna ili Villareala nego protiv nekih levata.-Paja je napisao/la:Ne mozes igrati sa Bayernom i oni su nosioci, steta izgleda da je i villareal nosilac nista ljepse nego da odradimo ono za sta smo predodredjeni a to je da spanske cigancice cinimo inferiornim i da ih superiorno izdominiramo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Dovoljan vam je Arshavin koji ima 29-30 godina, a i dalje je Veliki Talenat
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... or-arsenal
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... or-arsenal
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
MA pusti ga, pola ovih padobranaca ne treba ni čitat, a kamoli shvatat ih ozbiljno.-Paja je napisao/la:Vidite ovaj lik robovi je flop pitam se da li ce ova sranja koja posere doci pojesti na kraju prelaznog roka jer bas moras biti flop i transfere sa goal.coma predstavljati kao moguce.
Goal.com
- -Paja
- Kontakt:
Sto onda postavljas? Recimo mene nije briga hoce lli ko u odron od Bilana doci i kao takav ne da ne psotavljam nikakve linkove tamo vec ni ne otvaram taj podforum, dolazimo do zakljucka da lazes ili volis malo da seres ko foka.
Dio Arsenala
Pa moram se i vas malo sjetiti-Paja je napisao/la:Sto onda postavljas? Recimo mene nije briga hoce lli ko u odron od Bilana doci i kao takav ne da ne psotavljam nikakve linkove tamo vec ni ne otvaram taj podforum, dolazimo do zakljucka da lazes ili volis malo da seres ko foka.
Pa ti tamo ni ne ulaziš kad te svi mrze, jer si iskompleksiran lik do bola i među najgorim forumašima ovdje.
Asnl - Zero Tituli
Ni manje ni vise, navijac Milana o "zero tituli".robovi88 je napisao/la:Pa moram se i vas malo sjetiti-Paja je napisao/la:Sto onda postavljas? Recimo mene nije briga hoce lli ko u odron od Bilana doci i kao takav ne da ne psotavljam nikakve linkove tamo vec ni ne otvaram taj podforum, dolazimo do zakljucka da lazes ili volis malo da seres ko foka.(Kontam haj reko krenut će ih)
![]()
Pa ti tamo ni ne ulaziš kad te svi mrze, jer si iskompleksiran lik do bola i među najgorim forumašima ovdje.
Asnl - Zero Tituli
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, i?Portillo je napisao/la:Ni manje ni vise, navijac Milana o "zero tituli".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nidje veze, Real dvije godine (bio) bez trofeja.Monolog je napisao/la:Da, i?Portillo je napisao/la:Ni manje ni vise, navijac Milana o "zero tituli".Bilo bi smješnije da je Realovac napis'o, vjerujem.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A Milan osvojio CL 2007 i Seriu A ove godine. U pravu si, baš nemaju pravo govoriti nekome o (ne)osvajanju.Portillo je napisao/la:Nidje veze, Real dvije godine (bio) bez trofeja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa mi smo osvojili titulu ove sezonePortillo je napisao/la:Ni manje ni vise, navijac Milana o "zero tituli".robovi88 je napisao/la:Pa moram se i vas malo sjetiti-Paja je napisao/la:Sto onda postavljas? Recimo mene nije briga hoce lli ko u odron od Bilana doci i kao takav ne da ne psotavljam nikakve linkove tamo vec ni ne otvaram taj podforum, dolazimo do zakljucka da lazes ili volis malo da seres ko foka.(Kontam haj reko krenut će ih)
![]()
Asnl - Zero Tituli
Samo nezz sta se ti javljaš kad nemaš pojma o cemu pricas
- -Paja
- Kontakt:
Apsolutna dominacija nad inferiornim i slabasnim suparnikom koji je kao eto bio nekakav prvak evrope a sranje od ekipe, samo steta sto nije upotpunjena sa dvije pobjede jer u prvoj utakmici trebalo je biti bar 5-0 u korist dominacije.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dio Arsenala
pa-da moraju se postovi brisat ... eeeeeeeeeeeee i ovaj forum korumpiran gore nego Čelik
ajd nek vam bude
P.S. Nismo vam mi krivi što ste još uvijek polu-klub
Samo se pitam, hocetel' i ovaj obrisat
ajd nek vam bude
P.S. Nismo vam mi krivi što ste još uvijek polu-klub
Samo se pitam, hocetel' i ovaj obrisat
- -Paja
- Kontakt:
Normalo da Milan jeste poluklub i kao takav ste apsolutno inferiorni pa ja ne znam stvarno kakav los klub moras biti da te jedan smijesni Totenhem iz Lige Prvaka izbaci, stvarno koga Totenhem izbaci taj zasluzuje suspenziju do slijedeceg ucesca Totehnema u Ligi Prvaka znaci 50 godina.
Dio Arsenala
Bale i Lennon su jednostavno prebrzi i dobri za naše slabašne bekove (Antonini,Oddo,Zambrotta)-Paja je napisao/la:Normalo da Milan jeste poluklub i kao takav ste apsolutno inferiorni pa ja ne znam stvarno kakav los klub moras biti da te jedan smijesni Totenhem iz Lige Prvaka izbaci, stvarno koga Totenhem izbaci taj zasluzuje suspenziju do slijedeceg ucesca Totehnema u Ligi Prvaka znaci 50 godina.
Taiwo je novo pojačanje pa smo se "zakrpili" i na toj poziciji ...
Sljedeća sezona je naša
- -Paja
- Kontakt:
Hahahaha nije nego cijeli tim smijesnih spursa je prejak za slabasnog milana ne odlucuju dvije pozicije prolazak, milan je smijesan mali klub kojeg Arsenal u losoj formi moze sa lakocom poraziti.
Dio Arsenala
Italijanski klubovi ako se muče protiv koga, muče se protiv engleza, jer ih trkom ubijaju u pojam.
Cijenim Juve i Milan (malo manje, al' i njih) i Inter, al' oni su previše konzervativni da bi uspjeli u današnjem fudbalu kakav prezentira EPL, o Barceloni da i ne pričam.
Prvo što moraju, moraju kao što je uvidio Berluskoni, otarasit se ove starudije, drugo ,renovirat stadione, oživit ligu (jer odumire), poraditi na omladinskim pogonima (ovo što izbace su dobri igrači, al' ne dovoljno da postanu svjetske klase, samo par njih je to uspjelo postati u zadnjih 4-5 godina)i onda se upustiti u trku sa engleskim klubovima.
Ne može jedan klub igrati cijelu sezonu k'o da igra sjedeću odbojku, onda u dvomeču očekivati stopostotan prolaz protiv engleza, kada je za očekivat da će trčat k'o budale.
ps.Ja ovo bez zlih namjera.
Cijenim Juve i Milan (malo manje, al' i njih) i Inter, al' oni su previše konzervativni da bi uspjeli u današnjem fudbalu kakav prezentira EPL, o Barceloni da i ne pričam.
Prvo što moraju, moraju kao što je uvidio Berluskoni, otarasit se ove starudije, drugo ,renovirat stadione, oživit ligu (jer odumire), poraditi na omladinskim pogonima (ovo što izbace su dobri igrači, al' ne dovoljno da postanu svjetske klase, samo par njih je to uspjelo postati u zadnjih 4-5 godina)i onda se upustiti u trku sa engleskim klubovima.
Ne može jedan klub igrati cijelu sezonu k'o da igra sjedeću odbojku, onda u dvomeču očekivati stopostotan prolaz protiv engleza, kada je za očekivat da će trčat k'o budale.
ps.Ja ovo bez zlih namjera.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Samo se pitam gdje ste bili prije kad ste tako moćni-Paja je napisao/la:Hahahaha nije nego cijeli tim smijesnih spursa je prejak za slabasnog milana ne odlucuju dvije pozicije prolazak, milan je smijesan mali klub kojeg Arsenal u losoj formi moze sa lakocom poraziti.
Neznam kad ćete početi pisati historiju sa tim slabašnim Rosterom i Trenerom
Lenon je ispodprosječan igrač, on ne zna kontrolirat svoje brzine, tu istu brzinu koristi bahato, a ne za ekipu. Bale se pokazao ove sezone, al' i ranijih je bio (za moj ukus) solidan.robovi88 je napisao/la:Bale i Lennon su jednostavno prebrzi i dobri za naše slabašne bekove (Antonini,Oddo,Zambrotta)-Paja je napisao/la:Normalo da Milan jeste poluklub i kao takav ste apsolutno inferiorni pa ja ne znam stvarno kakav los klub moras biti da te jedan smijesni Totenhem iz Lige Prvaka izbaci, stvarno koga Totenhem izbaci taj zasluzuje suspenziju do slijedeceg ucesca Totehnema u Ligi Prvaka znaci 50 godina.
Taiwo je novo pojačanje pa smo se "zakrpili" i na toj poziciji ...
Sljedeća sezona je našaupsss
... Vaša
Vidiš, k'o što rekoh, Milan je počeo dobro da radi, Emanuelson, sad i Taiwo, pa onda Merkel (jel se tako zove? Onaj kazastanski njemac
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.