Po čemu si to zaključio?!Vrebac je napisao/la:pa treba samo pogledati tko je trener Lazia,,i odmah sve jasno,, covjek jednodnostavno voli Bosance!!!!![]()
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
proguglaj malo pa ces vidjeti!!!!!!_maestro_ je napisao/la:Po čemu si to zaključio?!Vrebac je napisao/la:pa treba samo pogledati tko je trener Lazia,,i odmah sve jasno,, covjek jednodnostavno voli Bosance!!!!![]()
Velika liga i odlican klub puno srece Senadu 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
i desna mu je dobra
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Svaka cast Lulicu i nadam se da nece poci stopama Papka pa zaboraviti sta je reprezentacija znacila za njega. Svaka cast i Papetu sto mu je vjerovao kada mnogi nisu.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- Megamon
- Kontakt:
sportsport.ba je napisao/la:Već neko vrijeme traju špekulacije oko mogućeg transfera reprezentativca Bosne i Hercegovine Senada Lulića u redove rimskog Lazija, koji je navodno za njega spreman platili oko 4,1 miliona eura Young Boysima.
"Oko toga ni sam ne znam mnogo u ovom trenutku. Moram reći da sam svakako zainteresovan za prelazak u Lazio i to je sasvim normalno za svakog igrača. Međutim, italijanski mediji pišu o meni kao da sam već igrač Lazija, ali to još uvijek nije tačno", kaže Lulić u razgovoru za SportSport.ba.
"Postoji interesovanje, ali to još ništa nije definitivno. Tek nakon utakmice koju ću sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine igrati sa Albanijom će biti donešena odluka. Dakle, 7. ili 8. juna će se znati gdje ću igrati naredne sezone. Dok se ne potpiše ugovor ništa nije sigurno", dodao je Lulić.
Lulić je ove sezone u izboru švajcarskih medija proglašen za najboljeg igrača švajcarskog fudbalskog prvenstva.
"Zadovoljan sam kako sam odigrao ovu sezonu, kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Odigrao sam zaista mnogo utakmica u švajcarskoj ligi, kvalifikacijama za Ligu prvaka i Evropskoj ligi, pa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom. Bilo je dosta dobrih utakmica, ali i lošijih, mora se priznati. Ipak, zadovoljan sam svojim učinkom, tim prije što nisu baš svi ovo očekivali od mene", kaže Lulić.
Jednu od važnijih utakmica ove sezone Lulić će odigrati 3. juna, kada reprezentacija Bosne i Hercegovine bude gostovala u Bukureštu kod Rumunije.
"Očekivanja su zaista velika. Pobijedili smo Rumuniju u Zenici, pa se sada očekuje da ih dobijemo i u Bukureštu, ali to neće ići tako lako. Rumunija nije bezveze ekipe i imaju zaista sjajnih fudbalera, tako da bih ja bio zadovoljan i sa bodom sa tog gostovanja", zaključio je Lulić na kraju razgovora za SportSport.ba.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sa tobom nesto nestima!!!Saban je napisao/la:Svaka cast Lulicu i nadam se da nece poci stopama Papka pa zaboraviti sta je reprezentacija znacila za njega. Svaka cast i Papetu sto mu je vjerovao kada mnogi nisu.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ako podbaci, nista od transfera. Naravno. Svi poletili da objave kako je to zavrsena stvar...a ni blizu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Saban je napisao/la:Svaka cast Lulicu i nadam se da nece poci stopama Papka pa zaboraviti sta je reprezentacija znacila za njega. Svaka cast i Papetu sto mu je vjerovao kada mnogi nisu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Besmislica, igrac se ne kupuje/procjenjuje na osnovu jedne jedine utakmice (pogotovo ako znamo da ga je Lazio i prije pratio).floyd je napisao/la:Ako podbaci, nista od transfera. Naravno. Svi poletili da objave kako je to zavrsena stvar...a ni blizu.
Jednostavno, treba vremena da se dvije strane dogovore oko finansijskih uslova.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Da i ne._dreamer_ je napisao/la:Besmislica, igrac se ne kupuje/procjenjuje na osnovu jedne jedine utakmice (pogotovo ako znamo da ga je Lazio i prije pratio).floyd je napisao/la:Ako podbaci, nista od transfera. Naravno. Svi poletili da objave kako je to zavrsena stvar...a ni blizu.
Jednostavno, treba vremena da se dvije strane dogovore oko finansijskih uslova.
Ima jos ona izjava Magatha u vezi Dzeke.
Nakon tekme protiv Turske,naime skaut Vukova ga je gledao na Kosevu.i nakon onog gola Dzeke ,samo Felixu rekao da odmah kupi Dzeku.
Kasnije je prica poznata.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Senad trenira sam znaci povrijedjen je ali zasto da se mi brinemo ako zatreba tu je Alispahic koji je rodjen za beka
Boze pomozi nam i spasi nas od stratega

Boze pomozi nam i spasi nas od stratega
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Svak gleda strijelce na kraju...meni je Lulic bio jedan od najboljih na utakmici vcs...konstantno u formi
Igrac broj 1 u nasoj repci trenutno po mnogim parametrima , svaka cast za prelazak u Lazio.
Cisto fudbalski strasan izbor !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Sretno u Laziu care

- L' Imperator
- Kontakt:
Slazem se!kimbo je napisao/la:Igrac broj 1 u nasoj repci trenutno po mnogim parametrima , svaka cast za prelazak u Lazio.
Cuva Bog Zelju svog!
Treba ga upozoriti da ne laje na nasem.
Reja je to itekako apsolvirao u Splitu
Inace on i stari vuk klose u Lazio.Bit ce to zayebana ekipa.
Reja je to itekako apsolvirao u Splitu
Inace on i stari vuk klose u Lazio.Bit ce to zayebana ekipa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
drago mi je sto Lulic prelazi u Lazio,to je jedan veliki klub i velika je stvar za jednu malu drzavu kao sto je BIH imati igraca u jednom takvom klubu,jednom od najpoznatijih u Serii A!..sretno Senade i da nastavis sa dobrim partijama u Laziu,kao i u reprezentaciji...
Pali kod zabara mali.., mentalitet je slican nasem, riba ko salata, jaca liga-veca lova, pa za tri godine hocu da te vidim u Celzi... A, kada budes do Londona stigao, ne zaboravi na shefa (pneu) Michaela.
Srecno dole i mojne da zaboravis na fukare!!!
Srecno dole i mojne da zaboravis na fukare!!!