La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Casillas i Carlos u redu, od ovih ostalih prijedloga mi se jednostavno povraca
...pozivam sve razumnije (nebitno za koga navijali) da ignorišu ove lakrdije od ankete.

Pique 5 miliona. Henrique 8. Alves 31 okruglo.Portillo je napisao/la:Jes' lave, al' pogledaj platu u Alvesa i pogledaj platu Aguera. Barca samo na plate igracima da mozda 100 miliona (ne znam tacno, al' eto, tu negdje), dok bi se Cerezo u toj situaciji sa ovim budzetom najvjerovatnije ubio. Dodaj tu Ibrin transfer ili recimo Cigrinskijev.
btw. ovo cu citirati:
Barca je Dani Alvesa platila 32 milijuna eura, Keitu 15, Piquea 16, Maxwella 5, Chigrinskog 25, Ibru 80, Keirrisona 14, Henriquea 10, Villu 40, Adriana 10. Nisam dobar sa matematikom pa sam izracunaj.

Je'bo majku jel' vama treba crtati? Ja sam napisao "citiram", i nije mi bila poenta posta da dokazem da Barca puno trosi, nego da Atletico sebi ne moze pruistiti (i toliko trosenje izmedjuostalog) i visemilionske place.Andres je napisao/la:Pique 5 miliona. Henrique 8. Alves 31 okruglo.Portillo je napisao/la:Jes' lave, al' pogledaj platu u Alvesa i pogledaj platu Aguera. Barca samo na plate igracima da mozda 100 miliona (ne znam tacno, al' eto, tu negdje), dok bi se Cerezo u toj situaciji sa ovim budzetom najvjerovatnije ubio. Dodaj tu Ibrin transfer ili recimo Cigrinskijev.
btw. ovo cu citirati:
Barca je Dani Alvesa platila 32 milijuna eura, Keitu 15, Piquea 16, Maxwella 5, Chigrinskog 25, Ibru 80, Keirrisona 14, Henriquea 10, Villu 40, Adriana 10. Nisam dobar sa matematikom pa sam izracunaj.Pogledaj transfer Reala pa laprdaj. Ibra je placen 64 miliona jer je trzisna vrijednost Eto'oa bila 22 miliona .
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
porediti barcu i real i koliko je ko platio da izgradi tim je smijesno
prvi tim barce koji je odigrao ovu sezonu i suvereno osvojio titulu i jos je u finalu lige prvaka pored domacih igraca cine jos samo dani alves placen 31 milion, abidal placen oko 15 miliona mislim te vilja koji je placen 40 miliona,istina i pike je placen ali samo 5 miliona, a od rezervi tu je adriano 10 miliona, maxwel 4 miliona, maskerano 20 miliona, keita 15 miliona te afelay 3 miliona i to je to otprilike ako bi sve izracunali to je negdje oko 150 miliona
real: ramos oko 20 miliona mislim, pepe isto tako, carvaljo ne znam, marcelo ne znam, xabi alonso 25 mislim, kedira 15 mislim, ozil 15, di maria 25, ronaldo 95 miliona, benzema 35, kaka 60, higuain preko 20 miliona, i gago je dosta placen, pa jedan mamadu diara je kostao mislim 25 miliona, pa i onad drugi diara i ko zna jos koliko su koji kostali
od ovih sto ja onako znam dolazi se do cifre od 400 miliona koliko je real kostala ova ekipa koja je odigrala sezonu, a kad bi se sve pobrojalo vjerovatno to kosta i preko 500 miliona
prvi tim barce koji je odigrao ovu sezonu i suvereno osvojio titulu i jos je u finalu lige prvaka pored domacih igraca cine jos samo dani alves placen 31 milion, abidal placen oko 15 miliona mislim te vilja koji je placen 40 miliona,istina i pike je placen ali samo 5 miliona, a od rezervi tu je adriano 10 miliona, maxwel 4 miliona, maskerano 20 miliona, keita 15 miliona te afelay 3 miliona i to je to otprilike ako bi sve izracunali to je negdje oko 150 miliona
real: ramos oko 20 miliona mislim, pepe isto tako, carvaljo ne znam, marcelo ne znam, xabi alonso 25 mislim, kedira 15 mislim, ozil 15, di maria 25, ronaldo 95 miliona, benzema 35, kaka 60, higuain preko 20 miliona, i gago je dosta placen, pa jedan mamadu diara je kostao mislim 25 miliona, pa i onad drugi diara i ko zna jos koliko su koji kostali
od ovih sto ja onako znam dolazi se do cifre od 400 miliona koliko je real kostala ova ekipa koja je odigrala sezonu, a kad bi se sve pobrojalo vjerovatno to kosta i preko 500 miliona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ramos je placen 30 a Pepe 35 mil eura
Sevilla i Real Sociedad otpustili svoje trenere Lasartea odnosno Manzana ,zanimljivo da su oba kluba zainteresirana za Bielsu kome su i poslali ponude sada se ceka odgovor argentinca,treba dodati da i Roma zeli angazovati Bielsu za trenera .

Sevilla i Real Sociedad otpustili svoje trenere Lasartea odnosno Manzana ,zanimljivo da su oba kluba zainteresirana za Bielsu kome su i poslali ponude sada se ceka odgovor argentinca,treba dodati da i Roma zeli angazovati Bielsu za trenera .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
a Higuain 12 a ne 20 kako ovaj kaze, i Pepe nije 35 nego 28. Vidim Rom u to uracunava i igrace od 2006. godine, pa ajde eto da spomenemo onda i Zambortu, Tirama, Anrija i tako te. Daj ba, ovo je stvarno prenapuhavanje. Al' aj, necu vise o tome, posto i dalje neki nisu shvatili poentu jucerasnjeg posta, pero bueno, sta se moze.juznjak> je napisao/la:Ramos je placen 30 a Pepe 35 mil eura![]()
El Espanyol pide al Sevilla 18 millones de euros por Osvaldo
El Málaga es optimista con el fichaje de Van Nistelrooy
Kako je krenuo Espaynol sljedece sezone borba za goli zivot , cini mi se prodali su vec 4 igraca a doveli samo Albina iz Getafea ....Osvaldo ce sigurno otici .
Malaga zeli Cazorlu i Capdevillu ,navodno za Cazorlu ce ponuditi 15 mil eura a 5 za Capdevillu, pregovaraju jos za Otamendia ,Van Nisterloya a doveli su vec Diega iz Rivera kada bi doveli sve te igrace imali bi bas paklenu ekipicu .
Kad sam kod Malage ,njima je od ove sezone Nike sponzor na dresovima a predstavljeni su modeli dresova za ovu sezonu.Inace na La Rosaledi je je bilo 12 000
kako je lijep ovaj plavo bjeli

Malaga zeli Cazorlu i Capdevillu ,navodno za Cazorlu ce ponuditi 15 mil eura a 5 za Capdevillu, pregovaraju jos za Otamendia ,Van Nisterloya a doveli su vec Diega iz Rivera kada bi doveli sve te igrace imali bi bas paklenu ekipicu .
Kad sam kod Malage ,njima je od ove sezone Nike sponzor na dresovima a predstavljeni su modeli dresova za ovu sezonu.Inace na La Rosaledi je je bilo 12 000

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ne bi volio da dvojac iz podmornice ode, pogotovo Santi..
Velikan segunde Sabadell nakon 18 godina godina se vraca u Segundu .
Na listi zelja Malage se nalaze : Ruud Van Gol, Cazorla,Capdevila, Heinze, Ottamendi i Lucho Gonzales..
Puno je tu Argentinaca,znamo da je i u Realu Pele forsirao iste..
Villareal je odbio ponudu za Cazorlu tesku 15 mil eura , dok je izvjestan dolazak Ruda i Capdeville .L_blancos je napisao/la:Na listi zelja Malage se nalaze : Ruud Van Gol, Cazorla,Capdevila, Heinze, Ottamendi i Lucho Gonzales..
Jose Luis Oltra je novi trener Depora ,on je uspio vratiti Tenerife u Primeru 2007, sada ima zadatak da to isto uradi za Deporom. Vodio je jos Castellon,Levante,Almeriju ,Sabadell itd. Sretno mu !!!!!!! Forza Depor!!!!!
Alcoyano ide dalje , nice... samo jos treba da u Segundi da gledam svrsavanja Catalonaca i Realovaca . Alaves slavio ponovo 1-0 ,Cadiz porazen 4-1 i ako je prvu tekmu dobio 2-0
koji bogalji 

Ev da i ja koju ovdje napisem o mom voljenom klubu CF Valenciji
Kroz 15ak dana Valencia bi mogla potpisati ugovore sa Gameirom (Lorient) i Castrom (Mallorca) a navodno bi oba trebala da plati oko 8.000.000 eura što je onako za cuditi se
Nakon njih krenuti ce u dovođenje mozda nekog iz Real Madrida prija svih spominju se Gago,Canalles,Albiol,Garray i Granero.
Pored njih jos su na listi želja Valencije:Vella (Arsenal),Ramis (Mallorca),Beck (Hofenheim),Coke (Rayo),Kiko (Hercules),Azpilicueta (Marsellile),Bassong (Totenham),Cabaye (Llile),Arteta (Everton).Riera (Olympiakos), Guardado (Deportivo),Adrian Lopez (Deportivo),Klose (Bayern),Bojan (Barcelona),Montoya (Barcelona) i Griezman (R.Sociedad)
Od nabrojanih mozda samo njih 4-5 postanu zaista clanovi Valencije
Treba reci da Valencia sprema veliku cistku u svom sastavu pa su blizu odlaska iz Valencije:Moya,Navarro,Chori,Nacho,Maduro,Stankevicius,Joaquin,Del Horno,Miguel,Aduriz,Fernanades i Michael.
U narednih sedam dana Valenciju ocekuje i produzenje ugovora sa Albeldom,Guaitom i Matheiuom.
Cilj tima za narednu sezonu je biti korak blize Barceloni i Realu,ali i ici mnogo dalje u LP-u nego sto je slucaj bio ove godine
Sve o VCF pratite na:www.valencia-balkan.com

Kroz 15ak dana Valencia bi mogla potpisati ugovore sa Gameirom (Lorient) i Castrom (Mallorca) a navodno bi oba trebala da plati oko 8.000.000 eura što je onako za cuditi se

Nakon njih krenuti ce u dovođenje mozda nekog iz Real Madrida prija svih spominju se Gago,Canalles,Albiol,Garray i Granero.
Pored njih jos su na listi želja Valencije:Vella (Arsenal),Ramis (Mallorca),Beck (Hofenheim),Coke (Rayo),Kiko (Hercules),Azpilicueta (Marsellile),Bassong (Totenham),Cabaye (Llile),Arteta (Everton).Riera (Olympiakos), Guardado (Deportivo),Adrian Lopez (Deportivo),Klose (Bayern),Bojan (Barcelona),Montoya (Barcelona) i Griezman (R.Sociedad)
Od nabrojanih mozda samo njih 4-5 postanu zaista clanovi Valencije

Treba reci da Valencia sprema veliku cistku u svom sastavu pa su blizu odlaska iz Valencije:Moya,Navarro,Chori,Nacho,Maduro,Stankevicius,Joaquin,Del Horno,Miguel,Aduriz,Fernanades i Michael.
U narednih sedam dana Valenciju ocekuje i produzenje ugovora sa Albeldom,Guaitom i Matheiuom.
Cilj tima za narednu sezonu je biti korak blize Barceloni i Realu,ali i ici mnogo dalje u LP-u nego sto je slucaj bio ove godine

Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 30 maj 2011, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo da i ja pohvalim B tim Valencije nije usao u Segundu ali jeste u Segudnu Bjuznjak> je napisao/la:Alcoyano ide dalje , nice... samo jos treba da u Segundi da gledam svrsavanja Catalonaca i Realovaca . Alaves slavio ponovo 1-0 ,Cadiz porazen 4-1 i ako je prvu tekmu dobio 2-0koji bogalji

Danas su u Madridu u revansu sa 0:2 savladali Alcobendas sport,te sa ukupnih 3:0 izborili povratak u Segudnu B.
Polako idemo kao drugom razredu Španjolskog nogometa

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Da vecina ovih dodje priblizili bi se malo Realu i Barci,negdje procitah da Chori ostajeAdi_Zepce je napisao/la:Ev da i ja koju ovdje napisem o mom voljenom klubu CF Valenciji![]()
Kroz 15ak dana Valencia bi mogla potpisati ugovore sa Gameirom (Lorient) i Castrom (Mallorca) a navodno bi oba trebala da plati oko 8.000.000 eura što je onako za cuditi se![]()
Pored njih jos su na listi želja Valencije:Vella (Arsenal),Ramis (Mallorca),Beck (Hofenheim),Coke (Rayo),Kiko (Hercules),Azpilicueta (Marsellile),Bassong (Totenham),Cabaye (Llile),Arteta (Everton).Riera (Olympiakos), Guardado (Deportivo),Adrian Lopez (Deportivo),Klose (Bayern) i Griezman (R.Sociedad)
Od nabrojanih mozda samo njih 4-5 postanu zaista clanovi Valencije![]()
Cilj tima za narednu sezonu je biti korak blize Barceloni i Realu,ali i ici mnogo dalje u LP-u nego sto je slucaj bio ove godine![]()
Ma dezinfromacija je to,Chori je imao u utorak sastanak sa Emeryom i trener mu rekao da trazi novi tim za sebe.L_blancos je napisao/la:Da vecina ovih dodje priblizili bi se malo Realu i Barci,negdje procitah da Chori ostajeAdi_Zepce je napisao/la:Ev da i ja koju ovdje napisem o mom voljenom klubu CF Valenciji![]()
Kroz 15ak dana Valencia bi mogla potpisati ugovore sa Gameirom (Lorient) i Castrom (Mallorca) a navodno bi oba trebala da plati oko 8.000.000 eura što je onako za cuditi se![]()
Pored njih jos su na listi želja Valencije:Vella (Arsenal),Ramis (Mallorca),Beck (Hofenheim),Coke (Rayo),Kiko (Hercules),Azpilicueta (Marsellile),Bassong (Totenham),Cabaye (Llile),Arteta (Everton).Riera (Olympiakos), Guardado (Deportivo),Adrian Lopez (Deportivo),Klose (Bayern) i Griezman (R.Sociedad)
Od nabrojanih mozda samo njih 4-5 postanu zaista clanovi Valencije![]()
Cilj tima za narednu sezonu je biti korak blize Barceloni i Realu,ali i ici mnogo dalje u LP-u nego sto je slucaj bio ove godine![]()
Ja osobno vjerujem da cemo ovu sezonu biti konkuretniji Barci i Realu,a malo me jos ohrabruje izjava naseg napadača Jonasa koji tvrdi da Barca i Real nisu mnogo bolji od Valencije

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Dobar Jonas
meni je Chori igracina al vjerovatnim dovodjenjem Gameira on ispada visak .Vidim neki klubovi sa otoka su opasno zagrizli za Gameira tako da vam nece biti lako dovesti ga , za Velu se interesuje Zaragoza dok vecina ovih igraca cini mi se nisu potrebna Valenciji, evenutalno neki kvalitetan stoper pored Ramiya u odbrani i Arteta na sredini .
Losa vijest :Salamanca danasnjim porazom od Barce B ( 5-1 )ispala u Segundu B ,dok je lijepa vijest povratak Murcije u ligu Adelante . Jaka ce konkurencija biti sljedece sezone u Ligi Adelante .

Losa vijest :Salamanca danasnjim porazom od Barce B ( 5-1 )ispala u Segundu B ,dok je lijepa vijest povratak Murcije u ligu Adelante . Jaka ce konkurencija biti sljedece sezone u Ligi Adelante .

Ulaganja Reala i Barcelone a rezultate znamo svi.
Barcelona : Alves 32 mil , Piqué 5 mil , Mascherano 25 mil , Keita 14 mil , Milito 18 mil , Maxwell 4,5 mil ,Afellay 3 mil ,Adriano 9,5 mil , Abidal 9 mil , Hleb 15 mil..= 135 mil.
Real Madrid : Carvalho 8 mil , Pepe 30 mil , Ramos 27 mil, Gago 20 mil , Ronaldo 94 mil , Kaka 68,5 , Benzema 35 mil , "Lass" Diarra 23 mil , Alonso 35 mil , Canales 6 mil , Arbeloa 7 mil , Albiol 15 mil , Higuaín 13 mil , Pedro Leon 10 mil , Di Maria 25 mil , Ozil 15 mil , Khedira 12 mil , Sahin 10 mil...=453 mil ---je bilo potrebno da se osvoji kup..
Barcelona : Alves 32 mil , Piqué 5 mil , Mascherano 25 mil , Keita 14 mil , Milito 18 mil , Maxwell 4,5 mil ,Afellay 3 mil ,Adriano 9,5 mil , Abidal 9 mil , Hleb 15 mil..= 135 mil.
Real Madrid : Carvalho 8 mil , Pepe 30 mil , Ramos 27 mil, Gago 20 mil , Ronaldo 94 mil , Kaka 68,5 , Benzema 35 mil , "Lass" Diarra 23 mil , Alonso 35 mil , Canales 6 mil , Arbeloa 7 mil , Albiol 15 mil , Higuaín 13 mil , Pedro Leon 10 mil , Di Maria 25 mil , Ozil 15 mil , Khedira 12 mil , Sahin 10 mil...=453 mil ---je bilo potrebno da se osvoji kup..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Chori je extra igrac,ali se nije pokazao dovoljno u Valenciji na moju veliku zalostjuznjak> je napisao/la:Dobar Jonasmeni je Chori igracina al vjerovatnim dovodjenjem Gameira on ispada visak .Vidim neki klubovi sa otoka su opasno zagrizli za Gameira tako da vam nece biti lako dovesti ga , za Velu se interesuje Zaragoza dok vecina ovih igraca cini mi se nisu potrebna Valenciji, evenutalno neki kvalitetan stoper pored Ramiya u odbrani i Arteta na sredini .

A sto se Gameira tice on je odbio ponude svih timova,pa cak i oni iz Engleske.Recimo Newcastle nudio za njega 12.mil.eura,a on smatra da je to nazad korak u njegovoj karijeri,te zeli u Valenciu ili Manchester United koji nije ni u kombinacijama za njegov transfer.
Cuo sam da Zaragoza zeli Velu,ali vjerujem da ukoliko bude on morao birati između Zaragoze i Valencije da ce odabrati Ligu prvaka a ne borbu za ostanak u ligi

Sto se mene osobno tice ja bi ovako pojacao Valenciu:D
Beck (Hofenheim)
Gameiro (Lorient)
Garray (Real M.)
Ramis (Mallorca)
Castro (Mallorca)
Vela (Arsenal)
Arteta (Everton)
Coke (Rayo).
Sasvim dobra pojacnja,jos ako uspijemo zadrzati Matu,Banegu,Pabla uz vec sjajne Soldada i Jonasa mogli bi imati velike rezultate u narednoj sezoni.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne, to je potrebno za trece mjesto u mrtvoj Bundesligi.Saurman je napisao/la:Ulaganja Reala i Barcelone a rezultate znamo svi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.