FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vozdra pitari komsije.da vam cestitam 2 mjesto i izlazak u evropu i uvjek ce mi bit drazi vas klub i vas navijac nego neko tamo iz Zenice ili ostali.Ipak smo mi svasta zajedno prozivili a sta misle drugi o nama znate i sami.Pozdrav od starog navijaca Zelje.
Ovi boldirani ni slucajno od pocetka vise nikad !Megamon je napisao/la: Znaci
Hamzic
Comor--Dupovac-Gutic-Trebinjac
---K.Handzic--Nuhic
Suljic--A.Handzic--Hadzija
---Obuca---
Sto ne probati sa ovim sastavom
P.S. Nauci pisati prezimena ja sam ti ih ispravio
Želim vam prije svega da vam dođe trener sa kojim ćete biti zadovoljni, zatim adekvatna pojačanja, te puno Koševo u evropskim utakmicama, te borbu za titulu u sljedećoj sezoni zajedno sa nama. 
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Blagoje Bratić
Gdje će Hilmo,baš mu je lijepo bilo u fk sarajevu 
- Megamon
- Kontakt:
Cestitamo vicesampioni
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tu cirilicu cak su i rusi prestali koristit,srbi je odavno ne koriste odkako su uveli internet samo ova nasa da ne kazem sta se prave pravi srbi.
Da znam sta bih pitao.Hvala na odgovoru,volio bih da znam al ćirilicu sam ucio tocno jedan sat u 8 godina osnovne i 4 godine srednje skole!!!
Poruka bas bezveze,gdje je Borac bio zadnjih deset godina sad se odjednom digli kao da su osvojili Ligu prvaka.Čak i titulu ne žele,pa nije mi jasno onda zbog čega se ovi navijači vesele i zasto idu na gostovanja.Ako je to jedna utakmica godisnje u Europi onda razumijem !!!
Poruka bas bezveze,gdje je Borac bio zadnjih deset godina sad se odjednom digli kao da su osvojili Ligu prvaka.Čak i titulu ne žele,pa nije mi jasno onda zbog čega se ovi navijači vesele i zasto idu na gostovanja.Ako je to jedna utakmica godisnje u Europi onda razumijem !!!
Vi kao da ne razumijete, pa oni i dan danas žale za jugo ligom, draže im je igrati protiv Zvezde, Partizana, OFK Beograda, nego protiv Sarajeva, Želje, Čelika, Veleža i drugih, pa i ptice na grani znaju da većina njih sa malim izuzetkom, više njih voli imati kao protivnika, nažalost je tako....ŠB.TRN je napisao/la:Da znam sta bih pitao.Hvala na odgovoru,volio bih da znam al ćirilicu sam ucio tocno jedan sat u 8 godina osnovne i 4 godine srednje skole!!!
- Megamon
- Kontakt:
I Fata bi gurabija al' nemeReAlemC85 je napisao/la:Vi kao da ne razumijete, pa oni i dan danas žale za jugo ligom, draže im je igrati protiv Zvezde, Partizana, OFK Beograda, nego protiv Sarajeva, Želje, Čelika, Veleža i drugih, pa i ptice na grani znaju da većina njih sa malim izuzetkom, više njih voli imati kao protivnika, nažalost je tako....ŠB.TRN je napisao/la:Da znam sta bih pitao.Hvala na odgovoru,volio bih da znam al ćirilicu sam ucio tocno jedan sat u 8 godina osnovne i 4 godine srednje skole!!!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Naravno, ali ne može, nek sanjaju još...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jos malo !Re: FK Sarajevo
Ma sta ti pricas, pa gdje ste vi bili do prije 10 godina.......niste ni postojali, ne volim borac, ali za vas su institucija u svim pogledima, od tradicije, navijaca,itd......ŠB.TRN je napisao/la: Poruka bas bezveze,gdje je Borac bio zadnjih deset godina sad se odjednom digli kao da su osvojili Ligu prvaka.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
KOliko je po vama uspješna ova sezona?
Po meni, dovoljno uspješna s obzirom na sve ukupnu situaciju u o oko kluba...
Izdvojio bih tri rezultata koja su nas koštala pa možda i titule
Poraz protiv Borca na Koševu ( da smo tada bar izvukli bod
)
Remi 1-1 sa Drinom.. i
Poraz od Olimpica 2-1...
I mislim da smo bar u ovom proljetnom derbiju protiv komšija trebali slaviti...
Al eto, sad treba vidjeti da se naprave dobri rezultati u Evropi.
Po meni, dovoljno uspješna s obzirom na sve ukupnu situaciju u o oko kluba...
Izdvojio bih tri rezultata koja su nas koštala pa možda i titule
Poraz protiv Borca na Koševu ( da smo tada bar izvukli bod
Remi 1-1 sa Drinom.. i
Poraz od Olimpica 2-1...
I mislim da smo bar u ovom proljetnom derbiju protiv komšija trebali slaviti...
Al eto, sad treba vidjeti da se naprave dobri rezultati u Evropi.
- Megamon
- Kontakt:
Sezona je neuspjesna.
Megamon je napisao/la:Sezona je neuspjesna.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
zasto neuspjesna?? nastavio se redoslijed, po kljucu znalo se da cete moraju bit sampioni,jos ispalo sada oko statuta NS, pa cak i siroki moro u evropu da se usvoji pa cak i ovi da nisu bili sampioni nebi ni glasali, sve je ispalo tako , i eto sada je sve lakse vidjet cemo aBd od iduce gdje ce ko biti.. mislim da sada nase i od komsija era dolazi... a sto se tice nas sa onakvim trenerom, pa sa virslama idt smjene uprava vise nego uspjersna mada smo mogli bit prvaci ali jbg sta je tu je bolje ovako i lakse, za igrace da nam se ne desi basel i slicni uzimajuci kvalitet igraca jos treba tu puno da se uradi a ovako je slag na tortu prezadovoljan sam, mada bojkotujem zalizanog ne idem na tekme od kad on vodi izuzev protiv komsija, sada je na potezu nasa uprava,....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Neuspjesna je jer nismo uzeli nijedan trofej ! Ako je tebi uspjesno izboriti evropu onda 
Trenutno korisnika/ca: SamoIzrekno i 6 gostiju.