hahaha cekaj jesi ti neki dan govorio kako nebi Rafu volio vidjeti u BayernuKlare je napisao/la:Ljudi su odgledali finale, i našli da ubacuju kojekakve Pikiće i drugo. Neću da se raspravljam sa neljudima tipa forumaša FC Bayern. Taj isti se ovdje nekoliko puta pokazao kao još prgaviji od Rafinhe, a našao nešto Brazilcu govoriti.
![]()
Muller ne smije na klupu i zbog toga se dosta puta ispaštalo. Da nam je Fergusona, majstora rotacije, ali eto ni Heynckes nije loš po tom pitanju.
Samo ne neko kao Gaal, to mu je bila velika mana.
@Saurmane, ti bi Alexa, traktora sa prikolicom. Buyten je zaista bolji.
Boateng dolazi i kraj priče, samo naivni drugačije misle.Isto kao i Neuer, i ne za 25 mil, kao što bi neki voljeli, pa da s merakom ospu paljbu po Uliju, dosta nam je takvih.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
-
Michel_Platini
- Kontakt:
Badstuber nada Deutschlanda?
Prije Hummels, ali nebitno... Kun Aguero jest trebao doci u Bayern, ali transfer nije propao zbog cjenkanja. Hoeness je bio spreman da plati 18 miliona, ali Felix Magath (tvorac Dzeke) je prvo otiso da ga pogleda na utakmici i treningu, Aguero je tu "hodo" po terenu, i ovaj Magath reko da je stetocan i nediscipliran za njemacki fudbal
Prije Hummels, ali nebitno... Kun Aguero jest trebao doci u Bayern, ali transfer nije propao zbog cjenkanja. Hoeness je bio spreman da plati 18 miliona, ali Felix Magath (tvorac Dzeke) je prvo otiso da ga pogleda na utakmici i treningu, Aguero je tu "hodo" po terenu, i ovaj Magath reko da je stetocan i nediscipliran za njemacki fudbal
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bio spreman platiti 18, a Aguero je u Atletiko prešao za 21,7mil eura.Toliko!Michel_Platini je napisao/la:Badstuber nada Deutschlanda?![]()
![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
Michel_Platini
- Kontakt:
Hajdi malo kontaj...kad je predsjednik tog kluba Hoeness-ov prijatelj, zar se nebi mogli dogovoriti? Covjek je bas tad reko da bi ga radije prodao Bayernu i da je on sam pozvao i ponudio Hoeness-u Aguera.FRANK RIBERY je napisao/la:Bio spreman platiti 18, a Aguero je u Atletiko prešao za 21,7mil eura.Toliko!Michel_Platini je napisao/la:Badstuber nada Deutschlanda?![]()
![]()
Nebitno... ti si najpametniji majonezirani
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne kažem da sam najpametniji, ali stvari tako ne funkcionišu.Ako si mu prijatelj onda bi imao pravo prvokupa ali za 4 mil eura manje , a klub nije u tvom vlasnistvu to tako ne ide.Klub da ispašta zbog njegovog poznanstva.Michel_Platini je napisao/la:Hajdi malo kontaj...kad je predsjednik tog kluba Hoeness-ov prijatelj, zar se nebi mogli dogovoriti? Covjek je bas tad reko da bi ga radije prodao Bayernu i da je on sam pozvao i ponudio Hoeness-u Aguera.FRANK RIBERY je napisao/la:Bio spreman platiti 18, a Aguero je u Atletiko prešao za 21,7mil eura.Toliko!Michel_Platini je napisao/la:Badstuber nada Deutschlanda?![]()
![]()
Nebitno... ti si najpametniji majonezirani
ALi da ne razglabamo od ovog nema nista.Aguero čak i nije na listi želja jer nije potreban.Dušmani ne bi dozvolili da BAyern ima navalu:Gomez,Aguero,Muller,Olić.Ribery,Robben,Kroos,Vidal,Sweini....
Mene više brine stoper jer smo se pomalo ohladili.Doveli smo Rafinhu za siću,Neuer je kaparisan, a o štoperu ni traga ni glasa.Godinu dana pričamo o lijevom beku i onda dovodimo desnog.Pa to nema ni u Alisinoj zemlji cudesa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
Michel_Platini
- Kontakt:
Toliko!Doch laut "Sport Bild" ließ der Bayern-Präsident nicht locker und schickte auch noch den damaligen Trainer Felix Magath über den Atlantik, um ein differenzierteres Bild zu bekommen. Magaths Reaktion spricht Bände. Per Handy teilte er Hoeneß mit: "Eines sage ich dir, stiehl mir nie mehr meine Freizeit. Einen Spieler anzuschauen, der nur rumsteht, nicht läuft, dafür ist sie zu schade."
@FRANK RIBERY
Dva, tri posta iznad pricas o Boatengu kako je to sve done, etc a sad govoris nema rijeci o stoperu
Sto se tice LB, pozicije ljevog beka to je ja mislim vec rijeseno, Lahm prelazi ponovo na svoju stranu gdje igra spektakularnije, bolje se prikljucuje i sa Ribery-om ima assistenta za svaki vid prodora. Rafinha na desnoj i gotova prica. Obojica su stabilni, mogu odigrati 95% utaktmica u slucaju Lahm-a 100%, kvalitetan Backup nije toliko potreban.
Za stopera ce se sigurno jos pobrinuti Rummenige, a jedini Problem sto Bayern ima je da Ribery i Robben igraju previse udaljeno jedan od drugog...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Gdje sam spomeuo da je transfer Boatenga gotov.Spomeuo sam Rafinhu.O transferu Boatenga pričali su mediji prije 10 dana, a ne ja.Michel_Platini je napisao/la:Toliko!Doch laut "Sport Bild" ließ der Bayern-Präsident nicht locker und schickte auch noch den damaligen Trainer Felix Magath über den Atlantik, um ein differenzierteres Bild zu bekommen. Magaths Reaktion spricht Bände. Per Handy teilte er Hoeneß mit: "Eines sage ich dir, stiehl mir nie mehr meine Freizeit. Einen Spieler anzuschauen, der nur rumsteht, nicht läuft, dafür ist sie zu schade."
@FRANK RIBERY
Dva, tri posta iznad pricas o Boatengu kako je to sve done, etc a sad govoris nema rijeci o stoperu![]()
![]()
Sto se tice LB, pozicije ljevog beka to je ja mislim vec rijeseno, Lahm prelazi ponovo na svoju stranu gdje igra spektakularnije, bolje se prikljucuje i sa Ribery-om ima assistenta za svaki vid prodora. Rafinha na desnoj i gotova prica. Obojica su stabilni, mogu odigrati 95% utaktmica u slucaju Lahm-a 100%, kvalitetan Backup nije toliko potreban.
Za stopera ce se sigurno jos pobrinuti Rummenige, a jedini Problem sto Bayern ima je da Ribery i Robben igraju previse udaljeno jedan od drugog...
-
Michel_Platini
- Kontakt:
Upravu si, to je "klara" bio.
Braćo bavarci jeli došlo vrijeme za potpis jedne zvijezde Aguero ili Nasri ? 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nazalost,nikad oni nece prec' u Bayern.Saurman je napisao/la:Braćo bavarci jeli došlo vrijeme za potpis jedne zvijezde Aguero ili Nasri ?
#miasanmia
Nikad ne reci nikad Uli može sveschweinsteiger je napisao/la:Nazalost,nikad oni nece prec' u Bayern.Saurman je napisao/la:Braćo bavarci jeli došlo vrijeme za potpis jedne zvijezde Aguero ili Nasri ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Rekao da nije najidealnije rješenje, ali cijena sitnica, i možda se isplati njegov dolazak.Nema potrebe da ti tražim i citiram ono što sam rekao. Nađi ti taj moj post u kome govorim u tom pravcu, i ja zauvijek odlazim sa ovog foruma, ili bilo šta drugo šta ti padne na pamet.FC BAYERN je napisao/la:hahaha cekaj jesi ti neki dan govorio kako nebi Rafu volio vidjeti u BayernuA sada ga branis
![]()
Pun pogodakFC BAYERN je napisao/la:Sto se tice Fergusona, taj kad bi dosao u Bayern ja bi prestao gledati Bayern(99te srce mi je slomio za sva vremena, a vjerujem da ti nisi tada ni znao sta je Bayern)
Ovo više nema ni smisla. Ti sam živ ne znaš šta si pod ovim mislio.FC BAYERN je napisao/la:A sto ce nam Boateng, pored velike nade Badstrubera, koji je po tvojim rijecima najveca nada u Deutchland
Opet se trpa u usta što nisam nikada rekao, da ne kažem da lažeš. Ovu priču sam 100 puta do sada ispričao, ali evo ponoviću još jednom. Kraftu sam dao punu podršku, kada mu je Gaal pružio šansu. 22 su mu godine, krajnje vrijeme da se počne dokazivati. Početak obećava, refleksi primjetni, ali nije to. to. Mislim nadoće, napredovaće, mlad, neiskustvo, trema, noge klecaju. Ali vidi čuda, što sezona sve više odmiče, taj sve više srlja iz greške u grešku, velika nesigurnost nastaje, zbog golmana gubimo dosta bodova, na površinu izlaze svi nedostaci u njegovoj igri. Zar je u takvoj situaciji greška ili grijeh mijenjati mišljenje?FC BAYERN je napisao/la:Cekaj sada Neuer dolaziZar ti nisi rekao da je Kraft novi nasljednik Kahna
Nađi onog ko ga proglasi za novog Kahna, prelistaj malo, pošto ti dobro ide listanje i 200 stranica unazad.
Nadam se da smo završili sa ovom raspravom, izuzev ako opet nećeš početi da pišeš raznorazne izmišljotine na moj račun.
Citiram : Poznata je zainteresovanost od prije. Ne bi ga nikako volio, činjenica je da će biti dobro jeftin.
Ispade da lazem
Citiram : Kakav Neuer, kada imamo Krafta. Zašto bacati pare na bespotrebna pojačanja
Stvarno mi se neda traziti vise, dali si ti ili je neko drugi rekao da je nasljedink Kahna, ne znam, ali ispadoh ja lazov, ovim postom cemo zavrsiti diskusiju, da ova tema nebih otisla gdje ne treba.Sto se tice listanja, ja nemoram listati, jer sve sto procitam meni ostane u pamcenju
Cak i ove tvoje gluposti koje valjas, veliki pozdrav.
Ispade da lazem
Citiram : Kakav Neuer, kada imamo Krafta. Zašto bacati pare na bespotrebna pojačanja
Stvarno mi se neda traziti vise, dali si ti ili je neko drugi rekao da je nasljedink Kahna, ne znam, ali ispadoh ja lazov, ovim postom cemo zavrsiti diskusiju, da ova tema nebih otisla gdje ne treba.Sto se tice listanja, ja nemoram listati, jer sve sto procitam meni ostane u pamcenju
Super Mario postigao gol u pobjedi Elfa protiv Urugvaja... Prije toga, imao dobro fulanje 
Prema Kickeru, Rafinha potpisuje sutra za 5,5 miliončića.
Interes za Klosea pokazuje i Everton...
Prema Kickeru, Rafinha potpisuje sutra za 5,5 miliončića.
Interes za Klosea pokazuje i Everton...
Sent from my Philips Smart TV.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Uli moze sve,ali Nerlinger ne mozeSaurman je napisao/la:Nikad ne reci nikad Uli može sveschweinsteiger je napisao/la:Nazalost,nikad oni nece prec' u Bayern.Saurman je napisao/la:Braćo bavarci jeli došlo vrijeme za potpis jedne zvijezde Aguero ili Nasri ?...sjeti se samo slučaja Robben gdje je otišao u Madrid i završio posao za 5 min.
#miasanmia
Jutros od pola 8 čekam da se nešto desi, obično ponedeljkom i budu transferi, bar što se tiče Bayerna. Sjećam se od ranije, probudim se i zateknem novost 
timer na bombi je ukljucen samo se ceka da pukne jedan bomba transfer 
Thomas Müller - Fußballgott
sta je sam Bavaraca ? na odmorima niko nista nepise
evo gledam nesto oko berbatova hebo in on nek ga uzmu i daju bohumu
evo gledam nesto oko berbatova hebo in on nek ga uzmu i daju bohumu
Thomas Müller - Fußballgott
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na transfer Neuera ce se jos cekati. Naime na danasnjoj sjednici odluka o njegovom transferu je prolongirana do daljnjeg, jer sastanku nije prisustvovao Tonnies koji je kao glavna poluga sto se tice Neuera.Der Wechsel von Manuel Neuer vom FC Schalke 04 zu Bayern München lässt weiter auf sich warten. Auf seiner Sitzung am Montag traf der Aufsichtsrat des FC Schalke 04 noch keine Entscheidung, ob der Fußball-Nationaltorwart bereits im Sommer zum Rekordmeister gehen darf oder seinen Vertrag erfüllen muss. «Wir haben dem Aufsichtsrat das Angebot der Bayern vorgestellt. Es ist noch keine Entscheidung gefallen», sagte Manager Horst Heldt nach dem vierstündigen Treffen von Vorstand und Aufsichtsrat, dessen Vorsitzender Clemens Tönnies beruflich verhindert war. Neuer hat auf Schalke noch einen Vertrag bis 2012, den er nicht verlängern will.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.