? je napisao/la:-. $ је 1,5 ? & " & $...
А $ - " $, то % не '....
Hvala!!!

Moderator/ica: vlakanje
? je napisao/la:-. $ је 1,5 ? & " & $...
А $ - " $, то % не '....
tamo gdje su i one za prvi lot (prvu fazu rekonstrukcije) .gospodin Seljakovic je napisao/la:samo Bog zna gdje ce zavrsit te pare? je napisao/la:-. $ је 1,5 ? & " & $...
А $ - " $, то % не '....![]()
nadam se da ce vrijeme sto prije pokazat i da ca stadion dobit te dvije tribinejovanbl je napisao/la:tamo gdje su i one za prvi lot (prvu fazu rekonstrukcije) .gospodin Seljakovic je napisao/la:samo Bog zna gdje ce zavrsit te pare? je napisao/la:-. $ је 1,5 ? & " & $...
А $ - " $, то % не '....![]()
da ce se neko ugraditi , vjerovatno hoe ( kako je to i obicaj ne samo kod nas nego i vani) ali da ce biti zavrsene hoce (pitanje je samo da li ce se stici do prve evropske utakmice, ja cisto sumnjam zbog prirode radova - betoniranje) ali i bez toga borac ima stadion koji zadovljava stroge kriterije cak i uz neke male korekcije oko visina ograda i nekih jos sitnica i za grupnu fazu lp.
Znaci sjeverna i juzna tribina nisu uslov , one idu pride.
Pa stadion brage ima jednu ili dvije tribine pa se igrala grupna faza a opkoljen stijenom .
No u svakom slucaju stadion Borca ce brzo biti zavrsen i na taj nacin postati najbolji i najljesi stadion u BiH.
Znaci ide sjever i jug ( koji ce vjerovatno biti spojeni sa zapadom i istokom u skoljku) uz natrkrivanje istoka.
Da, upravo to sam i ja napisao. Ja sam siguran da ce nakon rekonstrukcije Gradski stadion u Banjaluci biti najljepsi i namoderniji stadion ne samo u BiH nego i u regionu, naravno ne najveci , jer su u rekonstrukciji ispostovani svi standardi a islo se i preko njihgospodin Seljakovic je napisao/la:nadam se da ce vrijeme sto prije pokazat i da ca stadion dobit te dvije tribine
i stadion Brage ima dvije tribine, al u UEFA pravilnicima nigdje ne pise koliko tribina moras ima, moras imat sva sjedeca mjesta, minimalno 8000 i to je to.. moze stadion lijepo izgledat, al ako ne ispunjava sva pravila onda nista od njega, de pogledaj samo na sta lici Maksimir, pa to je smijesno jbt, a uvijek dobiju licencu
ma ja sam gore naveo da UEFA trazi 8000 sjedecih mjesta, al nekako razmisljam i sjecam se onog stadiona u Dugopolju koji prima 5-6000 ljudi, a Sibenik je igrao na njemu ovu sezonu Eurotakmicenja, pa mislim da je ovih 8000 za grupnu fazu .. sjecam se da je prije 2 sezone i Maksimir dobio licencu samo za kvalifikacije LP i da su usli u grupnu fazu igrali bi u Varazdinu .. a za Borac je stadion od 15 000 sasvim dovoljno .. i po meni sto bi ja napravio da sam u upravi, za utakmice PL bi otvorio samo jednu tribinu sa strane i jednu iza gola za Lesinare, to bi isto napravio i za Kosevo i sve stadione, s tim se smanjuju troskovi odrzavanja, lakse je cistit i 1000 puta ljepse je za vidit kad je tribina puna, nego da su dvije polupraznejovanbl je napisao/la:Da, upravo to sam i ja napisao. Ja sam siguran da ce nakon rekonstrukcije Gradski stadion u Banjaluci biti najljepsi i namoderniji stadion ne samo u BiH nego i u regionu, naravno ne najveci , jer su u rekonstrukciji ispostovani svi standardi a islo se i preko njihgospodin Seljakovic je napisao/la:nadam se da ce vrijeme sto prije pokazat i da ca stadion dobit te dvije tribine
i stadion Brage ima dvije tribine, al u UEFA pravilnicima nigdje ne pise koliko tribina moras ima, moras imat sva sjedeca mjesta, minimalno 8000 i to je to.. moze stadion lijepo izgledat, al ako ne ispunjava sva pravila onda nista od njega, de pogledaj samo na sta lici Maksimir, pa to je smijesno jbt, a uvijek dobiju licencu
sto se tice velicine, mislim da je 15000 sjedecih mejsta taman i da ne treba ni veci ni manji , jer objektivno sve preko toga je tesko napuniti ako nisu evropske utakmice , a za evropske mozda i malen bude ali to ne treba biti mjerilo.
Stadion JNA prima oko 30 ak hiljada, pa zjapi prazan cijele godine sem evrospkih utakmica i derbija sa zvezdom bude po 2 do 3 hiljade ljudi, a troskovi odrzavanja idu srazmjerno velicini, tako da veci stadion nuzno vuce kud i kamo vece troskove, sve se obracunava po kvadratu
Trenutni kapacitet gradskog je 7800 , tako da bi uefa tolerisala tih nedostajucih 200 stolica za grupnu fazu. a ovo za tribine, zavisi za koju ce se tribinu opredjeliti lesinari, jer ako uzmu tribinu iza gola, onda bi se ipak morale otvoriti 3 tribine, jer zapad sa 3600 mjesta ne moze da primi sve ni u premijer ligigospodin Seljakovic je napisao/la:ma ja sam gore naveo da UEFA trazi 8000 sjedecih mjesta, al nekako razmisljam i sjecam se onog stadiona u Dugopolju koji prima 5-6000 ljudi, a Sibenik je igrao na njemu ovu sezonu Eurotakmicenja, pa mislim da je ovih 8000 za grupnu fazu .. sjecam se da je prije 2 sezone i Maksimir dobio licencu samo za kvalifikacije LP i da su usli u grupnu fazu igrali bi u Varazdinu .. a za Borac je stadion od 15 000 sasvim dovoljno .. i po meni sto bi ja napravio da sam u upravi, za utakmice PL bi otvorio samo jednu tribinu sa strane i jednu iza gola za Lesinare, to bi isto napravio i za Kosevo i sve stadione, s tim se smanjuju troskovi odrzavanja, lakse je cistit i 1000 puta ljepse je za vidit kad je tribina puna, nego da su dvije polupraznejovanbl je napisao/la:Da, upravo to sam i ja napisao. Ja sam siguran da ce nakon rekonstrukcije Gradski stadion u Banjaluci biti najljepsi i namoderniji stadion ne samo u BiH nego i u regionu, naravno ne najveci , jer su u rekonstrukciji ispostovani svi standardi a islo se i preko njihgospodin Seljakovic je napisao/la:nadam se da ce vrijeme sto prije pokazat i da ca stadion dobit te dvije tribine
sto se tice velicine, mislim da je 15000 sjedecih mejsta taman i da ne treba ni veci ni manji , jer objektivno sve preko toga je tesko napuniti ako nisu evropske utakmice , a za evropske mozda i malen bude ali to ne treba biti mjerilo.
Stadion JNA prima oko 30 ak hiljada, pa zjapi prazan cijele godine sem evrospkih utakmica i derbija sa zvezdom bude po 2 do 3 hiljade ljudi, a troskovi odrzavanja idu srazmjerno velicini, tako da veci stadion nuzno vuce kud i kamo vece troskove, sve se obracunava po kvadratu
dosta vise Ratka, on je sinoc bio tema, sad pokusavamo malo o nogometu/fudbaluDalix je napisao/la:Skandiranje imena Ratka Mladica? Vi zaista niste normalni, ovo vise nema smisla do kad ce ovaj glupi savez tolerisati ove pizdarije vise. Za ovo bi se trebao cjeli klub suspendovati.
Sto niste na utakmici o fudbalu gdje i treba , a ne raditi to sto ste radili vas 5-6 hiljada majmuncina ?!gospodin Seljakovic je napisao/la:dosta vise Ratka, on je sinoc bio tema, sad pokusavamo malo o nogometu/fudbaluDalix je napisao/la:Skandiranje imena Ratka Mladica? Vi zaista niste normalni, ovo vise nema smisla do kad ce ovaj glupi savez tolerisati ove pizdarije vise. Za ovo bi se trebao cjeli klub suspendovati.
ja ne podrzavam Ratka, nisam bio na utakmici, nisam navijac Borca, al mi se neda slusat o njemu, radije cu ignorirat nego uzalud gubit zivceSanchez_8 je napisao/la:Sto niste na utakmici o fudbalu gdje i treba , a ne raditi to sto ste radili vas 5-6 hiljada majmuncina ?!gospodin Seljakovic je napisao/la:dosta vise Ratka, on je sinoc bio tema, sad pokusavamo malo o nogometu/fudbaluDalix je napisao/la:Skandiranje imena Ratka Mladica? Vi zaista niste normalni, ovo vise nema smisla do kad ce ovaj glupi savez tolerisati ove pizdarije vise. Za ovo bi se trebao cjeli klub suspendovati.
da, tu sam ideju dobio gledajuci Dinamo i Hajduk kako igraju pred sacicom ljudi na stadionima koji primaju 30-40 000 i onda sad kontam da i Sarajevo ima PREvelik stadion, a to bi bio i Borcev ako se rekonstruira, kao sto je prevelik i Bilino polje, treba to malo analizirat i ostvaritDejan, BL je napisao/la:Dobro razmišljanje samo 2 tribine bi i trebale biti otvorene ako dođe do te rekonstrukcije jer u većini utakmica PL i nema većeg interesovanja a na te dvije bi moglo stati oko 7000, numerisati mjesta, prodavati i godišnje
Svaka cast za post.Hoorkie je napisao/la:Kolika količina hipokrizije (!?), vi niste ljudi vi ste kreature od ljudi, bez trunke morala i stida!
Stav „da nam ne treba tutula jer Bosna nije naša država“, stav da bh. klubovi u euro takmičenjima „predstavljaju isključivo RS i FBiH“, stav vezan za „legitimnost“ titula prije 2002, ono sinocnje orgijanje itd. itd. je jasan POLITIČKI STAV koji proizilazi iz indoktriniranosti ideologijom koja i jeste prouzrokovala nesreću koja nas je zadesila.
Šta čovjek može napisati nakon onog sinoćnjeg fašističkog orgijanja!? Pa da se našao barem jedan da to osudi, ne nego ponavljaju prežvakanu mantru o „politici i njenoj nepotrebnosti na ovom forumu“... Skandirati čovjeku koji je odgovoran za smrt desetina hiljada civila, četverogdišnju opsadu Sarajeva, Srebrenicu... zapitam se nekad zar takvi „ljudi“ imaju pravo da govore...ili ih treba svesti na nivo običnog primata koji ne govori već neartikulisano, animalno riče.
Sebi sinoć nisam mogao oprostiti što sam pljeskao ekipi pod čijim obilježijima se ovo orgijanje desilo. A pljesko sam i nekidan i prošle godine u finala kupa... I zaboraviš da je sa tribina tog istog stadiona prije samo prije par godina odjekivalo „Nož, žica, Srebrenica“, prevariš se jer misliš ljudi se mjenjaju...
Vi za mene od sinoć više niste sportski rivali već puki neprijatelj i tako će i biti za vjeke vjekova!
pitas li ikoga je li zanima sta ti mislis ..boli nas ona stvar ...prvaci smo zasluzeno i cao tema nije politicka nego FK BORAC ...a oko rekunstrikcije stadiona cemo morati jos pricekati nadati se da ce biti gotovo sve do avgustaPrincipatus je napisao/la:Svaka cast za post.Hoorkie je napisao/la:Kolika količina hipokrizije (!?), vi niste ljudi vi ste kreature od ljudi, bez trunke morala i stida!
Stav „da nam ne treba tutula jer Bosna nije naša država“, stav da bh. klubovi u euro takmičenjima „predstavljaju isključivo RS i FBiH“, stav vezan za „legitimnost“ titula prije 2002, ono sinocnje orgijanje itd. itd. je jasan POLITIČKI STAV koji proizilazi iz indoktriniranosti ideologijom koja i jeste prouzrokovala nesreću koja nas je zadesila.
Šta čovjek može napisati nakon onog sinoćnjeg fašističkog orgijanja!? Pa da se našao barem jedan da to osudi, ne nego ponavljaju prežvakanu mantru o „politici i njenoj nepotrebnosti na ovom forumu“... Skandirati čovjeku koji je odgovoran za smrt desetina hiljada civila, četverogdišnju opsadu Sarajeva, Srebrenicu... zapitam se nekad zar takvi „ljudi“ imaju pravo da govore...ili ih treba svesti na nivo običnog primata koji ne govori već neartikulisano, animalno riče.
Sebi sinoć nisam mogao oprostiti što sam pljeskao ekipi pod čijim obilježijima se ovo orgijanje desilo. A pljesko sam i nekidan i prošle godine u finala kupa... I zaboraviš da je sa tribina tog istog stadiona prije samo prije par godina odjekivalo „Nož, žica, Srebrenica“, prevariš se jer misliš ljudi se mjenjaju...
Vi za mene od sinoć više niste sportski rivali već puki neprijatelj i tako će i biti za vjeke vjekova!
potpisujemPrincipatus je napisao/la:Svaka cast za post.Hoorkie je napisao/la:Kolika količina hipokrizije (!?), vi niste ljudi vi ste kreature od ljudi, bez trunke morala i stida!
Juve-TZ je napisao/la:husein jasarevic
dzevag agic
mensur bajagilovic
pašo becirbasic
suad besirevic
mersud demirovic
fuad djulic
husnija fazlic
muhamed ibrahimbegovic
emir jusic
adem kasumovic
esad komic
abid kovacevic
dzevad kreso
hikmet kusmic
izet redzepagic
mirsad sejdic
suad švraka
izudin smailagic
i td i td
ljudi koji su posvetili svoj zivot borcu da bi se navijaci ovim bosnjacima zahvalili tako sto skandiraju noz zica srebrenica, ili ratko mladic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.