FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Auf kakva utakmica danas u Prijedoru. Vrijedilo je gledati!
Prvi gol Dzafica je nevidjena majstorija!
Kako ih je izvozao, 2-3 igraca i na kraju golmana lobovao, majstorski!
Gol u 92 minuti. Sasvim zasluzena pobjeda!
- Crni gavran
- Kontakt:
A jeste li vidjeli mog rođe sta napravi od Rudara 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Mislio sam da ce te prodati utakmicu,ali eto nista i hvala vam na tome
.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
da potvrdim napisano ,utakmica odlicna posebno sa rudarove strane ,iskreno iznenadzen sam igrom rudara na ovoj utakmici jer iako je igrao zeljo sa izmijenjenim sastavom niko nas nije nadigrao ovako niti je imao vise prilika u svim gostujucim utakmica zajedno koje smo odigrali cestitkegogineman je napisao/la:Auf kakva utakmica danas u Prijedoru. Vrijedilo je gledati!
- Жика Павловић
- Kontakt:
$ ' & ? посјета, ? ", $ " а 1000 $!?
Jel mi neko moze objasniti jucerasnju najsmijesniju odluku sudije u istoriji fudbala?
Golman istrcava van 16, udara je rukom. SUdija svira indirekt, daje golmanu zuti i daje loptu NJIMA?
Golman istrcava van 16, udara je rukom. SUdija svira indirekt, daje golmanu zuti i daje loptu NJIMA?

Nema indirekta.Kad vratar dirne loptu rukom izvan 16 metara,moze biti samo slobodni udarac.Kod nas to pola igrača i ne zna a eto i sudaca.Znaci vratar izvan 16 je isto igrač i za njega se sve isto odnosi kao i prema drugim igračima.Greska sucagogineman je napisao/la:Jel mi neko moze objasniti jucerasnju najsmijesniju odluku sudije u istoriji fudbala?
Poenta je da kad golman dirne rukom van 16 lopta ide za protivnicku ekipu a ne za njegovu ekipu...
Jos dobije zuti jer je dirnuo rukom i dobije loptu?! WTF?
Jos dobije zuti jer je dirnuo rukom i dobije loptu?! WTF?
- Бањалучанин
- Kontakt:
Ја ? $ $ ? $ & ? ван 16-ерца $ " &, " наравно $ $ $ за " "....
Let's go, Fighter!
"!
"!
Crveni karton nego sta. Kasiljas dobija za to al Sehic ne moze - smijesno!
Slobodan udara a crveni ne mora znaciti.Moze negdje na kraju 16 metara dirnuti loptu rukom a da su sve njegovi igrači oko njega,onda se ne daje niti žuti.Crveni se daje samo ako je on tim postupkom spriječio gol ili neku stopostotnu situaciju,a ne mora ni onda!!!? je napisao/la:Ја ? $ $ ? $ & ? ван 16-ерца $ " &, " наравно $ $ $ за " "....
- Бањалучанин
- Kontakt:
?` ' везе, опет сте " ?...gogineman je napisao/la:Crveni karton nego sta. Kasiljas dobija za to al Sehic ne moze - smijesno!
"...

& је стање у $? " ? се о $, $ " ?.
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ovako je bilo.
Nas igrac trci sam prema golu, golman izlece van 16 i loptu udara rukom, dok je uklizao. Lopta nekim trikom prolazi iza golmana i igrac ide sam prema golu i do tad ovi dolete i skrse ga. I Ovaj ne svira ni penal niti nama daje loptu zbog golmanovog udarca rukom.
Golmanu daje zuti jer je udario rukom i daje njima loptu. Na stadionu svi izbezumljeni.
Trener i kapiten ga pitaju "Sta si svirao?" i on cuti naravno...
Kod nas se nikad nista ne zna, otice par igraca sigurno. Samo bi volio da Dzafa ostane al nisam upucen u situaciju oko njega. Stanje u klubu je lose.
Nas igrac trci sam prema golu, golman izlece van 16 i loptu udara rukom, dok je uklizao. Lopta nekim trikom prolazi iza golmana i igrac ide sam prema golu i do tad ovi dolete i skrse ga. I Ovaj ne svira ni penal niti nama daje loptu zbog golmanovog udarca rukom.
Golmanu daje zuti jer je udario rukom i daje njima loptu. Na stadionu svi izbezumljeni.
Kod nas se nikad nista ne zna, otice par igraca sigurno. Samo bi volio da Dzafa ostane al nisam upucen u situaciju oko njega. Stanje u klubu je lose.
- Бањалучанин
- Kontakt:
gogineman je napisao/la:Ovako je bilo.

' ' то ", јер " $ нас " " &, & $ $ тог.Kod nas se nikad nista ne zna, otice par igraca sigurno. Samo bi volio da Dzafa ostane al nisam upucen u situaciju oko njega. Stanje u klubu je lose.
" су ? пуна уста & &, " " " ' $ & ? " ".
... Не ' $ ? су " ? ?, о " $ не "...
" $ ? " $ ' &, та - је " ?, него ¥...
" / ? поена, % " се $...
? се % /, &, а на & / & с &. - % ' $ ? $ " за џ, па ' ? ову ?. ? $ " $ " " % & пара " $ '... А пара је ?...
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
Sudija je ispao izuzetan debil , ali to mi svi znamo za sudije u ovoj ligi....nego ljudi stvarno onaj Dzafic je majstor , sta je cinio ne samo tu utakmicu nego citavu sez je stvarno briljantno.....a to se tice odlazaka , pa po prvi put bi se mi mogli suociti sa masovnim odlaskom igraca , jer do sada nismo bili zapazeni , a i igraci su zeljeli da zajedno ostanu jos vremena pa nisu odlazili u ekipe po nekim žnj ligama ali sada ce po svemu sudeci moci "naplatiti" ono sto rade jer svi znamo da od fudbala u PD nema para pa kakav god da si igrac. Ja se iskreno nadam da nece otici mnogo igraca , vjerovatno ovi mladji , ali i ovi stariji su vec pri kraju pa bi mozda mogao biti problem oko igrackog kadra....inace do sada su u upravi pronalazili sjajna rjesenje pa vjerujem da ce nastaviti sa istim radom i da cemo se i sl sez boriti za neku Evropu , naravno sa novim stadionom 

- Бањалучанин
- Kontakt:
' јој &, $ &`о $.
По " " ? " " ? " центар " " $ ?.
То се " $ " на ?.
? " је ? пара ", ? управа " ? " ?.
& је % $ ове сезоне са ". Наравно ? је " %, ? ' " то "...
А $ је ". $ ' ја вас " у 2. " 1. ? РС, % " је $ " те рангове ", " $ се " $ је " " ? на & " ? успјехе. То је % за &.
Е $, & % %, " пут сте ? % " на ", " " је % - ".
" " - вјероватно " & ? ", ? &...
$ се /....
По " " ? " " ? " центар " " $ ?.
То се " $ " на ?.
? " је ? пара ", ? управа " ? " ?.
& је % $ ове сезоне са ". Наравно ? је " %, ? ' " то "...
А $ је ". $ ' ја вас " у 2. " 1. ? РС, % " је $ " те рангове ", " $ се " $ је " " ? на & " ? успјехе. То је % за &.
Е $, & % %, " пут сте ? % " на ", " " је % - ".
" " - вјероватно " & ? ", ? &...
$ се /....
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli! 

jeste li i vi postavljali slike mladica na prosloj utakmici?
Nismo. Ako si bio na utakmici, vidio si da nismo baš ni navijali...tmbreza87 je napisao/la:jeste li i vi postavljali slike mladica na prosloj utakmici?
Samo da kažem, onaj vaš pokušaj da isprovocirate nas, pjevajući "Banja Luka" je više nego jadan.

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Jadniji je vas pokusaj da nas isprovocirate sa onim,bice Zeljo novi sampion.Hemuli je napisao/la: Nismo. Ako si bio na utakmici, vidio si da nismo baš ni navijali...
Samo da kažem, onaj vaš pokušaj da isprovocirate nas, pjevajući "Banja Luka" je više nego jadan.

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, feniksptica, Hrammm1921, kolezeljovac, laznokrilo, napoleon72, torbica, WeekendOffender i 90 gostiju.