Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Liverpool8
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
@quaresma, @redassasin i @ILOVELFC
Bolje kupite nove detektore za sarkazam. Ocigledno niste shvatili ironiju posta....
Ovo se odnosilo na one koji ne bi nista mijenjali u nasoj prvoj postavi(citaj: bez pojacanja) i one koji su govorili da nam je bolje bez Steve-ja.
Bolje kupite nove detektore za sarkazam. Ocigledno niste shvatili ironiju posta....
Ovo se odnosilo na one koji ne bi nista mijenjali u nasoj prvoj postavi(citaj: bez pojacanja) i one koji su govorili da nam je bolje bez Steve-ja.
-
- Kontakt:
Treba nam samo lijevi bek i potpuno spreman ostatak ekipe, bez ijednog povrijedjenog igraca. Dovesti par pojacanja na klupici
---------------Pepe-------------
Glen---Karager--Ager---??????
--------------Lukas-------------
------Gerard------Meireles------
Kajt---------Kerol---------Suarez
...
Na klupi
Fridel, Flanagan, Keli, Maksi, ???, ???, ???
TRENER KING !!

Glen---Karager--Ager---??????
--------------Lukas-------------
Kajt---------Kerol---------Suarez
...
Na klupi
Fridel, Flanagan, Keli, Maksi, ???, ???, ???

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Je li ti stvarno misliš da je 'lijevi bek' jedina potrebna pozicija za dopuniti, što se tiče prvih 11?
Ne znam stvarno, ali utakmica sa Aston Villom je očit primjer da dovođenje lijevog beka neće riješiti sve probleme koje ova ekipa ima. Pobjede i sjajne utakmice pred kraj sezone su samo pokazatelj da ekipa ima potencijal, ali su te pobjede također i odraz motivacije Kennya, koji je izvlačio maksimum iz svakog igrača. Uz sav respekt prema njemu, ali to se neće moći raditi kroz cijelu sljedeću sezonu. Zato će biti potrebno mnogo više od dovođenja lijevog beka, te nekoliko igrača za klupe, da se riješe neki problemi.
Ne znam stvarno, ali utakmica sa Aston Villom je očit primjer da dovođenje lijevog beka neće riješiti sve probleme koje ova ekipa ima. Pobjede i sjajne utakmice pred kraj sezone su samo pokazatelj da ekipa ima potencijal, ali su te pobjede također i odraz motivacije Kennya, koji je izvlačio maksimum iz svakog igrača. Uz sav respekt prema njemu, ali to se neće moći raditi kroz cijelu sljedeću sezonu. Zato će biti potrebno mnogo više od dovođenja lijevog beka, te nekoliko igrača za klupe, da se riješe neki problemi.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
-
- Kontakt:
Pa dodas nam jos oporavljenog Agera, Gerarda i Kerola i mislim kako je to dovoljno za sami vrh.
Ovi upitnici su predodredjeni igracima kao sto su Adam, Hazard i slicni. 

Ako Hazarda dovedemo, onda ce igrati 100% u prvih 11. Svakako treba za njega dati oko 20M mozda i vise. Zasto dati za igraca tolike pare da bi sjedio na klupi ?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
-
- Kontakt:
Ma moze se bar ovu godinu saltati sa Kajtom dok se ne prilagodi.

- Red Assassin
- Kontakt:
90% sam siguran da cemo slicno ovome izgledati sljedece sezone:
Glen---Skrtel---Ager---Enruqe/Coentrao
-------------C.Adam-------------
Suarez-------Kerol------A.Young/N Zogbia
...
Na klupi:
Fridel,Carra,Lucas,Kuyt,Keli,James McCarthy,Marveaux,Flanagan,Robinson,D.Wilson,Suso,Pacheco
Stim da ce biti dosta rotacija pa ce i Kuyt i Lucas pocinjati dosta tekmi..
Glen---Skrtel---Ager---Enruqe/Coentrao
-------------C.Adam-------------
Suarez-------Kerol------A.Young/N Zogbia
...
Na klupi:
Fridel,Carra,Lucas,Kuyt,Keli,James McCarthy,Marveaux,Flanagan,Robinson,D.Wilson,Suso,Pacheco
Stim da ce biti dosta rotacija pa ce i Kuyt i Lucas pocinjati dosta tekmi..
Nego valjal mi ekipa LFC na Socermanageru 
Rui Patricio, Glen Johnson, Agger , Sakho , Marcelo , M Villa , Gerrard , Robben , Navas, Silva , Torres ... Klupa : Szczesny , Richards , Santon, Moussa Sissoko , Jovetic , Walcott , Balotelli
Ima jos par juniora tipa Pacheco , Papdopoulos, Shelvey itd
Naravo Suarez , Carroll i vecina ostalih su bili prodati prije nego sam preuzeo klub a koji su ostali su vecinom zamjenjeni za sadasnje igrace

Rui Patricio, Glen Johnson, Agger , Sakho , Marcelo , M Villa , Gerrard , Robben , Navas, Silva , Torres ... Klupa : Szczesny , Richards , Santon, Moussa Sissoko , Jovetic , Walcott , Balotelli

Naravo Suarez , Carroll i vecina ostalih su bili prodati prije nego sam preuzeo klub a koji su ostali su vecinom zamjenjeni za sadasnje igrace

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- kumkalesic
- Kontakt:
Pa i nije nestoDirk je napisao/la:Nego valjal mi ekipa LFC na Socermanageru
Rui Patricio, Glen Johnson, Agger , Sakho , Marcelo , M Villa , Gerrard , Robben , Navas, Silva , Torres ... Klupa : Szczesny , Richards , Santon, Moussa Sissoko , Jovetic , Walcott , Balotelli![]()

Al' salu na stranu ovo nije tema za te rasprave, mada citajuci sada komentare nekih forumasa i nismo toliko odstupili u odnosu na neke njihove postove
Joint_fc
ja mislim da mi necemo nikad docekati da ova trojica budu zdravi u isto vrijeme....Jimmy from the hood je napisao/la:Pa dodas nam jos oporavljenog Agera, Gerarda i Kerola i mislim kako je to dovoljno za sami vrh.Ovi upitnici su predodredjeni igracima kao sto su Adam, Hazard i slicni.
You are someone else I am still right here
- King Kenny
- Kontakt:
Povrede Gerrarda,Aggera,Carrolla i sljedece sezone mozemo 100% ocekivat ...e kad se tu dodaju pozicije na kojima smo slabi a to lijevi bek i krilo ....Carra vec u godinama ...a vi i dalje tvrdite da nam ne trebaju pojacanja 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
**** ga nalozili se ljudi da imam strasan sastav... a taj isti sastav bi ispao iz lige da kenny nije dosao da nas spasi.King Kenny je napisao/la:Povrede Gerrarda,Aggera,Carrolla i sljedece sezone mozemo 100% ocekivat ...e kad se tu dodaju pozicije na kojima smo slabi a to lijevi bek i krilo ....Carra vec u godinama ...a vi i dalje tvrdite da nam ne trebaju pojacanja
dobro nije isti sastav otisao je torres dosao suarez.
treba nam neki solidan napadac jer carroll daj boze da ikad bude zdrav kako je krenuo a bilo bi se neozbiljno osloniti samo na suareza jer ngog nije nikakav igrac, pacheco nije dobio do sad sansu pa sumnjam da ce je i sad dobiti a ecclestone isto tako nije po meni dovoljno kvalitetan ni kao dobra rezerva.
krila nemamo nikako...
od svih lijevih bekova u ekipi koje trenitno imamo najbolja su nam nasa juniora.
na sredini nam treba jos jedno pojacanje ako ne uspijemo aquilanija prodati.
u odbrani isto jer carra se nece od jednom cudesno podmladiti, agger isto ko carroll je vise kod doktora nego na treninzima i zbog toga vec ovo ljeto treba naci jednog stopera. po meni dunn bi mogao biti dobro rjesenj al vidjecemo.
treba nam rezervni golman iskusan pa da se i reina malo uozbilji.
You are someone else I am still right here
Slazem se sa vecinom da bez pojacanja sljedece sezone necemo mrdnuti od 6 pozicije.Problem ove ekipe i kada bi svi bili zdravi je taj da svi fizicki,psihicki nemogu iznjeti citavu sezonu(najbolji primjer za to je Meireles koji mi je u zadnji 2 mjeseca cesto izgledao nemocno,izgubljeno),a ta sezona nema prestanka od septembra do maja i to je otezana okolnost za sve timove u EPL u odnosu na one timove iz drugih liga gdje i nije bas potrebno imati toliko siroku klupu,a znamo i iz iskustva Liverpoola sta znaci siroka klupa(sezona 2008-2009).Nama ne da treba ta siroka klupa,nego nam treba i novih igraca u startnoj postavi,kvalitet za rotaciju nekih igraca na odredenim pozicijama skoro pa da i nemamo.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- blaugrana4ever
- Kontakt:
Hahaha, bas ste sasavibimbrlica je napisao/la:on i iniesta u paketu...Jimmy from the hood je napisao/la:Cekaj da se zavrsi finale lige prvaka, onda ce Messi pravac u Liverpool.bimbrlica je napisao/la:sto ste se usutili u vezi tih transfera,nije moguce da LFC nije danas povezan ni sa jednim igraceMza jovanovica,n'goga i 3 miliona

Més que un club
-
- Kontakt:
Ja sam siguran da sa ovim sastavom bez povreda mozemo uci u top 4
Ali sigurno je da ce biti pojacanja, 2 ili 3 velika i par sitnih
[youtube][/youtube]
Yebem li ti zenu!!

Somebody had a banner last night that read "Man Utd-19 Times"
Nice to see they counted how many times they touched the ball

[youtube][/youtube]
Yebem li ti zenu!!

Somebody had a banner last night that read "Man Utd-19 Times"
Nice to see they counted how many times they touched the ball

Dobrodošao Marveux a evo vrlo moguć je dolazak i Juana Mate 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Treba dovesti što više igrača jer nam je klupa skoro pa katastrofalna.Bez obzira i da imamo 11 najjačih na planeti ako nema kvalitetnih zamjena džaba. 
Na svakoj poziciji po bar 2 kvalitetna igrača,da se stvori konkurencija,a isto tako da u slučaju ozlijede ne moramo strahovati.
K'o što neko reče ne fali samo lijevi bek.Fale tu još jedan stoper,zadnji vezni,krilo i napadač.

Na svakoj poziciji po bar 2 kvalitetna igrača,da se stvori konkurencija,a isto tako da u slučaju ozlijede ne moramo strahovati.
K'o što neko reče ne fali samo lijevi bek.Fale tu još jedan stoper,zadnji vezni,krilo i napadač.

FK Pjetlovi
In Memoria e Amicizia, in Memory and Friendship:
Rocco Acerra
Bruno Balli
Alfons Bos
Giancarlo Bruschera
Andrea Casula
Giovanni Casula
Nino Cerullo
Willy Chielens
Giuseppina Conti
Dirk Daenecky
Dionisio Fabbro
Jacques François
Eugenio Gagliano
Francesco Galli
Giancarlo Gonnelli
Alberto Guarini
Giovacchino Landini
Roberto Lorentini
Barbara Lusci
Franco Martelli
Loris Messore
Gianni Mastrolaco
Sergio Bastino Mazzino
Luciano Rocco Papaluca
Luigi Pidone
Bento Pistolato
Patrick Radcliffe
Domenico Ragazzi
Antonio Ragnanese
Claude Robert
Mario Ronchi
Domenico Russo
Tarcisio Salvi
Gianfranco Sarto
Giuseppe Spalaore
Mario Spanu
Tarcisio Venturin
Jean Michel Walla
Claudio Zavaroni
RIP - You'll Never Walk Alone.
Rocco Acerra
Bruno Balli
Alfons Bos
Giancarlo Bruschera
Andrea Casula
Giovanni Casula
Nino Cerullo
Willy Chielens
Giuseppina Conti
Dirk Daenecky
Dionisio Fabbro
Jacques François
Eugenio Gagliano
Francesco Galli
Giancarlo Gonnelli
Alberto Guarini
Giovacchino Landini
Roberto Lorentini
Barbara Lusci
Franco Martelli
Loris Messore
Gianni Mastrolaco
Sergio Bastino Mazzino
Luciano Rocco Papaluca
Luigi Pidone
Bento Pistolato
Patrick Radcliffe
Domenico Ragazzi
Antonio Ragnanese
Claude Robert
Mario Ronchi
Domenico Russo
Tarcisio Salvi
Gianfranco Sarto
Giuseppe Spalaore
Mario Spanu
Tarcisio Venturin
Jean Michel Walla
Claudio Zavaroni
RIP - You'll Never Walk Alone.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
-
- Kontakt:
Nisam pravio dar mar, necu citirati svoje postove sa vase teme ali uglavnom je sve pocelo kada sam napisaoMegamon je napisao/la:E ovako pod broj jedan,prije noc-dvije @Jimmy je pravio dar-mar po temi Arsenala
pod broj dva provokacijom cu odgovoriti provokacijom.Ti moj tim zoves virslom i sta ocekujes ?
Znaci na temu liverpoola mogu doci samo kad imam da kazem nesto pozitivno ?![]()
"Da Arsenalu nema dobra sve dok ne ode Wenger" i dalje stojim iza toga.
Onda se javlja par vasih sportskih strucnjaka govoreci kako je Wenger stvorio ekipu, puno bolju nego sto ima Liverpool te kako su medju ostalim Lucas i Carroll klocevi i slicno a covjek dobio trofej za najboljeg igraca Liverpoola ove sezone. Onda se ukljucuje u raspravu i Charliea Adam gdje me opet strucnjak koji prati samo Arsenal ubjedjuje kako nije zadnji vezni a covjek tacno 35 utakmica odigrao na poziciji DMF-a.
Toliko o tome, Jimmy ne dolazi na temu da provocira nego samo iznosi svoje misljenje.
Toliko i o ofu, izvinjavam se. Sto se tice Mate, vrlo lahko moze doci u Liverpool jer je opste poznato da otkako je Comolli tu, ni o jednom transferu se nije pricalu duze period vec je odjednom potpisao.

- c a r r o l L .
- Kontakt:
Mislim kako bi zaista bilo odlicno da Enrique i Mata pojacaju lijevu stranu Liverpoola.
Kada vec ne mogu doci Baines i Coentrao (ustvari ovaj drugi moze doci ali za 26 miliona sto je zaista pretjerano)
Prvi nece zbog gradskog rivalstva ili cega vec. Sa Kennyem, Suarezom i Carrollom smo zaista puno dobili, jos 3 kvalitetna igraca i ova ekipa je za duge staze. Najvise bih volio kada bi nas pored ovog dvojca pojacali jos Cahill i Hazzard te Charlie Adam.
Kada vec ne mogu doci Baines i Coentrao (ustvari ovaj drugi moze doci ali za 26 miliona sto je zaista pretjerano)
Prvi nece zbog gradskog rivalstva ili cega vec. Sa Kennyem, Suarezom i Carrollom smo zaista puno dobili, jos 3 kvalitetna igraca i ova ekipa je za duge staze. Najvise bih volio kada bi nas pored ovog dvojca pojacali jos Cahill i Hazzard te Charlie Adam.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.