Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 29 maj 2011, 12:20

IQ = 0 vid= +100 ....od nosa dalje ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 12:27

bparena je napisao/la:IQ = 0 vid= +100 ....od nosa dalje ....
Joj al mi ga suknu :D Ali eto, ako ti to smatras kakvom forom (ponavljanje po 100x) okarakterisat ce mo je kao takvu :D Sad si 100% sretan covjek, jelde :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 29 maj 2011, 13:12

De ljudi Coentrao ako dodje on dolazi da pojaca nasu klupu. Di Maria se rotira na poziciji krila sa Ronaldom, ali kad imamo jednog Kaku koji cesto igra na toj poziciji kako ikako mozete napisati da ce Coentrao izbaciti nekog iz prve postave.

Marcela ne moze i nece jer je losiji igrac od njega

A siguran sam da nece doci, kao ni Aguero za kojeg sam vec rekao da nema sanse da predje u Real

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 16:01

- Teško je reći gdje je vrhunac za Ronalda jer on nikada ne odustaje. Ali mislim da je sposoban igrati do 38. godine na vrhunskoj razini. Poput Giggsa, on je profesionalac koji može poslužiti za primjer svima ostalima – rekao je Di Salvo za Marcu.
- Mislim da je Real na kraju "jeftino" prošao jer je doveo igrača koji će igrati na najvišoj razini još puno godina i dati će puno ovom klubu - zaključio je Di Salvo.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 17:14

Evo sada se spominje i Nani u kontekstu sa Realom, navodno je "ljut" na ove tamo zato jer je dobio nesto malo igrati u finalu a ujedno je i Valencijinim povratkom izgubio mjesto u timu. Real Madrid je kako pise DC zagrijan za njega. Ufff jbt sto bi to bilo jako, Pepe, Carvalho, Coentrao, Ronaldo, Nani, nema druge nego navijat za Portugal na Euru :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 maj 2011, 17:15

Portillo ti citavu sezonu za to da se ne dovodi niko i da se guraju Castillaneri,dodje prelazni rok ti bi nam citav Portugal dovuko :)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 17:18

L_blancos je napisao/la:Portillo ti citavu sezonu za to da se ne dovodi niko i da se guraju Castillaneri,dodje prelazni rok ti bi nam citav Portugal dovuko :)
E de dera sad nadji post gdje sam rekao da Nani ili Coentrao imaju prednost u odnosu na Sarabiju i Juana Carlosa evo dukat :D Ja bi vise volio jednog Castillanera nego pet igraca da mogu birat, ali jednostavno nema nista od tog, sto to prije prihvatimo, bolje za nas.

EDIT: Sad u sedam, sa Alcoyovonoanognaonaonaonzoanzoazanazom.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 maj 2011, 17:24

Portillo je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Portillo ti citavu sezonu za to da se ne dovodi niko i da se guraju Castillaneri,dodje prelazni rok ti bi nam citav Portugal dovuko :)
E de dera sad nadji post gdje sam rekao da Nani ili Coentrao imaju prednost u odnosu na Sarabiju i Juana Carlosa evo dukat :D Ja bi vise volio jednog Castillanera nego pet igraca da mogu birat, ali jednostavno nema nista od tog, sto to prije prihvatimo, bolje za nas.

Pa evo vidim da si euforican sto se zanimamo za njih,a nece doc da im sudje peru jbt, zar nije logicno ako oni dodju da ce se vrata zatvorit Castillanerima.. Aj da su to iskusni igraci,koji bi bili rijesenje za sezonu-dvije,i Nana i Coentrao su mladi jbg..
Evo cekam i ja tekmu,valjda ce Morata imat svoj dan.. Prosli put se nafulao do bola..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 17:29

L_blancos je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

Pa evo vidim da si euforican sto se zanimamo za njih,a nece doc da im sudje peru jbt, zar nije logicno ako oni dodju da ce se vrata zatvorit Castillanerima.. Aj da su to iskusni igraci,koji bi bili rijesenje za sezonu-dvije,i Nana i Coentrao su mladi jbg..
Evo cekam i ja tekmu,valjda ce Morata imat svoj dan.. Prosli put se nafulao do bola..
Za to krivi "svog" Fidea :D Mislim ne bi se ljutio da obojica dodju (Coentrao 70% gotova stvar), ali to bi onda definitivno znacilo odlazak Kake, al ****, tako ti je to u Madridu, najveci smo klub na svijetu i zasluzujemo da imamo najbolje igrace svijeta. Najbolje da jos dovedemo Joaa Moutinha, Velosa i to je to :D Eto nas ko Calderonov Real sa 7 Holandjana :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 maj 2011, 17:34

Ma da dodje jos 5 igraca nece Kaka nigdje,igrat ce on sljedecu sezonu u prvih XI ako se ne povrijedi do tad..
Holandezi donose nesrecu,vidjet cemo sad kako ce ic sa Portugalcima.. Samo me strah prvog mjeseca kad pocne liga,nece niko moc meda na terenu.. Pola tima posti :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 21:10

losmi je napisao/la:Jer to Real B nije uspeo da udje u Segundu?
Nije :( 2-2 zavrsilo. Eto koliko je znacila ta prva utakmica, milion suteva, 70% posjed lopte i zijanu 2-0, i sada ih nadigrali, ali eto...

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 29 maj 2011, 21:12

Kako bi bilo lijepo da su ušli u Segundu.Onda El Classico Real Madrid B-Barcelona B :)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 29 maj 2011, 21:13

Pa kako da udju kad nemaju ni dobar igracki kadar?

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 maj 2011, 21:14

I onda nama trube o kompleksima :D
Elenejs Castilla nema odbranu za Federalne lige BiH i steta je sto svi talentovani igraci koji igraju ofanzivnije moraju ispastat radi toga.. Morata,Sarabia i Alex ce vjerovatno na posudbu dok ce Jese bit prebacen u Castillu ..

EDIT: njoBr, ne rise :D

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 29 maj 2011, 21:17

bparena je napisao/la:
Bane Madridista je napisao/la:Kako bi bilo lijepo da su ušli u Segundu.Onda El Classico Real Madrid B-Barcelona B :)
pa bi opet pomislili da st enam ravni. A ni do koljena niste :D
Nije mi problem za ove navijača Barcelone,oni su čini mi se:normalni.Nego ova"dječurlija što su počeli gledati fudbal juče",nije njima lako,ali šta mi možemo :?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 maj 2011, 21:41

Jest da je rano(mada nije superkup daleko) ali što prije riješimo ovaj roster to bolje..
prije svega odlasci...
Gago(prodati) jbg. žao mi ga je,u one dvije šampionske sezone bio je ponajbolji igrač...pa povreda,pa još jedna i još ga je Pelegrini unazadio i to je to..možda bude novi Cambi,u svakom slučaju Realu nije potreban
Pedro Leon(prodati) svoje (ne)kvalitete nije ni e mogao pokazati zbog toga što je 90% sezone proveo na tribinama,svojom krivicom...govorio je Mou šta da radi i takav ne treba
Canales(posudba) standardna buy back klauzula..ne znam zašto smo ga vec ove godine vracali,neka ide u Santander il gdje vec nek igra što više..jer to mu treba,sa utakmicama ce doci iskustvo i možda se jednom i vrati...uglavnom imao bi 40 utakmica u svojim nogama a ovako svaka 3,4 mjeseca odigra jednu.

DOlaskom Hamita(još ne znam zašto i necu još dugo znati) Granero je takodje postao prekobrojan...Getafe,imao je solidnih rola ali dolaskom Turčina ne vidim da Granero može medju onih 18(osim u kupu,a tu vec može i Cantera)

I tu još jedino ostaje pitanje napadača...dal če se otkupiti klauzula(koja iznosi 15 miliona,a mogla bi ici dolje) ili kupiti novog napadača,ILI jednostavno prekomandovati Moratu/Joseula u prvi sastav.

Mislim da ce manje više ovako sve i biti što se tiče odlazaka...

A pojačanja? stvarno ne vidim zašto Coentrao i ne bi ga volio vidjeti u Realu...još jedan napadač? možda ali nije prijeko potreban kada imaš dvojicu 23 godišnjaka u naponu snage.
U biti malo skratiti ovaj sastav i to je to,lično bi volio još jednog stopera ali nema puno kvalitetnih/dostupnih...prije svega ako bi Pepe sve više igrao u sredini terena.
Glavno da je kostur ekipe tu sada ako bude neki upgrade,no problem...samo se nadam da ovaj žuti kanarinac nece biti taj "upgrade" :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 21:44

Prije ce Altintop otic nego Granero (bar dok je Joze). Sto se tice Coentraa, objasnio sam na prethodnoj stranici.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 maj 2011, 21:47

Portillo je napisao/la:Prije ce Altintop otic nego Granero (bar dok je Joze). Sto se tice Coentraa, objasnio sam na prethodnoj stranici.
Šta si objasnio...

Reče ti da kanarinac ce igrati na desnoj strani,jer je desno krilo a lik u životu nije igrao desno.
Slabija verzija Di Marie..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 maj 2011, 21:49

Raul_64 je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Prije ce Altintop otic nego Granero (bar dok je Joze). Sto se tice Coentraa, objasnio sam na prethodnoj stranici.
Šta si objasnio...

Reče ti da kanarinac ce igrati na desnoj strani,jer je desno krilo a lik u životu nije igrao desno.
Slabija verzija Di Marie..
Ma lijevo. Kako sam ga komparirao sa Di Marijom, pomutilo mi se, uglavnom, znas sta sam htio rec uglavnom.
E ko je to sad napisao? Kao prvo, Di Maria je desno krilo a Coentrao lijevi krilni bek Fino je to LBJFSAJFAJNA napisao, Marcelo je mozda trenutno najbolji lijevi bek svijeta i nedodirljiv na toj poziciji, ali nije ba Coentrao doveden da njemu bude back-up. Vidjelo se da ima promaje gore po desnoj strani kada je Di Maria igrao lijevo (na Alvesu), a sa Coentraom bi samo dvostruko dobili u tekmama protiv Farce, i jednog dobrog krilnog beka koji bi mogao kvalitetnije zatvoriti Farcinu desnu stranu za razliku od Di Marije, a Di Maria bi se samo vratio na svoju prirodnu poziciju i igrao mnogo bolje nego li na beku (da opet Mascherano ne otpliva u reklame ) i eto na kraju ispade da ga dovedosmo samo radi utakmica sa Barcom.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 maj 2011, 21:53

Portillo je napisao/la:Ma lijevo. Kako sam ga komparirao sa Di Marijom, pomutilo mi se, uglavnom, znas sta sam htio rec uglavnom.
E sad kad smo se složilo na kojoj strani igra...
da te pitam mjesto koga bi on tačno trebao igrati?

jer otpada ti ta priča za barcelonu(uz naravno glupost dati 20+ milja za nekoga ko je doveden za 4,5 utakmica)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.