Sutra igrajupo'marke je napisao/la:Zna neko sta je sa mecom Peschke/Srebotnik-Hlavackova/Hradecká?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
A na stranici premiera pise da sam pao tiket, kao izgubile 2:0. Kakvi debili, dobro je sto sam provjerio, vidim nema nigdje rezultata, sada sam i ja nasao da igraju sutra, ipak hvala na infu! 
Sttetijen - PSG
U protekloj sezoni kada je Lyon dobio Sttetijena, predsjednik Lyiona, je u zanosu izjavio da Sttetijen može igrati LP samo na playstationu.
Danas su u francuskim medijima prenesene izjave više stotina navijača u kojima mole svoje igrače, pa čak im i prijete, da večeras PSG mora pobjediti kako bi baš Lyon ostao bez LP. PSG ima dva boda zaostatka, ali i Lyon večeras ima tešku utakmicu jer gostuju davljeniku Monacu. Jedino pobjedom PSG ide u LP.
Dakle PSG 2.
U protekloj sezoni kada je Lyon dobio Sttetijena, predsjednik Lyiona, je u zanosu izjavio da Sttetijen može igrati LP samo na playstationu.
Danas su u francuskim medijima prenesene izjave više stotina navijača u kojima mole svoje igrače, pa čak im i prijete, da večeras PSG mora pobjediti kako bi baš Lyon ostao bez LP. PSG ima dva boda zaostatka, ali i Lyon večeras ima tešku utakmicu jer gostuju davljeniku Monacu. Jedino pobjedom PSG ide u LP.
Dakle PSG 2.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Zar je moguce da je kvota da Palermo postize gol u prvom poluvremenu 3.20!? 
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Heh kad biParis dao gol,bio bi mnogo sretan covjek al cisto sumnjam

- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Parovi za danas...
Nancy 1![]()
Gimnastic 1![]()
Gil Vicente 1![]()
Inter 1x![]()
valjda je neko prepisaoo..sve je doslo
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Evo ko je ispratio danas, i ja napokon prodje nakon duze vremena, sada ocekujem da cu zaredati kao sto to tradicionalno biva kod mene.
Barcelona - Ciudad 1
Hamburg - Lowen 1
Alba - Bank Skyliners 2 (3,60) konacni pobjednik
Vestmannaey - Vikingur 1
Barcelona - Ciudad 1
Hamburg - Lowen 1
Alba - Bank Skyliners 2 (3,60) konacni pobjednik
Vestmannaey - Vikingur 1
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kladionicar
- Kontakt:
Vidis da je moguce i da ne postigne...Juventino je napisao/la:Zar je moguce da je kvota da Palermo postize gol u prvom poluvremenu 3.20!?
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Hah,uvijek al uvijek me Paris obori i stvarno ne znam zasto ga stalno iznova stavljam na tiket,sad mi je jasno da nece u Ligu prvaka,gledam ih nema ni Nenea ni Horau,glavnih igraca 
Ne rugam ti se al jarane ko da je obratno Paris hoda na terenu i pusta ovima,ocito je znaci ocito da ne zele u ligu prvakaRizah je napisao/la:Sttetijen - PSG
Dakle PSG 2.
Maloprije uplaćeno na wwinu:
Kvitova-Na Li 1
Petković-Kirilenko 21+
Sre/Zim-Ben/Pae 1
Chela-Falla 38+
Sharapova-Radwanska 1
Kvota:10
I probao sam na 2e Chela-Falla 2,Soderling-Simon 2
Kvitova-Na Li 1
Petković-Kirilenko 21+
Sre/Zim-Ben/Pae 1
Chela-Falla 38+
Sharapova-Radwanska 1
Kvota:10
I probao sam na 2e Chela-Falla 2,Soderling-Simon 2
RR#9
Kada pocinju ovi tvoji parovi ?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Nece pa nece, ovo je jedno 10 tiket u 5 dana gdje fulam jednu...

- Titova-Juga
- Kontakt:
A da smanjiš broj parova malo ? :- )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
E onda moram dosta vise da uplatim, a pokusavao sam i to. Jednostavno uvjek nadjem jednu, pa kada odigram i 4 para mene sjebe kvota 1.05...Titova-Juga je napisao/la:A da smanjiš broj parova malo ? :- )
Zašto igraš kvotu 1.5 ? Koja je svrha ?po'marke je napisao/la:E onda moram dosta vise da uplatim, a pokusavao sam i to. Jednostavno uvjek nadjem jednu, pa kada odigram i 4 para mene sjebe kvota 1.05...Titova-Juga je napisao/la:A da smanjiš broj parova malo ? :- )
...što je više lome to je volim jače...
Murray - Troicki 1 1,30 -- 2-2 u setovima , nastavak sutra
Galatasaray - Banvit 1 1,20 -- pogodak
Cantu - Milano (under 153) 1,38 -- pogodak
Drogheda - Bray (draw no bet) 2 1,36 -- pogodak
Reading - Swansea (under 3,5) 1,20 -- promašaj ( zadnjih 6 duela bilo ispod 2,5 gola a danas 6
)
Galatasaray - Banvit 1 1,20 -- pogodak
Cantu - Milano (under 153) 1,38 -- pogodak
Drogheda - Bray (draw no bet) 2 1,36 -- pogodak
Reading - Swansea (under 3,5) 1,20 -- promašaj ( zadnjih 6 duela bilo ispod 2,5 gola a danas 6
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Jel ima neko da je posebno dobar u dole navedenim ligama? Ako ima neka mi se javi na pm. HITNO
Rusija 2-?
Svedska 1-?
Švedska 2-?
Finska 1-?
Finska 2-?
Brazil 1 i 2-?
Island-?
Rusija 2-?
Svedska 1-?
Švedska 2-?
Finska 1-?
Finska 2-?
Brazil 1 i 2-?
Island-?
- kladionicar
- Kontakt:
dvoboj dvojice Španjolaca..Robredo je 31.igrač svijeta...a tako visoko rangirani nikad ne dolaze na ove kikiriki turnire radi osvajanja te zarade od nešta sitno nagradnog fonda kad mogu na kladi uvatit vecu lovu...Olaso ima skor na zemlji 17-9 ove godine ukupno 252-154...Robredo 11-3..neide ga ove godine..osvojio je samo Santiago a ove jače turnire lose igra, nije igra meč vise od mjesec i pol od predaje Troickom u Monte Carlu....par za probati ako prođe super ak ne sorry narode...ja sam si vec uplatio......sretno
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Singl
Servete - Beliziona
Tip 1
Kvota 1,70
Uplata 50 KM
Servete - Beliziona
Tip 1
Kvota 1,70
Uplata 50 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.