A ako ne bude gola ?legenda reala je napisao/la:80 minut istekao ,e sad će gol na meču Caen-Marseile za koji minut i tu nam je i kraj
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
- legenda reala
- Kontakt:
ne znam penaliBosco je napisao/la:A ako ne bude gola ?legenda reala je napisao/la:80 minut istekao ,e sad će gol na meču Caen-Marseile za koji minut i tu nam je i kraj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
marseille hahahalegenda reala je napisao/la:ne znam penaliBosco je napisao/la:A ako ne bude gola ?legenda reala je napisao/la:80 minut istekao ,e sad će gol na meču Caen-Marseile za koji minut i tu nam je i kraj
BHF Bosanska Krajina!
- legenda reala
- Kontakt:
ma kažem ja 2:2 88 minut ,pu jbm ti Francuska ****legenda reala je napisao/la:ne znam penaliBosco je napisao/la:A ako ne bude gola ?legenda reala je napisao/la:80 minut istekao ,e sad će gol na meču Caen-Marseile za koji minut i tu nam je i kraj
pa baš nemamo sreće
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ipak smo opstali, hvala Marseille, hvala Remy, ljubim te u čelo
!
I Pjetlovi zbog Marseilla neće u 1.ligu... 
EDIT:TOOOOOOOOO PSG !!!!!!
EDIT:TOOOOOOOOO PSG !!!!!!
FK Pjetlovi
ljubi ga putkojuventus 0244 je napisao/la:Ipak smo opstali, hvala Marseille, hvala Remy, ljubim te u čelo![]()
!
BHF Bosanska Krajina!
Evo i legenda i ja po gol, za legendu utješni za mene isto tako vrijedan golapocalyps je napisao/la:ljubi ga putkojuventus 0244 je napisao/la:Ipak smo opstali, hvala Marseille, hvala Remy, ljubim te u čelo![]()
!
![]()
![]()
![]()
FT FK Gusteri - Green Dragons 2:1!
Sutra pijemo
Baraz - Rezultati:
FK Gusteri - Green Dragons 2:1 (apocalyps, juventus 0244 - legenda reala)
FK Klosari - FK Pjetlovi 2:3 (domineysn - Zdena04, reds, Zdena04)
Cestitke ekipama FK Gusteri i FK Pjetlovi!
do iduce sezone...
FK Gusteri - Green Dragons 2:1 (apocalyps, juventus 0244 - legenda reala)
FK Klosari - FK Pjetlovi 2:3 (domineysn - Zdena04, reds, Zdena04)
Cestitke ekipama FK Gusteri i FK Pjetlovi!
do iduce sezone...
- the scouser
- Kontakt:
Ispadosmo yebo ga PSG i devedeseta minuta...domineysn ima 1-0 na st.etienne,a njihov neki 1-1...PSG dobije penal u devedesetoj 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- legenda reala
- Kontakt:
Opet sam dao gol ,al šta ću ja sam kad me suigrači ne prate (koji su to antitalenti jbt
)
oni stavljaju neke nemoguće rezultate niko da se sjeti da Marseile zadnje tri tekme igra 2:2 to nije slučajno pa da me isprate jok oni samo pucaju po favoritima pobjede ,a kažu da će sve dobro izanalizirati
Još jedan dokaz da se baraž treba ukinuti je ovaj večeras ,ostane ti da tipuješ zadnje kolo Francuze koji znamo kako igraju ,jednostavno ih je skoro pa nemoguće pogoditi (još pogotvo zadnje kolo kad je sve riješeno )
Još jedan dokaz da se baraž treba ukinuti je ovaj večeras ,ostane ti da tipuješ zadnje kolo Francuze koji znamo kako igraju ,jednostavno ih je skoro pa nemoguće pogoditi (još pogotvo zadnje kolo kad je sve riješeno )
Čestitke ekipi Green Dragons, na fer i korektnoj igri i mnogo sreće naredne sezone
! Igrač sa broj 9 legenda reala je bio najzapaženiji, ali ga nije išlo večeras (mislim da je zaslužio neku bolju ekipu, da "jadnik" ne igra slijedeće sezone treću ligu
). Kada se sve sagleda nas je sreća pomilovala, ovaj put
!
Čestitke apocalyps-u i elninho_resTO (moraš malo poraditi na relaizaciji
)!
Hvala defender!
Sve pohvale savezu, na uspješno odrađenoj sezoni!
Čestitke apocalyps-u i elninho_resTO (moraš malo poraditi na relaizaciji
Hvala defender!
Sve pohvale savezu, na uspješno odrađenoj sezoni!
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 29 maj 2011, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
- the scouser
- Kontakt:
Moji suigraci i ja smo odlucili da promjenimo ime i grb tima (samim tim i dres),pa gdje da se javim nekome ko zna u PS-u da radi,imamo grb (treba manja dorada samo da se promjeni godina sa 2009 na 2010),da nam dresove napravi.Imal' ko ? 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Odigravanjem utakmica baraza zavrsava se i 5.sezona SportSport.ba lige.Novi/stari praci su Gongashi a osvajaci KUP-a su Crazy Legs.
Iz prve lige u 2.ligu su ispali BH Fanatikosi ,Cekicari i FK Klosari.
Iz 2.lige u 1.ligu usli su : Joint_fc , FK Topnici i FK Pjetlovi.
Iz 2.lige u 3.ligu su ispali : SK Stolac Her. i FK Garaze.
Iz 3.lige u 2.ligu usli su : FK Bilderi i FC Grizzlies.
Do 6.sezone SportSport.ba lige pozdravlja vas vas sekretar
.Nesekirajte se ja sam tu i pratim sta se desava.
Iz prve lige u 2.ligu su ispali BH Fanatikosi ,Cekicari i FK Klosari.
Iz 2.lige u 1.ligu usli su : Joint_fc , FK Topnici i FK Pjetlovi.
Iz 2.lige u 3.ligu su ispali : SK Stolac Her. i FK Garaze.
Iz 3.lige u 2.ligu usli su : FK Bilderi i FC Grizzlies.
Do 6.sezone SportSport.ba lige pozdravlja vas vas sekretar
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
HAHAHAHjuventus 0244 je napisao/la:Čestitke ekipi Green Dragons, na fer i korektnoj igri i mnogo sreće naredne sezone! Igrač sa broj 9 legenda reala je bio najzapaženiji, ali ga nije išlo večeras (mislim da je zaslužio neku bolju ekipu, da "jadnik" ne igra slijedeće sezone treću ligu
). Kada se sve sagleda nas je sreća pomilovala, ovaj put
!
)
Ma neću ja njih napustati ,želim ih uvesti u veći rang (al me moraju malo pratiti jbt)kako sam potpiso ugovor
A imali ste sreće ,al to je sastavni dio igre
Sad mogu rahat u cvajtu čim nema Dragonsa.Ovaj legenda reala ih sputava presebičan je i onda ga ostatak ekipe sabotira 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
mali ne jedi ghovnaLBJ MVP je napisao/la:Sad mogu rahat u cvajtu čim nema Dragonsa.Ovaj legenda reala ih sputava presebičan je i onda ga ostatak ekipe sabotira
Kao kapiten Pijetlova moram ovdje cestitati i zahvaliti suigracima na odlicnoj igri tokom cijele sezone.
Od mini-lige smo dosli do prve lige u 2 sezone.
Rekao sam pocetkom ove da nam je primarni cilj opstanak,a ako se ukaze ikakva,ona najmanja moguca sansa za prvu ligu da cemo je znati iskoristiti.I to nam se otvorilo onom fenomenalnom serijom sredinom sezone kad smo dobijali sve redom.
Srecom,rutinski smo zavrsili i uz malo srece(koja prati hrabre) u barazu prosli u najjace takmicenje.
A sad idemo na zasluzeni odmor...
Od mini-lige smo dosli do prve lige u 2 sezone.
A sad idemo na zasluzeni odmor...
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Kaže mi vidoviti džazirlegenda reala je napisao/la:mali ne jedi ghovnaLBJ MVP je napisao/la:Sad mogu rahat u cvajtu čim nema Dragonsa.Ovaj legenda reala ih sputava presebičan je i onda ga ostatak ekipe sabotiravratićeš se ti u treću ne brini
![]()
Meni super ovako jednu sezonu ćeš morati da gledaš kako se mi borimo za ulazak u prvu dok ćete vi čekat bolje dane
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.