AL haj necemo sad glavu razbijat jel ili nije
Ko je za to da se Slobodi vrati stari grb na dres ?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ja jesam za to...nesto da nam bude grb kao kod veleza petokrakaRKO je napisao/la:Ovaj jel?
Pa neznam...ja sam za al umjesto srpa i cekica staviti fudbalsku loptu ili grb Tuzle.....
Pa ovo je taj stari grb,nema drugog....samo ne pise 1919godina jer je ovo od SD SlobodaJuve-TZ je napisao/la:na 173 strani ovdje bi trebao da bude stari grb
harry_90 je napisao/la:Ovaj grb bi dobrodosao na dres Slobodesamo kao sto neko rece umjesto srpa i cekica ubacit loptu ili grb Tuzle.
Je l' provjeren izvor da je on najveći potencijalni kandidat za mjesto predsjednika ?TaRgEt_ je napisao/la:Covjek ima konkretne stvari u planu sto se tice Slobode , s Bosnafarmom mu dobro ide pa bi covjek da ulaze i da se siri , istina je takodje da suruje sa SAbovicem ali vidjecemo ... Ja bi volio da bude izabran jer protekli godina nije se stedio kada je Sloboda u pitanju bila sto se novca tice ...
domineysn je napisao/la:Je l' provjeren izvor da je on najveći potencijalni kandidat za mjesto predsjednika ?TaRgEt_ je napisao/la:Covjek ima konkretne stvari u planu sto se tice Slobode , s Bosnafarmom mu dobro ide pa bi covjek da ulaze i da se siri , istina je takodje da suruje sa SAbovicem ali vidjecemo ... Ja bi volio da bude izabran jer proteklih godina nije se stedio kada je Sloboda u pitanju bila sto se novca tice ...
Ja se nadam da će nam navedeni Davud Zahirović biti predsjednik (ako je tačno što se govori). Nadam se da će nam isti otvoriti vrata u svjetliju budućnost.TaRgEt_ je napisao/la:domineysn je napisao/la:Je l' provjeren izvor da je on najveći potencijalni kandidat za mjesto predsjednika ?TaRgEt_ je napisao/la:Covjek ima konkretne stvari u planu sto se tice Slobode , s Bosnafarmom mu dobro ide pa bi covjek da ulaze i da se siri , istina je takodje da suruje sa SAbovicem ali vidjecemo ... Ja bi volio da bude izabran jer proteklih godina nije se stedio kada je Sloboda u pitanju bila sto se novca tice ...
Zasto pitas ja koliko sam cuo i vidio jeste , jer ostali bjeze ko djavo od krsta, mada ko nam sjedi u skupstini moguce da se sve promjeni boze ti sacuvaj
@Target_ pricaj mi malo, mislite li vi s kim produziti ugovor, ako ne da ja njih u Banovice dovedemDos'o ja je napisao/la:Danijel Culum se spominje kao moguce pojacanje Slobode u novoj sezoni,trenutno igra za Drinu.
Evo ti nesto da izbiješ očiNimla_RZ je napisao/la:Zoletiću i Mujkiću dobrodošli.
Frutek je napisao/la:Evo ti nesto da izbiješ očiNimla_RZ je napisao/la:Zoletiću i Mujkiću dobrodošli.