Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
I eto, idiot je kaznjen samo sa 20 sekundi...ma nemam rijeci, smijesno, zalosno... Petrov zamalo ostao nepokretan, Massi i Maldonadu unistio utrku... koji je to cirkus... mislim jasno mi je da hamilton ulaze najvise para u svoju promociju i marketing ali da ce zato ovako biti zasticen.... fuj

Vettel je dosao dosta teze nego li se to ocekivalo do nove pobjede u ubjedljivog vodstva u ukupnom poredku. U posljednje dvije utrke je dokazao da se zna nositi sa pritiskom i dokazao da je pored Schumachera jedini vozac koji nekad razmislja i svojom glavom, jer da je danas poslusao svoj tim izgubio bi utrku nego je ostao na stazi i zbog toga je nagradjen.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Upitnik je da li bi se odbranio od Alonsa do kraja da nije bilo onog incidenta, svi su nailazili na veliku kolonu onih koji kasne za cijeli krug i tu se svašta moglo desiti, a desilo se ono najbolje za Vettela, znači imao je i dosta sreće... s druge strane, jako glupa odluka bi bila otići u boks u onoj situaciji jer biraš ili sigurno treći ili možda prvi - možda drugi - možda treći, ipak gume nisu bile baš u toliko kritičnom stanju da se moglo pričati o odustajanju...amerosm je napisao/la:Vettel je dosao dosta teze nego li se to ocekivalo do nove pobjede u ubjedljivog vodstva u ukupnom poredku. U posljednje dvije utrke je dokazao da se zna nositi sa pritiskom i dokazao da je pored Schumachera jedini vozac koji nekad razmislja i svojom glavom, jer da je danas poslusao svoj tim izgubio bi utrku nego je ostao na stazi i zbog toga je nagradjen.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hamilton ima samo želju za utrkivanjem, to je sve!
Zato je on isti Ayrton Senna ili sve ili ništa!
Uostalom da nema Hamiltona ne bi bilo ni spektakla, dokaz tome je i utrka u Kini, koja je bila najbolja ove sezone...
Zato je on isti Ayrton Senna ili sve ili ništa!
Uostalom da nema Hamiltona ne bi bilo ni spektakla, dokaz tome je i utrka u Kini, koja je bila najbolja ove sezone...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne gotivim Hamiltona, al' ovo danas je bilo ludilo. Danasjnom voznjom me je podsjetio me na psihicki nestabilnog Montoyu kojem je svaka utrka licila na ovako nesto. Samo sto je HPM bijes obicno iskaljivao na Schumiju, ne bas na svima kao danas Hamilton.
Ako sam dobro razumio, neko rece da umalo ostavi Petrova nepokretnim. Daleko od toga da branim Hamiltona, i da pokusavam ublaziti njegov danasnji "kamikaza" stil voznje, ali kad bi onakvi sudari vozace ostavljali nepokretnima, kraj sezone bi cca 19 vozaca docekalo u invalidskim kolicima.
Ako sam dobro razumio, neko rece da umalo ostavi Petrova nepokretnim. Daleko od toga da branim Hamiltona, i da pokusavam ublaziti njegov danasnji "kamikaza" stil voznje, ali kad bi onakvi sudari vozace ostavljali nepokretnima, kraj sezone bi cca 19 vozaca docekalo u invalidskim kolicima.
Pa sudar uopste nije ni izgledao ozbiljno, ali cuo si sta je rekao posle utrke..ribery je napisao/la:Ne gotivim Hamiltona, al' ovo danas je bilo ludilo. Danasjnom voznjom me je podsjetio me na psihicki nestabilnog Montoyu kojem je svaka utrka licila na ovako nesto. Samo sto je HPM bijes obicno iskaljivao na Schumiju, ne bas na svima kao danas Hamilton.![]()
da nije bilo Hamiltona ne bi bilo "ludila"? pa koju li ste vi utrku gledali meni nije jasno.. upravo taj Hamilton je upropastio utrku svojim incidentima, utrku u kojoj su 3 vozaca sustigli sve za krug i odvezli bi prelijepih 10 krugova do kraja.. al jok, nece on da ga neko prestigne za krug, hoce on da napravi incident pa makar.. ako je uzivancija gledati udese, kako sejfti kar izlijece na stazu, po*erem se na tu uzivanciju
edit: nema on zelje za utrkivanjem, on ima bijedni kompleks i kad ne moze nekoga da predje na normalan nacin onda radi radikalne stvari..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- majestic24
- Kontakt:
U ovome monte carlu nemozes prestici na normalan nacin i da imas 2 sekunde brzi auto
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dobro sto je Hamilton vozio nekim frustracijama (pocelo vec u kvalifikacijama) a sigurno je imao brzinu sa kojom je mogao pobjediti donekle i razumijem, ali imam osjecaj da ovde poneki pisu pod frustracijama...i jedva su cekali ovako nesto da se istresu.
Cuj gluposti, mogao ubiti Massu (sa 50 km/h??)... smjesno. Pa gledajte sah ili golf ako vam je F1 previse. Ja bi prije (davno) pokrenuo pitanje da li je curicama poput Masse mjesto u F1. Ali izgleda da jes.
Hamilton je napravio dvije klasicne greske tokom preticanja...greske koje se u Monacu znaju desiti u takvim situacijama za sta je i dobio zasluzene kazne. Mislim da ni Massi i Maldonadu nije bilo nemoguce sprijeciti kontakt, da su prihvatili da su sporiji i da su prihvatili da su u pocetku ostavili mjesta da Hamilton pokrene napad (isto kao sto smo imali dvije scene sa Schumacherom i Hamiltonom). Nakon oni borbi (Hamilton i Schumacher) govoriti da Hamiltonu nije mjesto u F1 (a ko fol Massi jes) je samo za "hahaha".
Massa i Maldonado nisu bili spremni popustati, Hamilton napade nije povukao i doslo do kontakta. Ne razumijem sta je u ovoj sceni (koje smo gledali na stotine puta) toliko cudno.
Sto tice scene pred kraj utrke. Hamilton je udaren a neki bi i to svalili na njega. Govoriti da je u toj situaciji neko mogao ostati nepokretan zbog Hamiltona, je absolutna glupost! Sta je on trebao, prepustati poziciju cijeloj grupi samo da nije u guzvi i da moze "polako proci kroz okuke"?
Gledajuci na cijelu trku, za Monaco bila je dobra. Pored guzvi bilo je i uspjesni preticanja i sve je islo na to da ce kraj biti uzbudljiv. Nazalost na kraju nam je prekid trke pokvario finish u kojem bi sigurno doslo do napada izmedju Vettela(najlosije gume), Alonse(lose gume) i Buttona(dobre gume) i mozebiti do neki promjena.
I ako sam se nadao malo drugovacijem rezultatu, nemam razloga da pisem nekim frustracijama. Za mene kao gledaoca bila je ukupno dobra Velika nagrada Monaca.
Cuj gluposti, mogao ubiti Massu (sa 50 km/h??)... smjesno. Pa gledajte sah ili golf ako vam je F1 previse. Ja bi prije (davno) pokrenuo pitanje da li je curicama poput Masse mjesto u F1. Ali izgleda da jes.
Hamilton je napravio dvije klasicne greske tokom preticanja...greske koje se u Monacu znaju desiti u takvim situacijama za sta je i dobio zasluzene kazne. Mislim da ni Massi i Maldonadu nije bilo nemoguce sprijeciti kontakt, da su prihvatili da su sporiji i da su prihvatili da su u pocetku ostavili mjesta da Hamilton pokrene napad (isto kao sto smo imali dvije scene sa Schumacherom i Hamiltonom). Nakon oni borbi (Hamilton i Schumacher) govoriti da Hamiltonu nije mjesto u F1 (a ko fol Massi jes) je samo za "hahaha".
Massa i Maldonado nisu bili spremni popustati, Hamilton napade nije povukao i doslo do kontakta. Ne razumijem sta je u ovoj sceni (koje smo gledali na stotine puta) toliko cudno.
Sto tice scene pred kraj utrke. Hamilton je udaren a neki bi i to svalili na njega. Govoriti da je u toj situaciji neko mogao ostati nepokretan zbog Hamiltona, je absolutna glupost! Sta je on trebao, prepustati poziciju cijeloj grupi samo da nije u guzvi i da moze "polako proci kroz okuke"?
Gledajuci na cijelu trku, za Monaco bila je dobra. Pored guzvi bilo je i uspjesni preticanja i sve je islo na to da ce kraj biti uzbudljiv. Nazalost na kraju nam je prekid trke pokvario finish u kojem bi sigurno doslo do napada izmedju Vettela(najlosije gume), Alonse(lose gume) i Buttona(dobre gume) i mozebiti do neki promjena.
I ako sam se nadao malo drugovacijem rezultatu, nemam razloga da pisem nekim frustracijama. Za mene kao gledaoca bila je ukupno dobra Velika nagrada Monaca.
To finish first, first you have to finish.
Da kao u spaniji sto je zaletio se i spucao Vettela...ali nema veze, neka si nesto napisao... Vaznije je da se nesto napise, nego sta se napise.Italia je napisao/la:edit: nema on zelje za utrkivanjem, on ima bijedni kompleks i kad ne moze nekoga da predje na normalan nacin onda radi radikalne stvari..
hahah vidi vidi sve sami strucnjaci, smeta im agresivan vozac, pa da nema Hamiltona svaka utrka bi bila procesija, ako vam smetaju preticanja, udesi, krsevi ima badmigton pa to gledajte. Nema mi nista draze nego kad neko izleti u ogradu ili kad vidim maestralno preticanje, zato svi i vole Monte Carlo, jer si siguran da ce neko zavrsiti u ogradi. Ko sve gleda formulu 
Prijateljju nije problem udes u krivini već u tunelu u kome je istjerao Masu na prljavi dio staze koji je dan prije toga mogao koštati glave i Pereza i Rozberga.
Prijateljju nije problem udes u krivini već u tunelu u kome je istjerao Masu na prljavi dio staze koji je dan prije toga mogao koštati glave i Pereza i Rozberga.
Prvo što ću reći je da je ovo bila najbolja ovogodišnja utrka. Bilo je fatnastično gledati prvu trojku stisnutu u manje od 1 sekunde. To je Formula 1.To volim gledati, kada se vozači bore za pozicije, a ne kada se pretiće pomoću gumba. DRS je bio praktički beskoristan, i to je utrku učinilo zanimljivom. Nažalost sada dolazi Kanada gdje će biti čak 2 DRS zone i ne nadam se ničem dobrom...
Na početku je zanimljivo bilo vidjeti kako Mercedesi slažu "Trulli vlakiće". Nevjerovatno je kako ih neide, nije ih išlo u Barceloni, nije ih išlo ni u Monaku, teško da će i ovo godine do prve pobjede.
Zanimljovo je bilo kako su boxovi bili spori kod RB-a i Ferrarija, kao da nisu bili spremni.
Vettel je vrlo vjerovatno pobijedio zahvaljujući svojoj odluci da ostane na gumama, znao je da je ovo Monako i da je tu gotovo teško pretjeći, njega pogotovo s onakvom trakcijom na izlasku iz zavoja.
Nastupom Fernanda za super zadovoljan, opet je dobio poziciju na startu. Ćini se da je Ferrari možda u tom aspektu nešto učinio. Na ovoj stazi Vettela je bilo skoro pa nemoguće pretjeći. Tko zna što bi bilo da nije bilo onog SC-a potkraj utrke, ali sve us vemu 2. mjeste u Monaku je uvijek odličan uspjeh
Button je po meni bio najbrži vozač u Monte Carlu, čovjek je letio stazom i mislim da je zaslužio pobijediti. Pravi gospodin kao što je več netko ovdje rekao.
A sad da se malo osvrnem na ostale, Kamui odličan, u nekom ludom raspletu je čak mogao i do postolja( u slučaju sudara vodečih), Sutil isto iznenađujuće dobar s obzirom na formu Force Indije ove godine.
Jedna od stvari u kojima sam najviše uživao je pretjecanje Rubensa protiv Schumachera, to je uvijek lijepo vidjeti.
A što da kažem o Hamiltonu?
Pa taj je sjebao sve što se je moglo sjebati. Uništio je vjerovatno najbolje nastupe u sezoni Masse, koji napokon vozio utrku kojom sam zadovoljan nakon dugo vremena. Uništio je i jadnog Maldonada koji je bio prvi put u karijeri u bodovima i to još na fenomenalnom 6. mjestu. Kazna na kraju utrke je sramotna jer ga nije pomaknula u poretku.
A poslije utrke je sa glupostima koje je izjavljivao da ga kažnjavaju zato što je crnac prešao svaku mjeru dobrog ukusa.
U prošloj utrci sam čak htio da pobijedi i prekine Vettelovu dominaciju, ali ovim ovdje u Monaku je promijenio i to. Radije da Vettel pobijedi sve utrke do kraja nego da ovaj pobijedi ijednu utrku više. Mogao bi se Ljuvis ugledati na gospodina u ekipi - Jensona Buttona.
U ukupnom poretku ništa novog. Vettel i dalje suvereno grabi prema osvajanju naslova. Pet pobjeda + jedno 2. mjesto u prvih 6 utrka je fantastičan početak sezone. Vozi odlično, sad u Monaku je još donio i odličnu odluku da neide drugi puta u boks.
Pogledajte Webbera u ISTOM bolidu. Vettel dokazuje klasu, ove godine ne radi ni najmanju grešku. Mogu reći jedino- Svaka čast.
Jedini što me drži u nadi je da je i Button dominirao početkom 2009. i Fernando 2006. pa smo na kraju imali čak i neizvjesna prvenstva. Ali svi znamo zašto je tako bilo (DD i zabrana mass dampera).
Na početku je zanimljivo bilo vidjeti kako Mercedesi slažu "Trulli vlakiće". Nevjerovatno je kako ih neide, nije ih išlo u Barceloni, nije ih išlo ni u Monaku, teško da će i ovo godine do prve pobjede.
Zanimljovo je bilo kako su boxovi bili spori kod RB-a i Ferrarija, kao da nisu bili spremni.
Vettel je vrlo vjerovatno pobijedio zahvaljujući svojoj odluci da ostane na gumama, znao je da je ovo Monako i da je tu gotovo teško pretjeći, njega pogotovo s onakvom trakcijom na izlasku iz zavoja.
Nastupom Fernanda za super zadovoljan, opet je dobio poziciju na startu. Ćini se da je Ferrari možda u tom aspektu nešto učinio. Na ovoj stazi Vettela je bilo skoro pa nemoguće pretjeći. Tko zna što bi bilo da nije bilo onog SC-a potkraj utrke, ali sve us vemu 2. mjeste u Monaku je uvijek odličan uspjeh
Button je po meni bio najbrži vozač u Monte Carlu, čovjek je letio stazom i mislim da je zaslužio pobijediti. Pravi gospodin kao što je več netko ovdje rekao.
A sad da se malo osvrnem na ostale, Kamui odličan, u nekom ludom raspletu je čak mogao i do postolja( u slučaju sudara vodečih), Sutil isto iznenađujuće dobar s obzirom na formu Force Indije ove godine.
Jedna od stvari u kojima sam najviše uživao je pretjecanje Rubensa protiv Schumachera, to je uvijek lijepo vidjeti.
A što da kažem o Hamiltonu?
Pa taj je sjebao sve što se je moglo sjebati. Uništio je vjerovatno najbolje nastupe u sezoni Masse, koji napokon vozio utrku kojom sam zadovoljan nakon dugo vremena. Uništio je i jadnog Maldonada koji je bio prvi put u karijeri u bodovima i to još na fenomenalnom 6. mjestu. Kazna na kraju utrke je sramotna jer ga nije pomaknula u poretku.
A poslije utrke je sa glupostima koje je izjavljivao da ga kažnjavaju zato što je crnac prešao svaku mjeru dobrog ukusa.
U prošloj utrci sam čak htio da pobijedi i prekine Vettelovu dominaciju, ali ovim ovdje u Monaku je promijenio i to. Radije da Vettel pobijedi sve utrke do kraja nego da ovaj pobijedi ijednu utrku više. Mogao bi se Ljuvis ugledati na gospodina u ekipi - Jensona Buttona.
U ukupnom poretku ništa novog. Vettel i dalje suvereno grabi prema osvajanju naslova. Pet pobjeda + jedno 2. mjesto u prvih 6 utrka je fantastičan početak sezone. Vozi odlično, sad u Monaku je još donio i odličnu odluku da neide drugi puta u boks.
Pogledajte Webbera u ISTOM bolidu. Vettel dokazuje klasu, ove godine ne radi ni najmanju grešku. Mogu reći jedino- Svaka čast.
Jedini što me drži u nadi je da je i Button dominirao početkom 2009. i Fernando 2006. pa smo na kraju imali čak i neizvjesna prvenstva. Ali svi znamo zašto je tako bilo (DD i zabrana mass dampera).
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Pa jel Hamilton mozda kriv i za Rosberga i Pereza?baggio je napisao/la:Prijateljju nije problem udes u krivini već u tunelu u kome je istjerao Masu na prljavi dio staze koji je dan prije toga mogao koštati glave i Pereza i Rozberga.
A Massa naravno ni na prljavom djelu staze nije bio spreman pustiti gas, ko nije znao sta se na prljavom djelu moze desiti? Hamilton se je pred tunelom nasao na povoljnijoj strani i nije popustao.
I Schumacher bi se nasao u zidu da nije popustao, ali je skontao da je voz prosao i da na vanjskoj strani vise nije bilo mjesta. Massa nije bio spreman popustati i dalje je drzao i ako je bio na prljavoj strani.
Pa zasto ti onda ikako pratis trku u Monacu? Koliko sam skontao logiku, zabranjeno napadanje ako nisi 100% i vise siguran da ce preticanje biti uspjesno. Pa zasto su uveli ove gume i DRS nego bas da se pokusa koji napad vise. Bilo je diskusije o DRS-u u Monacu, pa su ipak dozvolili taj sistem. Nisu da bi gledali kako svi voze u koloni jedni za drugima nego bas zbog toga do dodje do napada...a znali su svi da Monaco nije Monza.
Neznam koliko si pratio ali bas ona konstelacija (Vettel-Alonso-Button) je bilo moguca zbog guma.maminho je napisao/la:Prvo što ću reći je da je ovo bila najbolja ovogodišnja utrka. Bilo je fatnastično gledati prvu trojku stisnutu u manje od 1 sekunde. To je Formula 1.To volim gledati, kada se vozači bore za pozicije, a ne kada se pretiće pomoću gumba. DRS je bio praktički beskoristan, i to je utrku učinilo zanimljivom. Nažalost sada dolazi Kanada gdje će biti čak 2 DRS zone i ne nadam se ničem dobrom...
Vettel je imao najistrosenije gume, zatim Alonso (oko 20 rundi novije od Vettela) a Button je najkasnije mjenjao tako da je imao najnovije gume. Zato je Alonso onako mogao pritiskati Vettela, a Button stizati obojcu.
Vidjelo se nakon prekida kada su svi stavili nove, da vise nije bilo "blize voznje". Zavrsilo "dosadno" kao i ranije u Monacu. Bas su nam gume i uz gume vezane razlicite strategije donijele uzbudljivost pred kraj (do prekida).
I to je dio novi guma cinjenice da nema tankanja. Jer sada je u prednosti ko ranije ode u boks (bar na pocetku). Uvjek je bilo dabi pretekao kroz boks, moras duze ostati na stazi (iskoristiti lagahni bolid), sada da bi pretekao kroz boks moras prije otici (iskoristiti prednos novi guma dok protivnik vozi dure na starima). Znaci ako protivnik iznenadi i ode u boks moras reagovati...maminho je napisao/la:Zanimljovo je bilo kako su boxovi bili spori kod RB-a i Ferrarija, kao da nisu bili spremni.
- plavac u srcu
- Kontakt:
nikako mi se nije svidjela utrka jučer zbog onog prekida i živcira me ona staza u Monaku nadam se boljoj utrci u Kanadi
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!
- majestic24
- Kontakt:
U monaku onaj zavoj na izlazu iz tunela treba ukinuti da bi se moglo napraviti barem jedno mjesto za preticanje.
Ja ne gotvim Hamitlona al ova Fia je postala smijesna s ovim svojim kaznama koje svako malo uhvate Hamiltona. To je uvjek rpije bio trkacki incident a sada je uvjek kazna prolaska kroz box ili stop and go.
Sto se tice trojca vettel - alonso -button,cisto sumnjam da bi se desilo neko preticanje. Jedina nada za Alonsa i Buttona je bilo da onaj ispred njih zbog slabijih guma proklize i da ovaj to iskoristi.
Ja ne gotvim Hamitlona al ova Fia je postala smijesna s ovim svojim kaznama koje svako malo uhvate Hamiltona. To je uvjek rpije bio trkacki incident a sada je uvjek kazna prolaska kroz box ili stop and go.
Sto se tice trojca vettel - alonso -button,cisto sumnjam da bi se desilo neko preticanje. Jedina nada za Alonsa i Buttona je bilo da onaj ispred njih zbog slabijih guma proklize i da ovaj to iskoristi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
seade sine smijesan si do bola, ali fakat. Ti pravdas covjeka koji je 3xkaznjen za ono sto je radio na stazi i jos ga za sve to pravdas. Citav svijet, svi komentatori na tv-u i kraj staze su zakljucili da je Hamilton bio i previse bezobrazan u Monaku, da je ocito bio isfrustriran svojom pozicijom i da je pocinio nekoliko grubih prekrsaja a samo ti i jos par smijesnih mclarenovaca tvrdite nesto suprotno. Pa stvarno

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pogledaj film o Ayrtonu Senni i bit će ti jasno što je Hamilton takav kakav je...UPS je napisao/la:seade sine smijesan si do bola, ali fakat. Ti pravdas covjeka koji je 3xkaznjen za ono sto je radio na stazi i jos ga za sve to pravdas. Citav svijet, svi komentatori na tv-u i kraj staze su zakljucili da je Hamilton bio i previse bezobrazan u Monaku, da je ocito bio isfrustriran svojom pozicijom i da je pocinio nekoliko grubih prekrsaja a samo ti i jos par smijesnih mclarenovaca tvrdite nesto suprotno. Pa stvarno![]()
![]()
Ž '21!
Vi niste normlani, znatel vi sta je agresivno a sta bezobrazno???
Jel vama agresivno pokusaj da prodjes kroz bolid u onaoj krivni gdje je udario Massu ili da u prvoj krivini kad je izbacio Maldonada jel to agresivno, e nije to je bezobrazno? Agresivni se moze smatarati samo preticanje Masse u tunelu e to je agresivno a ne bezobrazno, dok prvo dvoje nabrojano je cisti bezobrazluk, Kod duela sa Maldonadnom znaci nema kuda proci momak zatvorio krivni on udara u njega jednim djelom blida drugim kupi onaj stubic koji je postavljen da se ne sjece krivina i to agresivno??? BEZOBRAZNOOOO
I ova kazna od 20 sec je smijesna za onaka bezobrazluk na stazi, vidim sad neki spominju sto mu se nisu sklonili jer je bio brzi??? Kakavo vam je to razmisljanje cuj sto se nisu sklonili da prodje, sto e Vettel nije sklonio Alonsu, Alonso je bio brzi mogao je izbaciti Vetela isto kao Hamilton Maldonada u onoj krivni i to tri puta imao je uvijek na pola bolida ali mu je trebalo jos malo da normalno predje pa covjke ljepo stisne kocnicu ne bude bezobrazan a ne majmun ko majmun bezobrazno nema veze i jos kaze Massa je kriv
Jel vama agresivno pokusaj da prodjes kroz bolid u onaoj krivni gdje je udario Massu ili da u prvoj krivini kad je izbacio Maldonada jel to agresivno, e nije to je bezobrazno? Agresivni se moze smatarati samo preticanje Masse u tunelu e to je agresivno a ne bezobrazno, dok prvo dvoje nabrojano je cisti bezobrazluk, Kod duela sa Maldonadnom znaci nema kuda proci momak zatvorio krivni on udara u njega jednim djelom blida drugim kupi onaj stubic koji je postavljen da se ne sjece krivina i to agresivno??? BEZOBRAZNOOOO
I ova kazna od 20 sec je smijesna za onaka bezobrazluk na stazi, vidim sad neki spominju sto mu se nisu sklonili jer je bio brzi??? Kakavo vam je to razmisljanje cuj sto se nisu sklonili da prodje, sto e Vettel nije sklonio Alonsu, Alonso je bio brzi mogao je izbaciti Vetela isto kao Hamilton Maldonada u onoj krivni i to tri puta imao je uvijek na pola bolida ali mu je trebalo jos malo da normalno predje pa covjke ljepo stisne kocnicu ne bude bezobrazan a ne majmun ko majmun bezobrazno nema veze i jos kaze Massa je kriv
Mes Que Un Club
Kao prvo, nisam ti sin i zamolio bi te da me tako ne nazivas, jer to smatram uvredom!UPS je napisao/la:seade sine smijesan si do bola
Ne govorim ni ja tebi da sam imao odnos sa nekom zenskom osobom iz tvoje porodice. JASNO!?!?
A znas na koju zensku osobu se odnosi ako me nazoves onako kako si to uradio.
Porodicni odnosi nisu tema, tako da to mozemo slobodno ostaviti na strani i pricati o formulama.
Ja se slazem sa dva incidenta, u kojima je Hamilton pretjerao i za koje je bio preoptimistican, odnosno koji bi mogli samo funkcijonisati ukoliko protivnik popusti. Hamilto je za ta dva slucaja dobio po kaznu. Jedan od ta dva se je desio sa neki 50 km/h. Ali zar nije malo pretjerano govoriti o pokusajima ubistva ili da je neko mogao ostati neproketan zbog Hamiltona? Zar nije pretjerano govoriti da Hamilton nema sta traziti u F1? Spustite se malo na pod i pregledaj te poneku trku iz zadnji godina. Mislim da Hamilton zasluzuje itekako mjesto u F1 i da je covjek vozac borbenog tipa, koji nam je u F1 dugo falilo.UPS je napisao/la:Ti pravdas covjeka koji je 3x kaznjen za ono sto je radio na stazi i jos ga za sve to pravdas. Citav svijet, svi komentatori na tv-u i kraj staze su zakljucili da je Hamilton bio i previse bezobrazan u Monaku, da je ocito bio isfrustriran svojom pozicijom i da je pocinio nekoliko grubih prekrsaja a samo ti i jos par smijesnih mclarenovaca tvrdite nesto suprotno. Pa stvarno![]()
![]()
Ja podrzavam nikve zlonamjerne akcije, ali i dalje ostajem pri tome da ne grijesi sto pokusava napadati i preticati, jer je to na kraju ono sto vecina publike zeli vidjeti. Nekad te borbe zavrse pretjerano ali zato ima FIA koja to regulise sa odredjenim kaznama.
Pises nesto od "3 kazne". Znaci za dvije sam vec objasnio i ponovio da su bile njegove greske i da je bio preoptimistican ali da nisu bas neki extra slucajevi, a pogotovo nikakvi pokusaji ubistava.
A koja je to treca kazna koju sam pravdao?
Sta citav svijet inace kaze/pise o Hamiltonu? Kakvi su komentari bili nakon prosle trke? Nakon velike nagrade kine?
Nakon velike nagrade Istanbula? Nakon velike nagrade Istanbula prosle godine? I tako dalje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.