FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ako vec ne moze lendric,ja bi recimo sto se nase lige tice volio vidjeti onoga roskama iz sirokog u zelji
par puta sam gledo siroki i zna fkt fino igrat lik
glupo ce mi biti samo ako opet budemo doveli neke lazare iz srbije ili hrv neke igrace koji ruku na srce ne mogu igrati ni u vinogradaru niti u bezaniji a vamo nama ih uvale za neke pare za koje ih realno u srbiji ili hrv nikome ne bi mogli prodati,i onda mi naravno mislio da su to neke zvijezde,cekamo golove po pola sezone pa ne docekamo,...al et valjda ce kontacno jendom u prelaznom roku se dovest neko kvalitetan,i uostalom ja bi radije napdaca i nekog solidnog veznog ,nego da kupe 10 igraca prosjecnih tipa jamaka,....

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
Dejan Drakulpartibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/de ... ljeznicaru
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/de ... ljeznicaru

Dok ne prođe pripreme s nama, ništa ne komentarišem.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ja bas nesto mislim obrnuto da bi se mnogi mogli preveriti u ovom momku, mnogo je ljudi skepticno jer nije igrao jedan period ( bio je bolestan ) al nesto kontam mlad je i zna lopte ako je fizicki zdrav a vjerujem da jeste mogao bi ispasti pravo fin igrac od njega, sjecam ga se jos iz velezovog dresa na Grbavici je ostavio jako dobar utisak na mene.ellaxaz je napisao/la:Dejan Drakulpartibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/de ... ljeznicaru
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/de ... ljeznicaru![]()
Al eto prva lasta sletila bice ih jos...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ja nesto kontam,pa da je bas neki beze igrac ne bi igro za mladu al haj vidjece se kolko je dobarpile87 je napisao/la:Ja bas nesto mislim obrnuto da bi se mnogi mogli preveriti u ovom momku, mnogo je ljudi skepticno jer nije igrao jedan period ( bio je bolestan ) al nesto kontam mlad je i zna lopte ako je fizicki zdrav a vjerujem da jeste mogao bi ispasti pravo fin igrac od njega, sjecam ga se jos iz velezovog dresa na Grbavici je ostavio jako dobar utisak na mene.ellaxaz je napisao/la:Dejan Drakulpartibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/de ... ljeznicaru
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/de ... ljeznicaru![]()
Al eto prva lasta sletila bice ih jos...

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
Da ne odleti Svraka!pile87 je napisao/la: Al eto prva lasta sletila bice ih jos...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- pintol_TM87
- Kontakt:
hahaha nemoj Svraku...on ipak treba da ostane...ellaxaz je napisao/la:Da ne odleti Svraka!pile87 je napisao/la: Al eto prva lasta sletila bice ih jos...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
eno gonzalez iz marseja slobodan,mogao bi doci kod nas vjerujem da bi bio fin igrac 

Zadnja izmjena: old school, dana/u 30 maj 2011, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
S pticama nikad ne znasellaxaz je napisao/la:Da ne odleti Svraka!pile87 je napisao/la: Al eto prva lasta sletila bice ih jos...

-
- Kontakt:
Ovaj lendric se vraca u hajduk, ali kaze da nema namjeru biti na klupi, ako nece igrati u hajduku da ga prodaju ili da ide opet na posudbu. Ektra je igrac ali tesko ga se moze dovesti.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Taj Lendric ce sad ostat u Hajduku, mali je rekao da vise ne zeli nigdje na posudbe, oce se izborit za mjesto u prvih 11 Hajduka, pa onda ide vani igrat
- pintol_TM87
- Kontakt:
pametno od njeg jer ima mali talenta...trazite nekog novog napadaca...gospodin Seljakovic je napisao/la:Taj Lendric ce sad ostat u Hajduku, mali je rekao da vise ne zeli nigdje na posudbe, oce se izborit za mjesto u prvih 11 Hajduka, pa onda ide vani igrat
- Blagoje Bratić
Eno u Slobodi Mujić napadač bez ugovora slobodan,i golman Mujkić mislim da bi nam bili pojačanje provjereni igrači,da li to prate naši 

Eto na sta smo mi Banjalucani spali,da nas proziva grupa koja odradi Banovice koji su bukvalno u komsiluku,sa 50 ljudi,Trebinje sa 20,Siroki sa 21,Prijedor 20,i ne izbacuju ni zvanicne slike,ni zvanicne klipove,i onda odrade Zenicu na finalu Kupa,i desetine klipova,fotografija,i tako dalje,i tako dalje.
Samo cu reci,ideja,a ne masa.Dovoljno.
Zelim vam srecu u LE,da izvucete nekog laganog,da nam se dize koeficijent lige.

Zadnja izmjena: jubitubi, dana/u 30 maj 2011, 18:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako pricamo o tome da napravimo nesto u evropi da budemo kandidati iduce sezno za prvo mjesto onda igraci tipa Mujic ne dolaze u obzir, nekako je bolje dovesti 2 igraca koja kvalitetom odudaraju od ostalih nego kamaru ovih za nase lige...Blagoje Bratić je napisao/la:Eno u Slobodi Mujić napadač bez ugovora slobodan,i golman Mujkić mislim da bi nam bili pojačanje provjereni igrači,da li to prate naši
golman Mujkic dolazi u obzir ovaj Mujic po meni bi to bilo samo nagomilavanje igraca koji su prosjecni...Blagoje Bratić je napisao/la:Eno u Slobodi Mujić napadač bez ugovora slobodan,i golman Mujkić mislim da bi nam bili pojačanje provjereni igrači,da li to prate naši
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ne postoji pojacanje iz nase lige.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Blagoje Bratić
Pa dobro ja onako na glas razmišljam zanm da se ovaj spominjao i da se kao Amaru sviđa Mujić sad koliko je to tačno neznam,a ovaj Mujkić ako Šeha ide on bi nam golman bio pravo dobar zamjenski 

nabijem vam ideju za podršku zločincu na qrac, jel u redu?jubitubi je napisao/la: Samo cu reci,ideja,a ne masa.Dovoljno.

- pintol_TM87
- Kontakt:
kada su u pitanju evropski ciljevi to je tacno1921 je napisao/la:ne postoji pojacanje iz nase lige.

Trenutno korisnika/ca: bvsic, mamonelafo i 31 gost.