E moj @Paja,stvarno se blamiras svojim postovima,od toga da je Arsenal neka dominacija,pa do toga da Italijani nisu znali nikada igrati fudbal,da je Seria A nizerazredno takmicenje,vjesanje UEFA-inih takmicenja macku o rep...
Znas li sta je uopste rjec dominacija?
Znam da mislis na to da Arsenal igra oku ljep fudbal(misljenja sam da preljepo igraju) na tome im svaka cast,ja cu priznati da su dobri(Arsenal pripada samom vrhu fudbala,) i sve to ali jednostavno daleko su oni od te dominacije(Barcelona je dominantna),bez trofeja nema dominacije tako da...Arsenal i dominacija ko nebo i zemlja.Daleko od toga da smatram da je Arsenal mal ili los klub.
Italijani nisu znali nikada igrati fudbal

,e ovo kad sam procitao izvrno sam se sa stolice.Znas li mozda ko je sve u Europi igrao taj totalni fudbal,to jest stil kojim igra danasnja Barcelona.Inforimisi se malo pa pricaj o tome da Italijani nisu
nikada znali igrati lopte.Procitaj malo o Milanu i totalnom fudbalu(ima na googlu o tom,imas i na forumu dobru kolumnu o Italijanskom fudbalu @magica napiso,procitaj,informisi se pa onda neces srat bezveze).
Seria A,nizerazredno takmicenje...znas li mozda sta znaci nizerazredno.Nekazem da je ono meni na nekom extra nivoudosta mi je palo u ocima nakon afere sa Juventusom ali opet Italija(reprezentacija i liga) i Italijanski klubovi pripadaju vrhu Europe,to ti moze potvrdit podatak da je i Inter prosle godine prvak
Europe.
UEFA-ina takmicenja se mogu sa ponosom staviti u klubske vitrine,a ne mackovima o rep.UEFA-a je Europska organizacija fudbala(znam da znas,al da te podsjetim) i ako se takva takmicenja osvoje klubovi,navijaci tih klubova mogu biti ponosni sto su osvojili neko Europsko takmicenje.
Ovdje nisam dosao da provociram,nego nemogu da se pomirim sa tim da neko pljuje po necemu sto zaista nezasluzuje pljuvanje,a pogotovo osobe koje pljuju ocigledno se nerazumije ili neprate neke stvari.Imas jako malo misljenje o drugima(to jest svima osim Arsenala).Voli svoje al postuj i tude.
Da nebude sve off-topic,da se vratim na temu Fabregas.Moje misljenje je ako neki igrac nije zadovoljan da ga se treba rjesiti jer on kao nezadovoljan moze donjeti vise stete nego koristi.Naravno netreba se nezadovoljnog igraca rjesavati pod svaku cjenu(za male pare),a pogotovo klasu kao sto je Fabregas.Ukoliko se to ljepo naplati mislim da se moze dovesti i vise nego pristojna zamjena koja je spremna sa zadovoljstvom igrati u klubu(sto ce vjerujte mi donjet puno bolje rezultate).