FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovaj lendric se vraca u hajduk, ali kaze da nema namjeru biti na klupi, ako nece igrati u hajduku da ga prodaju ili da ide opet na posudbu. Ektra je igrac ali tesko ga se moze dovesti.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Taj Lendric ce sad ostat u Hajduku, mali je rekao da vise ne zeli nigdje na posudbe, oce se izborit za mjesto u prvih 11 Hajduka, pa onda ide vani igrat
- pintol_TM87
- Kontakt:
pametno od njeg jer ima mali talenta...trazite nekog novog napadaca...gospodin Seljakovic je napisao/la:Taj Lendric ce sad ostat u Hajduku, mali je rekao da vise ne zeli nigdje na posudbe, oce se izborit za mjesto u prvih 11 Hajduka, pa onda ide vani igrat
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Blagoje Bratić
Eno u Slobodi Mujić napadač bez ugovora slobodan,i golman Mujkić mislim da bi nam bili pojačanje provjereni igrači,da li to prate naši 
Eto na sta smo mi Banjalucani spali,da nas proziva grupa koja odradi Banovice koji su bukvalno u komsiluku,sa 50 ljudi,Trebinje sa 20,Siroki sa 21,Prijedor 20,i ne izbacuju ni zvanicne slike,ni zvanicne klipove,i onda odrade Zenicu na finalu Kupa,i desetine klipova,fotografija,i tako dalje,i tako dalje.
Samo cu reci,ideja,a ne masa.Dovoljno.
Zelim vam srecu u LE,da izvucete nekog laganog,da nam se dize koeficijent lige.
Zadnja izmjena: jubitubi, dana/u 30 maj 2011, 18:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako pricamo o tome da napravimo nesto u evropi da budemo kandidati iduce sezno za prvo mjesto onda igraci tipa Mujic ne dolaze u obzir, nekako je bolje dovesti 2 igraca koja kvalitetom odudaraju od ostalih nego kamaru ovih za nase lige...Blagoje Bratić je napisao/la:Eno u Slobodi Mujić napadač bez ugovora slobodan,i golman Mujkić mislim da bi nam bili pojačanje provjereni igrači,da li to prate naši
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
golman Mujkic dolazi u obzir ovaj Mujic po meni bi to bilo samo nagomilavanje igraca koji su prosjecni...Blagoje Bratić je napisao/la:Eno u Slobodi Mujić napadač bez ugovora slobodan,i golman Mujkić mislim da bi nam bili pojačanje provjereni igrači,da li to prate naši
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ne postoji pojacanje iz nase lige.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Blagoje Bratić
Pa dobro ja onako na glas razmišljam zanm da se ovaj spominjao i da se kao Amaru sviđa Mujić sad koliko je to tačno neznam,a ovaj Mujkić ako Šeha ide on bi nam golman bio pravo dobar zamjenski 
nabijem vam ideju za podršku zločincu na qrac, jel u redu?jubitubi je napisao/la: Samo cu reci,ideja,a ne masa.Dovoljno.
- pintol_TM87
- Kontakt:
kada su u pitanju evropski ciljevi to je tacno1921 je napisao/la:ne postoji pojacanje iz nase lige.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- spielführer_21
- Kontakt:
Kako kadeti sad kiksaju, je li Hodžić već otišao? S druge strane bravo za juniore i Ramića, ali pirova pobjeda.. 
P.s. vidim da je neko spomenuo Lazara Marjanovića, vrlo zanimljiv igrač. Čak ima i solidnu visinu da igra špica kakvog Amar preferira, ako mu ističe ugovor treba ga dovesti.. Nemamo šta izgubiti..
P.s. vidim da je neko spomenuo Lazara Marjanovića, vrlo zanimljiv igrač. Čak ima i solidnu visinu da igra špica kakvog Amar preferira, ako mu ističe ugovor treba ga dovesti.. Nemamo šta izgubiti..
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 30 maj 2011, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
jubitubi je napisao/la:Eto na sta smo mi Banjalucani spali,da nas proziva grupa koja odradi Banovice koji su bukvalno u komsiluku,sa 50 ljudi,Trebinje sa 20,Siroki sa 21,Prijedor 20,i ne izbacuju ni zvanicne slike,ni zvanicne klipove,i onda odrade Zenicu na finalu Kupa,i desetine klipova,fotografija,i tako dalje,i tako dalje.
Samo cu reci,ideja,a ne masa.Dovoljno.
Zelim vam srecu u LE,da izvucete nekog laganog,da nam se dize koeficijent lige.
Hoćeš reći da je ideja gornje slike originalnija i bolja od ideje sadržane na donjoj slici?
Tekst na parolama je sigurno originalniji..."Hvala",kako dubokoumno. 
- Blagoje Bratić
ja ovo vaše i nevidim šta piše moram pod mikroskopom poluprazna tribina,i nemaš se čim pohvaliti kod nas je to domaćinski ispunjeno čitko velikim slovima i jasno i slike igrača to je majstorija,ajde begaj sa teme mali ste vi još neda mi se peglat sa vama bolesnicimajubitubi je napisao/la:Tekst na parolama je sigurno originalniji..."Hvala",kako dubokoumno.
A gostovanja vasa ne komentarises? 
Ovo je jedan veoma zanimljiv komentar od strane pristalice Fudbalskog Kluba Borac ciji su navijaci na proslavi titule prvaka Bosne i Hercegovine istakli veoma dubokoumnu parolu na kojoj pise:"Ratko Mladic sprski heroj!",te su ti navijaci,koji su inace veoma poznati po dubokoumnim izjavama skandirali ime uhapsenog ratnog zlocinca koji je vec gore spomenut.jubitubi je napisao/la:Tekst na parolama je sigurno originalniji..."Hvala",kako dubokoumno.
Toliko o "dubokoumnim" izjavama i parolama
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
U politiku ne ulazim.A sto se proslave tice,jbg,ako vam se ne svidja sta vidite,sljedece sezone fino sastavite malo jacu ekipu,pa da dodje to "plavo proljece" konacno,da to Amar poslozi.
Ovako nije zanimljivo kad vas deremo.
I malo na navijackoj grupi poradite,da vas bar ode eto,za pocetak 50tak na svako gostovanje.
Podrav za NK Zeljeznicar.
I malo na navijackoj grupi poradite,da vas bar ode eto,za pocetak 50tak na svako gostovanje.
Podrav za NK Zeljeznicar.
- Blagoje Bratić
pa hajde konta čovjek došli pameti,ali to nikad pameti neće doći,to ti je isto kad u štali imaš ovce pa to neće kako treba ide bezglavo,kad ono opet nacionalizam i veličanje zločinca đaba pričat to neće da sluša utuvi u glavu da se dozove da živi fino navija i raduje se utakmicama sportu,samo prizivaju đavla i rat da ginemo zađaba,dajte se obuzdajte deco to ste zauzeli pobili rastjerali i tamo se šepurite.Mi ih dočekamo na Grbavici kulturno civilirano,ipak smo mi nivo,ajde reko i oni će prepisati nešto,ali jok što bi rekla moja baba pokojna stoka ko stoka. 
Pametna ti je baba zena,nema sta.Da se nije Jovanka zvala? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.