Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
U Magatha su daleko najteži treninzi.
- miralem444
- Kontakt:
ja mislim da ce dzeko sledece sezone zabiti izmedu 30-40 golova....bosanac723 je napisao/la:tako i treba veh, nek gule do zadnje kapiA dzeko ce i naredne sezone zabit 20-etak golova. Nemojte mislit da serem, al' sam vam fakat govorio prije mjesec dana da mi mirise na to da ce dzeko ostat u VFL
ja se smijem opkladit da ce najmanje 30 komada uvalit 100000%
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
tesko vec su ga upoznali sad ce duplo vise pazit na njega nego na grafiteamiralem444 je napisao/la:ja mislim da ce dzeko sledece sezone zabiti izmedu 30-40 golova....bosanac723 je napisao/la:tako i treba veh, nek gule do zadnje kapiA dzeko ce i naredne sezone zabit 20-etak golova. Nemojte mislit da serem, al' sam vam fakat govorio prije mjesec dana da mi mirise na to da ce dzeko ostat u VFL
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sve preko 20 je OGROMAN uspjeh.
P.S. Deset golova u Italiji ima vrijednost kao dvadeset u Njemačkoj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Sve preko 20 je OGROMAN uspjeh.
Slažem se !
miralem444 je napisao/la:ja mislim da ce dzeko sledece sezone zabiti izmedu 30-40 golova....bosanac723 je napisao/la:tako i treba veh, nek gule do zadnje kapiA dzeko ce i naredne sezone zabit 20-etak golova. Nemojte mislit da serem, al' sam vam fakat govorio prije mjesec dana da mi mirise na to da ce dzeko ostat u VFL
Vedo 32
Dzeko 31
Grafite 25
Gomez 23
Miske 21 asistencija
Sejo 20 asistencija
soko je napisao/la:miralem444 je napisao/la:ja mislim da ce dzeko sledece sezone zabiti izmedu 30-40 golova....bosanac723 je napisao/la:tako i treba veh, nek gule do zadnje kapiA dzeko ce i naredne sezone zabit 20-etak golova. Nemojte mislit da serem, al' sam vam fakat govorio prije mjesec dana da mi mirise na to da ce dzeko ostat u VFL
Vedo 32
Dzeko 31
Grafite 25
Gomez 23
Miske 21 asistencija
Sejo 20 asistencija
svaka cast na postu,ovo volim
Vrlo,vrlo mogucesoko je napisao/la:miralem444 je napisao/la:ja mislim da ce dzeko sledece sezone zabiti izmedu 30-40 golova....bosanac723 je napisao/la:tako i treba veh, nek gule do zadnje kapiA dzeko ce i naredne sezone zabit 20-etak golova. Nemojte mislit da serem, al' sam vam fakat govorio prije mjesec dana da mi mirise na to da ce dzeko ostat u VFL
Vedo 32
Dzeko 31
Grafite 25
Gomez 23
Miske 21 asistencija
Sejo 20 asistencija
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo jos jedna lijepa informacija.....edinov gol protiv hannovera izabran za najljepsi gol protekle sezone.....grafite-ov solo protiv bavaraca na drugom mjestu.....aferim
haj daj link da se vidi ta ljepotica....
grafite.....vjecno drugi vjecno sijenka....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Idi na bundesliga.de tamo nadjes sve.johnnyHZ je napisao/la:haj daj link da se vidi ta ljepotica....
BosnaE
Ma ja mislim da ce jednako na njega paziti kao i prosle sezone.Sta ces ako se budu orijentisali samo na Dzeku onda im Grafite sigurno zabija.Tesko tu paziti samo na jednog pored njih dvojice,i onda opet kad mislis da si ih uspio zaustaviti,dodje ti Miske i zabije golnick je napisao/la:tesko vec su ga upoznali sad ce duplo vise pazit na njega nego na grafiteamiralem444 je napisao/la:ja mislim da ce dzeko sledece sezone zabiti izmedu 30-40 golova....bosanac723 je napisao/la:tako i treba veh, nek gule do zadnje kapiA dzeko ce i naredne sezone zabit 20-etak golova. Nemojte mislit da serem, al' sam vam fakat govorio prije mjesec dana da mi mirise na to da ce dzeko ostat u VFL
-
deni_m1312
- Kontakt:
evo ga na oficijelnoj stranici wolfsburga...ja mislim da ne treba prevodit naslov...
Edin Dzeko: 100 Prozent Wolfsburg
http://www.vflwolfsburg.de/50496+M59069374c3c.html
Dzeko kaze da je trenutno sretan u Wolfsburgu. Ako je on sretan onda sam i ja sretan!deni_m1312 je napisao/la:evo ga na oficijelnoj stranici wolfsburga...ja mislim da ne treba prevodit naslov...
Sretan je klinac,da je sretan nebi molio da ga puste u Milan,sad govori da je sretan jel je sve zavrseno...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nazalost, to je tacno jel prije par dana je Dzeko rekao da nije sretan u Wolfsburgu te da hoce da prede u Milanu.miky_hz je napisao/la:Sretan je klinac,da je sretan nebi molio da ga puste u Milan,sad govori da je sretan jel je sve zavrseno...
ako je dzeko sretan i ja sam jos sretniji 
- miralem444
- Kontakt:
ma mozda je i najpametnije sto je ostao vjeran wolfsburgu.....ja sam negdje cito da oni dzeku nace da porodaju jer smatraju da ce on sledece sezone aBd.kostati izmedu 50-60 miliona eura....
ja mislim da dzeko sad kosta 30 miliona.....
dzeki od srca zelim da mu se ponovi proljetni dio sezone...
ja mislim da dzeko sad kosta 30 miliona.....
dzeki od srca zelim da mu se ponovi proljetni dio sezone...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ako se on i malo pitao ,onda mu je greska sto nije otisao u milan
u milanu bi se dokazivao i napredovao a ovako bojim se zasicenja
nadam se na polusezoni da ode gdje je trebao
u milanu bi se dokazivao i napredovao a ovako bojim se zasicenja
nadam se na polusezoni da ode gdje je trebao
Daće oni njega naredne sezone za 10 miliona, ako bude zainteresovanih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], jasmin10, Proximic i 46 gostiju.