Javi mi se kad hoces da odigramo.
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
@marseille84 od sad pa do kasno navece sam dostupan da odigramo mec...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
a i ja sam se uhvatio smijat' kad sam skontao..kako na ovom moze postojati citvm22 je napisao/la:HAHAAHAHAAHAHAH CIT HAHAHAAHHAAHMaestro^^ je napisao/la:sta je ovo , odigrah bezze sa nekoliko likova dobijam svaku , dolazi mi neki lik dade mu ja gol .. kaze lik imas cit..kakav je cit u ovoj igri ??.. a igru igram manje od pola sata
![]()
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo 
uh, bice to derbi prvog kolachily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
Vrijeme suncano,uvjeti idealni za pravu haxbalsku predstavu,prednost dajem redsu, zbog iskustva u igranju 1vs1,ipak je on još uvjek aktuelni i jedini prvak **** haxball legaueILoveLFC je napisao/la:uh, bice to derbi prvog kolachily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
Djonla kad budes tu javi se da odigramo prvo kolo.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma kakav reds nema on pojma...dobijas 100% ( kvota na tebe 1,05)chily-rz je napisao/la:Vrijeme suncano,uvjeti idealni za pravu haxbalsku predstavu,prednost dajem redsu, zbog iskustva u igranju 1vs1,ipak je on još uvjek aktuelni i jedini prvak **** haxball legaueILoveLFC je napisao/la:uh, bice to derbi prvog kolachily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sylar hoćemo mi kup odigrati?????
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo, kad hoces da igramo ??Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pozivam Baju_Zvjerku da se dogovorimo oko termina.....
P.S. Nek' mi neko da objasnjenja kako se rezultati generisu u ovu ligu, i koji je pasword, kako se udje, nista ne znam.. I linkovi za ligu i kup ako mogu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
http://www.haxball.gr/league/view/15865 liga
http://www.haxball.gr/cup/view/3254 kup
ne treba ti pasword , to reds i neuville update
http://www.haxball.gr/cup/view/3254 kup
ne treba ti pasword , to reds i neuville update
alfarouqaminu javi se kad ti odgovara da odigramo
Tu sam,možemo za nekih 10-tak minuta ?chily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
FK Pjetlovi
Javite nam ime sobe i to da mozemo gledatreds je napisao/la:Tu sam,možemo za nekih 10-tak minuta ?chily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
OK,Ajde ti napravi room,obavezno s paswordom pa javireds je napisao/la:Tu sam,možemo za nekih 10-tak minuta ?chily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
- aleksandarhz
- Kontakt:
EVo ako vam treba svjedok da pazim na pingchily-rz je napisao/la:OK,Ajde ti napravi room,obavezno s paswordom pa javireds je napisao/la:Tu sam,možemo za nekih 10-tak minuta ?chily-rz je napisao/la:Reds,javi kad mozes,da odradimo ovo prvo kolo
S-Y-L-A-R je napisao/la:Djonla kad budes tu javi se da odigramo prvo kolo.
druze evo tu sam, nadam se da mozes u narednih 45 minuta....ili nekad navecer
ILoveLFC je napisao/la:Ma kakav reds nema on pojma...dobijas 100% ( kvota na tebe 1,05)
Kad sam bio u formi prim'o si cenera...
FK Pjetlovi
Kad si ti bio u formi, ja sam tek poceo sa haxballomreds je napisao/la:ILoveLFC je napisao/la:Ma kakav reds nema on pojma...dobijas 100% ( kvota na tebe 1,05)![]()
![]()
![]()
- aleksandarhz
- Kontakt:
Evo ako hocete kod mene...
FCS
pw: 1987

FCS
pw: 1987
Zadnja izmjena: aleksandarhz, dana/u 30 maj 2011, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro ja sam sad na zalasku karijere,skoro pa vraćen iz mirovine kako bih promovis'o ovaj turnir na svjetsku scenu.ILoveLFC je napisao/la:Kad si ti bio u formi, ja sam tek poceo sa haxballomreds je napisao/la:ILoveLFC je napisao/la:Ma kakav reds nema on pojma...dobijas 100% ( kvota na tebe 1,05)![]()
![]()
![]()
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.