FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa nemojte tako, zvezda i vojvodina su igrali sutradan... 

Dvadesetog juna je izvlačenje za prva dva pretkola...Hamo je napisao/la:Kada su izvlačenja
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Sta si se ti upalio ko kutnjak ??? Pa vi da ste igrali ne znam kakvo finale nebi vas doslo vise od 500. Igrali ste finale kupa BIH sa Zeljeznicarom pa koliko vas je doslo u Sarajevo ??? Da smo igrali sa vama u Banjaluci doslo bi nas onoliko koliko nas uvijek dodje jer nam nedate vise prostora a vas nikad vise nije doslo od 200, i koje je to vase gostovanje na kojem vas je bio vise od te cifre. Mi imamo gostovanja i gostovanja na kojima je cifra prelazila preko 1000 navijaca, a gostovanje u Sirokom Brijegu ce vam svima biti rak rana, a to ce ti potvrditi svaki navijac Sirokog Brijega, kada nas je u Sirokom Brijegu bilo preko 2000 i kada smo igrali za titulu prvaka Bosne i Hercegovine, zato suti i poklopi se. Mi smo u prosloj sezoni imali najvecu posjecenost na stadionu u regionu a bilo je oko 7 000 u prosjeku a vi niste mogli za proslavu titule skupiti nekih 4 000 a kod nas je bilo preko 16 000 na Grbavici kada smo igrali sa Laktasima zadnje kolo, zato sjedi malo odvagaj i gledaj skim ces se mjeriti. Po brojnosti se ne mozete mjeriti ni sa Manijacima ni Hordama a ni Robijasima...jubitubi je napisao/la:Pa naravno da ce vas biti,70 kilometara autoputa,i jos finale Kupa,jedina nada za spas sezone.Blagoje Bratić je napisao/la: Nije NK nego FK pa gledaš li ti utakmice,a koliko nas beše ono u zenici si pratio tivi imaš na youtube,ili kako
Mamić reče utub pa vidi,a polako pa šta hoćeš mi prošle sezone titulu,a ove kup,a vi prošle sezone kup,a
ove titulu,i na isto ti ga dođe,i ko koga dere,ajde sinko pojma ti nemaš.![]()
@Baby
Daj neki argument,sunce mu,nemoj s tim dubokoumnim parolama.
Hvala brateHawking je napisao/la:Dvadesetog juna je izvlačenje za prva dva pretkola...Hamo je napisao/la:Kada su izvlačenja

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Najvece svade izmedu Lesinara su te da pola navija za Partizan,a pola za Crvenu zvezdu.
svoj ti pos'o !
Džaba ti to pišeš druže, kad to on neće prihvatit', ima on neku svoju logiku, koja nalaže da su oni uvijek u pravu, a ostatak ljudskog roda u krivu...Ne može tu insan normalno diskutovat'...Pirke_TM87 je napisao/la:Sta si se ti upalio ko kutnjak ??? Pa vi da ste igrali ne znam kakvo finale nebi vas doslo vise od 500. Igrali ste finale kupa BIH sa Zeljeznicarom pa koliko vas je doslo u Sarajevo ??? Da smo igrali sa vama u Banjaluci doslo bi nas onoliko koliko nas uvijek dodje jer nam nedate vise prostora a vas nikad vise nije doslo od 200, i koje je to vase gostovanje na kojem vas je bio vise od te cifre. Mi imamo gostovanja i gostovanja na kojima je cifra prelazila preko 1000 navijaca, a gostovanje u Sirokom Brijegu ce vam svima biti rak rana, a to ce ti potvrditi svaki navijac Sirokog Brijega, kada nas je u Sirokom Brijegu bilo preko 2000 i kada smo igrali za titulu prvaka Bosne i Hercegovine, zato suti i poklopi se. Mi smo u prosloj sezoni imali najvecu posjecenost na stadionu u regionu a bilo je oko 7 000 u prosjeku a vi niste mogli za proslavu titule skupiti nekih 4 000 a kod nas je bilo preko 16 000 na Grbavici kada smo igrali sa Laktasima zadnje kolo, zato sjedi malo odvagaj i gledaj skim ces se mjeriti. Po brojnosti se ne mozete mjeriti ni sa Manijacima ni Hordama a ni Robijasima...jubitubi je napisao/la:Pa naravno da ce vas biti,70 kilometara autoputa,i jos finale Kupa,jedina nada za spas sezone.Blagoje Bratić je napisao/la: Nije NK nego FK pa gledaš li ti utakmice,a koliko nas beše ono u zenici si pratio tivi imaš na youtube,ili kako
Mamić reče utub pa vidi,a polako pa šta hoćeš mi prošle sezone titulu,a ove kup,a vi prošle sezone kup,a
ove titulu,i na isto ti ga dođe,i ko koga dere,ajde sinko pojma ti nemaš.![]()
@Baby
Daj neki argument,sunce mu,nemoj s tim dubokoumnim parolama.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
ne može biti gori od peraka i jamaka a plate su tu u pet deka tako da nemamo šta izgubitiellaxaz je napisao/la:Dejan Drakulpartibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/de ... ljeznicaru
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/de ... ljeznicaru![]()
Dok ne prođe pripreme s nama, ništa ne komentarišem.
- Blagoje Bratić
HVALA VELIKOinvincible je napisao/la:Blagoje Bratić je napisao/la:Vjeruješ da joj ni ime neznam nije mi bitno samo znam da je bila Bosanka i Hercegovka.jubitubi je napisao/la:Pametna ti je baba zena,nema sta.Da se nije Jovanka zvala?
KOJI GOSPODIN!

-
- Kontakt:
Ovog Drakula nesto i neznam,ali ovaj Lendric bi nam lego ko budali samar,jos lijep,mlad i pametan! A i "babo"postade pravi hit! Nema mjesta gdje se ne moze cuti,od posla,granapa pekare pa sve do printanih i ostalih medija! More komotno na Eurosong! Postavljamo standarde!! 

Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Upravo to, ja gdje god da prođem svi to pjevuše ...BlingBling je napisao/la:Ovog Drakula nesto i neznam,ali ovaj Lendric bi nam lego ko budali samar,jos lijep,mlad i pametan! A i "babo"postade pravi hit! Nema mjesta gdje se ne moze cuti,od posla,granapa pekare pa sve do printanih i ostalih medija! More komotno na Eurosong! Postavljamo standarde!!
-
- Kontakt:
Tica feat. The Maniacs 12 points 

Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Vidim spominju mnogi Lendrića, to bi bio posao decenije, ali je nemoguće da ga dovedemo, lakše Dialibu dovesti realno govoreći.
- bistrikboy
- Kontakt:
De majke vam prestanite pisati te neke kompozicije za tribinu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Vala baš, čovjek uše da vidi ima li išta novo, ko dolazi, ko odlazi, kad tamo se prave pjesmebistrikboy je napisao/la:De majke vam prestanite pisati te neke kompozicije za tribinu.

EVO AMARA NA TVSA!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Amar na TVSA 

110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Amar Osim:
"Ako budemo igrali s Fulhamom možemo se tri mjeseca pripremat".
"Dejan Drakul, ma bezveze, igrao prije tri godine u Veležu kad su se borili za opstanak".
"Dejan Drakul, ma bezveze, igrao prije tri godine u Veležu kad su se borili za opstanak".
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Blagoje Bratić
ovaj je naš jubitubi on pati za Željom
Ahahaa Amar je bog šta kaže onom voditelju ti bogami ti to tako pompezno najavi ko da smo doveli
Ibričiča,a ne momka koji je bio povređen nije igrao ma bezveze

Ahahaa Amar je bog šta kaže onom voditelju ti bogami ti to tako pompezno najavi ko da smo doveli
Ibričiča,a ne momka koji je bio povređen nije igrao ma bezveze

O čemu je još bilo riječi u intervjuu ?babilonTM je napisao/la:Amar Osim:
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, knoa, Lokomotifa, Orvel, Pact1921, svrakino1921 i 53 gosta.