Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tarik14
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Tarik14 » 30 jun 2009, 20:02

Virtu4l je napisao/la:Daće oni njega naredne sezone za 10 miliona, ako bude zainteresovanih.
Sta to treba da znaci? :?

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 30 jun 2009, 20:06

Virtu4l je napisao/la:Daće oni njega naredne sezone za 10 miliona, ako bude zainteresovanih.
pa zar i ti, sine berine, u pesimiste predje????
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 30 jun 2009, 20:07

e de mi molim te objasni sta si ti ovo napiso.. :? :? :? :?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 30 jun 2009, 20:20

Sretno Dzeko gdje god ili u Milanu ili Wfl -al volio bi da si otisao u AcM al eto tako ti grah pao sta ces" viva dragulj"
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2009, 20:26

miralem444 je napisao/la:
Zato što će se Wolfsburg provaliti naredne godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 30 jun 2009, 20:39

Virtu4l je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:
Zato što će se Wolfsburg provaliti naredne godine.
i da se to desi nemora znacit da ce se i Dzeko provaliti snjima.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2009, 20:43

Mnogi prognoziraju da Wolfsburg neće odbraniti titulu?

- I ja čisto sumnjam. Teško će im biti- Sada će svi na njih obratiti posebnu pažnju. Uvijek je teže ostati na vrhu, nego doći do njega. Bajern će im biti glavni rival. Oni su, po meni, glavni favorit. - Vedad Ibišević
Iskreno, zar mislite da bi Džeko dostigao ovoliku slavu da Wolfsburg nije bio prvak Njemačke?

Teško drugovi (i drugarice, da mi se Leki ne naljuti), veoma teško...
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 30 jun 2009, 21:27

Virtu4l je napisao/la:

- I ja čisto sumnjam. Teško će im biti- Sada će svi na njih obratiti posebnu pažnju. Uvijek je teže ostati na vrhu, nego doći do njega. Bajern će im biti glavni rival. Oni su, po meni, glavni favorit. - Vedad Ibišević
Iskreno, zar mislite da bi Džeko dostigao ovoliku slavu da Wolfsburg nije bio prvak Njemačke?

ej care prvo na samom pocetku sezone svi govore kakav hoffenheim koga oni imaju vedada sta je on za tonija nije mu ni do koljena...a svi smo vidjeli sta zmaj uradi....pocetak proljetne sezone svi govore bayern 100% prvi,ma kakav wolfsburg gdje cete poredit dzeku sa tonijem ili misimovica sa riberiema svi znamo sta se desi dzeko 26 golova a toni 16 golova..miske nevjerovatnoh 20 asistencija a riberi po******* 8 asistencija...i daj molim te
a sto se tice dzeke on care moj sledece godine kosta 50 miliona eura.......i nikako ga wolfsburg nece prodat za 10 miliona.....a sto se tice citave ekipe wolfsburga oni nemaju imena ko bayern al oni imaju duolo uigraniju ekipu od bayerna...nemoraju oni sledece sezone biti prvi al ce sigurno biti medu prvih 5 timova bundes lige....

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 30 jun 2009, 21:31

Virtu4l je napisao/la:

Zar ti mislis da bi Wolfsburg uopste bio prvak bez Dzeke? Neznam odkud ti ovolika podcjena covjeka koji se pokazao u Bundesligi pa i kvalifikacijama za SP kao jedan on najboljih napadaca u Evropi...
Zadnja izmjena: alen m, dana/u 30 jun 2009, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2009, 21:31

A ja se od srca nadam da si ti Miraleme u pravu, a da ja griješim. Ok?
Voli te tvoje Sarajevo.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 jun 2009, 21:33

sa dzekom ili bez njega, svejedno. ali tacna ne bi dosla nikada u volsburg da zvjezdinjo nije imao onako brilijatnu sezonu. on je mozak ekipe

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 30 jun 2009, 21:36

[/quote]Zar ti mislis da bi Wolfsburg uopste bio prvak bez Dzeke? Neznam odkud ti ovolika podcjena covjeka koji se pokazao u Bundesligi pa i kvalifikacijama za SP kao jedan on najboljih napadaca u Evropi...[/quote]

slazem se...ka jedan momak postigne u sezoni 26 golova steba mu skinut kapu s glave....i dzeko je igrac koji samo moze da napreduje....eto ima sad za trenera veha ...pa cemo vidjet... jer cim ga veh nije dao velikom milanu to znaci da mu je dzeko glavni igrac i da bez njega dafinitivno wolfsburg nece moci.....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 30 jun 2009, 21:40

bh hrvat je napisao/la:sa dzekom ili bez njega, svejedno. ali tacna ne bi dosla nikada u volsburg da zvjezdinjo nije imao onako brilijatnu sezonu. on je mozak ekipe
pa dorbro zvjezdinho (miske) je samo nagovijestio da ce ove sezone imati 30 asistencija.....ja mislim da to on definitivno moze.... ;) ;) ;) ;) :) :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 jun 2009, 22:23

ma ljudi tesko se moze odrzati ovakva forma,volfsi koliko sam upucen nisu doveli nikog vise znaci nema konkurencije u ekipi tesko da mogu proslu sezonu ponovit,volfsi tonu spadaju cjene djeksonu i kompaniji i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 jun 2009, 22:27

u prvoj polusezoni Dzeke nidje nije bilo jer nije bilo ni wolfsburga dok je u 2.polusezoni puko wolfsburg a sa njima i dzeko sto nam govori da ako wolfsi pocinju gubiti formu da ce i dzeko sa njima lagano..a da do tog nebi doslo nek se kupi odavde i nek ide u milan il neki slican velki klub.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2009, 22:51

A_d_0 je napisao/la:u prvoj polusezoni Dzeke nidje nije bilo jer nije bilo ni wolfsburga dok je u 2.polusezoni puko wolfsburg a sa njima i dzeko sto nam govori da ako wolfsi pocinju gubiti formu da ce i dzeko sa njima lagano..a da do tog nebi doslo nek se kupi odavde i nek ide u milan il neki slican velki klub.
Potpis.
Voli te tvoje Sarajevo.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jun 2009, 23:18

Virtu4l je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:u prvoj polusezoni Dzeke nidje nije bilo jer nije bilo ni wolfsburga dok je u 2.polusezoni puko wolfsburg a sa njima i dzeko sto nam govori da ako wolfsi pocinju gubiti formu da ce i dzeko sa njima lagano..a da do tog nebi doslo nek se kupi odavde i nek ide u milan il neki slican velki klub.
Potpis.
Potpisujte vi koliko hocete i saljite ga u te "velike" klubove kol'ko vam je volja, on ostaje. :lol:

Kao sto rekoh, VW je toliko jak da mu ta suma sto je stigla od mistera Berluskonija ne znaci nista. ;)

No sikiriki, bit ce Edo ponovo ubojit i sretan kao sto je bio. :)
Vom Jäger zum Gejagten

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 jun 2009, 23:25

ja sam bio za da Dzeko ode u Milan,ali nema veze i Wolfsi igrAju LP...ako Dzeko u Lp odradi posao kako treba tek ce mu onda cjena skociti :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 jul 2009, 00:22

Akobogda sljedeće sezone Džeko opet 20 komada u Bundesligi. Slažem se da je teško zadržati istu formu i znam da će Wolfsima biti teško na početku ove sezone. Došao im je novi trener i Bog zna kakve on planove ima u glavi. Živi bili pa vidjeli, nadam se da će naši reprezentativci u Bundeski ponoviti formu od prošle sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 01 jul 2009, 00:39

Ma meni nije jasno sto Wolfsi ne kupe nikakve nove igrace.trebali su tu odbranu malo pojacati.Nemozes samo racunati moji napadaci mogu dati vise golova nego sto odbrana moze primiti.sta ces ako prvo primis 2 gola...Mislim da ce i ostatak ekipe dosta uticati na igre Dzeke

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Mostarska, Proximic, riki46 i 47 gostiju.