Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
Nemam rijeci,peh do peha...Bas mi je zao Zlatana,nadajmo se dobru ...
Bravo druze, 100 % se slazem s tobommahalas je napisao/la:Vi pametnjakovici koji pljujete po zlatanu, kad sljedeče godine bude harao po južnoafričkim stadionima. Ostanite vjerni sebii da vas onda necujemo ono "joj jes ovaj Zlatan dobar" i te folove. Čovjek je odgovorno tvrdim najjači igrac nase repke i danije ovakav baksuz kakav jeste pa da moze igrati, sad bi mi vec kupovali karte za Afriku...
NEDAJ SE ZLATANE ZLATNI SINE BOSANSKI,,,,,,uz tebe smo mi pravi navijači

Zlatan je definitivno jedan od 3 najjaca igraca reprezentacije i iskreno se nadam da ce se i ovaj put uspjeti vratiti,
naravno, cak i bolji nego prije...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Evo jedna vrlo lijepa slika:

Znaci ponovo trenira Zlatan. Treba nam Zlatan, da vise ne moramo gledat Muratovica koji crkne poslje 60 minuta.
Znaci ponovo trenira Zlatan. Treba nam Zlatan, da vise ne moramo gledat Muratovica koji crkne poslje 60 minuta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa kakav je to komentar o Muratovicu covjeku koji pretrci na utakmicama u prosjeku izmedju 8-10 km.Da ga ti ne moras gledat reci tako ne mi -mi ga zelimo gledati i to jos dugo.ne lupetaj gluposti covjece. 

Ma daj ba. Covjek se umori tamo negdje oko 65-70. i onda ne moze nista. Bajramovic puno vise trci, intenzivnije igra i bolji je igrac u svakom pogledu.BINJACKA je napisao/la:Pa kakav je to komentar o Muratovicu covjeku koji pretrci na utakmicama u prosjeku izmedju 8-10 km.Da ga ti ne moras gledat reci tako ne mi -mi ga zelimo gledati i to jos dugo.ne lupetaj gluposti covjece.
-
- Kontakt:
ne ne muratovic stvarno trci bez prestanka,to je i njegova najveća kvaliteta,pogledaj samo utakmicu protiv omana,ubjedljivo je najvise pretrcao a ni ćiro ga ne mijenja nakon 1.poluvremena,covjek skoro uvijek ostane do kraja,jedino kad raja proziva pjanića da uđeCartman je napisao/la:Ma daj ba. Covjek se umori tamo negdje oko 65-70. i onda ne moze nista. Bajramovic puno vise trci, intenzivnije igra i bolji je igrac u svakom pogledu.BINJACKA je napisao/la:Pa kakav je to komentar o Muratovicu covjeku koji pretrci na utakmicama u prosjeku izmedju 8-10 km.Da ga ti ne moras gledat reci tako ne mi -mi ga zelimo gledati i to jos dugo.ne lupetaj gluposti covjece.
-
- Kontakt:
deni_m1312 je napisao/la:ne ne muratovic stvarno trci bez prestanka,to je i njegova najveća kvaliteta,pogledaj samo utakmicu protiv omana,ubjedljivo je najvise pretrcao a ni ćiro ga ne mijenja nakon 1.poluvremena,covjek skoro uvijek ostane do kraja,jedino kad raja proziva pjanića da uđeCartman je napisao/la:Ma daj ba. Covjek se umori tamo negdje oko 65-70. i onda ne moze nista. Bajramovic puno vise trci, intenzivnije igra i bolji je igrac u svakom pogledu.BINJACKA je napisao/la:Pa kakav je to komentar o Muratovicu covjeku koji pretrci na utakmicama u prosjeku izmedju 8-10 km.Da ga ti ne moras gledat reci tako ne mi -mi ga zelimo gledati i to jos dugo.ne lupetaj gluposti covjece.
svaka cast muratovicu ali realno bajramovic je bolji igrac ali za ovaj vakat dok je baajramovic bio ozlijeđen muratovic je odradio odlican posao, no tu bi trebao da mu bude kraj ako se vrati bajramovic jer realno pogledaj samo u kakvim je klubovima igrao bajramovic u kakvim muratovic i vidjet ces razliku ali josjednom kazem svaka casti muratovicu!!!!
-
- Kontakt:
Ma daj ba. Covjek se umori tamo negdje oko 65-70. i onda ne moze nista. Bajramovic puno vise trci, intenzivnije igra i bolji je igrac u svakom pogledu.[/quote]
svaka cast muratovicu ali realno bajramovic je bolji igrac ali za ovaj vakat dok je baajramovic bio ozlijeđen muratovic je odradio odlican posao, no tu bi trebao da mu bude kraj ako se vrati bajramovic jer realno pogledaj samo u kakvim je klubovima igrao bajramovic u kakvim muratovic i vidjet ces razliku ali josjednom kazem svaka casti muratovicu!!!![/quote]
ma bajramović je puno bolji igrac,jedna cijela klasa ispred,muratovic je na vrhuncu forme jednak bajramoviću koji u posljednje 2 godine skupio 2 nastupa.....muratovića bi i da nije zlatana vrlo brzo zamijenio pjanić,ili kad bi se salihović napokon sklonio sa boka i postavio malo naprijed,a tu je i rahimić.........al da covjek ne trci bogami trci
svaka cast muratovicu ali realno bajramovic je bolji igrac ali za ovaj vakat dok je baajramovic bio ozlijeđen muratovic je odradio odlican posao, no tu bi trebao da mu bude kraj ako se vrati bajramovic jer realno pogledaj samo u kakvim je klubovima igrao bajramovic u kakvim muratovic i vidjet ces razliku ali josjednom kazem svaka casti muratovicu!!!![/quote]
ma bajramović je puno bolji igrac,jedna cijela klasa ispred,muratovic je na vrhuncu forme jednak bajramoviću koji u posljednje 2 godine skupio 2 nastupa.....muratovića bi i da nije zlatana vrlo brzo zamijenio pjanić,ili kad bi se salihović napokon sklonio sa boka i postavio malo naprijed,a tu je i rahimić.........al da covjek ne trci bogami trci

I Bajramovic ali i Muratovic su dva odlicna igraca. Tesko je reci zapravo ko je bolji. Muratovic puno trci i dobro se krece. Borben je i ima iskustva. Bajramovic cesto ucestvuje u napad i zna da zabija golove tada kada je najbitnije.
Umorio bi se i ti kad pretrcao kao pola ostalih u ekipiCartman je napisao/la:Ma daj ba. Covjek se umori tamo negdje oko 65-70. i onda ne moze nista. Bajramovic puno vise trci, intenzivnije igra i bolji je igrac u svakom pogledu.BINJACKA je napisao/la:Pa kakav je to komentar o Muratovicu covjeku koji pretrci na utakmicama u prosjeku izmedju 8-10 km.Da ga ti ne moras gledat reci tako ne mi -mi ga zelimo gledati i to jos dugo.ne lupetaj gluposti covjece.

Ne blamiraj se za Muratovica da te neko necuje.
Da si pisao o kvalitetu ljudi bi te skontali ovako nigdje veze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
otisao sam na str nekog njemackog forografa i nadjem par slika sa treninga frankfurta.
http://www.huebner-foto.de/index.php?ac ... nutes=1440
na dvije slike se vidi kako zlatan igra u kopackama normalno,sve ok i kad pogledate vrijeme tih slika jedna je u 10.58 h a druga u 11.08 h....ali ima jos slika naseg zlatana,samo ovaj put nazalost ne trenira vec na dvije slike sjedi pored terena sa zamotanim stopalom u nesto plavo,u jednoj je kod njega fizioterapeut i imaju jos dvije slike na kojima zlatan odlazi zamotane noge(da li je bio kraj treninga ili samo kraj za njega ne znam).Od ovih slika gdje mu je noga zamotana i ne trenira najstarija je u 11.27 a najmladja u 11.36 h kada odlazi....sto nas dovodi do zakljucka da je jedno vrijeme trenirao normalno,a da je cca pola sata kasnije otisao sa treninga zamotane noge.
Sad sta mu je bilo,ne bi da baksuziram al bojim se da je ona slike sa prethodne stranice gdje on uklizava bila prije ovog zamotavanja noge!
evo link pa sami pogledajte.....
na dvije slike se vidi kako zlatan igra u kopackama normalno,sve ok i kad pogledate vrijeme tih slika jedna je u 10.58 h a druga u 11.08 h....ali ima jos slika naseg zlatana,samo ovaj put nazalost ne trenira vec na dvije slike sjedi pored terena sa zamotanim stopalom u nesto plavo,u jednoj je kod njega fizioterapeut i imaju jos dvije slike na kojima zlatan odlazi zamotane noge(da li je bio kraj treninga ili samo kraj za njega ne znam).Od ovih slika gdje mu je noga zamotana i ne trenira najstarija je u 11.27 a najmladja u 11.36 h kada odlazi....sto nas dovodi do zakljucka da je jedno vrijeme trenirao normalno,a da je cca pola sata kasnije otisao sa treninga zamotane noge.
Sad sta mu je bilo,ne bi da baksuziram al bojim se da je ona slike sa prethodne stranice gdje on uklizava bila prije ovog zamotavanja noge!
evo link pa sami pogledajte.....
-
- Kontakt:
Am Dienstag hat Zlatan Bajramovic nur unter starken Schmerzen im mehrfach operierten Zeh das zweite Training unter Michael Skibbe beenden können. Ins Trainingslager nach Zell am Ziller fährt der Bosnier am Mittwochmorgen um neun Uhr nicht mit, "er ist völlig am Boden", berichtete Vorstandschef Heribert Bruchhagen am Dienstagnachmittag.
Bajramovic wird der Eintracht auf absehbare Zeit also nicht helfen können, "daraus", sagt Bruchhagen, "ergeben sich Sachzwänge"
U utorak, Zlatan Bajramović samo pod teški bol u nožni prst djelovao u nekoliko navrata u drugom treningu pod Michael Skibbe može zatvoriti. Dodaj u trening kamp u Zell am Ziller ostavlja Bosanaca u srijedu ujutro na devet bez takta ", on je u potpunosti na terenu", izjavili CEO Heribert Bruchhagen u utorak poslijepodne.
Bajramović, sklad u doglednoj budućnosti neće vam pomoći da "to", kaže Bruchhagen ", postoje ograničenja '
uglavnom...pod velikim bolovima u palcu odradio trening....ne putuje sutra sa ostatkom ekipe na pripreme

ma odrezi ga u PM,moze se i bez palca igrat ko **** palac nek ti naprave neku posebnu kopacku,nesto...
Bajramovic wird der Eintracht auf absehbare Zeit also nicht helfen können, "daraus", sagt Bruchhagen, "ergeben sich Sachzwänge"
U utorak, Zlatan Bajramović samo pod teški bol u nožni prst djelovao u nekoliko navrata u drugom treningu pod Michael Skibbe može zatvoriti. Dodaj u trening kamp u Zell am Ziller ostavlja Bosanaca u srijedu ujutro na devet bez takta ", on je u potpunosti na terenu", izjavili CEO Heribert Bruchhagen u utorak poslijepodne.
Bajramović, sklad u doglednoj budućnosti neće vam pomoći da "to", kaže Bruchhagen ", postoje ograničenja '
uglavnom...pod velikim bolovima u palcu odradio trening....ne putuje sutra sa ostatkom ekipe na pripreme

ma odrezi ga u PM,moze se i bez palca igrat ko **** palac nek ti naprave neku posebnu kopacku,nesto...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pohval;e za Zl;atanov povratak,a jezik pregrizao sto pricas gluposti protiv Muratovica.Ljakse.Cartman je napisao/la:Evo jedna vrlo lijepa slika:
BosnaE
Dobro mu je Ciro reko, neka odreze taj prokleti palac vise.
Zaista mi je zao Zlatana Bajramovica, igrac koji mi je medju najdrazima iz reprezentacije, stvarno mi je zao sto nece otici sa ekipom na pripreme u Austriju,svi znamo koliko su pripreme bitne za igraca, nije mi nikako jasno da moze prst davati tolike probleme. Nadam se da ce se vratiti i poceti trenirati i igrati.
Zlatane uz tebe smo, ozdravi nam molim te
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
jbg samo da se ne desi ono najgore,a to je da zbog palca prestane igrati jer je izjavio da vise nece ici na operaciju pa makar i zrtvovao karijeru,nadam se da do ovog nece doci 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
amir je napisao/la:Zaista mi je zao Zlatana Bajramovica, igrac koji mi je medju najdrazima iz reprezentacije, stvarno mi je zao sto nece otici sa ekipom na pripreme u Austriju,svi znamo koliko su pripreme bitne za igraca, nije mi nikako jasno da moze prst davati tolike probleme. Nadam se da ce se vratiti i poceti trenirati i igrati.
nemogu ni ja vjerovat da jedan prst moze toliko da smeta, i da 3-4 (neznam sigurno) operacije nista ne pomazu. A da ne spominjem sto nije igro skoro 2 god. Stvarno je velika steta i za njeg i za nas koji ga zelimo i volimo gledat..
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
Ma to je ovaj @ cartman sve ubaksuzirao
Koji te klinac tijerao da svakakve gluposti pises

Koji te klinac tijerao da svakakve gluposti pises
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
stvarno steta nema nikako srece sa prstom nadam se da ce jednom rjesiti probleme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.