Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma jok, sad se Murray budi... Im'o je sansu i u prvom gemu 4. seta, al' mislim da ovo sutra zavrsava... 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- sarajlija89
- Kontakt:
Sto skakuce Murray
...al zao mi jbt. Zbog same zavrsnice, steta da Murray ne ode dalje, ali opet upitno bil' 100% spreman bio i tada...
EDit:
pa nije bas da je povrijedjen ili ja ne vidim
tek sam se u ovaj set ukljucio, meni normalno djeluje, tu i tamo se primjeti malo teze kretanje, ali nista pretjerano...
Ima break i vrlo vjerovatno 5. set
EDit:
pa nije bas da je povrijedjen ili ja ne vidim
Ima break i vrlo vjerovatno 5. set
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 30 maj 2011, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Daj ba sarajlija, sta ga otpisujes tako, evo skoro je 2:2 u setovima, sutra se nastavlja, Murray ovo prolazi 99%, bolje mu je da Chelu dobije u 3 seta lagano, da bi im'o snage protiv Nadala/Soderlingasarajlija89 je napisao/la:Sto skakuce Murray...al zao mi jbt. Zbog same zavrsnice, steta da Murray ne ode dalje, ali opet upitno bil' 100% spreman bio i tada...
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma nisam ga otpiso, tek se ukljucio, kontam povrijedjen kad sam vidio da gubi...ali igra normalno koliko vidim.
editovo sam gore post
editovo sam gore post
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ne igra baš normalno, dosta je agresivniji.sarajlija89 je napisao/la:Ma nisam ga otpiso, tek se ukljucio, kontam povrijedjen kad sam vidio da gubi...ali igra normalno koliko vidim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aha, ma igro je 98% snagom, trebalo mu je dugo da se noga ugrije, vjerovatno ce sutra dosta prije 5. seta provest zagrijavajuci se....sarajlija89 je napisao/la:Ma nisam ga otpiso, tek se ukljucio, kontam povrijedjen kad sam vidio da gubi...ali igra normalno koliko vidim.
editovo sam gore post
Kako bi dobro bilo kad bi Roger nekako mog'o uzet ovo, bit ce mu pakleno tesko, jer Dokovic nece igrat cetvrfinale, ima 4 dana pauze, je levat navijam za onog Fogninija protiv Montanesa
Sto se tice drugog dijela zrijeba, mislim da bi Nadal mog'o past il od Soda il od Murraya! Dobro igra Roger, moze uzet Dokovica, ako uzme Monfilsa 3:0, bit ce jako dobro, no yeben je Monfils, uz'o ga je vec jednom, a i igra pred svojom publikom, mora uzet bar set... Sta ti mislis @Virtu?
Sto se tice drugog dijela zrijeba, mislim da bi Nadal mog'o past il od Soda il od Murraya! Dobro igra Roger, moze uzet Dokovica, ako uzme Monfilsa 3:0, bit ce jako dobro, no yeben je Monfils, uz'o ga je vec jednom, a i igra pred svojom publikom, mora uzet bar set... Sta ti mislis @Virtu?
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma Fognini je kreten
, cim to navija za Inter ne moze valjat
sto odmah nije predo
Mada sam i ja prosle godine navijao za njega protiv Monfilsa, ono je lud mec bio
.
Posto je relativno izvjesno 1/2 finale Rogera i Noleta, bice vazno Federeru da sto manje posla da ima Monfilsom, da se previse na potrosi...a u tom duelu, kljucna stvar ce bit otvaranje meca, ako Roger to dobro otvori, cvrsto vjerujem da ce i zavrsit na pravi nacin...i da ga naravno servis slusa kao do sada..
Mada sam i ja prosle godine navijao za njega protiv Monfilsa, ono je lud mec bio
Posto je relativno izvjesno 1/2 finale Rogera i Noleta, bice vazno Federeru da sto manje posla da ima Monfilsom, da se previse na potrosi...a u tom duelu, kljucna stvar ce bit otvaranje meca, ako Roger to dobro otvori, cvrsto vjerujem da ce i zavrsit na pravi nacin...i da ga naravno servis slusa kao do sada..
Ne dirajte Fabia kao i Cipollu, veliki su to navijači Intera....
Jel 100% sigurno da nece izac sutra? Mozel preko noci odlucit da izadje? 
Mozda mu Roger da premije, da izmori Dkoovica
Nek puca winere, k'o sto je i protiv Montanesa i mirna Bosna 
Mozda mu Roger da premije, da izmori Dkoovica
sta ima veliki brateMa Fognini je kreten, cim to navija za Inter ne moze valjat
sto odmah nije predo
![]()
![]()
![]()
dobar si ti dok za Fedexa navijas
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Murray ce lagano i rutinski srediti ovaj Kloc sutra..
Znaci 1/4 finale:
Federer - Monfils(H2H: 5-1 Federer)
Djokovic W.O
Nadal - Soderling(H2H: 5-2 Nadal)
Murray - Chela(H2H: 6-1 Murray)
It looks like Federer-Djokovic i Nadal-Murray...
Znaci 1/4 finale:
Djokovic W.O
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- sarajlija89
- Kontakt:
I Schiavone je interista, zato je ruzna

Ja samo za najbolje navijam
Ja samo za najbolje navijam
A što je Viktor kloc ?D1n0 je napisao/la:Murray ce lagano i rutinski srediti ovaj Kloc sutra..
Uvek me odusevljavaju ljudi kad ne vide dalje od nosa. Federer da dobije Djokovica, jer je navodno u extra formi.
Tu njegovu extra formu smo videli na mastersima kad je dva puta bio porazen od dosta slabijih igraca i 1om od Nadala. On u dosadasnjem toku turnira nije imao mec sa top igracima da bi se videlo kako igra pod pritiskom.
U polufinalu ce ga cekati covek koji je:
1) najbolji na svetu
2) najbolji igrac na sljaci trenutno
3) odmoran i spreman
4) ima 3-0 protiv Feda ove sezone, dobio je poslednja 2 medjusobna GS meca i poslednji medjusobni susret na sljaci.
I opet dodju likovi i veruju u to da je Federer taj od koga zavisi ishod tog eventualnog meca.
I ja gotivim Feda, ali on u tom mecu sa Djokovicem ima plafon 35% sansi i to jer sam velikodusan, jer bi zeleo da vidim 1 extra mec.
Tu njegovu extra formu smo videli na mastersima kad je dva puta bio porazen od dosta slabijih igraca i 1om od Nadala. On u dosadasnjem toku turnira nije imao mec sa top igracima da bi se videlo kako igra pod pritiskom.
U polufinalu ce ga cekati covek koji je:
1) najbolji na svetu
2) najbolji igrac na sljaci trenutno
3) odmoran i spreman
4) ima 3-0 protiv Feda ove sezone, dobio je poslednja 2 medjusobna GS meca i poslednji medjusobni susret na sljaci.
I opet dodju likovi i veruju u to da je Federer taj od koga zavisi ishod tog eventualnog meca.
I ja gotivim Feda, ali on u tom mecu sa Djokovicem ima plafon 35% sansi i to jer sam velikodusan, jer bi zeleo da vidim 1 extra mec.
luks lajkD1n0 je napisao/la:Murray ce lagano i rutinski srediti ovaj Kloc sutra..
Znaci 1/4 finale:
Djokovic W.O
Vidim ovaj Maciga napiso nesto, BUDI TU KAD GA ROGER SJEBE, sta ti znas otkoga ce zavisit mec 35%, ma gdje si procentas, ebo te masters, ovo je Rolland Garros, cujemo se u petak
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskren da budem, veće šanse dajem Soderlingu protiv Nadala, negoli Federeru
kontra Đokovića. Ok, sada će se vjerovatno mnogi nasmijati, al' Nadal ne igra dobro; ili, možda treba reći da ne igra onako kako smo to navikli od njega. Soderling sigurno ima šansu da ga još jednom dobije na RG-u i tako trasira svoj put u finale, a ujedno i pomogne Noletu kada je 1. mjesto u pitanju.
Nadal previše griješi; danas je protiv Ljube 2x gubio svoj servis odmah nakon što je uzeo break. Previše UE, loš izbor udaraca i odjednom Nadal nije više nepobjediv.
Đoković svakako nije proveo puno vremena na terenu, tako da bi u svakom slučaju odmoran uš'o u polufinale, a ovako ukoliko Monfils pošteno namuči Federera (ja mu dajem 1 osvojen set), onda će i njemu biti lakše. Mada, Fedex je jedini koji nije izgubio nijedan set na turniru, a stvarno je pokaz'o zavidnu formu. Eh, činjenica je da nije im'o neke protivnike koji bi bili po mjeri (pa jedan Wawrinka se svaki put upiša kada je s druge strane Roger
),
Malo sam gled'o meč Troicki - Murray (odnosno, prva 2 seta). Moram priznati da nisam uživ'o u tenisu, pa sam prest'o pratiti i sad vidjeh da je 2:2 u setovima.
U prva 2 seta je Murray bio neprepoznatljiv, a u 2. je im'o i 2 vezane break lopte koje je morao iskoristiti, no... Uđoh na ovaj topic s namjerom da pohvalim Viktora, a on... 
Nadal previše griješi; danas je protiv Ljube 2x gubio svoj servis odmah nakon što je uzeo break. Previše UE, loš izbor udaraca i odjednom Nadal nije više nepobjediv.
Đoković svakako nije proveo puno vremena na terenu, tako da bi u svakom slučaju odmoran uš'o u polufinale, a ovako ukoliko Monfils pošteno namuči Federera (ja mu dajem 1 osvojen set), onda će i njemu biti lakše. Mada, Fedex je jedini koji nije izgubio nijedan set na turniru, a stvarno je pokaz'o zavidnu formu. Eh, činjenica je da nije im'o neke protivnike koji bi bili po mjeri (pa jedan Wawrinka se svaki put upiša kada je s druge strane Roger
Malo sam gled'o meč Troicki - Murray (odnosno, prva 2 seta). Moram priznati da nisam uživ'o u tenisu, pa sam prest'o pratiti i sad vidjeh da je 2:2 u setovima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kloc sigurno nije, napredovat će on još mnogo na ATP listi, ali dečko nema hrabrosti. Toliko je mečeva izgubio samo zato što nema hrabrosti da zapne, napadne, da iskoristi potencijal koji ima.Mister No je napisao/la:A što je Viktor kloc ?D1n0 je napisao/la:Murray ce lagano i rutinski srediti ovaj Kloc sutra..
@MaGiCa
Sve zavisi od Novaka, drugi igrači mogu samo uzeti ono što im Nole ponudi, jasno da jasnije ne može biti. Jučer nije ponudio apsolutno ništa, dobro, jeste malo u prvom setu, a Gasquet uopšte nije igrao loše, naprotiv, igrao je dobar meč. Taktika protiv njega ne postoji, jer Novak trenutno nema slabu tačku. Jedini ključ uspjeha protiv Đokovića (i protiv svakoga) jeste dobar servis (del Potro, drugi set), ali obzirom da pričamo o šljaci, teško će neko servisom izdominirati nekoga kao Đoković. Ovo postaje jednosmjerna ulica, mada je to davno postala...
Mislim da su svi komentari bespotrebni, ovo treba gledati, diviti se i čekati... možda se nađe neko ko će nam priuštiti malo drame, kao Murray i djelomično Bellucci...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Vidim u tenis se razumiju Edin antitalenat i Šaban (talijan
)pa gdje ode ovaj tenis jbt da nam oni prognoziraju ,shvatite me vas dvojica ste previše subjektivni da nešta prognozirate
Federer ne može dobiti Nadala a da ne pričamo o Đokoviću ,pobjedio bi ga i Ferer da je prošo danas
Znači Roger neće uzeti RG (samo džaba dajete sebi lažnu nadu )
Federer ne može dobiti Nadala a da ne pričamo o Đokoviću ,pobjedio bi ga i Ferer da je prošo danas
Znači Roger neće uzeti RG (samo džaba dajete sebi lažnu nadu )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tako samo se gomilajte vi koji dajete Federeru 0% sanse, pa cu vas sve fino nabrojat otpocetka do kraja, e onda cu stavit plus beskonacno ovih smajlija
NE MOGU DA DOCEKAM, vidjet cete ko je
ROGER FEDERER
ROGER FEDERER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.