NK Zvijezda Gradačac

jasko_juve
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la jasko_juve » 30 maj 2011, 10:13

@ dzin, ne bi skodilo malo citat,te dvije liste nisu iste,tvoja je o reprezentaciji a ova gore je o ligi nasoj,o koeficijentu..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2011, 10:16

zmaj_Bosne je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ne znam cemu toliko nerviranje sto ste izhubili od Fk Slobode ? :? Samo da napomenem da se zna ko je gazda Tuzlanskog Kantona a to je Fk Sloboda ;)
ma nek smo izhubili :lol: :lol:
To je najbitnije :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 30 maj 2011, 10:18

jasko_juve je napisao/la:@ dzin, ne bi skodilo malo citat,te dvije liste nisu iste,tvoja je o reprezentaciji a ova gore je o ligi nasoj,o koeficijentu..
Ok,mislio sam da je ukupni skor, a reazlika jer je jedna lista UEFA druga FIFA,po meni nasa reprezentacija bi trebala biti bolje rangirana od lige.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 30 maj 2011, 10:20

fukara87 je napisao/la:Ne znam cemu toliko nerviranje sto ste izhubili od Fk Slobode ? :? Samo da napomenem da se zna ko je gazda Tuzlanskog Kantona a to je Fk Sloboda ;)
Ma tako je Gazda Fukara

mirza_rd07
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd07 » 30 maj 2011, 19:44

Dzin je napisao/la:
Ma tako je Gazda Fukara
hajmo realno dzine ti si Tuzlak nisi Gradačačan
a sto smo izgubili??? zato sto vi otimate bodove

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 30 maj 2011, 20:46

kolko cujem danas su digli papire karadza, fejzic, prodanovic,musa, bedak

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 maj 2011, 21:04

altai je napisao/la:kolko cujem danas su digli papire karadza, fejzic, prodanovic,musa, bedak
Za očekivat je bilo to, samo šteta jedino za Prodanovića.
Dragon Town

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 30 maj 2011, 22:26

altai je napisao/la:kolko cujem danas su digli papire karadza, fejzic, prodanovic,musa, bedak
a jeste uranili s tim ispisnicama, mogli smo mijenjat Fejzić (ako je imao ugovor i za sljedeću sezonu) - Bilajac

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 31 maj 2011, 07:53

seven je napisao/la:
Fatko je napisao/la:sam da kazem bezveze dobi ban a nikom nista prijetio nisam ja tako obicno pisem neznam u kojoj sam recenici reko da cu nekom nesto uradit ja budala svakakvih :lol:

stari, dobio si naručeni ban
ma znam aj neka sam neka ga sisa sto je narucio i sto ga je dao :lol:

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 01 jun 2011, 11:49

prodanovic je i imao ugovor na pola godine, a ovi ostali i jesu losi.
vec zna lo ko sta je sa nastavkom gradnje tribine. hoce li se raditi krov i stavljati stolice do pocetka sledece sezone

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 02 jun 2011, 13:00

Zvijezda pokazala interes za Mujkića i Halilovića,

Iako se nogometaši tuzlanske Slobode nalaze na odmoru, klupsko rukovodstvo odnosno radna grupa je u stalnim pregovorima sa igračkim kadrom. Poznato je da jedaestorici igrača ističu ugovori i da će Uprava kluba teško zadržati igrački kadar iz prošle sezone radi teške finansijske situacije. Prema saznanjima vidiportala najinteresantnije ime na nogometnom tržištu je kapiten Denis Mujkić za kojeg je interes pokazao zenički Čelik i Zvijezda iz Gradačca sa kojom je već u dubokim pregovorima i Almir Halilović,
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 02 jun 2011, 13:35

Kapiten Denis Mujkić, nalazi se na meti gradačačke Zvijezde, koja ima velikih problema sa golmanima. Gradačačani bi u svojim redovima vidjeli i lucidnog veznjaka Almira Halilovića, koji je prošlog ljeta bio na stadionu Banja Ilidža, ali mu rukovodstvo NK Orašje nije dopustilo prelazak u Zvijezdu
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 02 jun 2011, 15:37

navodno Elvis Karic se vraca u ZVIJEZDU... e sad kolko ima istine vidjet cemo... al od DrAgana Jovica ocekujem lijepa pojacanja i borbu za vrh ... ako Bog da !!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 02 jun 2011, 21:59

Denis Mujkic je odlican golman i ukoliko dodje bio bi veliko pojacanje,mozda i najvece od kako smo u PL.Uz Avdukica i Sehica je najbolji golman lige.Ukoliko nedodje, Karic bi bio dobro rjesenje,ali bilo bolje da dodje ovaj prvi.Almir Halilovic je dobar igrac,puno bolje je odigrao prvi dio prvenstva i pojacao bi konkurenciju na lijevoj strani gdje smo bili dosta "tanki".Ne bi bilo lose da dovedemo i SENADA MUJICA,odlican je u skoku,ima iskustvo igranja u PL.Jos je interesantan u napadu i HASKIC iz Buducnosti,u odbrani od stopera su slobodni MILOSEVIC i COVIC iz Celika.Nadam se da ce to Jovic poslozit kako treba i da ce dovesti prava pojacanja.Ako imate kakva saznanja o eventualnim pojacanjima pisite...

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 03 jun 2011, 14:00

ugovori istekli prodanovicu bedaku karadzi i fejzicu
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 03 jun 2011, 15:57

Hocetel moci odrzati neke glavne igrace?
Eto zadrzali ste jednog od najboljih trenera u BiH sto je jedan veliki plus,sad uz jos koje kvalitetno pojacanje mozete i do Evrope.
Za golmana bi vam najbolje rijesenje bio Mujkic,poslije Sehica i Avdukica sigurno je najbolji golman u PL.
Samo ne znam kakva je finansijska situacija i dali cete moci dovesti pojacanja.
Ne znam sta bi sa Ikanovicem?Nesto ste pricali da bi mogao preci u Zvijezdu,pa hocel biti od toga sta?
On bi vam bio od velike koristi,samo nije dugo igrao ne znam kako je sad fizicki spreman,na pocetku sezone je trenirao sa nama,ali to je bilo kratko.

Sve u svemu nadam se da cete dogurati daleko u narednoj sezoni,jer ste jedna od najorganizovanijih i najsimpaticnijih ekipa u drzavi.
Pored toga kod vas se igra fudbal i u Gradaccu se moze igrati,niste krkani i mesari,sto je jako bitno.
Sretno i pozdrav iz Banovica,nadam da cemo u sto kracem vremenskom periodu gledati ponovo kantonalno derbi izmedju Zvijezde i Buducnosti.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 03 jun 2011, 17:29

Za Zvijezdu u prvenstvenim utakmicama u kojima su ocijenjeni od strane novinara do sada su odigrali:

Hamzić Amir 126 utakmica
Jusić Rusmir 124 utakmice
Delić Armin 114 utakmica

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 04 jun 2011, 18:24

Koliko su vam igrali juniori danas,polufinale doigravanje za prvaka?

mirza_rd07
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd07 » 04 jun 2011, 18:34

magic je napisao/la:Koliko su vam igrali juniori danas,polufinale doigravanje za prvaka?
nisu igrali danas sutra igraju

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 04 jun 2011, 20:09

:) :) :) :) :) ostajemo i dalje jedina opština u drzavi koja ima bar po jednog prestavnika u svakoj ligi (naravno u kojoj nasi klubovi mogu nastupati)... najjaci smo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.