Banovici - lijepo gostovanjeNimla_RZ je napisao/la:Rudarski derbi naredne sezone...
Kakanj - Banovići

Banovici - lijepo gostovanjeNimla_RZ je napisao/la:Rudarski derbi naredne sezone...
Kakanj - Banovići
To je uvijek bio derbi u Prvoj ligi,na zalost nije u PL.Nimla_RZ je napisao/la:Rudarski derbi naredne sezone...
Kakanj - Banovići
A mozda bas zato uprava nece omladince u PL,da sve pare preusmjere na PLL' Imperator je napisao/la:Ako ce seniori u PL, onda mi nije zaoneutralan__ je napisao/la:Steta za momke stvarno.
Razlika je Bgm povelika izmedju Prve i Premier lige.
U PL se moze igrati u gostima,svugdje te dobro ugoste,dok u Prvoj ligi je vec drugacije.
Valjda ce se rijesiti ti finansijski problemi,pa ce opet zaigrati u PL,iako je to puno troskova,igraju se 3 polusezone.
Mi smo redovni u Banovicimaneutralan__ je napisao/la:To je uvijek bio derbi u Prvoj ligi,na zalost nije u PL.Nimla_RZ je napisao/la:Rudarski derbi naredne sezone...
Kakanj - Banovići
Uvijek je privlacio publiku na stadione,a prosle godine kad smo mi usli zapadna tribina je bila puna,a na istocnoj je bila ispunjena 1/4,vise nego u pojedinim utakmicama u PL ove sezone,bili i Gusari,pravi derbi bio.
E jasta brateNimla_RZ je napisao/la:Rudarski derbi naredne sezone...
Kakanj - Banovići
Lijepo je to kad postoje navijacke skupine u Prvoj ligi,to joj daje jos veci znacaj.L' Imperator je napisao/la:Mi smo redovni u Banovicimaneutralan__ je napisao/la:To je uvijek bio derbi u Prvoj ligi,na zalost nije u PL.Nimla_RZ je napisao/la:Rudarski derbi naredne sezone...
Kakanj - Banovići
Uvijek je privlacio publiku na stadione,a prosle godine kad smo mi usli zapadna tribina je bila puna,a na istocnoj je bila ispunjena 1/4,vise nego u pojedinim utakmicama u PL ove sezone,bili i Gusari,pravi derbi bio.bude nas kol'ko - tol'ko
Najmanje 20k maraka ce se troskovi smanjiti ako ne budu vise igrali u PL. Nije mala cifra..Night_Crew_Kakanj je napisao/la:A mozda bas zato uprava nece omladince u PL,da sve pare preusmjere na PL![]()
al kazem mozda
neutralan__ je napisao/la:To je uvijek bio derbi u Prvoj ligi,na zalost nije u PL.Nimla_RZ je napisao/la:Rudarski derbi naredne sezone...
Kakanj - Banovići
Uvijek je privlacio publiku na stadione,a prosle godine kad smo mi usli zapadna tribina je bila puna,a na istocnoj je bila ispunjena 1/4,vise nego u pojedinim utakmicama u PL ove sezone,bili i Gusari,pravi derbi bio.
Raspali se??neutralan__ je napisao/la: Lijepo je to kad postoje navijacke skupine u Prvoj ligi,to joj daje jos veci znacaj.
Steta sto nema vise Ljumana.
Malo rudarsko mjestoL' Imperator je napisao/la:Banovici - lijepo gostovanjeNimla_RZ je napisao/la:Rudarski derbi naredne sezone...
Kakanj - Banovići
hahah, konjino!Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Malo rudarsko mjestoL' Imperator je napisao/la:Banovici - lijepo gostovanjeNimla_RZ je napisao/la:Rudarski derbi naredne sezone...
Kakanj - Banovićimoram lopatu ponijet
da vidim kvalitet uglja banovickog
kocka orah
![]()
2005. kada su nasi prodali utakmicu Slobodi i onda smo ispali.L' Imperator je napisao/la:Raspali se??neutralan__ je napisao/la: Lijepo je to kad postoje navijacke skupine u Prvoj ligi,to joj daje jos veci znacaj.
Steta sto nema vise Ljumana.
HeHe cuj zapalili..??To zajebajesneutralan__ je napisao/la:2005. kada su nasi prodali utakmicu Slobodi i onda smo ispali.L' Imperator je napisao/la:Raspali se??neutralan__ je napisao/la: Lijepo je to kad postoje navijacke skupine u Prvoj ligi,to joj daje jos veci znacaj.
Steta sto nema vise Ljumana.![]()
Tad su zapalili zastave,transparente...Onda je opet bilo pokusaja da se vrate,medjutim bez uspjeha.
Uglavnom su to bili momci i djeca,ali kasnije ni od toga nista nije bilo,najvise zbog uprave.
Brat moj!Night_Crew_Kakanj je napisao/la: HeHe cuj zapalili..??To zajebajes![]()
Ja grb Rudara ni zastavu nebi zapalio za svu Kuvajtsku naftu da mi ponude
Kod nas je to sve normalnoneutralan__ je napisao/la:Eh jbg,nadji se u takvoj situaciji.
Boris se za opstanak zajedno sa Slobodom i oni njima prodaju utakmicu,da bi kasnije mi ispali.![]()
Van svake pameti.
Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igralineutralan__ je napisao/la:Eh jbg,nadji se u takvoj situaciji.
Boris se za opstanak zajedno sa Slobodom i oni njima prodaju utakmicu,da bi kasnije mi ispali.![]()
Van svake pameti.
Nikad prezalit necu onu sezonu :/Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igralineutralan__ je napisao/la:Eh jbg,nadji se u takvoj situaciji.
Van svake pameti.pa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da
Sve uredu,hvala na podrsci,ali ne znam cemu taj smajli na kraju tako lijepe recenice?Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igralineutralan__ je napisao/la:Eh jbg,nadji se u takvoj situaciji.
Van svake pameti.pa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.