Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

sarajlija89
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la sarajlija89 » 30 maj 2011, 22:34

Nisam ja nista direktno prognozirao, nezz otkud to. Za razliku od vas recimo, jbt ko da je Federer neki levat pa ga podcjenjujete...on moze dobit koga hoce...i najvise je za sada pokazao, pa vi shvatite kako hocete 8-) sto opet ne mora znacit nista naspram konkurencije, ali za njegovu igru...znaci...

Prije pocetka turnira, rekao sam da je Rafa favorit..a sto se Fedexa tice...
ne ocekujem previse, ali se nadam najboljem, a vidjecemo sta ce biti krajni domet
Ostajem pri tome..nadam se najboljem 8-)

Javno vas pozivam da dodjete na Rogerov topic kad uzme RG i da se poklonite i da vise ne cujem nikava poređenja Nadala, Djokovic i ostatak svijeta vs Federer :mrgreen:

Ovo sad ako uzme, ja vise nakon toga necu ulazit ni u kakave vrste poređenja sa bilo kim, znaci robota da napravite, od sviju pomalo da uzemte, ono najbolje i da kazete bolji je... :lol:

GO ROGER :!:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 maj 2011, 22:34

joj kako danas ameterski odigra troicki u zavrsnici treceg seta

negoliko pocetnickih gresaka u odabiru trenutka izlaska na mrezu , koje je endi znao da kazni
Thomas Müller - Fußballgott

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 maj 2011, 22:44

sarajlija89 je napisao/la:I Schiavone je interista, zato je ruzna :roll: :mrgreen:

Ja samo za najbolje navijam :lol:
ma ja, gloryhunter :lol:

ma bolan Roger ce u inat svima vama uzet RG

zasto, zato sto je kralj tenisa, i vise od toga :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 maj 2011, 22:49

sarajlija89 je napisao/la:Nisam ja nista direktno prognozirao, nezz otkud to. Za razliku od vas recimo, jbt ko da je Federer neki levat pa ga podcjenjujete...on moze dobit koga hoce...i najvise je za sada pokazao, pa vi shvatite kako hocete 8-) sto opet ne mora znacit nista naspram konkurencije, ali za njegovu igru...znaci...

ne ocekujem previse, ali se nadam najboljem, a vidjecemo sta ce biti krajni domet

Javno vas pozivam da dodjete na Rogerov topic kad uzme RG i da se poklonite i da vise ne cujem nikava poređenja Nadala, Djokovic i ostatak svijeta vs Federer :mrgreen:

Ovo sad ako uzme, ja vise nakon toga necu ulazit ni u kakave vrste poređenja sa bilo kim, znaci robota da napravite, od sviju pomalo da uzemte, ono najbolje i da kazete bolji je... :lol:

Ma ja tebi kažem da ti nisi objektivan kad pišeš ovdje ,sve ti je dobar je Đoković ,dobar je Nadal ali ipak je Federer zakon ,(postovi tog tipa )
Federer je prije mogo dobiti koga hoće sad vala ne može ,pokazao je dosta i Ljubićić pa i Ferer al do prvog pravog protivnika tako će biti i sa Federerom ;)
Šabi zar stvarno vjeruješ da on može osvojiti RG
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 30 maj 2011, 22:49

Edin TM87 je napisao/la:Tako samo se gomilajte vi koji dajete Federeru 0% sanse, pa cu vas sve fino nabrojat otpocetka do kraja, e onda cu stavit plus beskonacno ovih smajlija :lol: :lol: NE MOGU DA DOCEKAM, vidjet cete ko je

ROGER FEDERER
slika
"Indija,Pakistan..."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 maj 2011, 22:53

sarajlija89 je napisao/la:Nisam ja nista direktno prognozirao, nezz otkud to. Za razliku od vas recimo, jbt ko da je Federer neki levat pa ga podcjenjujete...on moze dobit koga hoce...i najvise je za sada pokazao, pa vi shvatite kako hocete 8-) sto opet ne mora znacit nista naspram konkurencije, ali za njegovu igru...znaci...

Pokazao protiv koga?
Protiv Tipsarevica, koji najavljuje vece pred mec: "Dacu sve od sebe, namucicu ga, imam sansi", a onda sutradan stigne 2 od 25 skracenih lopti, jer ga mrzi da trci :?:
Protiv Wawrinke, koji mu se saginje svaki put kad ga vidi i koji bi ga i na ramenima nosio do stadiona i nazad, ako treba, samo da se RF ne preforsira :?:
Protiv nekog Teixeire :?: Jedini Teixeira koji nesto znaci u sportu igra baseball u NYY. ;)
Jedino je FLopez nesto vredeo od RFovih protivnika.
Eto, to je ta fenomenalna forma RFa.
Ne znaci da je on sad neko ko ne zna tenis ili ne ume da dobije nekog igraca. RF je najveci koji je ikada igrao ovaj sport, ali u ovoj konstelaciji snaga - Djokovic je jasni favorit, a videce se i po kvotama na kladionicama. 8-)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 30 maj 2011, 22:56

Favorit naravno, ali ne kao da igra protiv neko tamo igraca.
Federer je dobro igrao, uvijek moze "poluditi" i dobiti svakoga.

Pa, Novak je favorit turnira trenutno, jer sa ovakvom igrom, njemu niko ne moze nista, ali nikad se ne zna, to je i bit sporta. ;)
I slazem se da Rogeru sanse u tom mecu su na nekih 30%, ako servis bude isao kao i do sada, ide na 40%. 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 maj 2011, 23:05

Moram priznat' da me iznenadila pobjeda Monfilsa. Mislim, domaća publika je dodatna snaga, i sve to, ali opet... očekivao sam da će David doći najmanje do četvrtfinala, pa možda i iznenaditi Rogera. Ovako, uz sav respekt prema Gaelu, Roger će ovo najvjerovatnije, bez većih problema dobiti, te na megdan Noletu.

Bez obzira što je Murray povrijeđen, nadam se da će ipak sutra uspjeti savladati Troickog, pa da imamo perfektno polufinale...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 maj 2011, 23:06

Kakve veze ima ko je protivnik kad Roger pogadja winere k'o lud? Kad igra majstorski ko nekad? Dzaba sad pricamo, sve ce da se vidi ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 maj 2011, 23:06

@legendo

Zar sam neobjektivan??? Nigdje ja nisam preuvelicavao Fedrera, a omalovazavao druge...jasno, rezultati ove godine govore da jos ima dobrih igraca u tome smislu i ja to postujem i ne pokusavam osporit i zasto bih...

Ali, izmedju dobrih i najboljih, ja sam tu jasno za Federera, nije tajna. :D nije to neobjektivnost sto navijam za njega...

Vjerujem da moze napravit najbolje, aBd.

Lopez, Tipsarevic,Wawrinka...ne bih se ja bas slozio da je to tako lako bilo, gledajuci imena. Ali, dobro, razumijem, Roger kad pobjedi to nije nista novo i izgleda lako :mrgreen:

Primjetno je digao formu, zar ne..bar to se moze vidjeti, a vrijeme ce pokazat(ostatak turnira) da li je to toliko i u toj mjeri, da moze pobjedit ove dobre :lol:

@magica

ne trebaju mi kladionice, Nole jeste prejak, ali KEEP THE FAITH :!: :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 maj 2011, 23:10

Edin TM87 je napisao/la:Kakve veze ima ko je protivnik kad Roger pogadja winere k'o lud? Kad igra majstorski ko nekad? Dzaba sad pricamo, sve ce da se vidi ;)
Kada nasuprot sebe imaš čovjeka koji vraća svaku lopticu, onda je logično da pokušavaš čistiti linije i tada dolazi do pogrešaka. Jbt, pa i sam znaš da nije ist'o kada tvoj Real igra protiv Barcelone i kada igra protiv Almerie. Da se razumijemo, ne mislim ja da će Nole dobiti Federera jednako lako kao Gasqueta, al' ti na osnovu ovih Fedexovih igara ne možeš reći da će se on prošetati do finala. Uostalom, živi bili pa vidjeli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2011, 23:12

retro je napisao/la:I slazem se da Rogeru sanse u tom mecu su na nekih 30%, ako servis bude isao kao i do sada, ide na 40%. 8-)
Novak je mašina. Ako bi tražili šansu za protivnike, prvo što mi pada na pamet je prvi set, do sada je obično imao problema sa otvaranjem meča, Hanescu se držao veoma dobro, Gasquet je imao tri brejk lopte u prvom setu. Novak je pravio neke neforsirane greške, ukratko, šanse su postojale. Kako su mečevi odmicali, Nole je igrao sve bolje i bolje, a protivnici su i sami počeli vjerovati u to da je nepobjediv, i tu se priča završava.

E sad, kad bi ga neko uspio na startu malo načeti, ovdje prvenstveno mislim da Federera, možda bi sve to krenulo drugim tokom. Kad gubiš, sve je drugačije, sa svakim osvojenim gemom za protivnika postaješ sve nervozniji, a pri tome moraš držati svoj servis... čudna i netipična situacija za Đokovića, vidjeli smo kako je reagovao kada ga nije išlo (ili kada su protivnici igrali sjajan tenis) protiv Murraya ili Belluccija, sve je bilo drugačije... čudni izrazi lica, gestikulacije, itd... Međutim, ova dvojica su sami krivi za poraze, stegnuli su se kad im je bilo najpotrebnije, ali kod Federera nema toga, taj igra isti tenis na meč lopti, brejk lopti ili kod rezultata 40:00 na svoj servis...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 maj 2011, 23:14

Monolog je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Kakve veze ima ko je protivnik kad Roger pogadja winere k'o lud? Kad igra majstorski ko nekad? Dzaba sad pricamo, sve ce da se vidi ;)
Kada nasuprot sebe imaš čovjeka koji vraća svaku lopticu, onda je logično da pokušavaš čistiti linije i tada dolazi do pogrešaka. Jbt, pa i sam znaš da nije ist'o kada tvoj Real igra protiv Barcelone i kada igra protiv Almerie. Da se razumijemo, ne mislim ja da će Nole dobiti Federera jednako lako kao Gasqueta, al' ti na osnovu ovih Fedexovih igara ne možeš reći da će se on prošetati do finala. Uostalom, živi bili pa vidjeli.
Vidi, Lopez je strasan igrac, sljakas, visok sa servisom jakim, namucio Rogera u Madridu, ovde ga je odr'o, zatim Tipsarevic, pa taj moze dobit spoj Federer-Dokovic-Nadal u 3 seta, a moze izgubit i od Benjamina Beckera u 3 seta (k'o mi pade napamet :lol: :lol: :lol: :lol: a dobro, s njim je agasi odigro zadnji mec :mrgreen: )! Onda Wawa, on je sjajan all around igrac, sa lijepim udarcima servisom, ali covjek je bio izmoren od Tsonge i nije mogao protiv kralja, sad Dokovic ima prednost sto ne igra polufinale, al' ako Monfils ne namuci Rogera, Roger uzima Dokovica u 5 setova 100% ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 maj 2011, 23:17

@virtual

I ja sam to reko, dobro otvaranje meca i servis da sluzi Federera, moglo bi bit nesto....ali prvo Monfilsa da zavrsi, lako cemo mi za Novaka :lol: :P
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 30 maj 2011, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 30 maj 2011, 23:19

Nije Feliciano Lopez tipicni spanski sljakas.
On je jedini Spanac koji vise voli brze podloge od sljake, a podloga u Madridu je brza kao trava, i tada ga je servis drzao, kad je dosao na malo sporiju sljaku, nije vise tako ubitacan taj prvi servis.
Nek on sutra lagano dobije Monfilsa, samim time osvoji nesto vise bodova ove godine i eto i nek izgubi od Novaka, ali to ce biti odlicna uvertira pred najvazniji turnir za njega ove sezone, Wimbledon.
Imat ce sanse sigurno, nije ni Nole robot, imali su ih i Del Potro, a i Gasquet.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 maj 2011, 23:20

sarajlija89 je napisao/la:@virtual

I ja sam to reko, dobro otvaranje meca i servis da sluzi Federera,moglo bi bit nesto....ali prvo Monfilsa da zavrsi, lako cmeo mi za Novaka :lol: :P
Ma suti treba da ga ureknemo pa da od Gaela izgubi, nedo Bog :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 maj 2011, 23:20

sarajlija89 je napisao/la:@legendo

Zar sam neobjektivan??? :
Ja koji nisam neki navijač ni jednog tenisera(samo gledam ove jače mečeve) ,kad čitam postove u tvojim se jasno vidi veličanje Federera(ostale nekako umanjuješ) ,Edina ne bi komentariso (on je mali :lol: )
Magica u većini postova podcjenjuje Nadala (vidi se ta "mržnja" prema njemu ,isto kao prema Juventusu,ne znama koga više" mrzi")
Meni tako izgleda kad čitam vaše postove

Valenci i Virtu4l su dosta objektivni kad pišu ,pa i Monolog ,al vas dvojica :roll:

A ja ostajem pri stavu da Federer nema nikakvih šansi da osvoji RG (vi mu dajete 30% ja mu ne dajem nikakve šanse )jer Nole je prejak ,a njegovo vrijeme je prošlo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2011, 23:21

Edin TM87 je napisao/la:Vidi, Lopez je strasan igrac, sljakas,
Greška. Feliciano najslabije igra na šljaci.

Edin TM87 je napisao/la:Onda Wawa, on je sjajan all around igrac, sa lijepim udarcima servisom, ali covjek je bio izmoren od Tsonge i nije mogao protiv kralja, sad Dokovic ima prednost sto ne igra polufinale, al' ako Monfils ne namuci Rogera, Roger uzima Dokovica u 5 setova 100% ;)
Wawrinka uglavnom dobre rezultate pruža na otvorenom, a u dvoranama se baš i nije naigrao. Umor nije imao ništa sa njegovom igrom, jer je Federer odlično servirao i poeni nisu bili baš previše dugi. Kad nekoga pobijediš deset puta, onda nije iznenađenje kada to uradiš i jedanaesti put, jeli tako? I za kraj, ako postoji i jedan igrač na svijetu kojeg Federer zna u detalje, onda je to Stan Wawrinka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 maj 2011, 23:31

@legendo

jedino si ti neobjektivan ovdje :mrgreen:

:P :P

ja velicam Federera, ali ne na racun drugih....

ne slazem se da sam neobjektivan, to sto mi pokusavas reci da sam pristrasan prema Federeru iili kako rece neobjektivan, nisu dva ista pojma :P

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 maj 2011, 23:36

sarajlija89 je napisao/la:@legendo

ne slazem se da sam neobjektivan, to sto mi pokusavas reci da sam pristrasan prema Federeru iili kako rece neobjektivan, nisu dva ista pojma :P
e našao si pravu riječ ,pristrasan (al nema veze )džaba ćeš se nervirati kad ispadne :lol: :lol:

Šabane evo ti igraj se :lol: :lol:

http://www.online-games-zone.com/pages/sport/tennis.php

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.