Nece ni jedan navijac Rudara,al zato smo poslije razganjali neke navijace ISkre u centru

A ja kraljaFree_shooteR je napisao/la:vidovita Dzemila predvidjela ulazak Rudara iz Kaknja u premier Ligu sljedece godine...i ogromne uspjehe u narednih 10 godina...doci ce i do osmine finala evropske lige.....ja je danas zvao..i reklA mi zena
Pa jel nasa i vasa boja zelena? A ja volim zelenu boju i posto je taj smajli jedini zelenineutralan__ je napisao/la:Sve uredu,hvala na podrsci,ali ne znam cemu taj smajli na kraju tako lijepe recenice?Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Mi zbog Zvezde iz Gradačca nismo usli u PL i to kuci igralineutralan__ je napisao/la:Eh jbg,nadji se u takvoj situaciji.
Boris se za opstanak zajedno sa Slobodom i oni njima prodaju utakmicu,da bi kasnije mi ispali.![]()
Van svake pameti.pa nismo palili nista al dobro nismo svi isti,vraticete se vi opet ako Bog da
Ti kao da nekoga ismijavas?
Igor je otjeran iz Rudarapintol_TM87 je napisao/la:jel mi neko moze postavit ligu tj tabelu?i koji je rudar zavrsio na tabeli...hvala
p.s. jel igra Igor Ilic kod vas?
Brat postavicemo tabelu,a Igor Ilic odavno nije clan Rudara,neke razmirice imao sa upravom oko neki para i to,clan je Sloge iz Donjeg Vakufapintol_TM87 je napisao/la:jel mi neko moze postavit ligu tj tabelu?i koji je rudar zavrsio na tabeli...hvala
pintol_TM87 je napisao/la:jel mi neko moze postavit ligu tj tabelu?i koji je rudar zavrsio na tabeli...hvala
Night_Crew_Kakanj je napisao/la: Pa jel nasa i vasa boja zelena? A ja volim zelenu boju i posto je taj smajli jedini zelenimoram ga staviti kao podrsku razumijes,zelena boja za zivot cijeli
osim ako ne volis zelenu
Znas kad rudar izlazi iz jame vidi Zelenilo - a kad ulazi u jamu sve crnooo
HeHeHeee e to mi se svidja,volis zelenu bojuneutralan__ je napisao/la:@Night_Crew_Kakanj
Hahahaha ne mogu da vjerujem,ne mogu doci sebi hahaha,jesi lud (u pozitivnom smislu),hahahahah.![]()
![]()
![]()
Zelena boja je moja sveta boja.Night_Crew_Kakanj je napisao/la:HeHeHeee e to mi se svidja,volis zelenu bojuneutralan__ je napisao/la:@Night_Crew_Kakanj
Hahahaha ne mogu da vjerujem,ne mogu doci sebi hahaha,jesi lud (u pozitivnom smislu),hahahahah.![]()
![]()
![]()
Ima li cumura ispod cijene?
Zelene su bile oci te,zelene su bile zastave,heej zeleno volim te!L' Imperator je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zeleno VOLIM TE! (:
na svakoj utakmici smo to pjevali :]neutralan__ je napisao/la:Zelene su bile oci te,zelene su bile zastave,heej zeleno volim te!L' Imperator je napisao/la:Zeleno VOLIM TE! (:
Hehehe i mi.L' Imperator je napisao/la:na svakoj utakmici smo to pjevali :]neutralan__ je napisao/la:Zelene su bile oci te,zelene su bile zastave,heej zeleno volim te!L' Imperator je napisao/la:Zeleno VOLIM TE! (:
i o5 cemo pjevatineutralan__ je napisao/la:Hehehe i mi.L' Imperator je napisao/la: na svakoj utakmici smo to pjevali :]
Naravno!L' Imperator je napisao/la:i o5 cemo pjevatineutralan__ je napisao/la:Hehehe i mi.L' Imperator je napisao/la: na svakoj utakmici smo to pjevali :]
Stara pjesma,vazda se pjevala na Vardineutralan__ je napisao/la:Zelene su bile oci te,zelene su bile zastave,heej zeleno volim te!L' Imperator je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zeleno VOLIM TE! (:
Rambo jest igrac,ali nikad necu zaboraviti kako je pljuvao grb Rudara dok je igrao u Gabeli za Gosk,utakmica Gosk-Rudar bolje ne pricati sta je sve radio.....ko zna zna,ko ne zna i bolje mu je.....GusaR 1996 je napisao/la:Ma Ra je igracina!L' Imperator je napisao/la:To danas samoa na svakoj utakmici ove sezone je bar po dva zicera fulao
![]()
E daa.., najvise nas je on udarao dole :/ necemo mu to zaboraviti..Night_Crew_Kakanj je napisao/la:Rambo jest igrac,ali nikad necu zaboraviti kako je pljuvao grb Rudara dok je igrao u Gabeli za Gosk,utakmica Gosk-Rudar bolje ne pricati sta je sve radio.....ko zna zna,ko ne zna i bolje mu je.....GusaR 1996 je napisao/la:Ma Ra je igracina!L' Imperator je napisao/la:To danas samoa na svakoj utakmici ove sezone je bar po dva zicera fulao
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.