Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Izgleda ništa od Aguera Juventus nije spreman izdvojiti 45 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma vidjet cemo,, netreba sve vjerovati,, al ako nemoze Aguera, neka slobodno dovedu onda Pastora. Evo gledam momak fantastican protiv Intera..Saurman je napisao/la:Izgleda ništa od Aguera Juventus nije spreman izdvojiti 45 mil.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
can you see the difference
sad imas Aquilania, Marchisia,Bonuccia, De Cegliea, Matria, Martineza etc. koji vise lice na curice i manekene sa piste u Milanu, eh eto razlike
can you see the difference
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Strasan klip....
Eh, kad oni ne znaju sta je Juventus, dzaba sve. Cannavaro protiv Udinesea, nemoguca intervencija, kako majstorski i iskusno....sta je ba ono onako...
Nikad niko onaku sezonu nije igro od odbambenih, jednostavno, savrsenstvo- sta je sve radio te sezone, kako u Juventusu tako i na SP i onda kazu nije trebo dobit zlatnu loptu...nemoguce kako je igro te sezone, neprelezan je bio....
Obozavao sam ga uvijek....
A i Thuram...kakva igracina....
Ove novinske natpise ne zelim prenosit, nemoguce koliko je kontradiktorno...U jednom casu, SKY objavljuje da je Juve najblizi Agueru, Calciomercato prenosi da Juve nema sanse i da je između Bayerna i Reala....
Isto za Lichsteinera, Sky kaze veceras sastanak s njim, drugi prenose da smo definitivno odustali od njega i biramo izmedju Cassanija i Masiella
Eh, kad oni ne znaju sta je Juventus, dzaba sve. Cannavaro protiv Udinesea, nemoguca intervencija, kako majstorski i iskusno....sta je ba ono onako...
Nikad niko onaku sezonu nije igro od odbambenih, jednostavno, savrsenstvo- sta je sve radio te sezone, kako u Juventusu tako i na SP i onda kazu nije trebo dobit zlatnu loptu...nemoguce kako je igro te sezone, neprelezan je bio....
Obozavao sam ga uvijek....
A i Thuram...kakva igracina....
Ove novinske natpise ne zelim prenosit, nemoguce koliko je kontradiktorno...U jednom casu, SKY objavljuje da je Juve najblizi Agueru, Calciomercato prenosi da Juve nema sanse i da je između Bayerna i Reala....
Isto za Lichsteinera, Sky kaze veceras sastanak s njim, drugi prenose da smo definitivno odustali od njega i biramo izmedju Cassanija i Masiella
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pavel odbio klupu Juventusa ?
- Istina je da mi je taj posao ponuđen i da sam ga odbio. Mislim da nije pravo vrijeme da ga se prihvatim, ali ne odbacujem mogućnost da ću ga jednog dana obnašati - potvrdio je Nedved.
Ulogu Juventusovog šefa struke u sljedećoj bi godini trebao obnašati Antonio Conte, nekadašnji Nedvedov suigrač.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Navodno je dogovoreno sve izmedju klubova sto se tice Aquaman..10Mio
"Deal" zavisi od toga sta Conte zeli. To mi se svidja, dobro je ako je ovo tacno da se i on pita nesto.
Inler i Nani
su na listi Conte-a
"Deal" zavisi od toga sta Conte zeli. To mi se svidja, dobro je ako je ovo tacno da se i on pita nesto.
Inler i Nani
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
cujem to ce biti ovako , Sanchez, Inler, Lichsteiner, Masielo kao rezerva Lichstenieru, ovo ce biti vecina naseg mercata, sa svim ovim igracima smo kao dogovorili, treba sa klubovima zavrsit, Aguero nam je preskup, meni se cini da ce nam trebat i jos jedan dobar stoper i onda cemo licit na ekipu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:

ma jbo ovo vise, svaki dan novi igrac, necu ni da citam
Dajte Aguera i vozdra....

Samo KunLa Juventus non molla la presa su Sergio Aguero e cerca di trovare il modo per non spendere i 45 milioni di euro richiesti dall'Atletico Madrid per lasciare partire l'attaccante argentino.
Stando a quanto riferisce la stampa tedesca, il club bianconero, che sta rivoluzionando il reparto nevralgico, vorrebbe inserire il centrocampista Felipe Melo nella trattativa, spedendo il grintoso brasiliano ai "colchoneros" insieme a 25 milioni di euro. In un'operazione già di per sè complessa, non pare impresa da poco convincere i biancorossi che l'ex fiorentino valga 20 milioni.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
La Repubblica piše da poslije Gokhan Inlera Juve ima dogovoreno i sa Alexis Sanchezom
Potrebno je da se dogovori iznos odštete za Pozzom koji ne želi prodati igrača prije kvalifikacija za CL.
Interesantna vijest!
Potrebno je da se dogovori iznos odštete za Pozzom koji ne želi prodati igrača prije kvalifikacija za CL.
Interesantna vijest!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
kako sad, a ja imam info da je Sanchez pred potpisom za InterBianconeri1988 je napisao/la:La Repubblica piše da poslije Gokhan Inlera Juve ima dogovoreno i sa Alexis Sanchezom![]()
Interesantna vijest!
eh ovi novinari...
Call the coroner!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nase najvece pojacanje bi bilo da se vrati Moggi...ovo danas sto se radi,svake sezone se promjeni pola tima nece nam donijeti tridesetu titulu ni naredne godine. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
A sta je sa onim Gansom jedno vrijeme ste se povezivali sa tim igracem , ima li ista od toga ?
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
masalla samo se pojacavajte brate i treba da se vratite u vrhh gdje vam je mjesto vala dugo vas nije bilo zaista mi nedostaje onaj pravi juve koji je harao evropom
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sada atomska bomba
Juve nudi 50 miliona i par igrača za Inlera i Sancheza
Dogovor je navodno već postignut
Juve nudi 50 miliona i par igrača za Inlera i Sancheza
Dogovor je navodno već postignut
Ž '21!
Nisu oni nego mi i Inter, ali smo mi blizi njemu, Juventus nikad nije povezivan sa njim !Sanchez_8 je napisao/la:A sta je sa onim Gansom jedno vrijeme ste se povezivali sa tim igracem , ima li ista od toga ?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Benvenuto Antonio!... Izgleda da je podpiso.. sve najbolje mister!!!!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
u 4 je zvanicno predstavljanje Contea valjda...On je vec u sjedistu Juventusa.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- JuveSissoko
- Kontakt:
Melo je prodan , za 15 miliona, put Premier Lige, Conte zeli Polia i Miglaccia
- SoloJuve26
- Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:Melo je prodan , za 15 miliona, put Premier Lige, Conte zeli Polia i Miglaccia
Nije valjda?
Sta ce nam Migliacio u .p m
- SoloJuve26
- Kontakt:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8089_n.jpgInterista di cuore je napisao/la:u 4 je zvanicno predstavljanje Contea valjda...On je vec u sjedistu Juventusa.
evo vvidi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.