Hhahah da ovo nije onaj popularni Milan Tarot "Vedo dajj ga "Principatus je napisao/la:Bijelorusi ce mozda biti tvrdi, ali njihova utakmica protiv Luxemburga govori za sebe.
Covjek predvidio:
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hhahah da ovo nije onaj popularni Milan Tarot "Vedo dajj ga "Principatus je napisao/la:Bijelorusi ce mozda biti tvrdi, ali njihova utakmica protiv Luxemburga govori za sebe.
Covjek predvidio:
[youtube][/youtube]
Mnogi se prave pametni, ali prvo pogledaj u kakvom nam je stanju drzava - nema se za hljeba.Bosnier je napisao/la:Brate i ja to govorim godinama , stadion na kojem igra repka prima 15 000 ... a 21. smo vijekuCoDe je napisao/la:
Evo gledam sad ovo **** ma.ter da je nama uslove kao u ostali Zemljama da naprimjer na Bilinom imamo jos jednu tribinu iznad kao i ove samo jos jedne iznad i da tu stane onda 30 K ljudi pa to bi ludnica bila pa reprezentacije ne bi smjele gostovati bogte
i to za dvije tekme godisnje... ekonomska isplativost 150 godinaElegant je napisao/la:Mnogi se prave pametni, ali prvo pogledaj u kakvom nam je stanju drzava - nema se za hljeba.Bosnier je napisao/la:Brate i ja to govorim godinama , stadion na kojem igra repka prima 15 000 ... a 21. smo vijekuCoDe je napisao/la:
Evo gledam sad ovo **** ma.ter da je nama uslove kao u ostali Zemljama da naprimjer na Bilinom imamo jos jednu tribinu iznad kao i ove samo jos jedne iznad i da tu stane onda 30 K ljudi pa to bi ludnica bila pa reprezentacije ne bi smjele gostovati bogte
A pirca se o nekim super stadionima sa 30 K ljudi.
Mi jesmo u 21. vijeku - ali nasa drzava ???
Naši fudbaleri sutra ujutro također će trenirati u Hrasnici, a odlazak za Bukurešt planiran je u četvrtak ujutro, čarter letom sa sarajevskog aerodroma.19TM87 je napisao/la:hoceli nasi trenirati u hrasnici do odlaska u rumuniju ili ce malo promjeniti pa na grbavici recimo ?
Pa imamo stadion od 35 hiljada, ali yebo to kad je atmosfera bolja na tom od 15.Bosnier je napisao/la:Brate i ja to govorim godinama , stadion na kojem igra repka prima 15 000 ... a 21. smo vijekuCoDe je napisao/la:Evo gledam sad ovo **** ma.ter da je nama uslove kao u ostali Zemljama da naprimjer na Bilinom imamo jos jednu tribinu iznad kao i ove samo jos jedne iznad i da tu stane onda 30 K ljudi pa to bi ludnica bila pa reprezentacije ne bi smjele gostovati bogtePrincipatus je napisao/la:Bijelorusi ce mozda biti tvrdi, ali njihova utakmica protiv Luxemburga govori za sebe.
Covjek predvidio:
[youtube][/youtube]
Ja opet ponavaljam, Rumuni neće popunit ni "njihovo Bilino"!bordo_Sarajevo je napisao/la:pitanje novinara dali su igraci spremni na atmosferu je postala smjesna i dijecija, pa ljudi igraju svake sedmice na stadionima sirom Evrope po 30,40,50.. hiljada navijaca..
ps: nervoza me vec pocela hvatati, valja sad zaspati do Petka
i ja mislim da nece popuniti stadionNimla_RZ je napisao/la:Ja opet ponavaljam, Rumuni neće popunit ni "njihovo Bilino"!bordo_Sarajevo je napisao/la:pitanje novinara dali su igraci spremni na atmosferu je postala smjesna i dijecija, pa ljudi igraju svake sedmice na stadionima sirom Evrope po 30,40,50.. hiljada navijaca..
P.S. Znal' neko hoćel se igdje moći gledat tekma U-21 San Marino - BiH?!
7 prema UEFI.Nimla_RZ je napisao/la:Znal' neko kojih 8 igrača je u opasnosti za drugi žuti karton?!
Hoce popuniti samo da bi nas mogli kamenovati...bordo_Sarajevo je napisao/la:i ja mislim da nece popuniti stadionNimla_RZ je napisao/la:Ja opet ponavaljam, Rumuni neće popunit ni "njihovo Bilino"!bordo_Sarajevo je napisao/la:pitanje novinara dali su igraci spremni na atmosferu je postala smjesna i dijecija, pa ljudi igraju svake sedmice na stadionima sirom Evrope po 30,40,50.. hiljada navijaca..
P.S. Znal' neko hoćel se igdje moći gledat tekma U-21 San Marino - BiH?!
Ono sto su uradili njihovi navijaci u Zenici je samo najava sta ce nas cekati u Bukurestu,tako da sam ubijedjen da ce biti pun stadion...miralem444 je napisao/la:ja ljudi ipak mislim da ova situacija u i oko njihove repke ce uticat na to da na stadionu ostane mnostvo praznih stolica...opet nikad se nezna..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.