BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

harishp
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la harishp » 31 maj 2011, 15:29

Edo_77 je napisao/la:Neko ce ispusiti dupli zuti u Rumuniji garant. Predpostavljam Spahic il Rahimic.

Protiv Luksemburga se treba cistiti.
Luxemburg je tek peti mec po redu u kvalifikacijama.Do tada'' ko li ziv,ko li mrtav''
Naravno da je Spahic najvise izlozen kartonima zbog pozicije i duela.Zato smo sigurni za Misketa i Dzeku.Ova dvojica do kraja kartona nece dobiti. :lol: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 maj 2011, 15:31

ma imamo kvalitetniju reprezentaciju, zasto se bojati ovakve Rumunije, realno prosle godine smo osvojili drugo mjesto pobjedama nad Belgijom i to su ti mecevi gdje se treba napraviti korak...isto ce nas to ocekivati i u Minsku protiv Bjelorusije...jednostavno ne zasluzujemo i ne moze se otici na veliko takmicenje a da se ne pobjedi u gostima i "jace" reprezentacije...Ja vjerujem u nase momke...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 31 maj 2011, 15:35

miralem444 je napisao/la:
Ko je na spisku

Lučeskuov spisak izgleda ovako: Kostel Pantilimon (Timišvar), Silviu Lung (Univerzitatea) (golmani), Tatarusanu Florin, Jasmin Latovlevići, Kristijan Tanase, Romeo Rapa (Steaua), Liviu Antal, Gabrijel Đurđu (Otelul), Gabrijel Tamaš (V. Bromvič), Pol Pap (Vaslui), Gabrijel Torje, Marius Alekse (Dinamo), Gabrijel Murešan (Kluž), Dan Aleksa, Aleksandru Burčeanu (Timišvar), Lusijan Sanmartean (Vaslui), Bogdan Stanku (Galatasaraj), Adrijan Mutu (Fiorentina), Siprijan Marika (Štutgart), Janis Ziku (Politehnika).
znaci ljudi ovo jednostavno moramo pobjedit...kad gdledam ovu njihovu ekipu pa brat bratu bolji su albanci haya..znaci vise se trebamo plasit albanaca negoli rumuna....hajde DZEKO UNISTI IH....IDEM I JA DA BACIM 50 KM NA BOSNU NEMA DRUGE.
Ovo neki naš :D

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 31 maj 2011, 15:38

NK/RK Krivaja je napisao/la:Ovo neki naš :D
google ga ne poznaje :?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 maj 2011, 15:42

Ne pobjediva uvijek bolji, i treba biti oprezan s Rumunima. I ako su im par igraca odustila zbog povrede , ipak nece se lako predati, oni koji dobiju sansi ima da ginu za svoju drzavu. Motivacija pobjedjuje klasu ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 31 maj 2011, 15:42

NK/RK Krivaja je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:
Ko je na spisku

Lučeskuov spisak izgleda ovako: Kostel Pantilimon (Timišvar), Silviu Lung (Univerzitatea) (golmani), Tatarusanu Florin, Jasmin Latovlevići, Kristijan Tanase, Romeo Rapa (Steaua), Liviu Antal, Gabrijel Đurđu (Otelul), Gabrijel Tamaš (V. Bromvič), Pol Pap (Vaslui), Gabrijel Torje, Marius Alekse (Dinamo), Gabrijel Murešan (Kluž), Dan Aleksa, Aleksandru Burčeanu (Timišvar), Lusijan Sanmartean (Vaslui), Bogdan Stanku (Galatasaraj), Adrijan Mutu (Fiorentina), Siprijan Marika (Štutgart), Janis Ziku (Politehnika).
znaci ljudi ovo jednostavno moramo pobjedit...kad gdledam ovu njihovu ekipu pa brat bratu bolji su albanci haya..znaci vise se trebamo plasit albanaca negoli rumuna....hajde DZEKO UNISTI IH....IDEM I JA DA BACIM 50 KM NA BOSNU NEMA DRUGE.
Ovo neki naš :D
neznam brate ni ja....da to nije kakav albanac,pomazu rumunima :D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 maj 2011, 15:43

Jonas Eriksson je sudija

nisam siguran jel ko gore napisao

inace do sad je sudio jedan mec rumunima 06.06.09 Litvanija - Rumunija 0-1
Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 31 maj 2011, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Thomas Müller - Fußballgott

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 31 maj 2011, 15:46

sony-erikson sudac
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 maj 2011, 15:52

Moram reci da mi se svidja izbor sudije za ovaj mec.Mlad sudija iako sa vec bogatim internacionalnim iskustvom.Voli da pusta jacu igru i dopusta da se ista razvije.Sada mi na pamet pada da je "svirao" Real-ZEnit te Schalke-Valencia.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2011, 15:54

Devil je napisao/la:Moram reci da mi se svidja izbor sudije za ovaj mec.Mlad sudija iako sa vec bogatim internacionalnim iskustvom.Voli da pusta jacu igru i dopusta da se ista razvije.Sada mi na pamet pada da je "svirao" Real-ZEnit te Schalke-Valencia.
Kakav je na obaracu sa kartonima.?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 maj 2011, 15:56

Thomas Müller - Fußballgott

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 31 maj 2011, 15:58

Ako ovdje izgubimo, nismo zasluzili ni baraz. Imamo mnogo jacu reprezentaciju. Imam osjecaj da ce Susic igrat neku vrstu bunkera, previse pic.kaste izjave daje. Rumunija se sastoji vecinom od igraca iz njihovog prvenstva + Mutu. NIKAD SLABIJI NISU BILI
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 31 maj 2011, 15:58

harishp je napisao/la:
Devil je napisao/la:Moram reci da mi se svidja izbor sudije za ovaj mec.Mlad sudija iako sa vec bogatim internacionalnim iskustvom.Voli da pusta jacu igru i dopusta da se ista razvije.Sada mi na pamet pada da je "svirao" Real-ZEnit te Schalke-Valencia.
Djeli ih ko djeci slatikiše ;) šalim se ... po imenu nezz tog sudiju ... :D
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 31 maj 2011, 16:01

szlaja je napisao/la:Ako ovdje izgubimo, nismo zasluzili ni baraz. Imamo mnogo jacu reprezentaciju. Imam osjecaj da ce Susic igrat neku vrstu bunkera, previse pic.kaste izjave daje. Rumunija se sastoji vecinom od igraca iz njihovog prvenstva + Mutu. NIKAD SLABIJI NISU BILI
Potpuno se slažem ako nemogu dobiti ovako loše Rumune onda nisu zaslužili ni baraž!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 maj 2011, 16:02

vendeta87 je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Ako ovdje izgubimo, nismo zasluzili ni baraz. Imamo mnogo jacu reprezentaciju. Imam osjecaj da ce Susic igrat neku vrstu bunkera, previse pic.kaste izjave daje. Rumunija se sastoji vecinom od igraca iz njihovog prvenstva + Mutu. NIKAD SLABIJI NISU BILI
Potpuno se slažem ako nemogu dobiti ovako loše Rumune onda nisu zaslužili ni baraž!
naravno maloprije sam slican post napisao...ne moze se do druge pozicije ako ce se samo luxemburg uzeti u gostima
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 31 maj 2011, 16:05

harishp je napisao/la:
Kad smo vec kod sudije saznao sam da je on multi milioner.Imao je nekih 15 % udjela u jednoj televiziji i to je prodao te je se preko noci se obogatio.Eto barem znamo da ga se ne moze potkupit :) :) .Jer ko zna na sta su ti Rumunji spremni...
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 maj 2011, 16:14

tevezito je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Kad smo vec kod sudije saznao sam da je on multi milioner.Imao je nekih 15 % udjela u jednoj televiziji i to je prodao te je se preko noci se obogatio.Eto barem znamo da ga se ne moze potkupit :) :) .Jer ko zna na sta su ti Rumunji spremni...
Ma kakva Rumunska potplata,nemaju oni za hljeba...
Ne trebamo se mi uvijek vaditi na sudije mi moramo natjerati sudiju igrom da nam malo i pomogne a ne da kukamo kako Spaha nije napravi penal a zbog toga sto igra "sam" u odbrani sabere 4-5 sitnijih prekrsaja i onda dlaka fali da nam sudac spuca penal ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 maj 2011, 16:15

Za_raju je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:ja ljudi ipak mislim da ova situacija u i oko njihove repke ce uticat na to da na stadionu ostane mnostvo praznih stolica...opet nikad se nezna..
Ono sto su uradili njihovi navijaci u Zenici je samo najava sta ce nas cekati u Bukurestu,tako da sam ubijedjen da ce biti pun stadion...
A vremenska prognoza kaze da ce biti vjetrovito i kamenovito u poslije-podnevnim satima... :lol:
Više se treba pribojavati njihove policije... Ko je ikad bio u Rumuniji na gostovanju znaće o čemu govorim. Na najmanju provokaciju reaguju brutalno, a nije im strano i da izazovu incident.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 maj 2011, 16:19

VanBasten je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:ja ljudi ipak mislim da ova situacija u i oko njihove repke ce uticat na to da na stadionu ostane mnostvo praznih stolica...opet nikad se nezna..
Ono sto su uradili njihovi navijaci u Zenici je samo najava sta ce nas cekati u Bukurestu,tako da sam ubijedjen da ce biti pun stadion...
A vremenska prognoza kaze da ce biti vjetrovito i kamenovito u poslije-podnevnim satima... :lol:
Više se treba pribojavati njihove policije... Ko je ikad bio u Rumuniji na gostovanju znaće o čemu govorim. Na najmanju provokaciju reaguju brutalno, a nije im strano i da izazovu incident.
Mi sad trebamo pokazati ono pravo lice i navijati pjesmom a ne bakljama,jer sad zaista nemamo razloga za to ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 maj 2011, 16:24

Za_raju je napisao/la: ]
Mi sad trebamo pkazati ono pravo lice i navijati pjesmom a ne bakljama,jer sad zaista nemamo razloga za to ;)
Tamam.
navijači trebaju da budu pametni, biće provokacije od strane rumuna na tribinama, a vjerovatno i u gradu, 100%. Treba to izignorirat maksimalno, jer će nas čekat na ziceru 100%. Ako se ikako može, jelde...
Nažalost radim u petak, ine mogu naći zamjenu na poslu nikako :evil: :roll: , a tako mi se ide...momci koji budu išli, nek se čuvaju dobro. Rumuni su kvarnjaci samo takvi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.