Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 31 maj 2011, 10:28

Han!$;Lfc je napisao/la:Sutra počinje ljetni prijelazni rok ?
Da da!
Sutra dovodimo Enriquea, Cahilla, Younga, Adama, Hazzarda i Lamelu :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 maj 2011, 11:49

Fabio Coentrao / Jose Enrique

It’s still confusing whether Liverpool or Real who made the bid for Fabio, but who doesn’t want him? It seems that many players are linked with Liverpool, of course it’s a transfer season, but for me these two are the hottest prospect for Liverpool next season. Enrique has been outstanding and another stand-up player this season, Leighton Baines, seems almost impossible to cross to the neighbor club.

Scott Dann / Gary Cahill

Center backs, Gary Cahill and Scott Dann are two players that currently and consistently linked with Liverpool. Yes still Gary Cahill is linked with everyone. Cahill seems one step ahead of Dann, but both players still pretty much open to any clubs. Although there are many good center backs across Europe, Premier-League-Trained players have more experience instead of gambling for outsiders.

Charlie Adam / Diego Ribas

Relegated captain in balance between signing out or signing an extension at Blackpool. Who doesn’t want to stay at PL level? And Diego Ribas a.k.a just “Diego”, ex-Werder Bremen star, ex-Juventus flop, and now establishing himself again at Wolfsburg. I think that everybody agree that Adam has been fantastic throughout this season and one of “must-have” Liverpool this summer.

Stewart Downing / Ashley Young

Is it polite to stole up to 3 players from 1 club (Brad Friedel, Downing, Young)?of course not all of them will be taken, but these two wingers both have almost the same quality for me. Young probably have been star player for long, but looking at the pace that Downing has, he definitely someone to consider to have. Another winger, Adam Johnson will not leave city cuz they play at CL next season. And Adel Taraabt of course, was linked with Liverpool too, but still no news that strengthen the rumors that he will leave QPR.

Juan Mata / Sergio Aguero

Sergio Aguero, #1 most wanted player this summer after his decision to leave Atletico this summer. Having some holidays at merseyside with Maxi Rodriguez could be a hint for his next club perhaps? Juan Mata is another hot wing forward beside Bojan Krkic could leave Barca this summer. I wonder how will Liverpool looks like when Suarez and Aguero play together.
Considering all of the star players that linked with Liverpool, I wonder how the owners will react, 50m pounds is minimal for the IN players, and for me the OUT players will be : Joe Cole, Jovanovic, Ngog, Konchesky, and some loan players like Insua, but Poulsen said himself that he wants to fight for a place and Aquilani still in balance.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 31 maj 2011, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 31 maj 2011, 11:54

Evo koje bih ja igrače izabrao iz ferinog posta:
Fabio Coentrao (25M), Scott Dann (10M), Charlie Adam (8M), Juan Mata (20M) ukupno: 63M i + Marveux, McCartny ...
Zaradit ćemo sigurno bar 25M prodajom nekih igrača
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 31 maj 2011, 11:56

http://live4liverpool.com/2011/05/view- ... t-buy-ever
Menadžer Blackpoola je rekao da je dobio ponudu za Charlie Adama u januaru od samo 4M. Naravno odbio je a kaže ta je tad cijena Adama iznosila 12M a trenutno ona iznosi 8M
YOU'LL NEVER WALK ALONE

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 31 maj 2011, 13:20

matu ne bih nikako dovodio mnogo je bolje rješenja su Young,Aguero,Hazard....
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 31 maj 2011, 13:29

plavac u srcu je napisao/la:matu ne bih nikako dovodio mnogo je bolje rješenja su Young,Aguero,Hazard....
Da pratis znao bih da je Mata bolji od svih navedenih, tek mu je 22. i po mom misljenju je uz Iniestu i Cazorlu-ovo je subjektivno, najjaci prednji vezni na svijetu..

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 31 maj 2011, 13:38

Da pratis znao bih da je Mata bolji od svih navedenih, tek mu je 22. i po mom misljenju je uz Iniestu i Cazorlu-ovo je subjektivno, najjaci prednji vezni na svijetu..[/quote]

Pa i meni bi se svidilo da dođe Mata
super igrač :P
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 maj 2011, 16:34

Mnogo medija piše kako je Young odbio United, te da je nikad bliži Liverpoolu. Ono što je definitivno sigurno je da su oba kluba zainteresovana za njega, a sada, da li vjerovati BBC Radiju, ili ne... svako neka vjeruje kako želi. Također, Ferguson izgleda nije spreman uložiti 16 miliona funti u Ashleya, već bi radije potražio nekog mlađeg i svježijeg igrača, što opet Kennyu daje prednost...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 maj 2011, 16:37

Bertrand je napisao/la:Mnogo medija piše kako je Young odbio United, te da je nikad bliži Liverpoolu. Ono što je definitivno sigurno je da su oba kluba zainteresovana za njega, a sada, da li vjerovati BBC Radiju, ili ne... svako neka vjeruje kako želi. Također, Ferguson izgleda nije spreman uložiti 16 miliona funti u Ashleya, već bi radije potražio nekog mlađeg i svježijeg igrača, što opet Kennyu daje prednost...
Ja sam citao i dobio informaciju iz engleske od jerana da je Young prekinuo pregovore s Liverpool-om i da ce najvjerovatnije preci u Manchester......... :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 maj 2011, 16:42

Ponos Torina je napisao/la: Ja sam citao i dobio informaciju iz engleske od jerana da je Young prekinuo pregovore s Liverpool-om i da ce najvjerovatnije preci u Manchester......... :cry:
A šta da ti kažem... maloprije naiđoh na ovu informaciju. I ja sam neki dan pročitao da je gotovo izvjestan njegov odlazak u United...

Ne preostaje nam ništa drugo nego sjediti, čitati, i uživati, počevši od sutrašnjeg dana (ako se ne varam). ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 31 maj 2011, 16:43

Nigde logike tu sto se Young povezuje sa utd. imaju Valenciu i Nania, njima krila nisu potrebna, njima treba golman i centralni vezni tako da mislim da je ovo glupost, jedino sto mi pada na pamet je to da je Nani pred izlaznim vratima(sto se moglo i videti u finalu sa barcom kad je ostao na klupi) pa da zbog toga traze Younga... bilo kako bilo jedno je sigurno a to je da utd ima prednost naspram Lpool-a sto se tice dovodjenja igraca. :|
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 31 maj 2011, 17:46

Dosta igrača se danas povezuju s nama ima tu dosta nepoznatih tako da neću ništa pisati o njima al evo ovih najinteresantnijih

http://www.footylatest.com/liverpool-fa ... zard/22426
Liverpool i Bayern će se boriti za igrača Marseillea Andrey Ayew-a, a košta oko 13M Eura

http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... fer-target
Liverpool i Chelsea se bore za Anitu čija cijena iznosi 12M

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 17,00.html
Gervinho će tokom ove sedmice izabrati klub u kojem će nastaviti karijeru, žele ga Liverpool, Arsenal i Newcastle
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 31 maj 2011, 17:49

3 obicne klocine koje se u Engleskoj ne bi mogle snaci.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 maj 2011, 17:56

Gervinha licno nebi volio vidjeti u Liverpool-u nesvbidja mi se ni kao igrac ni kao osoba,mislim da se nebi nikako uklopio u tim,previse je sebican igrac,dosadan misli da se oko njega sve vrti,prosjecan igrac sto se mene tice neka ide gdje hoce samo neka u LFC nedolazi....

Ima puno boljih napadaca od Gervinha,vise bi volio vidjeti Gameira u timu jeftinije bi prosli a dobili bi supertalentovanog napadaca za buducnost....... 8-)

Gervinho i njegov razdeljak :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 31 maj 2011, 18:45

Ashley Young 90% potpisuje za Liverpool
Manchester United target Ashley Young has made a decision on where his future lies, and has chosen to sign a deal with Liverpool, according to BBC Radio.
http://www.givemefootball.com/premier-l ... inger-chas

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 maj 2011, 18:48

Jimmy from the hood je napisao/la:Ashley Young 90% potpisuje za Liverpool
Manchester United target Ashley Young has made a decision on where his future lies, and has chosen to sign a deal with Liverpool, according to BBC Radio.
http://www.givemefootball.com/premier-l ... inger-chas
Bog te cuo 8-) :D ja bi najvise volio njega vidjeti ali.....ostaje da se vidi sta ce na kraju ispasti od svega ovoga,mrsko mi vise slusati novinarske gluposti...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 31 maj 2011, 18:50

Bez obzira sto United igra ligu prvaka u Liverpoolu mu je zagarantovana prva postava, sa druge strane ima Nanija i Valenciju za konkurenciju. :roll:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 maj 2011, 19:19

ChrisLawley77
Andre Wisdom (Captain), Jack Robinson, Conor Coady & Tom Ince start for England U19 v Montenegro. Michael Ngoo on bench

Kakav mladi tim imamo :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 31 maj 2011, 19:26

Jimmy from the hood je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Sutra počinje ljetni prijelazni rok ?
Da da!
Sutra dovodimo Enriquea, Cahilla, Younga, Adama, Hazzarda i Lamelu :lol:

@Jimmy,

ne zaboravi Zajka Zebu. Potpisuje i on. Potvrđeno iz pouzdanih izvora, rek'o mi taksista jutros :mrgreen: :mrgreen:
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 31 maj 2011, 19:31

najbolje rješenje je dovesti Younga za veznog krilnog jer on je naviknut na engleski stil nogometa dok Hazard i ostali nisu
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.