Od ovih me strah samo za Spahića... On nam treba za Albaniju, a za ove ostale se može nabaviti zamjena!Edo_77 je napisao/la:7 prema UEFI.Nimla_RZ je napisao/la:Znal' neko kojih 8 igrača je u opasnosti za drugi žuti karton?!
Spahic
Pjanic
Rahimic
Ibisevic
Lulic
Ibricic
Mravac
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Čelik Zenica 1945
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pogledajte u toku naše himne, što Salih zeza Misketa a ovaj se ne može umiriti

Hvala bogu ja sam nasao vremena da idem a nije vala ni nesto posebno skupo nekih 150-160 za prevoz i nekih 10 km za kartu zaista nije skupo ako se uzme u obzir koliko kosta litar goriva...VanBasten je napisao/la:Tamam.Za_raju je napisao/la: ]
Mi sad trebamo pkazati ono pravo lice i navijati pjesmom a ne bakljama,jer sad zaista nemamo razloga za to
navijači trebaju da budu pametni, biće provokacije od strane rumuna na tribinama, a vjerovatno i u gradu, 100%. Treba to izignorirat maksimalno, jer će nas čekat na ziceru 100%. Ako se ikako može, jelde...
Nažalost radim u petak, ine mogu naći zamjenu na poslu nikako![]()
, a tako mi se ide...momci koji budu išli, nek se čuvaju dobro. Rumuni su kvarnjaci samo takvi.
Pa eto nebi bilo lose da se nekako ovi forumasi koji ce ici malo tamo i upoznaju

Ipak se mi dugo ovdje prepiremo a nezna niko nikog

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Spahija - ruku na srce! Koja je to veličina!NK/RK Krivaja je napisao/la:[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945

Golovi: 5-6
Primljeni: 6-4
Zuti kartoni: 6-4
Crveni kartoni: 0-0
Sutevi na gol: 20-20
Offside: 9-13
Korneri: 20-19
Napravljeni faulovi: 82-46
Najbolji strijelci:
Adrian Mutu 2 (ROM)
Vedad Ibišević & Edin Džeko 2 (BIH)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Odigrane utakmice: ROM 5, a BiH 4. Daleko jači!sajo10 je napisao/la:VS
Golovi: 5-6
Primljeni: 6-4
Zuti kartoni: 6-4
Crveni kartoni: 0-0
Sutevi na gol: 20-20
Offside: 9-13
Korneri: 20-19
Napravljeni faulovi: 82-46
Najbolji strijelci:
Adrian Mutu 2 (ROM)
Vedad Ibišević & Edin Džeko 2 (BIH)

Čelik Zenica 1945
Nešto od bh. navijača:
[youtube][/youtube]
I najbolje od rumunskih navijača:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
I najbolje od rumunskih navijača:
[youtube][/youtube]

Čelik Zenica 1945
Nego ima li kakvih izjava Mutua i tako ti.Nesto su mi tihi,za razliku od prvog meca..
Sto se tice Svedjanina Erre,to je onaj sto je sudio na tekmi izmedju Slovenije i Engleske na Svjetskom prvenstvu.Ako se ne varam.
Sto se tice Svedjanina Erre,to je onaj sto je sudio na tekmi izmedju Slovenije i Engleske na Svjetskom prvenstvu.Ako se ne varam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Na sport.ro jedino što sam naš'o i preveo na naš (kompjuter
) je ovo:
Danas su stavili na prodaju ulaznice za Bosnu i 4000 već su prodali! Giulestiul će biti upakiran petak za odlučujuću utakmicu u nacionalnom Razvan Lucescu. Najskuplja ulaznica za $ 20, a fanovi pohrlili u knjizi mjesto u posljednjoj utakmici na klupi Lucescu je reprezentativac i prvi u novoj eri za Razvan: bio je brz.
Trener će napustiti nakon utakmice petak i da će vratiti Giulesti, gdje je upoznao svoju karijeru izvedbe: četvrt-finale UEFA-ine u 2006. Razvan već počeo prebacivati na svoju momčad Copos: Apostol, Oros, kumče Surdu i Deac. Rapid Mnogi će biti na tribinama na utakmici protiv Bosne. Oni se pripremaju za dobrodošlicu neke poruke za Lucescu.
Ako neko skonta nek prevede kako valja...

Danas su stavili na prodaju ulaznice za Bosnu i 4000 već su prodali! Giulestiul će biti upakiran petak za odlučujuću utakmicu u nacionalnom Razvan Lucescu. Najskuplja ulaznica za $ 20, a fanovi pohrlili u knjizi mjesto u posljednjoj utakmici na klupi Lucescu je reprezentativac i prvi u novoj eri za Razvan: bio je brz.
Trener će napustiti nakon utakmice petak i da će vratiti Giulesti, gdje je upoznao svoju karijeru izvedbe: četvrt-finale UEFA-ine u 2006. Razvan već počeo prebacivati na svoju momčad Copos: Apostol, Oros, kumče Surdu i Deac. Rapid Mnogi će biti na tribinama na utakmici protiv Bosne. Oni se pripremaju za dobrodošlicu neke poruke za Lucescu.
Čelik Zenica 1945
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
OFICIAL! Bosnia a fost suspendata de FIFA! Romania reintra in cursa pentru Euro 2012 si **** cu 3-0 in Bosnia!
Evo vam tri qrca!
Evo vam tri qrca!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
rezultatski gledano i bod je uspjeh, ali gledano iz perspektive kvaliteta, motivacije, ukupnog stanja u ekipi te svega drugog(osim selektora), samo tri boda su uspjeh.
Kvalitetniji smo od Rumuna, imamo jednu fantasticnu generaciju igraca(nazalost svi nisu na spisku), poceo se stvarati i taj kult reprezentacije, i za ovu generaciju bi se lako moglo reci (samo da ima boljeg selektora) da je nasa najbolja svih vremena. Od toga ne treba bjezati, imamo dobru ekipu, solidno pokrivenu i u Rumuniji ustvari moramo ici na pobjedu . Cini se da smo dovoljno kvalitetniji od njih bez obzira na Papeta.
Kvalitetniji smo od Rumuna, imamo jednu fantasticnu generaciju igraca(nazalost svi nisu na spisku), poceo se stvarati i taj kult reprezentacije, i za ovu generaciju bi se lako moglo reci (samo da ima boljeg selektora) da je nasa najbolja svih vremena. Od toga ne treba bjezati, imamo dobru ekipu, solidno pokrivenu i u Rumuniji ustvari moramo ici na pobjedu . Cini se da smo dovoljno kvalitetniji od njih bez obzira na Papeta.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Evo gled'o sam malo o ovom sudiji Jonasu Eriksonu i evo što se tiče kartona u zadnjih 10 utakmica koje je sudio:
14.04.2011. Braga - Dynamo Kyiv 0:0
Yellow 2 - 5
Red 1 - 1
Penalty 0 - 0
17.03.2011. Zenit - Twente 2:0
Yellow 3 - 0
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
09.03.2011. Schalke 04 - Valencia 3:1
Yellow 3 - 2
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
09.02.2011. Danska - Engleska 1:2
Yellow 1 - 0
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
07.12.2010. Barcelona - Rubin Kazan 2:0
Yellow 0 - 1
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
21.10.2010. BVB - PSG 1:1
Yellow 0 - 1
Red 0 - 0
Penalty 1 - 0
08.10.2010. Vels - Bugarska 0:1
Yellow 1 - 4
Red 1 - 0
Penalty 0 - 0
28.09.2010. Roma - Cluj 2:1
Yellow 0 - 1
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
19.08.2010. Steaua - Grasshopper 1:0
Yellow 1 - 1
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
29.05.2010. Norveška - Crna Gora 2:1
Yellow 0 - 0
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
Izgleda da i ne daje puno žutih
14.04.2011. Braga - Dynamo Kyiv 0:0
Yellow 2 - 5
Red 1 - 1
Penalty 0 - 0
17.03.2011. Zenit - Twente 2:0
Yellow 3 - 0
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
09.03.2011. Schalke 04 - Valencia 3:1
Yellow 3 - 2
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
09.02.2011. Danska - Engleska 1:2
Yellow 1 - 0
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
07.12.2010. Barcelona - Rubin Kazan 2:0
Yellow 0 - 1
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
21.10.2010. BVB - PSG 1:1
Yellow 0 - 1
Red 0 - 0
Penalty 1 - 0
08.10.2010. Vels - Bugarska 0:1
Yellow 1 - 4
Red 1 - 0
Penalty 0 - 0
28.09.2010. Roma - Cluj 2:1
Yellow 0 - 1
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
19.08.2010. Steaua - Grasshopper 1:0
Yellow 1 - 1
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
29.05.2010. Norveška - Crna Gora 2:1
Yellow 0 - 0
Red 0 - 0
Penalty 0 - 0
Izgleda da i ne daje puno žutih

Čelik Zenica 1945
Da hoce nasih biti jedno 3000 , volio bih vise nego hljeba se najestiNimla_RZ je napisao/la:Na sport.ro jedino što sam naš'o i preveo na naš (kompjuter) je ovo:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
jedan savjet uvezi google translate s drugih jezika, prevodite ih na engleski, ne bosanki ili cro. Mnogo je tačniji prevod.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kako će bit ako smo dobili 760 karata?!Bosnier je napisao/la:
Da hoce nasih biti jedno 3000 , volio bih vise nego hljeba se najesti

Čelik Zenica 1945
Nije mi google translate prevodio (znam to) već sam komp s rumunskog na naš pa na brzinu zalijepioVanBasten je napisao/la:jedan savjet uvezi google translate s drugih jezika, prevodite ih na engleski, ne bosanki ili cro. Mnogo je tačniji prevod.

Čelik Zenica 1945
Jah dobar savjet ali samo u slucaju ako poznajes Engleski.A ako ne znas kud i kamo ce pomoci i ovaj googlas sa cro ili bosanskim.VanBasten je napisao/la:jedan savjet uvezi google translate s drugih jezika, prevodite ih na engleski, ne bosanki ili cro. Mnogo je tačniji prevod.

Dzabe grah zamijeniti sa begovom corbom ako kasike nemas.Moras casu nageti,pa ce masni brkovi ostati.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa to je osnovno obrazovanje brate. No nema veze, prevedeš onda taj engleski prevod na bosanki, i opet ćeš dobiti koliko-toliko tačniji prevod od onog romanina - bosnianharishp je napisao/la:Jah dobar savjet ali samo u slucaju ako poznajes Engleski.A ako ne znas kud i kamo ce pomoci i ovaj googlas sa cro ili bosanskim.VanBasten je napisao/la:jedan savjet uvezi google translate s drugih jezika, prevodite ih na engleski, ne bosanki ili cro. Mnogo je tačniji prevod.![]()
Dzabe grah zamijeniti sa begovom corbom ako kasike nemas.Moras casu nageti,pa ce masni brkovi ostati.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Zavisi,imas skola gdje je strani jezik Njemacki ,Francuski a bogami je bilo i RuskogVanBasten je napisao/la:Pa to je osnovno obrazovanje brate. No nema veze, prevedeš onda taj engleski prevod na bosanki, i opet ćeš dobiti koliko-toliko tačniji prevod od onog romanina - bosnianharishp je napisao/la:Jah dobar savjet ali samo u slucaju ako poznajes Engleski.A ako ne znas kud i kamo ce pomoci i ovaj googlas sa cro ili bosanskim.VanBasten je napisao/la:jedan savjet uvezi google translate s drugih jezika, prevodite ih na engleski, ne bosanki ili cro. Mnogo je tačniji prevod.![]()

Zato nam Baka tinksira kao i tolkin abaut veri gud plejed gejmu.
Salim se, u pravu si to je nesto kao i ona wikipedia.Vecinom tekstovi na Bosanskom,Hrvatskom budu u par recenica.Dok je na Engleskom u vise slucaja opsirnije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
---------------------------------------Hasagic--------- -------------------------
--Mujdza---------------Mravac-------------------Spahic- -------------Lulic---
---------------------------------------Rahimic--------- -------------------------
---------------Pjanic---------------------------------- --Medunjanin-----------
----------------------------------- Misimovic-------- ---------------------------
-----------------------Ibisevic------------------------ -Dzeko------------------
Ovako ce ja mislim izgledati sastav protiv Rumuna. Ovi boldirani bi mogli propustiti tekmu protiv Albanije, ako zarade zuti karton protiv Rumuna. Ja mislim da ce neki od njih zaraditi zuti,volio bi samo da ne bude Spaha ili Lulic
Iako protiv Aljbanaca ne bi trebalo biti toliko opasnosti, ipak smo sa Spahom sigurniji na terenu.
--Mujdza---------------Mravac-------------------Spahic- -------------Lulic---
---------------------------------------Rahimic--------- -------------------------
---------------Pjanic---------------------------------- --Medunjanin-----------
----------------------------------- Misimovic-------- ---------------------------
-----------------------Ibisevic------------------------ -Dzeko------------------
Ovako ce ja mislim izgledati sastav protiv Rumuna. Ovi boldirani bi mogli propustiti tekmu protiv Albanije, ako zarade zuti karton protiv Rumuna. Ja mislim da ce neki od njih zaraditi zuti,volio bi samo da ne bude Spaha ili Lulic

Iako protiv Aljbanaca ne bi trebalo biti toliko opasnosti, ipak smo sa Spahom sigurniji na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.