Poetry in motionBianconeri1988 je napisao/la:Kako sve izgleda lahko kad Federer igra!?![]()
@ Sarajlija i @ Magica, kako se ono to kaže? Ona vaša fraza.![]()
ima i ono Genious at work
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Poetry in motionBianconeri1988 je napisao/la:Kako sve izgleda lahko kad Federer igra!?![]()
Ne kopiraj, nevjernice.Puma je napisao/la:Poetry in motionBianconeri1988 je napisao/la:Kako sve izgleda lahko kad Federer igra!?![]()
naravno
ima i ono Genious at work
ne kopiram majke mi, u isto vrijeme smo napisali postNe kopiraj, nevjernice.
legenda reala je napisao/la: Magica u većini postova podcjenjuje Nadala (vidi se ta "mržnja" prema njemu ,isto kao prema Juventusu,ne znama koga više" mrzi")
Meni tako izgleda kad čitam vaše postove
ma apsolutno tacno....sto meni stari kaze, on samo sebe moze dobitod US Opena 2009 ne moze meceve rutinski privesti kraju i uvijek svojim nekim glupim i cudnim potezima vrati protivnika u igru.
Kako se na bosanskom kaze "Pesikan"Mister No je napisao/la:A ovaj smor Pešikan ( nadam se da mu nisam fulio prezime ) na ESS samo govori AAAuuuhhhhhhhh.Otkud on da prenosi skoro pa sve mečeve na RG.
Vratite Damira Ceronju i Milana Boškovića ..........
Ovamo ima Pešikana na bacanje...MaGiCa je napisao/la:Kako se na bosanskom kaze "Pesikan"Mister No je napisao/la:A ovaj smor Pešikan ( nadam se da mu nisam fulio prezime ) na ESS samo govori AAAuuuhhhhhhhh.Otkud on da prenosi skoro pa sve mečeve na RG.
Vratite Damira Ceronju i Milana Boškovića ..........![]()
Pa, valjda: "Kristic".
OK, ali slozices se da je fora dobra, neMister No je napisao/la:Ovamo ima Pešikana na bacanje...MaGiCa je napisao/la:Kako se na bosanskom kaze "Pesikan"Mister No je napisao/la:A ovaj smor Pešikan ( nadam se da mu nisam fulio prezime ) na ESS samo govori AAAuuuhhhhhhhh.Otkud on da prenosi skoro pa sve mečeve na RG.
Vratite Damira Ceronju i Milana Boškovića ..........![]()
Pa, valjda: "Kristic".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.