Atmosfera je dobra. Svi su spremni, jedino se Maletić žali na manju povredu, ali ću i na njega moći da računam. Razgovarao sam s Misimovićem koji je kazao da nije ozbiljnije povrijeđen i da će biti spreman za utakmicu
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Susic :
Za mene je to idealan sastav, računajuči na činjenicu da Mujdža i Lulić znaju fenomenalno povuči loptu na drugu polovinu terena i samim time stvoriti šanse za pogodak.Goalgetter je napisao/la:---------------------------------------Hasagic--------- -------------------------
--Mujdza---------------Mravac-------------------Spahic- -------------Lulic---
---------------------------------------Rahimic--------- -------------------------
---------------Pjanic---------------------------------- --Medunjanin-----------
----------------------------------- Misimovic-------- ---------------------------
-----------------------Ibisevic------------------------ -Dzeko------------------
Ovako ce ja mislim izgledati sastav protiv Rumuna. Ovi boldirani bi mogli propustiti tekmu protiv Albanije, ako zarade zuti karton protiv Rumuna. Ja mislim da ce neki od njih zaraditi zuti,volio bi samo da ne bude Spaha ili Lulic
Iako protiv Aljbanaca ne bi trebalo biti toliko opasnosti, ipak smo sa Spahom sigurniji na terenu.
Što se tiće Sušića i njegovih izjava, mislim da čovjek ipak nije izgubio onaj fudbalski "bezobrazluk" kojeg je posjedovao još iz ranijih dana kada je ko s'poslom tresao mreže. Siguran sam da selektor želi da smiri situaciju i ne stvara preveliku euforiju u javnosti, jer znamo mi da nas olako ponesu pobjede naših zmajeva.
I još nešto... Gubitnički mentalitet se gubi pobjedama

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Jedva cekam utakmicu. Ovo je jedna nova era naseg fudbala koji je pod zdravim okolnostima sad i treba da im bude kao neki motiv da izgaraju na terenu. Susic nema potrebe da mjenja ekipu koja donosi rezultate i ne treba opterecivati igrace sa tim kartonima, svi ga mogu dobit osim Spahica, jer ipak bez njega je zadnja linija sirova nazalost. Najvise ocekujem od Dzeke koji je sad pun snage. Mislim da ga je Premiership napravio jos boljim igracem i da ce to dokazat u sledecem mecu, jer iskreno to i treba pored ovako oslabljene zadnje linije Rumuna.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ako ne bude Maletica treba otkazat utakmicu. Nema smisla ic u Rumuniju i sramotit se.Goalgetter je napisao/la:Susic :
Atmosfera je dobra. Svi su spremni, jedino se Maletić žali na manju povredu, ali ću i na njega moći da računam. Razgovarao sam s Misimovićem koji je kazao da nije ozbiljnije povrijeđen i da će biti spreman za utakmicu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To je to! Stvarno smo luzeri ako u ovoj tekmi ne mozemo ici na pobjedu.ultrasstyle_tz je napisao/la:rezultatski gledano i bod je uspjeh, ali gledano iz perspektive kvaliteta, motivacije, ukupnog stanja u ekipi te svega drugog (osim selektora), samo tri boda su uspjeh.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Principatus
- Kontakt:
Veoma dobre kvote na Bwinu:
Rumänien 2.15 X 3.20 Bosnien und Herzegowina 3.30
Dakle misle da je najvjerovatnija pobjeda Rumuna, pa tek onda nerjeseno, a pobjeda BiH kao najnevjerovatnija.
Pokusavam da razumjem smisao ove kvote. Ali dobro poklonjenom konju se ne gleda u zube.
Rumänien 2.15 X 3.20 Bosnien und Herzegowina 3.30
Dakle misle da je najvjerovatnija pobjeda Rumuna, pa tek onda nerjeseno, a pobjeda BiH kao najnevjerovatnija.
Pokusavam da razumjem smisao ove kvote. Ali dobro poklonjenom konju se ne gleda u zube.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ili oni nesto znaju sta je neznam
Kako sam procitao Miske ce nastupiti (u boljoj formi).
Svi igraju koji su i prosli put igrali. Nisam danas pratio vijesti, jesam li sta propustio?
Znam da je domaca utakmica pa utjece na to, ali ipak...
Inace stavljam sad pare, jer bolju kvotu ne ocekivam.

Svi igraju koji su i prosli put igrali. Nisam danas pratio vijesti, jesam li sta propustio?

Znam da je domaca utakmica pa utjece na to, ali ipak...
Inace stavljam sad pare, jer bolju kvotu ne ocekivam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma 20 € na Rumune stavis, neces se pokajati
Ovako kad pobjede Rumuni, radujes se parama, pobjedimo mi slavis pobjedu
.
Ocekujte pad kvote na pobjedu do petka, mislim da ce cak pasti i do 2.70 . Zato ulagajte sada dok mozete

Ocekujte pad kvote na pobjedu do petka, mislim da ce cak pasti i do 2.70 . Zato ulagajte sada dok mozete

- Principatus
- Kontakt:
Gotovo pare su otisle na nas. 

Morel se znat kolko je oslo za nas ?Principatus je napisao/la:Gotovo pare su otisle na nas.

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Goalgetter
- Kontakt:
Puno geldaBosnier je napisao/la:Morel se znat kolko je oslo za nas ?Principatus je napisao/la:Gotovo pare su otisle na nas.

- Principatus
- Kontakt:
Ma jeste nekoliko eurica...nek se pomnoze sa kvotom i ja zadovoljan. 

Ocekujem da Francuzi izvuku nerjeseno u Minsku, a sve osim tri boda za nas u Bukurestu je neuspijeh. Nema tu price ovdje je bod plafon, ovdje je pobjeda ocekivana jer u svaku utakmicu treba da se ulazi sa samo jednim ciljem: da pobjedimo!
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ma kakav remi Francuza!? Oni se moraju osvetit za onaj poraz u sred Pariza i to će i uradit... Sigurna dvica za kladionice!KONGO je napisao/la:Ocekujem da Francuzi izvuku nerjeseno u Minsku, a sve osim tri boda za nas u Bukurestu je neuspijeh. Nema tu price ovdje je bod plafon, ovdje je pobjeda ocekivana jer u svaku utakmicu treba da se ulazi sa samo jednim ciljem: da pobjedimo!
Čelik Zenica 1945
Susic ne misli tako....KONGO je napisao/la:Ocekujem da Francuzi izvuku nerjeseno u Minsku, a sve osim tri boda za nas u Bukurestu je neuspijeh. Nema tu price ovdje je bod plafon, ovdje je pobjeda ocekivana jer u svaku utakmicu treba da se ulazi sa samo jednim ciljem: da pobjedimo!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ni ja ne mislim tu je X kao kuca . Prgav je svak kod kuce 

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Bolje da si stavio X, pa ako je X ti sretan, ako dobijemo ti sretan, al' ako izgubimo onda ces bas bit tuzanPrincipatus je napisao/la:Ma jeste nekoliko eurica...nek se pomnoze sa kvotom i ja zadovoljan.

Roger Federer the greatest of all time!
- Principatus
- Kontakt:
Hehe. Dobra podjela rizika.Edin TM87 je napisao/la: Bolje da si stavio X, pa ako je X ti sretan, ako dobijemo ti sretan, al' ako izgubimo onda ces bas bit tuzan![]()
![]()

Ma ja sa X-om nisam sretan, da budem iskren. Znam da nebi bio los rezultat, jer Rumunija leti van, ali sretan nebih bas bio. Jedan dio sam odigrao na 2-mogucnosti (2-Weg) na nas, dakle pri X pare nazad. A kvota 2,5 ok. Ostalo pri vecoj kvoti na nas, pa vidjecemo.

Jeli se samo meni cini ili je Dzekson nabio misica?

Pa kad gledas ekipu MC-a da nije onog Silve covjek bi pomislio da je ragbi ekipa,sve neki bicepsi,tricepsi,prsa...Principatus je napisao/la:Hehe. Dobra podjela rizika.Edin TM87 je napisao/la: Bolje da si stavio X, pa ako je X ti sretan, ako dobijemo ti sretan, al' ako izgubimo onda ces bas bit tuzan![]()
![]()
Ma ja sa X-om nisam sretan, da budem iskren. Znam da nebi bio los rezultat, jer Rumunija leti van, ali sretan nebih bas bio. Jedan dio sam odigrao na 2-mogucnosti (2-Weg) na nas, dakle pri X pare nazad. A kvota 2,5 ok. Ostalo pri vecoj kvoti na nas, pa vidjecemo.
Jeli se samo meni cini ili je Dzekson nabio misica?

Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 31 maj 2011, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Najezim se uvijek kad ovo pogledam ..
Jos tri dana do tekme
. Nemogu vise docekati 
Najezim se uvijek kad ovo pogledam ..
Jos tri dana do tekme

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.