heh jbg nije namjernoGoalgetter je napisao/la:Sta kazete za jedan turnir od ovih koji ne uspiju u Play-off. @barca_87 mi uze sve sanse da se docepam Play-Offa
![]()
.
Dakle ovako jedan kratak turnir, dok traje Play-Off,. Zavisi koliko bude zainteresovanih, ako ih bude vise od 10, mogli bi igrati
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
I ja isto mislim o tebi ja koincidencijejuventus 0244 je napisao/la:Ovaj iz saveza će aBd biti prviLBJ MVP je napisao/la:Gledam rezove baš se niceBesiktas izgubio sada ili imam isto bodova kao Stipe ili imam više ne znam kako je igrao 27.
![]()
I Fener izgubio 27. tako da je ispred mene još jedino ovaj iz saveza, ali haj neka ti budeš drugi, jel si po meni zaslužio, još onaj naš poznati X je dominantan
!
Evo svališe sve na tebe oko nagrada
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Napravi sobu da vidim jesam se šta poboljšaojasko_juve je napisao/la:lbj ajmo jednu,dvije odigrat..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
jasko_juve
- Kontakt:
eu2..jasko_juve..123LBJ MVP je napisao/la:Napravi sobu da vidim jesam se šta poboljšaojasko_juve je napisao/la:lbj ajmo jednu,dvije odigrat..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Dobra stvar to za turnir, ionako će nam biti dosadnoGoalgetter je napisao/la:Nazalost, samo imam eure, tako da se morate obratiti @Juventus0244samir_tm87 je napisao/la:koliko se sjecam emir je obecao 10KM kredita za prvogpa et posto je on istupio, to je preslo na ovaj savez :d
![]()
![]()
Isplata je u sljivamaLBJ MVP je napisao/la:I ja isto mislim o tebi ja koincidencije![]()
Evo svališe sve na tebe oko nagrada
A šta treba da sam sebi dajem pare na kraju!
-
anelburnic
- Kontakt:
[quote="NK/RK Krivaja"][/quote]
Imas pp, odgovori
Imas pp, odgovori
- schweinsteiger
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Sta kazete za jedan turnir od ovih koji ne uspiju u Play-off. @barca_87 mi uze sve sanse da se docepam Play-Offa
![]()
.
Dakle ovako jedan kratak turnir, dok traje Play-Off,. Zavisi koliko bude zainteresovanih, ako ih bude vise od 10, mogli bi igrati
Moze turnir
Hoce li neko da odigramo koju ?
#miasanmia
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma moze turnir , samo nek se igra...
eto hocu ja schweini
eu2 , dr. van nostrand , 123 za 3-4 minute
eto hocu ja schweini
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja sam za turnir 
- schweinsteiger
- Kontakt:
sta bi ? :Sdr.van nostrand je napisao/la:ma moze turnir , samo nek se igra...
eto hocu ja schweini
#miasanmia
- Goalgetter
- Kontakt:
Pravo na igranje ce imati samo oni, koji su ispali iz lige, i koji se nisu uspjeli plasirati u Play-Off
.
Ja cu u subotu ili nedjelju otvoriti topic za prijave, tad ce se znati ko hoce/nece igrati u Play offu .
Mozda budemo igrali sa ''Superklubovima'' , zavisi koliko skupimo clanova. 10-12 igraca bi po meni bilo idealno.
Klubovi bi bili :
Manchester United
Chelsea
Liverpool
Arsenal
Manchester City
AC Milan
Inter
Real Madrid
Barcelona
Bayern München
Ja cu u subotu ili nedjelju otvoriti topic za prijave, tad ce se znati ko hoce/nece igrati u Play offu .
Mozda budemo igrali sa ''Superklubovima'' , zavisi koliko skupimo clanova. 10-12 igraca bi po meni bilo idealno.
Klubovi bi bili :
Manchester United
Chelsea
Liverpool
Arsenal
Manchester City
AC Milan
Inter
Real Madrid
Barcelona
Bayern München
Do kada traje 28. Kolo A Lige ?????
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Do 00:00 hrobovi88 je napisao/la:Do kada traje 28. Kolo A Lige ?????
..tu sam sada kume,izvini bio sam kod rodjaka,maloprije dosaoAnderson8 je napisao/la:Muhovicu jesi tu kume cekam te 2 sata??
a jel to znači da moraju i SS-ovi bit postavljeni do 00:00 ??? ili moze ujutro ?Goalgetter je napisao/la:Do 00:00 hrobovi88 je napisao/la:Do kada traje 28. Kolo A Lige ?????
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne. Do 00:00 h moraju biti postavljeni SS.ovi, ili ce @Juventus 0244, upisati utakmicu kao 0:0 .robovi88 je napisao/la:a jel to znači da moraju i SS-ovi bit postavljeni do 00:00 ??? ili moze ujutro ?Goalgetter je napisao/la:Do 00:00 hrobovi88 je napisao/la:Do kada traje 28. Kolo A Lige ?????
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 31 maj 2011, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
- samir_tm87
- Kontakt:
00:00robovi88 je napisao/la:a jel to znači da moraju i SS-ovi bit postavljeni do 00:00 ??? ili moze ujutro ?Goalgetter je napisao/la:Do 00:00 hrobovi88 je napisao/la:Do kada traje 28. Kolo A Lige ?????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.