BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

harishp
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la harishp » 31 maj 2011, 22:25

KONGO je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Zvjedan Misimović stigao u Sarajevo

slika

Fudbaler Dinama iz Kijeva.
I kod nas svako moze biti novinar majke mi ! :(
Nije to nista,u nekim spomenuli Misketa i Alispahica.I sad u po price kao igrac Dinama ce biti spreman za petak. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 31 maj 2011, 22:28

Htio bih u Zenicu idem , jel zna neko jel ima povratni voz poslije 22h ili mozda autobus ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 31 maj 2011, 22:30

Bosnier je napisao/la:Htio bih u Zenicu idem , jel zna neko jel ima povratni voz poslije 22h ili mozda autobus ?
Nemaš nijedan. U 20 ili u 21 h ti ide zadnji brzi voz za Sarajevo, a za autobuse nisam siguran, možda ima neki u 22 h, zavisi gdje ideš ;)
Čelik Zenica 1945

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 31 maj 2011, 22:31

Nimla_RZ je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Htio bih u Zenicu idem , jel zna neko jel ima povratni voz poslije 22h ili mozda autobus ?
Nemaš nijedan. U 20 ili u 21 h ti ide zadnji brzi voz za Sarajevo, a za autobuse nisam siguran, možda ima neki u 22 h, zavisi gdje ideš ;)
Ja mislim da je zadnji bus u 20:30 h. ;)

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 31 maj 2011, 22:33

armin je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
Ja mislim da je zadnji bus u 20:30 h. ;)
Eto, a jedino ti onda ostane da prenoćiš u hotelu ;)
Čelik Zenica 1945

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 maj 2011, 22:34

Nimla_RZ je napisao/la:
Imaš voz u 4 ujutru.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 31 maj 2011, 22:36

Bosco je napisao/la: Imaš voz u 4 ujutru.
Ma gdje će čekat toliko :mrgreen: Najbolje prenoćit, ima finih hotela, jedino ne znam cijenu :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 maj 2011, 22:39

Goalgetter je napisao/la:Zvjedan Misimović stigao u Sarajevo

Fudbaler Dinama iz Kijeva, te glavni playmaker naše fudbalske reprezentacije Zvjezdan Misimović nešto iza podneva napokon je stigao na pripreme našeg najboljeg državnog fudbalskog tima.

Misimović je zbog povrede nekoliko dana bio u Njemačkoj na terapiji, a sutra će se priključiti trenažnom procesu naše reprezentacije koju prije odlaska u Bukurešt očekuje još samo jedan trening.

Inače, Misimović je zajedno sa Zlatanom Muslimovićem, Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem poslijepodne proveo kod estradnog umjetnika Mahira Sulejmanovića koji je našim reprezentativcima upriličio pravo bosansko ugošćavanje u svom domu.
Dinamo iz Kijeva?? :?: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 maj 2011, 22:40

Nimla_RZ je napisao/la:
Bosco je napisao/la: Imaš voz u 4 ujutru.
Ma gdje će čekat toliko :mrgreen: Najbolje prenoćit, ima finih hotela, jedino ne znam cijenu :mrgreen:
Ako pobijedimo pravac u Hey Joe i nek pije i slavi do 4. A ima i Ten. :D

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 31 maj 2011, 22:44

Kod nas amo dole u Vakufu je najbolje . Ekipa za ludilo u kaficima sve od zla oca od gore matere al et .

- To bude ludnica ostajemo svaku utakmicu poslije 5 , 6 sati i idemo tek ujutro kuci naravno uz cugu al sto je najbolje / najgore .

- Ako pobijedimo slavi se citavu noc ,svira se po gradu niko ne SPAVA !
- Ako izgubimo pravimo opet belay po gradu i ostajemo u kaficima naravno uz cugu jer tugujemo sto smo izgubili .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 31 maj 2011, 22:48

oni jedu čevape 3 dana prije tekme a prije toga 7 dana se maste po rodbinskim kuhinjama. a mi se tresemo.majko mila hocemo li doci pameti. a i mahir i ostali kompleksasi, sto niste zvali cijelu ekipu? trebali ste sve zvati a ne elitu da mozete dr..ti na slike. fuj
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 31 maj 2011, 22:49

CoDe je napisao/la:Kod nas amo dole u Vakufu je najbolje . Ekipa za ludilo u kaficima sve od zla oca od gore matere al et .

- To bude ludnica ostajemo svaku utakmicu poslije 5 , 6 sati i idemo tek ujutro kuci naravno uz cugu al sto je najbolje / najgore .

- Ako pobijedimo slavi se citavu noc ,svira se po gradu niko ne SPAVA !
- Ako izgubimo pravimo opet belay po gradu i ostajemo u kaficima naravno uz cugu jer tugujemo sto smo izgubili .
normala, to se zove ljubav :mrgreen: :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 maj 2011, 22:56

Joj postali smo najjači na svijetu! Eno i u BL su skontali da im je BiH domovina, u Petak organizovano gledanje utakmice na trgu ispred Vlade RS. Čak uče i navijačke pjesme:

[youtube][/youtube]
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 maj 2011, 23:04

NoName je napisao/la:Joj postali smo najjači na svijetu! Eno i u BL su skontali da im je BiH domovina, u Petak organizovano gledanje utakmice na trgu ispred Vlade RS. Čak uče i navijačke pjesme:

[youtube][/youtube]
Da navijacke pjesme ali Rumunije ;) :lol:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 maj 2011, 23:08

[youtube][/youtube]

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 31 maj 2011, 23:13

i sta vi mislite i da hoce ljudi u BL da navijaju za BIH??? da ce uciti ove navijacke gazi sve cetnike ??? pa zar nama nije potrebna promjena iz korjena..a ne ovakve navijacke pjesme u kojima nemogu da uzivaju sva 3 konstituivna naroda ??? pa mnogo je lijepse kada se cuje Bosnom behar probeharao od ovog gazi sve cetnike bar tada to odg svima i navijaci iz RS bi dosli i podrzali BIH 8-) 8-) tolko od mene :P :P

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2011, 23:14

džakailibu je napisao/la:oni jedu čevape 3 dana prije tekme a prije toga 7 dana se maste po rodbinskim kuhinjama. a mi se tresemo.majko mila hocemo li doci pameti.
Ma gledaj i ja se inace drzim zdrave ishrane zbog sporta i tu sam fanticar, ali...
Cevapi su nama Bosancima i Hercegovcima kao Spinat Popey-u. :D Dzeko ce zbog ovoga da trojicu nosa na ledjima. A Miske je uvjek volio pojesti, to nije nista novo. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 maj 2011, 23:17

FKR_1987 je napisao/la:i sta vi mislite i da hoce ljudi u BL da navijaju za BIH??? da ce uciti ove navijacke gazi sve cetnike ??? pa zar nama nije potrebna promjena iz korjena..a ne ovakve navijacke pjesme u kojima nemogu da uzivaju sva 3 konstituivna naroda ??? pa mnogo je lijepse kada se cuje Bosnom behar probeharao od ovog gazi sve cetnike bar tada to odg svima i navijaci iz RS bi dosli i podrzali BIH 8-) 8-) tolko od mene :P :P
Halo ba, znaš li ti ko su četnici? Normalan Srbin bi trebao da ovo pjeva iz duše, ono čisto, nisu Srbi četnici, ne ne! Yebo behar, ovo su prave pjesme, BL će da se ori u Petak i to uglavnom ova navijačka. 8-)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2011, 23:18

FKR_1987 je napisao/la:i sta vi mislite i da hoce ljudi u BL da navijaju za BIH??? da ce uciti ove navijacke gazi sve cetnike ??? pa zar nama nije potrebna promjena iz korjena..a ne ovakve navijacke pjesme u kojima nemogu da uzivaju sva 3 konstituivna naroda ??? pa mnogo je lijepse kada se cuje Bosnom behar probeharao od ovog gazi sve cetnike bar tada to odg svima i navijaci iz RS bi dosli i podrzali BIH 8-) 8-) tolko od mene :P :P
I ja mislim da bi nas dosli podrzati. Kad bi mi prestali pjevati pjesme protiv onoga sto oni i vecinski predstavljaju i podrzavaju. Odmah poslije mitinga onom usranku dosli bi na utakmicu, odbacili svoj primitivitet, postali savremeni, normalni ljudi, a ne pecinari kakvi jesu, razvili bi nesto kao savjest, slobodno misljenje, edukovali se itd.

Ali nebi o tome ovdje, samo bi stetilo temi i nije niko vrijedan toga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 maj 2011, 23:20

Ma ništa, samo uvrstit u repertoar "Od topole..." ima da pjeva i navija cjela BL :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.