Puma je napisao/la:
ovo su dresovi prije Nike-a koji nam je sponzor od 1998
bili su Umbro, Uhlsport, dvije manje poznate marke i prvi sponzor dresova bila je Puma
ovaj imam bez broja , i imam bijeli gostujuci sa bisolvoneom od ove sezone
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Puma je napisao/la:
ovo su dresovi prije Nike-a koji nam je sponzor od 1998
bili su Umbro, Uhlsport, dvije manje poznate marke i prvi sponzor dresova bila je Puma
ccc, evo ja sam je prijavioInterista di cuore je napisao/la:ovakvu grupu moze napravit samo bolestan um : http://www.facebook.com/pages/E-se-ne-v ... 0400958687
kakvih sve debila ima,to je nevjerovatno...
hahahah za Cassana piše sljedeće : " Vrhunac idiotluka od strane Kasana bilo je prebijanje sina selektora Italije Marčela Lipija u jednoj diskoteci samo nekoliko dana pred objavljivanje spiska putnika na Mondijal 2006 u Africi. "Puma je napisao/la:mrtvi debilizam, crna strana mreza kakav je facebook![]()
@materazzi
Morisu je zvanicno istekla suspenzija u aprilu, dakle vratio se prije mozda mjesec dana![]()
a i Francesco Flachi je bio suspendovan ja mislim na 2-3 godine zbog droge, sad ne znam sta je sa njim![]()
uglavnom toga ima najvise u Italiji, a evo ti jedan interesantan clanak o njima![]()
http://www.****.rs/news.php?id=32569
silenT. je napisao/la:za pola sata počinje prelazni rok
izgleda da ostajemo bez Motte (na moju radost)... Zenit je ponudio 15 milja, mi tražimo 20, ali nije Zenitu problem nadodati 5 miliona za Thiaga (iako sumnjam da će on tamo htjet)
Maiconova prodaja ovisi isključivo i jedino o Morattiju !!!
J.Cesar nije nuđen nikom i neće NIGDJE !!!
ozbiljno smo zagrizli izgleda za Iličića iz Palerma... tražimo još Pastorea, Matu, Banegu, Montoliva i još milion nakvih manjih.. vidit ćemo šta ćemo i gdje ćemo...
ja očekujem večeras ili sutra objavu da je Sanchez potpisao za nas
HAHAHHAHAHAHAPuma je napisao/la:kako bi bilo dobro doveti Sancheza prije Copa Americe, pa da na miru mogu gledati majstora i da navijam za Chile
nista nek' Pazzini nadje sebi drugi broj, a majstoru ostavi 7...al me nesto strah trivele...kad se sjetim da je on nosio odmah bi je ukinuoInterista di cuore je napisao/la:Sanchez dolazi u Inter...To je i vise nego izvjesno,sad je samo "problem" koji ce broj da nosi na ledjima ?![]()
Nemoj tako pričat za mog miljenikaHuska je napisao/la:nista nek' Pazzini nadje sebi drugi broj, a majstoru ostavi 7...al me nesto strah trivele...kad se sjetim da je on nosio odmah bi je ukinuoInterista di cuore je napisao/la:Sanchez dolazi u Inter...To je i vise nego izvjesno,sad je samo "problem" koji ce broj da nosi na ledjima ?![]()
Sanchez je nas, a ako Sneijder ode i Pastore je nas...sad samo da je dovest kakvog kvalitetnog veznog uz Cambiassa i to je to...a odbrana ce opet bit bogovska sa Zanettiem, Lucom, Samuelom i Nagtomom...mada se ne bih iznenadio ako i kakvog lijevog beka dovedemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.