Nema ljutnje, ali izmišljaš... Ovdje se niko ne bavi kvotama i prognozama da bi uvijek 'fulao'...Valencia je napisao/la:Svakom se ponekad omakne, a tebi i Vilanderu gotovo uvijek. Bez ljutnje
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Muškarci idu prema planu. Marej je ponovo opušteno ušao u meč, pa je morao stizati zaostatak, ali dobro igra, teško da će meč doći u pitanje.
Nadal ide preko Soderlinga, ali samo zahvaljujući tome što je Šveđanin retardiran u mozak...
Nadal ide preko Soderlinga, ali samo zahvaljujući tome što je Šveđanin retardiran u mozak...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj se Soderling već predao...Nadal ništa nije pokazao više od njega, Soderling sam sebe pobjeđuje... 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:ali samo zahvaljujući tome što je Šveđanin retardiran u mozak
Btw, pošteni Šveđanin je opet pokuš'o ukrasti poen pokazujući da je lopta završila 100 metara u autu, a pala je na liniju.
Moram priznati da sam očekiv'o jači optor Robina, a ovo što on pokazuje na terenu je na razini onoga što Wawrinka pokazuje u mečevima protiv Federera.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Škotski imperator se ponovo poigrava sa slabašnim protivnikom...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadal se poigrao u prva dva seta, Murray se mucio.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- sarajlija89
- Kontakt:
ma qVirtu4l je napisao/la:Škotski imperator se ponovo poigrava sa slabašnim protivnikom...
Soderling kod 5-5 u trecem setu nije iskoristio 2 break lopte, tiebreak se igra sad...Zasluzio je ovaj set...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
U zivotu vecu kretencinu od ovog Soderlinga nisam gledao , na trenutak igra kao da je on najbolji igrac svijeta dok u sljedecem mometu pravi greske koje ja ne bih napravio , a reket nisam dotakao u zivotu . Promasi zicer i to ne malo nego 5 metara
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbg, protiv Nadala moras biti 100% i vise u mecu da bi pobjedio, pa i da bi ga namucio u najmanju ruku...
Sta sve taj covjek stize i vraca
Nije neka, posebno dobra, igra Rafe, ali postepeno dize forumu i lakapo, ali sigurno, ide ka finalu...
Ma razvalit ce i Murraya, realno, sta ce ovaj Chelu ne moze lako dobit, muci se....
Nadal je veliki sampion i pobjeđuje i kada ne igra najbolje, za mene je prvi favorit ovdje, kao sto sam i prije pocetka govorio...ali se nadam necemu od Fedexa
Soderling je sve prokocakao u prva dva seta, 3. je bio solidan, ali kasno je bilo...
Sta sve taj covjek stize i vraca
Ma razvalit ce i Murraya, realno, sta ce ovaj Chelu ne moze lako dobit, muci se....
Nadal je veliki sampion i pobjeđuje i kada ne igra najbolje, za mene je prvi favorit ovdje, kao sto sam i prije pocetka govorio...ali se nadam necemu od Fedexa
Soderling je sve prokocakao u prva dva seta, 3. je bio solidan, ali kasno je bilo...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 01 jun 2011, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Lagana i rutinska pobjeda Rafe za prolaz u polufinale.
Još da Andy završi svoj posao i u petak praznik tenisa.
Još da Andy završi svoj posao i u petak praznik tenisa.
Andy završio svoj posao, mislim da je mogao mnogo ranije završiti meč, no opet i Chela se nije predavao do samoga kraja.
Murray:
Prodon – 39
Bolelli – 31
Berrer – 34
Troicki – 64
Chela – 59
Ukupno: 227, Prosjek: 13,3 po setu
Đoković:
DeBakker – 25
Hanescu – 27
Del Potro – 41
Gasquet – 34
Ukupno: 127, Prosjek: 9,7 po setu
Federer:
Lopez – 40
Teixeira – 33
Tipsarević – 37
Wawrinka – 32
Monfils – 41
Ukupno: 183, Prosjek: 12,2 po setu
Nadal:
Isner – 50
Andujar – 37
Veić – 28
Ljubičić – 23
Soderling – 24
Ukupno: 162, Prosjek: 10,12 po setu
Broj winnera po meču i ukupni prosjek winnera po setu, da bude mjerodavnije, jer nisu svi igrali isti broj setova.
Nije loše za Murraya defanzivca.
Prodon – 39
Bolelli – 31
Berrer – 34
Troicki – 64
Chela – 59
Ukupno: 227, Prosjek: 13,3 po setu
Đoković:
DeBakker – 25
Hanescu – 27
Del Potro – 41
Gasquet – 34
Ukupno: 127, Prosjek: 9,7 po setu
Federer:
Lopez – 40
Teixeira – 33
Tipsarević – 37
Wawrinka – 32
Monfils – 41
Ukupno: 183, Prosjek: 12,2 po setu
Nadal:
Isner – 50
Andujar – 37
Veić – 28
Ljubičić – 23
Soderling – 24
Ukupno: 162, Prosjek: 10,12 po setu
Broj winnera po meču i ukupni prosjek winnera po setu, da bude mjerodavnije, jer nisu svi igrali isti broj setova.
Nije loše za Murraya defanzivca.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ANDY MURRAY - CAREER SEMIFINAL GRAND SLAM
Murray je Teniski Charles Barkley/Dirk Nowitzki/Karl Malone/John Stockton. Najbolji igrac ikada bez GS-a...
Murray je Teniski Charles Barkley/Dirk Nowitzki/Karl Malone/John Stockton. Najbolji igrac ikada bez GS-a...
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam negdje čitao ,interviju sa njenim bivšim momkom i on je govorio kako u krevetu ne ispušta nikakve neartikulisane zvukove ,i kao zbog toga se razišao sa njom (ko budala ,mogo se on derati ako ona neće )Monolog je napisao/la: Sharapova je uvijek ovakva (mogu samo zamisliti kako je Saši dobro kada ona ispušta neartikulisane zvukove prilikom "udaranja").
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
E moj Dino, ja im to godinama pričam, ali ne haju
Igra mačke i miša, nekoliko nevjerovatnih poena i ništa više. Lagano zagrijavanje za petak, kada će nadam se, biti puno više vatre.Mister No je napisao/la:Andy završio svoj posao, mislim da je mogao mnogo ranije završiti meč, no opet i Chela se nije predavao do samoga kraja.
To je rekao onaj pjevač grupe Maroon 5.legenda reala je napisao/la:Ja sam negdje čitao ,interviju sa njenim bivšim momkom i on je govorio kako u krevetu ne ispušta nikakve neartikulisane zvukove ,i kao zbog toga se razišao sa njom (ko budala ,mogo se on derati ako ona neće )
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Gdje je onaj Magica da se nakloni Nadalu sa onim svojim smailijem (onaj naklon)
Najbolji poen u meču je bio onaj kod rezultata 5:5 prednost Nadal i nakon kojeg je poveo 6:5
Komentator na Njemačkom Eurosportu samo govori "wanzen tenis "
Virtu ko osvaja ovo ba
Najbolji poen u meču je bio onaj kod rezultata 5:5 prednost Nadal i nakon kojeg je poveo 6:5
Komentator na Njemačkom Eurosportu samo govori "wanzen tenis "
Virtu ko osvaja ovo ba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nikad neizvjesnije. Volio bih finale Murray - Đoković, ali vidjet ćemo. Svi su imali uspone i padove, osim Novaka naravno...legenda reala je napisao/la:Virtu ko osvaja ovo ba
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
u koliko sutra igraju federer i djokovic?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
U petak, 13:00, zbog džume ću propustiti prvi setzenicanin je napisao/la:u koliko sutra igraju federer i djokovic?
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.