alacious je napisao/la:alacious je napisao/la:Jel' neradi server il'..mene nesto zaj.??
namjesti sam internet samo nece da mi udje na onaj prvi srv.:
Pa jesi namjetio patch?
Moderator/ica: Padovan
alacious je napisao/la:alacious je napisao/la:Jel' neradi server il'..mene nesto zaj.??
namjesti sam internet samo nece da mi udje na onaj prvi srv.:
a buni me ovo, lik hoce odma prvi dan da igramo 29. kolo, a juce igro 28. Kolo, nemogu ja toliko, previše napora je na mojim prstićimajuventus 0244 je napisao/la:Ja ne znam druže robovi88, jel ti dan ovdje zezas ili se pravis lud, pa svako kolo pitas do kad se igra, pa pročitajm malo pravila, a već sam ti jednom napisao.juventus 0244 je napisao/la:26. kolo: srijeda, četvrtak, petak!robovi88 je napisao/la:Od kad i do kad se igra 27. Kolo A Lige ???
27. kolo: subota, nedjelja!
28. kolo: ponedjeljak, utorak!
29. kolo: srijeda, četvrtak, petak!
30. kolo: subota, nedjelja!
Eto za sve, da ne bi bilo zabune, kao prošli put!
Ovo je stvarno previše
Goalgetter je napisao/la:Prijave za onaj turnir cu pustiti u petak ili subotu.
A tabele i sve ostalu stizu navecer.
Pozz
prijatelju hoces sa mnom?Funjai je napisao/la:hocel' ko prijteljsku?
uvijekjasko_juve je napisao/la:prijatelju hoces sa mnom?Funjai je napisao/la:hocel' ko prijteljsku?
..jesil jos tu da sad odigramo ?!Cospy89 je napisao/la:Muhovic javi se za odigravanje 29 kola Porto - Fiorentina !!!
jesam weto meStipe_djhasko je napisao/la:jesi jos tu?
eu2
ss
ss
Ok, mozemuhovic je napisao/la:..Goalgetteru imam jedno pitanje,ili bolje reci molbu za tebe..da ako bi mogao pomjeris prijave za ovaj turnir,za ponedjeljak kada se konacno sazna ko ide,a ko ne u PO
..jer ima nas koji smo na granici,i koji smo upitni da li cemo izboriti,a ne bih volio ni da ne ucestvujem onda ni na tom turniru,tj. da ostanem bez icega
![]()
![]()
..pa zato reko,kad bi kako odgodio za ponedjeljak,kada zavrsi i zvanicno posljednje kolo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.