BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Budi sam na ulici
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Bod je kao pobjeda u ovoj utakmici.I nakon toga trica u Zenici i cao Rumunija,cao Albanija!
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
Tamam. I to pomogućnosti što ranije, da imamo vakta napunit ih do vrha i osvetiti ono 0:3 s Koševa. Još nisam prebolio taj poraz, baš su nas poniziliVirtu4l je napisao/la:Samo je bitno povesti, nakon toga bi se takve ekipe trebale raspasti, mi to znamo najbolje...VanBasten je napisao/la:Ah, svjesni su situacije, inerni sukobi u ekipi, loša igra, bodovni zaostatak, nepovjerenje u Lučeskua...A i vjerovatno im se još u glavi vrti film iz Zenice gdje su izgledali ko Valadolid na Nou CampuMinistaR je napisao/la:Baš su mi se Rumuni utišali pred utakmicu, k'o da spremaju neko nevrijeme. Ko će ih znati... Ne volim ih kao naciju, vazda nekakvi neugodni, pa je ovo baš teška utakmica za nas.

A nekako imam osjećaj da će se upravo to desiti, negdje sam već pisao.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Principatus
- Kontakt:
Vi svi imate neke osjecaje, pa se ne kladite. Stavljaj pare na rezultat.VanBasten je napisao/la: A nekako imam osjećaj da će se upravo to desiti, negdje sam već pisao.

Iako moram priznati, da bi 0:3 iznenadilo. Ne toliko trica u njihovom golu, koliko manjak lopti u nasem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Osjecaj pred sranje nikad ne iznevjeri.Principatus je napisao/la:Vi svi imate neke osjecaje, pa se ne kladite. Stavljaj pare na rezultat.VanBasten je napisao/la: A nekako imam osjećaj da će se upravo to desiti, negdje sam već pisao.
Iako moram priznati, da bi 0:3 iznenadilo. Ne toliko trica u njihovom golu, koliko manjak lopti u nasem.
@van basten je stari ser ...lisac.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mene vise brine sto Pape i igraci govore kako bi nam remi dobro dosao. Pun mi je **** ovi ko fol 'sigurnih' rezultata. Draze bi mi bilo da laju ko Ciro kako cemo sviju razbiti.
shandrlike-tandrlike
Kad imam ovaj šestičulni uvijek se kladim. Dobićete broj listića u petak.Principatus je napisao/la:Vi svi imate neke osjecaje, pa se ne kladite. Stavljaj pare na rezultat.VanBasten je napisao/la: A nekako imam osjećaj da će se upravo to desiti, negdje sam već pisao.
Danska, Norveška, Belgija, Engleska- Hrvatska, donijele su mi finu pinku

4.55 je kvota u Bet live, već prvjereno

- legenda reala
- Kontakt:
Pa ako nas napadnu tu im je i kraj,nisu oni napadali kad su najači bili a ne sad ,biće to vjerovatno neka tvrda utakmica ,oni će pokušati čuvati loptu i onda postići neki pogodak iz nekog prekida ili slično ,ja bi volio kad bi nas napali od prve minute ,ali kao što ti reče ne vjerujem u to nimalo ,to im je ravno samoubistvu ,ali opet moraju napasti jbg ako hoće pobjedu ,ma ja sam uvjeren u našu pobjedu ,ako se budu čuvali zabićemo mi njima bar jedan pred kraj ,ako budu napali svim silama e onda ima da ih uništimo kontrama i polukontramaPrincipatus je napisao/la:Mah, i mene hvaca ona neka nervoza pred ovu utakmicu, ali onda se upitam kako bih se sad osjecao da sam navijac Rumunije. Bolje ovako.Bas me interesuje, dali ce se usuditi, da nas napadnu punom parom od prve. Ne vjerujem bas u to.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
Ma nemoraju oni sad lajati, bitno je da u petak ujedaju.Draze bi mi bilo da laju ko Ciro kako cemo sviju razbiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
utakmuca u Bukurestu ce ustvari pokazati pravo lice nase reprezentacije,na vrucem terenu ako odigramo dobro znaci da se imamo pravo nadati odlasku na Euro..ako izgubimo,sanse za Euro su nam bas male..Rumunija ima jaku ekipu,ali nisu dovoljno uigrani i moraju pod svaku cijenu pobjediti,i tu vidim nasu sansu..pogotovo sto imamo odlicne napadace i vezni red...steta sto Papac nije u reprezentaciji,ali sta je tu je....
harishp je napisao/la:Osjecaj pred sranje nikad ne iznevjeri.Principatus je napisao/la:Vi svi imate neke osjecaje, pa se ne kladite. Stavljaj pare na rezultat.VanBasten je napisao/la: A nekako imam osjećaj da će se upravo to desiti, negdje sam već pisao.
@van basten je stari ser ...lisac.

tesko da oni mogu cuvati loptu protiv nas, mrsavi su u veznom redu..legenda reala je napisao/la:Pa ako nas napadnu tu im je i kraj,nisu oni napadali kad su najači bili a ne sad ,biće to vjerovatno neka tvrda utakmica ,oni će pokušati čuvati loptu i onda postići neki pogodak iz nekog prekida ili slično ,ja bi volio kad bi nas napali od prve minute ,ali kao što ti reče ne vjerujem u to nimalo ,to im je ravno samoubistvu ,ali opet moraju napasti jbg ako hoće pobjedu ,ma ja sam uvjeren u našu pobjedu ,ako se budu čuvali zabićemo mi njima bar jedan pred kraj ,ako budu napali svim silama e onda ima da ih uništimo kontrama i polukontramaPrincipatus je napisao/la:Mah, i mene hvaca ona neka nervoza pred ovu utakmicu, ali onda se upitam kako bih se sad osjecao da sam navijac Rumunije. Bolje ovako.Bas me interesuje, dali ce se usuditi, da nas napadnu punom parom od prve. Ne vjerujem bas u to.
![]()
Bez ljutnje ali nisi dobro pogledao nas moguci sastav da bi argumentovano iznio cinjenicu o tom kako cemo ih "natrpati" iz kontri ako se otvore...legenda reala je napisao/la:Pa ako nas napadnu tu im je i kraj,nisu oni napadali kad su najači bili a ne sad ,biće to vjerovatno neka tvrda utakmica ,oni će pokušati čuvati loptu i onda postići neki pogodak iz nekog prekida ili slično ,ja bi volio kad bi nas napali od prve minute ,ali kao što ti reče ne vjerujem u to nimalo ,to im je ravno samoubistvu ,ali opet moraju napasti jbg ako hoće pobjedu ,ma ja sam uvjeren u našu pobjedu ,ako se budu čuvali zabićemo mi njima bar jedan pred kraj ,ako budu napali svim silama e onda ima da ih uništimo kontrama i polukontramaPrincipatus je napisao/la:Mah, i mene hvaca ona neka nervoza pred ovu utakmicu, ali onda se upitam kako bih se sad osjecao da sam navijac Rumunije. Bolje ovako.Bas me interesuje, dali ce se usuditi, da nas napadnu punom parom od prve. Ne vjerujem bas u to.
![]()
Mi samo imamo sansi protiv ekipa koje igraju na tzv rezultat ili nulu a razlog tome je nasa sredina ili ti igranje bez krila sa 5 igraca u sredini tehnicara (onih koji daju pasove) koji nemogu iznijeti loptu niti 10 metara bez dodavanja...
E sad da obrazlozim,Swedska nas napala i mi glatko dobijemo po usima iz razloga koji sam gore naveo nemamo krila za kvalitetan kontranapad.
Sa Njemackom se nosili dok im nismo dali gol i nisu ljudi ubacili u brzinu i napali a mi naravno bez brzih igraca na krilima nismo mogli nista nego 3 gola u mrezu pa polahko kuci...
Mexiko nas stiskao i uvalio dva gola upravo sto nismo imali igaraca koji moze iznijeti loptu nakon presjecanja a tu opet dolazimo do tog da nemamo brzih igraca naravno takvi trebaju igrati na krilima...
Siguran sam da i Rumune nebi pobjedili da nismo primili gola i da se ljudi nisu orijentisali na odbranu sto je onda nama pasalo da nasih (nepotrebnih) 5-6 tehnicara pokazu kako imaju fin nabacak i kako znaju davati kratke pasove...
Mi ako hocemo da igramo neku ulogu moramo napraviti tim i za odbrane i za kontre a i za dominacije kad protivnik cuva rezultat (sadasnji tim je sposoban samo za ovo zadnje) a bez brzih krila nema sanse za to...
Evo svi smo gledali Pjanica 300 puta i koliko puta smo vidjeli da je iznio loptu 10 metara bez dodavanja????
Miske takodje koliko je puta napravio prodor sa loptom???
Medunjanin je bez onog suta cista masina za dodavanje a o prodoru je nepotrebno pricati...
Rahimic je zna se za sta je defanziva ja misli da on nije dao 3 gola i 3 asistencije u karijeri a prodorima drugi put...

Stilic prslikana kopija Medunjanina sa slabijim sutom i meksom nogom za dodati,prodori su za njega SF (naucna fantastika)

Ako cemo biti realni ali i Dzekina mana su te lopte koje on mora primiti i povuci nekih 30 metra to ga je u MC najvise tralo...
Ibricic dizelas tehnicar sa par eskivaza i sutom na gol nema ni on prodornost kao ni gore spomenuti,cisiti play kao i svi gore...
Ibis ima malo slifa za to i zna koliko toliko iznijeti loptu i povuci je 20-30 metra...
Ostaje nam samo Lulic koji je iskoristen na beku i ako nesto hoce popravi u prodorima mora jadan pretrcati 15 kilometra ...
Rezime je da smo dizelaska ekipa sposobna igrati protiv ekipa koje pretenduju na nulu ili na cuvanje rezulatata...
Sve bi se ovo promjenilo sa dva brza krila koji bi sa tehnicarima bili dobitna kombibnacija...
E sad me popljujte ali ovo je ovako...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 02 jun 2011, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Meni se cini da je tebe neki dizel dobro izjeb'o zimus, nisi mog'o upalit.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
E sad da obrazlozim,Swedska nas napala i mi glatko dobijemo po usima iz razloga koji sam gore naveo nemamo krila za kvalitetan kontranapad.
Sa Njemackom se nosili dok im nismo dali gol i nisu ljudi ubacili u brzinu i napali a mi naravno bez brzih igraca na krilima nismo mogli nista nego 3 gola u mrezu pa polahko kuci...
Mexiko nas stiskao i uvalio dva gola upravo sto nismo imali igaraca koji moze iznijeti loptu nakon presjecanja a tu opet dolazimo do tog da nemamo brzih igraca naravno takvi trebaju igrati na krilima...
za raju,
Svedska i Njemacka??
Gdje su tu bili Lulic i Mujdza pa i Medunjanin koji itekao zna cuvati i iznijeti loptu.
Meksiko pogledaj opet utakmicu, kakve su to oni golove davali? Pa tu nismo imali srece, da je Dzeko tu bio itekako bi padali golovi.
za raju,
Svedska i Njemacka??
Gdje su tu bili Lulic i Mujdza pa i Medunjanin koji itekao zna cuvati i iznijeti loptu.
Meksiko pogledaj opet utakmicu, kakve su to oni golove davali? Pa tu nismo imali srece, da je Dzeko tu bio itekako bi padali golovi.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma sve to što si rekao stoji ,al nije isto izvesti kontru protiv Švaba ,Šveda i Rumuna ,oni su sporiji i od nas ,zato ja mislim da ako nas napadnu da ih možemo kontrom pobjediti ,al eto vidjećemo
Samo Lulića imamo za kontre u pravu si i to ,al mogu Pjanić i Misimović povući loptu do centra pa uposliti Džeka ,a Lulić će se ubacivati u napad u dosta napada on će držati čitavu svoju stranu kao u Zenici
Sve što si ti rekao to stoji ,ali ja sam opet uvjeren da ako nas napadnu da ćemo ih "ubiti" kontrama
Samo Lulića imamo za kontre u pravu si i to ,al mogu Pjanić i Misimović povući loptu do centra pa uposliti Džeka ,a Lulić će se ubacivati u napad u dosta napada on će držati čitavu svoju stranu kao u Zenici

Sve što si ti rekao to stoji ,ali ja sam opet uvjeren da ako nas napadnu da ćemo ih "ubiti" kontrama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne,ne ja govorim o hronicnoj boljki nase repke,davao sam samo primjer utakmice gdje ovo sto pisem bilo uzrok poraza,nisam navodio koje igrao u kojoj tekmi,navodim samo boljku nase repke koju moramo ispraviti,nama djeluje lijepo da se nasi dodaju kratkim pasovima ali nema fajade od tog i sami vidite koliko smo morili loptu a gol moramo davati iz prekida..soko je napisao/la:E sad da obrazlozim,Swedska nas napala i mi glatko dobijemo po usima iz razloga koji sam gore naveo nemamo krila za kvalitetan kontranapad.
za raju,
Svedska i Njemacka??
Ni sam neznam kad smo dali gol iz igre (cini se albanija jedan od rijetkih) Lux ne racunam...
Tacnije mislim na "izmaranje" lopte a gola kao nagrade slabo ima..
Nije ovo samo Safetova boljka ovo je boljka duze vremena a kulminirala je sa Cirom i barazom...Estonija branila se a mi 7 komada itd a Turska nas napala jedva Salihovic nesto ucini i izvuko smo remi Spanci nam 5 komada itd.itd
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Da budes brzo krilo a uz to kvalitetan.
Prvo je potrebno da si brz
a drugo kvalitetan a ne da muda razvlacis po Slovackoj,Ceskoj,kocka ligi ili fildjan ligi do svoje 27-29 godine.
Imali Vladavica,koji se usrao ko' grlica
Imamo Zeca,iskreno nakon ove sezone ne zna ni da li pos'o ni da li je dos'o
U onim navedenim porazima,nije bilo Lulica.
Ovo ostalo su sve teski dizelasi,ali koji nece tek tako te ostaviti na pola puta.Provjerene marke.
Da mi imamo normalna KVALITETNA dva brza krila,nebi se natezali ko' gladni srati da odemo na veliko prvenstvo.vec koje mjesto cemo biti.I San Marino bi bio neko i nesto da imaju makar 11 igraca kako valja.Ali nemaju,yebiga.
Prvo je potrebno da si brz

Imamo Zeca,iskreno nakon ove sezone ne zna ni da li pos'o ni da li je dos'o
Ovo ostalo su sve teski dizelasi,ali koji nece tek tako te ostaviti na pola puta.Provjerene marke.
Da mi imamo normalna KVALITETNA dva brza krila,nebi se natezali ko' gladni srati da odemo na veliko prvenstvo.vec koje mjesto cemo biti.I San Marino bi bio neko i nesto da imaju makar 11 igraca kako valja.Ali nemaju,yebiga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E j.ebiga sad,sta to treba nama osim Desno krilo da se sve ovo sto napisah(umorih se) POSALJE U HISTORIJU?harishp je napisao/la:Da budes brzo krilo a uz to kvalitetan.
Prvo je potrebno da si brza drugo kvalitetan a ne da muda razvlacis po Slovackoj,Ceskoj,kocka ligi ili fildjan ligi do svoje 27-29 godine.
Imamo Zeca,iskreno nakon ove sezone ne zna ni jeli po'so ni da li je dos'o
Ako Papca vratimo gdje mu je mjesto L bek imamo jedno od 5 The Best D krila evrope u repki Lulic...
E ostaje nam samo da uparimo neko brzonogo Bosance sa Mujdzom na desnoj strani tipa Mahmutovica koji je prebrz i vrhunski fizicki pripremljenj koji ima cak i par eskivaza dovoljnih za krilo...
I sta tu ima puno mudrolije?
Pjana,Miske mozak a Lula eventulano Mahmutovic noge...
Gdje je mudrolija ?????
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Pa zašto bi i igrali na iznošenje lopti, tj. kontranapade? Nije li najlakše napadat čitavih 90 minuta (da prevedem igračima nabiti kondiciju i naredi im da nabijaju kondiciju k' afrikanci
)Pa kad i izgubimo loptu, napadat protivnika na nj polovici, a kad je imamo, onda polako graditi napad,od noge do noge, pa nazad,pa okolo, pa opet nazad, pa u sredinu-ne može, nazad itd.
Barcelona sličnom igrom podera Europu (nismo Barca, al' ni ciljevi nam nisu k'o njihovi visoki), Grčka sa sličnom ekipom nama(bez brzih krila, uz visoko napadanje), osvoji EP, Španci opet SP,EP sa Barcinom igrom stalnog presinga.
Ne želim da poredim Grke i Špance ,al' i jedni i drugi imaju zajedničko to da napadaju visoko, a mi sa 5 igrača u sredini sigurno možemo napadati na 50-60 metara od gola, zadnju liniju izbacit na 45.
Mi imamo igrače koji mogu kopirat' Barcelonu,ne igrat na istom nivou, al' kopirat itekako.
Nekak' moje mišljenje, pa i mene pljujte k'o što kaže @za_raju

Barcelona sličnom igrom podera Europu (nismo Barca, al' ni ciljevi nam nisu k'o njihovi visoki), Grčka sa sličnom ekipom nama(bez brzih krila, uz visoko napadanje), osvoji EP, Španci opet SP,EP sa Barcinom igrom stalnog presinga.
Ne želim da poredim Grke i Špance ,al' i jedni i drugi imaju zajedničko to da napadaju visoko, a mi sa 5 igrača u sredini sigurno možemo napadati na 50-60 metara od gola, zadnju liniju izbacit na 45.

Mi imamo igrače koji mogu kopirat' Barcelonu,ne igrat na istom nivou, al' kopirat itekako.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Hehehe jos da imamo Messia Chavia Iniestu,Pedra DA TRCI KAO NADROGIRAN i jos brzeg i ludjeg Alvesa....Eto Vilu imamu u Dzeki..hihihhihiArnelinho je napisao/la:Pa zašto bi i igrali na iznošenje lopti, tj. kontranapade? Nije li najlakše napadat čitavih 90 minuta (da prevedem igračima nabiti kondiciju i naredi im da nabijaju kondiciju k' afrikanci)Pa kad i izgubimo loptu, napadat protivnika na nj polovici, a kad je imamo, onda polako graditi napad,od noge do noge, pa nazad,pa okolo, pa opet nazad, pa u sredinu-ne može, nazad itd.
![]()
Ne želim da poredim Grke i Špance ,al' i jedni i drugi imaju zajedničko to da napadaju visoko, a mi sa 5 igrača u sredini sigurno možemo napadati na 50-60 metara od gola, zadnju liniju izbacit na 45.![]()
Mi imamo igrače koji mogu kopirat' Barcelonu,ne igrat na istom nivou, al' kopirat itekako.![]()
Nemoj zaboraviti da je ovo trka u kojoj zlato dobiva "prvi" a vruc krompir "drugi" a "treci" dobiva sto i Colakovic za Bajram "bjele bubrege"harishp je napisao/la:Ovo ostalo su sve teski dizelasi,ali koji nece tek tako te ostaviti na pola puta.Provjerene marke.

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.