Ciljevi su nam manji nego li Barcini (naš prvo ili drugo mjesto, ako se plasiramo na EP, šta bog daZa_raju je napisao/la:Hehehe jos da imamo Messia Chavia Iniestu,Pedra DA TRCI KAO NADROGIRAN i jos brzeg i ludjeg Alvesa....Eto Vilu imamu u Dzeki..hihihhihiArnelinho je napisao/la:Pa zašto bi i igrali na iznošenje lopti, tj. kontranapade? Nije li najlakše napadat čitavih 90 minuta (da prevedem igračima nabiti kondiciju i naredi im da nabijaju kondiciju k' afrikanci)Pa kad i izgubimo loptu, napadat protivnika na nj polovici, a kad je imamo, onda polako graditi napad,od noge do noge, pa nazad,pa okolo, pa opet nazad, pa u sredinu-ne može, nazad itd.
![]()
Barcelona sličnom igrom podera Europu (nismo Barca, al' ni ciljevi nam nisu k'o njihovi visoki), Grčka sa sličnom ekipom nama(bez brzih krila, uz visoko napadanje), osvoji EP, Španci opet SP,EP sa Barcinom igrom stalnog presinga.
Ne želim da poredim Grke i Špance ,al' i jedni i drugi imaju zajedničko to da napadaju visoko, a mi sa 5 igrača u sredini sigurno možemo napadati na 50-60 metara od gola, zadnju liniju izbacit na 45.![]()
Mi imamo igrače koji mogu kopirat' Barcelonu,ne igrat na istom nivou, al' kopirat itekako.![]()
Nekak' moje mišljenje, pa i mene pljujte k'o što kaže @za_raju

Pa onda dodje nekak' ovako:
naša verzija Xavia=Misimović
-//-Iniesta=Pjanić
-//-Pedra=Lulić
I šta fali? Eto vidiš da imamo sve igrače koji su potrebni da igramo i lijepo i dobro

Sad će me bukvalci shvatiti kako njima i doliči i počet koristiti one naše poznate epitete