šta ce on bolan nebio u Barci pored Xavia i Inieste ???Faraon iz Visokog je napisao/la:kao barca nije veliki tim,i nema ambicije u evropi + poniko tamo i da pored toga ide u milanSaltCityAttack je napisao/la:on ide u veliki Milan sta to fali?..pa ne ide on u Chievo ba , vec ide u veliki klub koji ima ambicije u evropiFaraon iz Visokog je napisao/la:samo da vam kazem da se djabe ne nadate fabregasu,nema od tog nista,nije budala da ide u italiju da igraako ce igdje ic u barcu ce
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
@SCA i Roblje
Dzaba objasnjavate decku sta je to Serie A i koliko je jak Milan kao klub, kad on i ekipa me vec nekoliko dana uveravaju da trofeji u Evropi ne znace nista, da je Bergkamp najveci holandski igrac ikada i da je Ballon d'Or bezvredna kanta, koju niti jedan covek koji ju je zasluzio - nije dobio.
"Dominacija" i "fudbalska NBA" su ponovo u modi.
Dzaba objasnjavate decku sta je to Serie A i koliko je jak Milan kao klub, kad on i ekipa me vec nekoliko dana uveravaju da trofeji u Evropi ne znace nista, da je Bergkamp najveci holandski igrac ikada i da je Ballon d'Or bezvredna kanta, koju niti jedan covek koji ju je zasluzio - nije dobio.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
sta je bila seria a i koliko je bio milan jak kao klub,valjda si to htio reciMaGiCa je napisao/la:@SCA i Roblje
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Procitaj tamo celu diskusiju, pa onda dodji i ovde reci nekom da laze.Faraon iz Visokog je napisao/la:sta je bila seria a i koliko je bio milan jak kao klub,valjda si to htio reciMaGiCa je napisao/la:@SCA i Roblje
"Dominacija" i "fudbalska NBA" su ponovo u modi.da trofeji u evropi nama nista ne znace,da je Hiddink i jos par strucnjaka reklo da je bergkamp najveci holandjanin i da je balon oro lakrdija jer je najveci nisu dobili nemoj lazi sirit ovda
Serie A je i dalje izuzetno jaka liga i Milan je i dalje pojam za sve engleske klubove, pogotovo za Arsenal.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:@SCA i Roblje
Bergkamp najveci holandski igrac svih vremena
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
gdje se vodila ta rasprava ???
Bergkamp jeste veliki igrac, ali da je najbolji holandjanin ikada - laz. prvi je Seedorf veci od njega, a o poredjenjima sa Cruyffom, Van Bastenom, Riijkardom su suvisna
i kako da Bergkamp dobije Zlatnu loptu pored Van Bastena, Baggia, Stoichkova, Zidanea, Ronalda itd.
uostalom tu nagradu nemaju ni Raul, ni Totti ni Del Piero npr.
Bergkamp jeste veliki igrac, ali da je najbolji holandjanin ikada - laz. prvi je Seedorf veci od njega, a o poredjenjima sa Cruyffom, Van Bastenom, Riijkardom su suvisna
i kako da Bergkamp dobije Zlatnu loptu pored Van Bastena, Baggia, Stoichkova, Zidanea, Ronalda itd.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bergkamp najbolji holandez pored Van Bommela
mora da se sale..
bergkamp nije ni medju 10 najboljih holandjana svih vremena, prije njega tu bi bili krojf, neskens, van basten, gulit, rajkard i mnogi drugi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Stavio forumas AllGunsBlazing neki tekst u kome Gus Hidink,Jan Mulder i jos par strucnjaka govore o tome kako je Bergkamp najveci tehnicar svih vremena Holandije, al Magi Ciga to izvrce i govori da smo mi to rekli i naziva sebe vecim strucnjakom od HiddinkaPuma je napisao/la:gdje se vodila ta rasprava ???
Po cemu je to seddorf veci od Bergkampa hahahaha
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 02 jun 2011, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Seria A je jaka za Francuze samo,s Njemcima su tu negdje spanija je klasa za talijane,a tek englezi,Milan skup penzionera da bude pojam za englezeMaGiCa je napisao/la:Procitaj tamo celu diskusiju, pa onda dodji i ovde reci nekom da laze.Faraon iz Visokog je napisao/la:sta je bila seria a i koliko je bio milan jak kao klub,valjda si to htio reciMaGiCa je napisao/la:@SCA i Roblje
"Dominacija" i "fudbalska NBA" su ponovo u modi.da trofeji u evropi nama nista ne znace,da je Hiddink i jos par strucnjaka reklo da je bergkamp najveci holandjanin i da je balon oro lakrdija jer je najveci nisu dobili nemoj lazi sirit ovda
Serie A je i dalje izuzetno jaka liga i Milan je i dalje pojam za sve engleske klubove, pogotovo za Arsenal.
Procito sam ja diskusiju u kojoj si ti veci strucnjak od Hiddinka i nema se tu sta dalje pricat
Ovde:Puma je napisao/la:gdje se vodila ta rasprava ???
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... tart=15780
Pretpostavljam da je to 1 autentican pecat Paje seljaka?Faraon iz Visokog je napisao/la:Stavio forumas AllGunsBlazing neki tekst u kome Gus Hidink,Jan Mulder i jos par strucnjaka govore o tome kako je Bergkamp najveci tehnicar svih vremena Holandije, al Magi Ciga to izvrce i govori da smo mi to rekli i naziva sebe vecim strucnjakom od HiddinkaPuma je napisao/la:gdje se vodila ta rasprava ???
Ako nije, onda ti je mozak velicine ribizle, jer prodavati uvredu koju je neki troll plasirao kao sopstvenu foru, je ispod nivoa homo sapiensa. A svi znamo da upravo intelekt razvaja sapiense od primata i nizih bica.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Faraon iz Visokog je napisao/la:
pa po cemu to nije veci?...osvojio je covjek sve sto se moze osvojiti, sa svakim klubom kojim je igrao...Jedan od onih igraca , koji je u svakom klubu bio konstantno dobar...mnogi ti igraci su mogli igrati samo u jendom klubu, dok su u drugim klubovima izgubili svu svoju vrijednost, a mozemo ih nabrojati 100 takvih, a prednjacili su oni koji su svoju karijeru zavrsavali u Realu naravno....Vidis Sedorf je i u Realu ostavio dubok trag,u Interu, Milanu, Ajaxu i zato ne samo da je bolji od Bergkampa, vec po meni jedan od vrijednih igraca u svijetu koji je igrao fudbal, a sve zbog ovih razloga sto sam nabrojao...znaci nikad najbolji, ali uvjek isti, odnosno onaj pravi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ronaldinho imao 3-4 sezone vrhunske u Barceloni pa ga smatraju najvecim svih vremenaSaltCityAttack je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:
pa po cemu to nije veci?...osvojio je covjek sve sto se moze osvojiti, sa svakim klubom kojim je igrao...Jedan od onih igraca , koji je u svakom klubu bio konstantno dobar...mnogi ti igraci su mogli igrati samo u jendom klubu, dok su u drugim klubovima izgubili svu svoju vrijednost, a mozemo ih nabrojati 100 takvih, a prednjacili su oni koji su svoju karijeru zavrsavali u Realu naravno....Vidis Sedorf je i u Realu ostavio dubok trag,u Interu, Milanu, Ajaxu i zato ne samo da je bolji od Bergkampa, vec po meni jedan od vrijednih igraca u svijetu koji je igrao fudbal, a sve zbog ovih razloga sto sam nabrojao...znaci nikad najbolji, ali uvjek isti, odnosno onaj pravi
mozda je seedorf bio konstantan i dobar igrac ali bolji od Denisa nije + nisu na istoj poziciji
- JuveSissoko
- Kontakt:
Seedorff 3 Champions leagues(Ajax,Real,Milan)Faraon iz Visokog je napisao/la:
Bergkamp 0
tesko ih je poredit,jer nisu iste pozicije al uspjesi govore
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Krkic 2 Champions leaguesJuveSissoko je napisao/la:Seedorff 3 Champions leagues(Ajax,Real,Milan)Faraon iz Visokog je napisao/la:
Bergkamp 0
Drogba 0
tesko ih je porediti ali uspjesi govore
Znaci, ti ne smatras uvredom da ti neko kaze "Ciga iz Visokog"Faraon iz Visokog je napisao/la:Jbg paja mi je idol i uzor u zivotu,nisam ja krivMaGiCa je napisao/la:Pretpostavljam da je to 1 autentican pecat Paje seljaka?
Ako nije, onda ti je mozak velicine ribizle, jer prodavati uvredu koju je neki troll plasirao kao sopstvenu foru, je ispod nivoa homo sapiensa. A svi znamo da upravo intelekt razvaja sapiense od primata i nizih bica.drugo je to sto ti to smatras uvredom kad ti neko kaze
Kakav ti je idol takvo ti je i rezonovanje. Bojan je klasicni grejac klupe, a Seedorf je sve 4 LS uzeo kao jedan od glavnih igraca svojih timova.
Toliko o tome, a sad se vrati na EPL, jer lige koje imaju nekomercijalni identitet nisu za tebe.
Dominacija je neminovnost, a 0 suteva su realnost.
- JuveSissoko
- Kontakt:
mali si ti sigurno, pa jos ne razumijes neke stvari a to proizilazi iz tvog ovog zadnjeg posta, de malo razmisli, koliki je doprinos Krkica u te 2 lige sampiona a koliki (ako si uopste pratio) doprinos Seedorfa u ove 3(ukupno 4), mani mi tih poredjenja koja se izvade iz konteksta bez sustine, tom logikom bez gledanja utakmica i sustine Pinto je jedan od najboljih golmana na svijetu, al opet ti kazem,morao si pratit Seedorfa 95 u finalu LP, pa zatim 98 a da ne govorim o eri u Milanu i jos dvije LP osvojene, tako da, mani mi se Krkica i providnih poredjenja bez sadrzaja,mislio sam da ti znas o cemu govoris kad poredis ova dva igraca al ipak ti se mora elaboriratFaraon iz Visokog je napisao/la:Krkic 2 Champions leaguesJuveSissoko je napisao/la:Seedorff 3 Champions leagues(Ajax,Real,Milan)Faraon iz Visokog je napisao/la:
Bergkamp 0
Drogba 0
tesko ih je porediti ali uspjesi govore
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ma daj ba
niko ne spori da je Begkamp bio veliki igrac, ali najveci holandjanin svih vremena, moram se
Seedorf je institucija, mozda i najbolji veznjak u poslednjih 20-ak godina, pazi 15 godina na vrhunskom nivou, osvojio sve na klupskom planu, uvrsten u tim stoljeca Real Madrida (a vise je donio Milanu nego Realu
)
Bergkamp je najveci holandjanin, koliko je i Arsenal najveci klub na svijetu
uostalom jedan Crespo je veci napadac od Dennisa, pa nema nijedne nagrade
volim Dennisa jer je Ajaxova skola, ali to bi bilo da ja kazem da je Diego Milito najbolji argentinski fudbaler trenutno
niko ne spori da je Begkamp bio veliki igrac, ali najveci holandjanin svih vremena, moram se
Seedorf je institucija, mozda i najbolji veznjak u poslednjih 20-ak godina, pazi 15 godina na vrhunskom nivou, osvojio sve na klupskom planu, uvrsten u tim stoljeca Real Madrida (a vise je donio Milanu nego Realu
volim Dennisa jer je Ajaxova skola, ali to bi bilo da ja kazem da je Diego Milito najbolji argentinski fudbaler trenutno
Call the coroner!
- JuveSissoko
- Kontakt:
sve tako lijepo sazeto u jednoj boldanoj recenici, pametnom dalje ne teba objasnjavatPuma je napisao/la:ma daj ba![]()
niko ne spori da je Begkamp bio veliki igrac, ali najveci holandjanin svih vremena, moram se![]()
![]()
Seedorf je institucija, mozda i najbolji veznjak u poslednjih 20-ak godina, pazi 15 godina na vrhunskom nivou, osvojio sve na klupskom planu, uvrsten u tim stoljeca Real Madrida (a vise je donio Milanu nego Realu)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.